Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geblinddoekt - 10864 keer gelezen
Damn, wat een geil gezicht is dit, dacht ik bij mezelf toen ik de slaapkamer binnen stapte. Het was al laat, en buiten de schemerlamp op het nachtkastje was het donker in huis. Daar lag ze op bed, zoals afgesproken. Ik had mijn vriendin gezegd geblinddoekt voor me klaar te liggen wanneer ik thuis zou komen van het sporten.

Vlak voordat ik bij thuiskomst de huissleutels in het slot stak had ik nog even getwijfeld. Was dit wel een goed idee? We hadden dit nog nooit eerder gedaan. Zou ze me wel serieus nemen? Zou ze echt klaar liggen voor me of dacht ze dat het een grote grap was? Toen ik de voordeur opende en zag dat haar kleren door de verder donkere woonkamer verspreid lagen wist ik echter zeker dat ik goed zat. Toen ik de trap op liep voelde ik een golf van spanning door mijn lichaam die met elke tree groter werd. En nu stond ik dus in de deuropening van de slaapkamer met dit prachtige uitzicht. Mijn vriendin lag daar halfnaakt op haar rug op bed, gehuld in slechts een van een rode zakdoek geïmproviseerde blinddoek en haar meest sexy lingerie setje.

Ik liep naar het bed terwijl ik me vast ontdeed van mijn bovenkleding. Ik besloot dat ze er nog niet onderdanig genoeg bij lag, dus ik pakte vlug mijn broekriem om hiermee haar armen stevig vast te binden aan de spijlen van het bed. Nu kon ze helemaal geen kant meer op. Zonder iets te zeggen begon ik haar te strelen over haar buik en de binnenkant van haar dij. Ze reageerde direct op de aanrakingen. Door haar bh heen zag ik haar tepels hard worden. Dit was voor mij het teken dat de bh overbodig geworden was. Nadat ik hem had verwijderd kon ik volop genieten van haar prachtige c-cup borsten en stijve tepels. Ik kon het niet laten er zachtjes in te knijpen. Ze slaakte een klein gilletje van de schrik. Langzaam masseerde ik haar borsten en ze begon zachtjes te kreunen. Ik kuste haar op haar mond en in haar nek, terwijl mijn handen langzaam naar beneden gingen. Na haar een beetje geplaagd te hebben besloot ik dat het tijd was om ook haar laatste kledingstuk te verwijderen.“Eens kijken of dit sletje al een beetje nat is” zei ik terwijl ik een vinger langzaam langs de binnenkant van haar been naar haar kutje verplaatste. Het voelde daar al behoorlijk nat aan. Ik stopte eerst een vinger naar binnen en daarna twee. Ze begon te hijgen. Ik haalde de vingers uit haar poesje en hield ze voor haar mond. “Proef maar eens hoe nat je bent”. In een reflex begon ze meteen gulzig aan mijn vingers te zuigen “hmmmm, heerlijk” was haar reactie. Nu was het mijn beurt om haar kutje te proeven. Ik plaatste mijn hoofd tussen haar benen en begon haar clitje te likken. Eerst langzaam en toen steeds sneller. Toen ik merkte dat ze bijna ging komen stopte ik. “Foei! Klaarkomen doe je straks maar, slet!” Ik gaf haar met mijn platte hand een tik op haar borsten omdat ik wist dat ze dat lekker vond. En ik ook.

Nu was het mijn beurt. Geruisloos deed ik de rest van mijn kleding uit en liep langs de rand van het bed naar haar hoofd. Ik nam mijn inmiddels keiharde pik in mijn hand en duwde hem zachtjes tegen haar lippen. Dit had ze duidelijk niet verwacht, maar ze had gelukkig al snel door wat de bedoeling was. Ze deed haar lippen uit elkaar zodat ik mijn pik in haar mond kon duwen. Geblinddoekt begon ze me te pijpen. “Goed zo slet, zuigen!” Een overbodige opmerking, want hier wist ze wel raad mee. Haar hoofd bewoog op en neer en ik voelde haar lippen en tong mijn eikel bewerken. Ik duwde mijn lul een paar keer diep haar mondje in om te kijken hoe lang ze dit zou volhouden. Na een paar seconden zonder lucht begon een beetje te kronkelen. Ze probeerde haar handen te bevrijden maar deze zaten goed vastgebonden. Ik besloot haar even op adem te laten komen. Na een paar happen zuurstof zoog ze gulzig mijn pik weer naar binnen. Wat een geile hoer was dit! Ik prees me zelf gelukkig met zo’n vriendin.

Nu was het tijd voor het echte werk. Ik klom op bed en ging op haar liggen. Genoeg voorspel voor een avond dus ik duwde mijn pik meteen helemaal bij haar naar binnen. Haar kutje was heerlijk nat en lekker strak. Ik begon steeds sneller te stoten terwijl ik haar stevig bij haar borsten vast had. Haar gekreun werd steeds luider en luider, hier had ze duidelijk op gewacht. Uit mijn ooghoek zag ik dat haar zwarte stringetje nog op bed lag. Ik maakte er een prop van en stopte deze in haar mond. Haar gedempte gekreun was zo mogelijk nog geiler om te horen. Ik gaf haar een tik op haar wang terwijl ik nu ruw mijn pik op en neer bewoog. Ik merkte dat ze ging komen en haalde de prop weer uit haar mond. “hmmmmm, neuk me! Harder!” kreunde ze. “Alsjeblieft, harder. Neuk deze slet” ze schreeuwde het nu uit, terwijl haar lichaam begon te kronkelen. “hmm, ik kommm, hmmmmmm!” Schokkend kwam ze klaar. Ik gunde haar echter geen rust en bleef doorstoten. “spuit me vol schat, ik wil je zaad in me voelen!” Maar ik was wat anders van plan. Ik haalde mijn pik uit haar kut en zette hem weer aan haar mond. Ze begon meteen weer te zuigen. Ik maakte met een hand haar armen vrij door de riem te verwijderen terwijl ik met de andere hand haar hoofd aanduwde terwijl ze me diep pijpte. Nu ze haar armen weer kon gebruiken pakte ze meteen met een hand mijn pik vast en begon me af te trekken terwijl ze aan mijn eikel zoog. Ik zag dat ze zich met haar andere hand aan het vingeren was. Ik hield het niet lang meer vol. “Mond open, hoer” zei ik, en terwijl ze dit deed spoot ik een paar dikke stralen zaad diep haar keeltje in. “hmmmm lekker” kreunde ze. Ze slikte alles netjes door. Toen pas mocht ze haar blinddoek af doen. Ze knipperde even om te wennen aan het licht, en toen ik de voldane blik in haar ogen zag wist ik dat we dit vaker zouden gaan doen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners