Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Foto chantage 1 - 19096 keer gelezen
Deel 1..5 Februari 2014 geschreven.

Mathijs was een beetje verliefd op de vriendin van zijn beste vriend Lucas.
Hanneke, een prachtige meid, lang bruin haar…1.70 groot…C-cup…65 kg en een lekker rond kontje. Mathijs zelf 1.85, 90 kilo en kort donkerblond haar en 22 jaar.
Lucas is lid van de roeivereniging en dus vaak weg, wat Mathijs natuurlijk wel uitkwam.
Hanneke kookt voor iedereen, als ze er is en dat is in een studenten appartement in Utrecht. Bart woonde er ook, maar daar had de rest weinig contact mee, het pand heeft twee verdiepingen, beneden is de keuken en de woonkamer, ook Hanneke haar kamer is beneden en haar privé douche.Mathijs kon er niets aan doen, dat hij toch regelmatig een erectie van jewelste in zijn broek opbouwde, bij het zien van de heerlijkheden van Hanneke, het was een lief meisje, wat best vaak schaars gekleed rond huppelde in het appartement, ons kent ons, He…dus had zij er geen bedoeling mee.
Zij had immers Lucas, de geluksvogel.
Mathijs was soms best jaloers, op zijn beste vriend, maar gunde het hem wel……., tot op zekere dag. Lucas moest maar beseffen, dat je zoiets lekkers nooit lang voor je alleen kon houden.

Bart vond haar ook heel erg mooi en lekker geil om te zien, maar Bart is Bart en die viste overal achter het net.

Lucas was naar een vergadering van de roeivereniging en het zou laat worden.
Hanneke ging douchen en Mathijs zat in de woonkamer, plotseling hoorde hij haar vloeken en schreeuwen, ‘’verdomme ik heb de badhanddoek vergeten.’’
‘’Zal ik er een voor je halen?’’ Vroeg Mathijs.
‘’Waar heb jij die liggen?’’
‘’Eu…in het linkerkastje, wat naast de keukenkast staat,’’ regeerde ze.
Mathijs stond op en liep haar kamer in, hij was daar wel vaker geweest, maar snuffelde nu voor het eerst in haar kast, de badhanddoek was snel gevonden, maar een iets openstaand laatje trok zijn aandacht.
Hanneke had het open laten staan en het was zo een laatje dat normaal op slot kon.
Mathijs meende seksueel getinte foto’s te zien liggen.
Hij greep in de lade, het was nog een aardige hoeveelheid en tot zijn verbazing waren het niet alleen naakt foto’s van Hanneke zelf, maar ook een aantal van Lucas.
Mathijs zag dat zijn vriend een niet al te grote pik had in volle erectie, de zijne was groter en dikker, maar ook Hanneke, met die pik diep in haar geile mondje en haar gezicht vol sperma, terwijl het ook haar mond uitliep, de pik in allerlei standjes in haar kutje en kontje.
‘’Zo, die geluksvogel heeft haar behoorlijk afgeneukt en gebruikt,’’ fluisterde hij.
Hij wist niet dat het zo een geile slet was…die Hanneke, maar de foto’s logen er niet om.Mathijs draaide het laatje op slot, stak het sleuteltje in zijn achterzak en nam het pakje foto’s mee, de foto’s stopte hij snel in zijn binnenzak en bracht de badhanddoek naar Hanneke.
‘’Goh……moest jij de badhanddoek nog bij de fabriek halen..,’’ grapte ze.
Mathijs had kort even zicht op haar stevige tieten, toen hij de badhanddoek aanreikte en voelde zijn toch al harde lul trillen. Het is dat hij netjes was opgevoed, maar het had niet veel gescheeld, of hij had haar ter plekke voorzien van zijn veel dikkere en grotere pik.
Mathijs stoof de trap op, naar zijn kamer en ging de foto’s scannen op zijn computer in een speciaal mapje plaatsen (geile Hanneke)
Hij hoorde even later Hanneke roepen, ‘’ik ga ff naar de super, moet ik voor jou nog wat mee brengen?’’
‘’Ja, doe maar een sixpack Grolsch,’’ en dicht klapte de buitendeur. Hij stoof naar beneden, gelukkig had ze haar kamer niet afgesloten en snel opende hij het laatje en gooide de foto’s er in, hij sloot het weer af en gooide het sleuteltje in een bierpul die vlakbij stond.

Mathijs ging ze boven nog eens rustig bekijken en trok zich af op een foto, waar ze de pik van Lucas diep in haar mondje had zitten en haar gezichtje onder de sperma smurrie zat en hij erbij fantaseerde, dat het zijn pik was die in haar mondje zat.
Mathijs kwam diep kreunend klaar en spoot zoveel in de zakdoek dat het ding door lekte.

Mathijs wilde haar nu ook gewoon kunnen neuken en gebruiken als seks subje en hij pijnigde zijn hersens, hoe hij dat het beste voor elkaar kon krijgen.

Hanneke kreeg van een vreemde, een raar bericht in haar postvak, op haar computer :Ik weet dat jij een geile del bent: meer niet en ze verwijderde het.
Ze ontving twee dagen later, een iets dreigender bericht :Vuile vieze hoer, ik wil jou en als je niet meewerkt, verspreid ik foto’s van jou: Weer twee dagen later, stond er een foto op, ze zag zichzelf in doggy styl diep genomen worden. Ze wist dat het Lucas zijn pik was, maar Lucas zelf was er af geknipt.
Hanneke schrok daar van, die foto had ze zelf ook, maar ze bewaarde die veilig, dus moest het Lucas zijn, die de foto aan anderen had gegeven, zodat zij nu door een wildvreemde gechanteerd werd.

Hanneke begon in de woonkamer, toen iedereen aanwezig was…..Lucas te beschuldigen.
Mathijs vond dat prachtig en zijn pik zat al stijf en pijnlijk afgeklemd in zijn broek, het ging er op lijken, dat de liefde tussen die twee aan het afbrokkelen was.
‘’Ik weet niet waar jij het over hebt?’’ Verdedigde, Lucas zich.
‘’Hoe komt iemand anders aan die foto dan!!!’’ Schreeuwde Hanneke, ‘’dat moet wel van jou afkomstig zijn, klootzak!’’
Bart zat er ook bij, maar die reageerde nergens op, zoals gewoonlijk.
‘’Ach val dood!’’ Zei Lucas, die nu ook boos begon te worden, om deze valse beschuldigingen.
‘’HIER…,’’ schreeuwde ze weer en gooide hem haar vriendschap ring in zijn gezicht, de chantage via internet ging gewoon door en werd heviger, ze werd bijna dagelijks uitgemaakt voor een geile vieze hoer en dat er meerdere foto’s verspreid zouden worden, op de universiteit.
:wat wil je van mij: reageerde Hanneke, voor het eerst terug en gaf in opdracht haar telefoon nummer af. Mathijs had haar nummer natuurlijk al lang, maar omdat hij een onbekende speelde te zijn, was dit een logische zet. Hij was goed in andere stemmetjes, dus dat zou ook geen probleem worden.Hanneke had haar vriendschap met Lucas officieel beëindigd en Lucas kwam sindsdien niet meer in de gezamenlijke woonkamer en ze negerde elkaar op de UNIE.

‘’Ik ben Erik en ik wil jou gebruiken, geile teef,’’ was het eerste telefoontje wat Hanneke kreeg.
Mathijs belde vanuit een café en had een enorme erectie voor haar in zijn broek klaar staan.
‘’Ben jij degene die mij chanteert met foto’s?’’
‘’Ja en ik wil, dat jij heel snel mijn onderdanige subje wordt.’’
‘’Hoe kom je aan die foto’s en hoe weet ik zeker dat jij er meer hebt?’’
Mathijs begon de foto’s met smaak te beschrijven en Hanneke werd steeds angstiger, hij had er een heleboel besefte ze en ze kreeg waanideeën dat ze haar op de Unie al aankeken.
‘’Je,,je…h..hh hebt ze niet rondgedeeld al?’’
Mathijs genoot van de angst in haar stem, ‘’waar kan ik jou vandaag ontmoeten, om je voor de eerste keer te voorzien van mijn harde grote dikke pik, groter en dikker, dan die van je EX!!’’
Hanneke schrok, hij wilde haar echt en vandaag al.
Mathijs gunde haar geen tijd om na te denken, ‘’jou adres staat op een van de foto’s,’’ loog hij. ‘’Je krijgt zo dadelijk post en je doet wat ik eis en dan ben ik vanavond om tien uur bij je, een misstap slet!!!…een misstap en morgen weet heel Utrecht en jou familie wat voor een vieze sperma hoer jij bent!!’’
Mathijs verbrak de verbinding en bestelde een biertje in café België.

Hanneke piekerde, post?
O, god waarom had ze het goed gevonden, dat Lucas die foto’s mocht maken en een uur later haalde ze een dikke envelop uit haar brievenbus, op haar kamer trok ze die los en er vielen twee leren polsboeien uit, met van die ringen er aan en een masker, op een stuk papier stond (doe dit masker op en boei jezelf en je moet verplicht geil kreunen, als ik met jou bezig ben)….die gast is gestoord, spookte het in haar hoofd.
Ze kon natuurlijk de politie inschakelen, maar de foto’s konden dan nog alsnog zomaar verspreid worden en haar moeder had toch al een zwak hart.
Mathijs had nog een behoorlijk aantal uren, jeetje wat had hij er zin in, eindelijk zou ze van hem zijn.
Hanneke had geen zin in eten.
Ze kookte dus ook niet, daardoor wist Mathijs, dat ze echt bang was, dat maakte hem nog geiler, die lekkere geile slet helemaal onder controle krijgen, was zijn doel.
Ze keek op de klok en een half uur later weer…..en weer, oeps nu kwam tien uur wel erg dichtbij. Ze besloot om het de chanteur, zoveel als maar mogelijk naar zijn zin te maken, dan ZOU het wel meevallen.
Hanneke trok haar kortste rokje aan en een strak topje, een stringetje waarvan het lapje amper haar kale kutje bedekte, geen Bhtje, misschien kwam hij dan vlotjes klaar.
Ze trok de leren polsboeien strak aan en met moeite kreeg ze het oogmasker zo op, dat haar lange haren er overheen hingen, op de tast zocht ze haar bed en ging er op liggen, wachtend wat onherroepelijk komen ging.

Bart redde zich met twee zakken chips.

Mathijs had op tijd een berucht blauw pilletje in genomen en zijn pik was dikker en harder dan ooit, hij sloop naar beneden, niemand te zien.
Hij deed een bivak muts op, want hij wilde beslist niet herkend worden, opende de kamer deur van Hanneke en sloot die achter zich af. Ze lag op haar bed, met haar benen goed gespreid en een super kort rokje.
‘’Heee…sletje,’’ gromde hij, met een zware stem, trok haar overeind en klikte de leren polsboeien op haar rug aan elkaar.
Hij begon zich uit te kleden, ‘’doe dat geile bekkie maar los, ik heb wat lekkers voor jou!’’
Hanneke opende haar mondje, haar hoofd werd iets schuin naar beneden gedwongen en ze voelde een enorm stuk hard mannenvlees naar binnen dringen, inderdaad veel dikker dan die van Lucas, wat tot nu de enige en eerste pik was geweest, die ze in haar mondje had gekregen.
Ze begon gelijk te kokken, zover als die lul naar binnen drong en haar hoofdje werd er flink overheen getrokken.
‘’Geile hoer dat je bent, jij bent van mij…begrepen!’’
‘’Vieze geile neuk slet, zoals jij je laat gebruiken door die smeerlap en foto’s laat maken.’’
Mathijs ramde zijn pik diep in haar keeltje, eindelijk kon hij haar pakken zoals hij wilde. Hanneke maakte veel speeksel aan, door de harde stoten en kreeg het benauwd. Ze voelde de stotende pik opzwellen en hoorde haar aanrander diep grommen en toen werd haar keeltje gevuld met een flinke hoeveelheid glibberig lauw sperma.
‘’D..dd…dat is wat anders, He dan dat kleine pikkie van je ex!’’De pik werd nog een tijdje diep in haar keel stil gehouden.
Ze dacht nog even dat ze er nu vanaf was, maar ja dat blauwe pilletje…..
Hij trok zijn lul eruit en zij nam gierend adem en werd even later op haar rug gegooid en drong de pik ruw haar nog droge kutje binnen en ook nu werd ze met diepe harde stoten genomen.
‘’Ik naai je kapot, verdomde geile slet!!’’
Mathijs leefde zich helemaal uit, op het in zijn ogen hoerige geile sletje. ‘’Aaaahhhhh.. Neeee… neeeee,’’ hij liet haar schreeuwen en boorde stevig door.

Hanneke wilde het helemaal niet….maar…
Ze begon toch vochtig te worden, waardoor de stotende pik gemakkelijker in haar lijfje kwam en ze hoorde zichzelf soppen.
Mathijs hoorde het ook, ‘’je wordt geil slet, ik voel het je bent zeik en zeiknat,’’ haar klitje werd door de harde stoten deels naar binnen getrokken en ze werd steeds natter. Ze kon niet voorkomen, dat ze het lekkere gevoel kreeg, zo lekker had ze het nog nooit gevonden, bij haar ex vriend Lucas die dan al lang was klaar gekomen in haar..deed ze soms of ze geil werd, haar aanrander pompte door…
‘’Huh..huh..huh…oooohhhhh,’’ kwam er zachtjes uit haar iets open staande mondje, ze wilde niet klaar komen, je ging toch niet klaarkomen als je verkracht werd…..was haar geleerd, maar haar lijfje verloor de strijd.
‘’Ooohhh ja…mmmm..ooooo..ja..JA,’’ kreunde ze en begon te schokken.
Mathijs voelde haar kutje zijn pik afknijpen en haar geil werd langs de pik naar buiten geperst en hij ramde door, weer kwam ze klaar en weer…..

Hanneke had het gevoel dat hij al uren op haar lag in te stoten en hij ging maar door.
Haar weerstand was allang gebroken en eindelijk kwam die vent luid brullend in haar klaar.
Hij vertrok dan ook gelijk en zij bleef achter op het bed en zijn vruchtbare sperma kabbelde uit haar iets openstaande kutje.
Bart was een zak nootjes…en hoorde het luide gekreun en even later liep er een man met zo een bivakmuts door de kamer….de trap op?? Ach, Bart bemoeide zich nergens mee.
Hanneke schaamde zich, dat ze was klaar gekomen op de pik van haar belager, dat moest toch niet mogelijk zijn? Was ze nu van hem af? Of moest ze vrezen dat dit nog maar het begin was.

Hanneke kreeg al na twee dagen antwoord op haar computer.
Hij wilde haar morgen in het bos, ze moest gebruiksklaar zijn….dus kort rokje en zonder slipje. Ze kreeg een tekening op gestuurd, waarop de plek in het bos nauwkeurig was aangegeven en ze moest zich op die plek zelf boeien en haar oogmasker op hebben en dat midden in het bos.
Hanneke gruwde, zonder slipje? Dat had ze buiten nog nooit gedurfd en ze vond het doodeng om te doen, maar hij belde haar een paar uur later op, om zijn eis nog eens kracht bij te zetten. ‘’Denk maar niet dat je eronder uitkomt, morgenmiddag om vier uur geile vuile slet,’’ en de verbinding werd weer verbroken.Ze stapte de volgende dag met frisse tegenzin op de fiets en er moest natuurlijk net een man langs komen lopen met zijn hond, die zag dat ze sliploos op de fiets stapte.
‘’Gaat ie lekker,’’ riep hij.
‘’Ik ken jou sletje, je bent een van die geile studentes van de Unie, He!’’
Hanneke reageerde niet en fietste stevig door, het idee dat iedereen het kon zien, omdat het korte rokje steeds iets opwaaide, maakte haar niet vrolijker.
Mathijs zag haar het bos in fietsen en zijn lul was spijkerhard en klaar om haar weer een stevige harde beurt te geven.
Hanneke vond de plek, er lag al een deken op de grond. Ze keek om zich heen, die viespeuk was er al, ze voelde gewoon zijn blikken op haar gericht. Ze zette haar oogmasker op en boeide haar polsen en zette zich neer op de deken, in afwachting van wat zeker komen ging.
Hij benaderde haar van achter en ze schrok hevig, want haar polsen werden ruw van voren vastgeklikt. Ze hoorde haar aanrander lachen.
‘’Op handen en knieën teefje.’’
‘’Zien jullie hoe die geile teef meewerkt jongens,’’ riep hij.
‘’Huh?,’’ reageerde Hanneke geschrokken, waren er nog meer jongens? Ze had verder geen tijd om na te denken, de pik drong in twee stoten diep bij haar naar binnen en ze voelde zijn handen om haar tieten klemmen, waren dat zijn handen? Was dat zijn pik? Waar was hij mee bezig, ondertussen werd ze met diepe halen genomen en verzette ze zich niet tegen het langzaam weer geil worden.
Ze begon te kreunen, het was best wel lekker en zo ontzettend fout, ze kwam vlotjes klaar en klaar…

Mathijs bleef een half uur in haar lichaam stoten, dit was zo lekker geil om te doen, ook al omdat ze echt geil werd, dat had hij niet verwacht en zijn lul werd goed afgemolken, het leek wel of haar kutje zijn pik naar binnen zoog.
Hij trok onverwacht zijn lul uit haar kokende spleet, terwijl ze net extreem geil klaar kwam en ze voelde de natte pik tegen haar lippen en ze opende haar mondje en proefde haar eigen geil en vlak daarna kwam hij luid brullend klaar in haar mond.

Hij klikte de verbinding tussen haar polsen los en was weer verdwenen.
Hanneke haar laatste orgasme ebde weg en ze vroeg zich af of iedereen nou weg was, het bleef stil en dus verwijderde ze het oogmasker, de boeien deed ze thuis wel af, ff lekker douchen….

Die nacht.
Mathijs dacht na, zou hij nog meer met haar kunnen doen? Zou hij er echt meer jongens bij moeten betrekken, zou hij haar kunnen laten misbruiken door anderen? Zou hij er geld mee kunnen verdienen, hoelang zou ze het nog pikken?
Hanneke lag te woelen, ze kon de slaap niet vatten en lag in tweestrijd, moest ze alsnog naar de politie gaan? Was het normaal dat ze het de tweede keer nog lekkerder had gevonden? Was ze een type die dit echt nodig had, om aan haar trekken te komen?

Lucas blijft ie buitenspel? Gaat sulletje Bart er zich toch mee bemoeien?

Dit deel was al in 2014 geschreven en ik wist niet toen ik deel 2 plaatste onlangs, dat ik deel 1 hier op oops niet eens had staan! Was ,m ook kwijt deel een, dus heb het overgetypt en helemaal het zelfde is ie dan nooit. Het verzoekje is ook van Mathijs die dus hoofdrolspeler is…ach lees deel 2 nog maar een keer na deze…..

XXX Angela.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners