Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil maar Onzeker - 11207 keer gelezen

In mijn dagelijkse leven word ik door mijn vrienden en kennissen gezien als een doorsnee man. Men noemt mij weinig opvallend. Ik ben nog steeds alleenstaand en heb slechts af en toe een one night stand. Als het zover komt dat ik met een vrouw het bed in duik is dit meestal niet met de mooiste vrouwen. Ook de vrouwen waarmee ik contact heb, zijn doosnee.

Op een avond nodigde mijn vriend Johan mij uit om een uurtje te gaan squashen. Ik ben erg sportief en ging hier dus meteen op in. Tijdens het squashen werd Johan "opgepiept". Johan is namelijk chirurg. Toen Johan weg ging, besloot ik nog even wat te gaan drinken aan de bar. Ik was er immers toch en had best dorst gekregen. Omdat de avond nog jong was, nam ik gewoon een glas cola. Toen ik even voor mij uit zat te staren, kwam er plotseling een vrouw naast mij zitten. Zij bestelde ook een cola. Mijn interesse voor deze vrouw werd al snel gewekt, omdat zij met haar gezicht naar mij toe draaide. Ik, onzeker als ik ben, durfde haar niet echt aan te kijken. Vanuit mijn ooghoeken zag ik echter dat het een bloedmooie vrouw was. Zo een waarvan ik dacht dat ik deze nooit zou kunnen beminnen. Zij had bruin krullend haar. Zij droeg een uitdagend sportpakje, waarin de contouren van haar borsten duidelijk zichtbaar waren. Het was een vrouw van rond de 25 jaar (mijn leeftijd) schatte ik. Ik kon het niet laten om haar even aan te kijken, waarna zij direct lachend terugkeek en zei: "Hai Michael, ken jij mij niet meer?" Ik keek haar nog eens beter aan en zei dat ik haar niet direct herkende. "Ik ben Lucy, van de middelbare school" zei ze vervolgens. Op dat moment kon ik even geen woord uitbrengen. Ik kende inderdaad een Lucy van de middelbare school, maar dat was een verlegen, schriel meisje waar geen enkele jongen interesse voor had. Dit was zeker niet de Lucy die ik mij herinnerde.

Deze Lucy zag er ontzettend lekker en geil uit en was volledig het tegenovergestelde van de Lucy die ik ken of eigenlijk kende. Ik zei haar "wat ben jij veranderd zeg". Omdat ze er zo geil en verleidelijk uitzag kon ik het niet laten een blik langs haar lichaam te laten gaan. Zij was ongeveer 1.75 meter. Haar borsten schatte ik een kleine cup c. Haar benen waren prachtig gebruind. Ik keek opnieuw naar boven, juist op het moment dat Lucy ging verzitten. Ik keek recht in haar kruis. Een slipje droeg zij niet. Op dat moment kon ik mijn pik niet meer in bedwang houden. Lucy merkte dit op en zei: "wat heb jij een krap sportbroekje aan; zit dat wel lekker?" Ik bloosde en zei dat mij dit niet dagelijks gebeurde en ik bood mijn excuses aan. Lucy zei dat het niet erg was. Vervolgens vroeg zij aan mij of ik nog zin had om te squashen of dat we eerst maar eens moesten gaan douchen. Ik zei dat ik geen zin meer had om te gaan squashen en graag een douche wilde nemen. Lucy en ik liepen vervolgens naar de kleed- en doucheruimtes. Lucy liep de vrouwenruimte binnen en ik de mannen. Ik kleedde mij uit en merkte dat ik nog steeds een harde paal had. Ik stapte vervolgens onder de douche. Ik had mijn haren ingezeept toen ik plotseling iets warms en vochtig om mijn paal voelde glijden. Ik kon niets zien door de shampoo, maar vermoedde al dat het Lucy was die mij oraal aan het bevredigen was. Nooit heb ik mij zo geil en opgewonden gevoeld als op dat moment. Ik kwam dan ook naar mijn idee erg snel klaar. Lucy likte mijn pik schoon en begon mij hevig te zoenen. Ik proefde een zoete smaak in haar mond. Het idee dat ik de mond zoende die mij net klaar had gezogen, wond mij wederom erg op.Ik hurkte en begon Lucy's mooiste lichaamsdeel met mijn tong te bewerken. Lucy kreunde heftig. Ik bracht mijn tong geheel naar binnen, waarna Lucy nog heftiger begon te kreunen en te trillen. Zij kwam spuitend in mijn gezicht klaar. Nooit had ik een vrouw zien en voelen spuiten. Een geilere aanblik is er niet.

Op dat moment zei Lucy: "weet je dat ik dit al vanaf de midddelbare school met jou heb willen doen? Jij was echter altijd onbereikbaar voor me. Ga alsjeblieft met mij mee naar mijn huis en dan maken wij er een gezellige nacht van." Wij douchten elkaar verder af, kleedden ons aan en gingen vervolgens naar het huis van Lucy. Lucy ging naar binnen en zei dat ik lekker moest gaan zitten en zij zo terug zou zijn. 5 minuten later ging de kamerdeur weer open. Lucy kwam binnen in de meest sexy outfit die ik ooit gezien had. Zij droeg een sexy lingerie setje met charetelgordels en daaronder zwarte laarzen met hoge hakken. In haar linkerhand hield zij een banaan vast en in haar rechter een spuitbus slagroom. Door deze aanblik kreeg ik natuurlijk meteen weer een "harde". Wat een geile, mooie vrouw is die Lucy zeg. En dat terwijl zij vroeger zo'n stil en verlegen meisje was.

Lucy kwam naast mij zitten en opende mijn broek, waarna zij voorzichtig mijn keiharde paal eruit haalde. Zij opende de slagroombus en spoot ijskoude slagroom op mijn eikel. Ze bukte met haar hoofd naar beneden en begon de slagroom met haar behendige tongetje eraf te likken. Zij maakte cirkeltjes met haar tong. Ik lag te kronkelen van genot.

Vervolgens pelde zij de banaan schoon. Ook de banaan spoot zij slagroom en likte dit met een ontzettende geile blik eraf. Ik kon mijzelf haast niet meer in bedwang houden en begon Lucy weer heerlijk te zoenen. Zij smaakte nog helemaal zoet naar slagroom. Ik boog mijzelf voorover en begon langzaam onder haar sexy bh haar borsten te likken. Ik maakte de bh los, spoot slagroom op de banaan en begon haar inmiddels keiharde tepels met de banaan te strelen. De slagroom liep op haar tepels. Ik zei vervolgens dat ik gek was op slagroom en harde tepels en begon voorzichtig met omtrekkende bewegingen haar borsten en tepels schoon te likken. Lucy begon weer te kreunen en te kronkelen. Ik ging langzaam naar beneden en spoot slagroom in haar navel, waarna ik haar navel schoonlikte. Ik ging met mijn vingers haar slip in en raakte zachtjes met mijn vingertoppen haar kitelaar aan. Haar kutje en omgeving was helemaal nat. Ik werd steeds geiler. Ik stroopte haar slip naar beneden en spoot de banaan weer met slagroom onder. Het was een lekker harde banaan. Ik spoot ook wat slagroom op haar prachtige schede en liet vervolgens zachtjes de banaan bij haar naar binnen glijden. Dit terwijl ik langzame terugtrekkende bewegingen maakte. Lucy kronkelde nog meer. Ik wilde niet dat zij klaar kwam. Dus haalde ik de banaan eruit en begon deze af te likken. De banaan smaakte naar slagroom en Lucy's geil tegelijk. Lucy trok aan mijn lijf met de intentie om mij bovenop haar te krijgen. Ik duwde mijn staaf die nog steeds keihard was stevig in haar vagina en bewoog hem eerst langzaam op en neer en heen en weer. Vervolgens voerde ik het tempo langzaam wat op totdat ik met snelle korte stoten haar schacht binnendrong. Precies tegelijk kwamen wij kreunend en kronkelend klaar.

Na deze heftige sexpartij gingen wij lepeltje lepeltje tegen elkaar aan liggen en vielen wij tevreden in slaap. Lucy en ik zien elkaar nog regelmatig. Wij spreken op de meest vreemde plaatsen af en hebben de wildste en lekkerste sex die ik ooit mee heb gemaakt.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners