Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Fantasie Van Mijn Vrouw - 22729 keer gelezen
Wij lagen op een zondag morgen nog laat in bed, de vorige avond was het niet vroeg geweest voor wij naar bed gingen. Ik had graag nog wat seks met haar gehad maar door de drank die zij had genomen kwam daar niets meer van. Mijn vrouw lag iets eerder in bed als ik omdat ik de lichten nog uit moest doen, toen ik de lichten in de slaapkamer uit deed hoorde ik aan haar rustige ademhaling dat zij al sliep. Ik kon de slaap, door mijn opwinding, niet snel vinden en begon haar zachtjes te strelen. Met een wilde gooi draaide zij zich op haar zij met haar zalige billen naar mij toe, ik streelde het slipje en liet mijn hand onder het slipje glijden. Al vele jaren wilde ik haar eens anaal nemen, iedere keer weigerde zij dat omdat ze het niet lekker vond en bang was dat het pijn zou doen. Ik had de moed opgegeven en streelde haar vaak en veel over haar billen omdat zij daar erg gevoelig was. Ook in haar slaap begon ze zachtjes te kreunen toen mijn vingers haar billen masseerde, door haar kreunen besloot ik verder te gaan. Ik haalde mijn hand terug en likte mijn vinger helemaal nat, toen mijn vinger door haar bilnaad gleed werd haar kreunen luider. Even dacht ik dat ze wakker was, toen mijn vinger haar sterretje raakt maakte ze een wilde beweging zodat mijn hand van haar billen verdween. Dat was voor mij het sein om te stoppen, al vaker had ik dit gemerkt tijdens een heerlijke seksavond, dan was haar zin gelijk over. Zachtjes draaide ik mij om en viel al snel in slaap, de volgende morgen was ik al een poosje wakker voordat mijn vrouw wakker werd. Ze keek mij aan en gaf me een zoen, ze legde haar hoofd terug op het kussen en liet haar hand over mijn buik glijden. Toen ze mijn pik raakte klom die gelijk helemaal de lucht in, ik liet mijn hand over haar buik gaan en streelde heel even haar poesje. De lichte kreun verraden dat ze het lekker vond, haar benen gingen iets verder uit elkaar en haar hand pakte mijn harde pik stevig beet. Mijn vingers verdwenen onder het slipje en gelijk voelde ik de warmte van haar natte kutje. De schaamlipjes stonden een stukje open en waren drijfnat, met mijn duim streelde ik haar klitje en voor ik het wist kwam ze schokkend klaar. Mijn vrouw heeft nog nooit moeite gehad om klaar te komen en komt soms heel erg snel, terwijl zij klaarkwam kneep ze hard in mijn paal. Ik voelde mijn opwinding groeien en bleef haar strelen.

“Lieverd ik moet plassen, hou jij deze harde paal even warm voor mij?”

Met een kus op mijn lippen stapt ze het bed uit, de zin zakt een heel stuk weg. Ik voel mijn pik langzaam verslappen, denkend aan haar zalige billen wrijf ik even over mijn pik maar die laat het verder afweten. Als zij even later terug komt legt ze haar hand op mijn kruis en voelt dat de opwinding weg is, zonder iets te zeggen gaat ze op haar rug liggen en sluit haar ogen. Even later draait ze zich op haar zij en drukt haar billen en rug tegen mij aan. Ik ga achter haar liggen en druk mijn pik tegen haar billen en laat mijn hand over haar borsten glijden. Ze weet dat ik haar graag eens anaal wil verwennen, ik heb het idee dat ze expres met haar billen over mijn pik heen streelt. Mijn handen pakken haar billen en beginnen deze te masseren, kreunend draait zij zich iets bij mij vandaan zodat ik er beter bij kan. Ik til mijn hoofd op en leg mijn lippen tegen haar oor, als mijn tong langzaam haar oor streelt komt er een diepe kreun tussen haar lippen vandaan. Mijn vingers blijven haar billen verwennen, dan trek ik mijn tong terug en fluister zachtjes in haar oor terwijl ik haar billen iets harder beet pak.

“Wat zou ik je hier graag eens in willen verwennen schatje.”

Even komt er geen geluid over haar lippen, meestal als ik het zeg krijg ik gelijk een afwijzing. Nu hoor ik even niets, allen haar ademhaling en het zachte kreunen.

“Als ik jou eerst mag nemen dan mag jij mij nemen lieverd.”

Ik weet even niet wat ik hoor maar zonder erover na te denken antwoord ik gelijk.

“Jij mag alles schatje dat weet je, als jij mij wilt nemen dan mag dat. En als er dan als beloning op staat dat ik daarna jou billen mag hebben dan mag jij mij nemen.”

Ze draait zich op haar rug en kijkt mij geheimzinnig aan, in haar ogen is een schittering te zien. Ik krijg een kus van haar en voel dan haar nagels over mijn buik glijden.

“Weet wat je zegt lieverd, ik doe het echt. En als beloning mag jij mij hebben zoals je graag zou willen. Maar eerst ga ik jou nemen zoals ik dat wil, en geloof mij schatje, ik zal je niet sparen. Op het moment dat wij het doen mag jij je niet meer terug trekken en zul je alles toelaten wat ik met je ga doen. Ga je daarmee akkoord?”

Ik knik naar haar, in mijn gedachten speelt maar een ding. Haar billen zijn daarna van mij, ik realiseer mij niet dat mijn billen eerst van haar zullen zijn. Glimlachend sluit ze haar ogen, ik draai mij om en stap het bed uit. in de badkamer poets ik mijn tanden en ga onder het heerlijke stromende water van de douche staan. Als ik na de douche de slaapkamer weer in loop zie ik dat mijn vrouw weer in slaap is gevallen. Na mezelf aangekleed te hebben loop ik de trap af en ga de kamer in. Aan het ontbijt trekken ineens de toezeggingen van afgelopen nacht weer aan mijn ogen voorbij, ik begin te realiseren wat ik haar heb toegezegd. Nu ben ik niet helemaal maagd meer in mijn kontje, al vaker heb ik een dildo van mijn vrouw gepakt en mezelf anaal ermee verwent. Maar om genomen te worden door mijn vrouw is wel iets heel anders, in gedachten heb ik gelijk besloten dat ik mijn toezegging intrek. Als ik even later met de computer bezig ben begin ik weer te twijfelen, ik ben vroeger al eens eerder op een toezegging terug gekomen, het heeft toen bijna een half jaar geduurd voor zij erover heen was en dat onze relatie weer gewoon was. Wil ik die lijdensweg weer beleven? Mijn twijfel wordt alleen maar meer, als ik haar voeten op de trap hoor weer ik nog steeds niet wat ik zal doen. Ze komt glimmend de kamer binnen, heel even kijkt ze mij aan. Ik krijg een kus van haar en gelijk fluistert zij in mijn oor wat ik haar heb beloofd. Het enige wat ik doe is knikken, dan drukt ze haar lippen op die van mij voor een lange innige zoen. Als ze mijn lippen los laat kijkt ze mij verliefd aan.“Dank je schat, ik weet zeker dat wij ervan genieten.”

Lachend loopt ze de keuken in, een poosje later komt ze met twee koppen koffie terug en zet deze op de tafel. Ze is gekleed in een lange broek met een dun truitje erop, haar heerlijke vrouwelijke vormen steken erg goed af in deze kleren. Als zij zich even omdraait en mij een blik gunt op haar strakke billen voel ik de opwinding door mijn lichaam stralen. Ik besef gelijk waarom ik heb toegestemd, glimlachend drink ik mijn koffie. Wij praten over de leuke avond die we hadden, ook komt het even te sprake van het moment dat ze eigenlijk niet meer wist waar en wie ze was door de drank. Op zulke feestjes en ontmoetingen drink zij altijd veel te veel, wij hebben het daar al vaker over gehad. Iedere keer beloofd ze dan om het niet meer te doen, maar zodra wij op het feestje zijn vergeet zij haar belofte. Ik heb een keer hetzelfde gedaan wat zij toen deed toen ik terug kwam op mijn toezegging. Eerste paar dagen zei ze ook niets omdat ze wist waarom ik het deed, na een poosje dronk ze als wij gewoon thuis waren niets meer en ging ik weer normaal doen. Op dat moment kreeg ik de kuos op mijn kop en trakteerde zij mij op hetzelfde. Wij hadden toen drie maanden geen seks meer, vanaf dat moment wist ik dat zij altijd zou winnen. Ik heb er nooit meer over de drank met haar gesproken, tegenwoordig drinkt zij thuis niets meer. Ook in het weekend niet als wij samen zijn, zodra we dan uitgaan laat zij zich heel snel vollopen. Mijn vrouw heeft een heel goede vriendin die zij al kent vanaf de lagere school, samen zijn ze opgegroeid. Meestal is zij er bij op de feestjes, de ene keer drinkt zij net zoveel en de andere keer drinkt zij geen druppel. Een paar jaar geleden bleef zij bij ons slapen en toen wij thuis kwamen en mijn vrouw op bed hadden gelegd hebben wij nog iets gedronken. Op dat moment hing er een zwaar erotische sfeer tussen ons, ik ben er niet op in gegaan omdat ik niet durfde. Later heb ik daar veel spijt van gehad, tegenwoordig is die sfeer er vaak nog steeds. Maar zij zal ook geen vinger uit steken om aan te geven wat zij wil.

Vijf jaar geleden is de vriendin van mijn vrouw gescheiden, haar man had niet genoeg aan een vrouw. Hij neukte bijna iedere vrouw die hij kon krijgen, op een bijeenkomst op zijn werk was zij erachter gekomen dat hij daar drie vriendinnen had. Als hij zo genaamd moest overwerken, bleef er ook altijd een van die vrouwen. Het werken was niets, de seks des te meer. Zij heeft hem toen buiten gegooid en al zijn spullen op de straat gezet, dat had zij al eens verteld om dat te doen mocht ze er achter komen dat haar man vreemd ging. De laatste jaren waren de beide vrouwen vaak samen, een maal in de week kwamen ze een avond samen. Als ze hier zijn mocht ik er nooit bij zijn, ik hield me dan bezig met de computer op zolder of met werk. Uit gingen ze nooit samen, zodra ze weg wilde dan wilde ze dat ik mee ging. Had ik geen zin dan gingen de vrouwen ook niet, er werd de laatste tijd vaak gesproken over een vakantie. Toen ik voorstelde om samen te gaan werd ik door vier ogen aangekeken die mij ter plekke konden wurgen. Zij wilde graag op vakantie maar mijn vrouw zou niet zonder mij gaan, dat gaf mij wel een heel fijn gevoel maar waarom ze dat wilde begreep ik niet. De weken na mijn toezegging liepen gewoon voorbij, er werd niet meer over gesproken. Ik begon een beetje te hopen dat het vergeten was, toen ik op de avond dat de twee vrouwen samen waren, de kamer in kwam werd ik met een rare opgewonden blik aangekeken door beide. Wat er was wist ik niet, ik moet er iedere morgen vroeg uit dus zei welterusten en ging weer naar bed. De volgende dag hing er een bepaalde spanning in huis, mijn vrouw was heel erg vrolijk en liep te zingen. Haar kleding was vele malen opwindender dan anders, iedere keer als ze mij aankeek straalde er een bepaalde gloed uit haar ogen. Er gebeurde niets die week, tot ik vrijdagmiddag thuis kwam. Mijn vrouw liep in haar lederen rok, deze komt tot net onder haar knieën. Eronder droeg ze een paar pumps met hoge hak, haar borsten werden omspannen door een strak bloesje waar de bovenste knoopjes los van waren. De donker blauwe kleur van haar bh kwam net boven het bloesje uit, ze had haar lange haren los hangen en het gezicht was een klein beetje op gemaakt. Ik kreeg de opdracht om mezelf te gaan douche, de kleren die ik aan moest lagen klaar op het bed. Zodra ik klaar was moest ik naar beneden komen en zouden wij gaan eten, trillend van de opwinding liep ik naar boven.

Een half uur later kwam ik gekleed in een oude spijkerbroek en een te klein shirtje, zonder ondergoed eronder, naar beneden. De tafel stond klaar en gelijk begonnen wij te eten, er werd niets gezegd wat de erotische spanning alleen maar verhoogde. Na het eten ruimde wij samen de tafel af en gingen daarna in de kamer op de bank zitten. Mijn vrouw keek mij strak aan en streelde met haar tong langs haar lippen, als zij op deze manier bezig was wist ik dat zij heel erg opgewonden was. Toch gebeurde er verder niets, ik had niet de moed om haar beet te pakken. Na een poosje stond ze op en liep schommelend met haar heerlijke billen richting de keuken. Toen ze terug kwam keek ze mij strak aan en gaf mij een soort van een doek. Ik pak de doek aan en zie dat het een speciale blinddoek is die wordt gebruikt in de sm.

“Ga naar boven, doe deze blinddoek om en wacht staande in de slaapkamer af.”

Ik draai mij om en loop de trap op, boven zijn de gordijnen van de slaapkamer gesloten en branden er een aantal kaarsen. Ik doe de blinddoek op en merk dat ik niets meer zie, het is een echte blinddoek nergens kan ik erom heen kijken. Het lijkt wel een eeuw te duren, soms voel ik een lichte windstroom langs mij heen glijden. Wat er om mij heen gebeurt, weet ik niet, ineens voel ik een paar handen over mijn shirt glijden. Twee vingers knijpen gemeen in mijn tepels en gelijk scheuren de vingers mijn shirt kapot, dan is het weer even stil. Mijn handen worden beetgepakt en naar mijn rug gebracht, ik voel er iets omheen gedraaid worden. Even later liggen mijn armen vastgebonden op mijn rug, de handen zijn weer even weg en dan voel ik ineens dat de vingers mijn broek pakken. Met een hard scheurend geluid verdwijnt de broek van mijn billen. Mijn pik springt hard naar voren, gelijk sluiten er een paar vingers rond mijn op springen staande pik. Zachtjes kreun ik even en druk mijn pik tussen de vingers door. Heel even knijpen de vingers hard in mijn paal en laten hem dan weer los, ik krijg een duw waardoor ik voorover val. Ik probeer mij op te vangen maar mijn armen zitten op mijn rug, ik voel het bed onder mij en gelijk worden mijn billen beet gepakt, ik weet wat er gaat gebeuren en probeer mij zo goed mogelijk te ontspannen. Er loopt een warme straal tussen mijn billen en gelijk voel ik een vinger die mijn bilnaad masseert. Heel even verdwijnt een vinger diep in mijn kontje om er dan weer uit te verdwijnen. Weer vallen er verschillende druppels in mijn bilnaad. Dan verdwijnen er twee vingers in mijn kontje, doordat ik helemaal ontspannen ben lukt het zonder al te veel moeite. De vingers blijven mij rustig neuken, achter mij hoor ik een zwaar ademende persoon. Als ik er goed naar luister herken ik de geluiden van mijn vrouw, dan verdwijnen de vingers weer en komt er een warme mond tot vlak bij mijn oor.“Zo lieve schat, ik merk dat je aardig wat kunt hebben in dat kontje van je. Maak je gereed voor mijn pik, ik ga je net zolang nemen tot ik er genoeg van heb. Probeer er van te genieten lieverd, als jij het niet lekker vindt zal ik nooit toelaten.”

Haar lippen verdwijnen en gelijk heb ik hevig spijt van mijn toezegging, weer vallen er verschillende druppels in mijn bilnaad. Even gebeurt er niets dan voel ik iets hards tegen mijn gaatje aan gedrukt worden. Terwijl ik mij ontspan glijd het voorwerp naar binnen, als hij er een stukje in zit merk ik dat de omvang groter wordt. De pijn die het ding mij geeft zorgt ervoor dat mijn pik helemaal verslapt is, met een rustige beweging trekt ze het apparaat weer terug. Ik voel weer een paar druppels op mijn kontje vallen en een hand streelt over het apparaat heen en smeert het verder in. Dan pakken twee handen mijn heupen beet en met een harde stoot verdwijnt het apparaat helemaal in mij. De pijn is hevig en de tranen schieten mijn ogen uit, ik hoor mijn vrouw lachen, heel even laat ze het apparaat in mij zitten. Dan trekt ze het langzaam terug en drukt hem weer snel en hard naar binnen, ik hoor haar ademhaling gejaagd gaan. Waarschijnlijk zit er aan de andere zijde ook een apparaat wat bij haar in haar kutje zit. De ademhaling gaat steeds sneller en ik hoor haar hard kreunen, ze pakt mijn heupen stevig beet en schokkend komt ze tot een hevig orgasme. Met rustige bewegingen blijft zij mij neuken, haar ademhaling wordt weer rustig. Ineens gaat er een trilling door mijn billen, het apparaat kan dus ook nog trillen en deze trillingen geven mij een zalig gevoel. het Neuken gaat steeds fijner en ik geniet er heel erg van. Mijn pik is weer gegroeid tot een harde vleesboom die hard tegen mijn buik aan staat. Er wordt een hand rond mijn pik gelegd en die begint mij langzaam af te trekken. Ik wordt weer hard en meedogenloos geneukt, het duurt niet heel erg lang voor mijn vrouw nog een keer klaar komt. Met een paar heel wilde stoten laat ze haar orgasme over zich heen komen. Dan verdwijnt het apparaat uit mijn billen en blijf ik met een hand rond mijn op springen staande pik op bed liggen.

De hand laat mij los en ik wordt omhoog getrokken, als ik sta moet ik mij omdraaien en wordt op mijn rug op het bed gedrukt. Er komt iemand naast mij op het bed en dan voel ik aan beide kanten van mijn hoofd een been. De geur die van het lichaam is een vreemde voor mij, mijn vrouw ken ik al jaren en ik weet precies hoe zij ruikt. Er wordt een natte kut op mijn mond gedrukt en als ik mijn tong erin steek krijg ik een andere smaak op mijn tong. Deze vreemde kut bezorgt mij bijna een zaadlozing, dan worden mijn benen beet gepakt en voel ik het apparaat weer tegen mijn kontje. Mijn benen worden helemaal omhoog gedrukt en tegen de schouders van mijn vrouw aangelegd. Zonder moeite en met een harde stoot drukt ze het apparaat weer helemaal in mijn kontje. Mijn tong streelt het harde klitje en de natte lipjes, de vrouw verwent zichzelf ook met haar vingers en de ademhaling gaat steeds sneller. Even drukt ze haar kutje hard en strak op mijn gezicht en dan gaat ze weer iets omhoog en kan ik haar weer met volle overgave likken.

“Oooo lieve schat die vent van jou weet heel goed hoe hij met zijn tong moet omgaan. Mmmm ik ga klaar komen op zijn gezicht, schatje neuk hem hard ooooo ik kommmm.”

Mijn mond wordt gevuld met heerlijke sappen die ik in mijn keel laat verdwijnen. De stem is die van de vriendin van mijn vrouw, samen hebben ze mij deze avond verkracht en genomen. Ik ontspan mezelf en kom ineens hevig schokkend klaar, mijn zaad spuit tegen de buik van de vriendin aan. Ik haar mijn vrouw kreunen en merk aan het schokken van het apparaat in mijn kontje dat zij ook weer een orgasme heeft. Het apparaat verdwijnt ui mijn kontje, mijn armen worden losgemaakt en de blinddoek verdwijnt. Ik kijk in vier lachende ogen, mijn vrouw geeft mij een kus en gelijk krijg ik er van haar vriendin ook een. Ze geven elkaar een zoen en trekken mij dan achter zich aan naar de badkamer. Ik word door beide vrouwen onder het stromende water geduwd en voel aan alle kanten tegelijk hun handen over mijn lichaam glijden. De opwinding groeit met grote sprongen door deze nieuwe ervaring.

“Dit had je niet verwacht van mij zeker lieverd, Mirjan wilde al heel lang eens met jouw naar bed. Ze heeft je verschillende malen uitgedaagd maar jij ging er niet op in. Dat was voor mij genoeg om te weten dat je echt van mij houd, en na een lang gesprek met Mirjan over het jouw neuken met een voorbindpik heb ik besloten om haar mee te laten doen. Volgens mij vond jij dat niet erg schatje.”

“Dat vond ik geen probleem lieverd, Mirjan smaakt naar meer.”

“Reken daar maar op mooie man, jouw vrouw en ik gaan jouw delen vanaf nu. Je zult geen rust meer krijgen. En wat er vanavond is gebeurt, gaat ook nog heel vaak gebeuren, ik zit vol ideeën en wil die met jouw allemaal uitproberen mmmm.”

De twee vrouwen kijken elkaar lachend aan, ik laat mijn hand over de heerlijke billen van mijn vrouw glijden en trek een licht spoor door haar bilnaad. Zodra mijn vinger haar sterretje raakt kijkt ze mij strak aan, mijn vinger duw ik voorzichtig een stukje naar binnen. Ik voel een andere hand op die van mij en gelijk wordt mijn vinger krachtig in het kontje van mijn vrouw geduwd. Er komt een diepe kreun tussen haar lippen vandaan, ik krijg een lange tongzoen van mijn vrouw. Even later lopen wij druipend van het water de badkamer in en drogen elkaar op een erotische manier af. De opwinding in de lichamen van de beide vrouwen begint weer langzaam te groeien. Ik weet dat het nog een ;lange nacht gaat worden, maar zeker ook een zeer opwindende nacht.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners