Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie Demirel - 33821 keer gelezen
Wij wonen in een mooie buurt en hadden altijd rustige buren totdat een jaar geleden famile Demirel naast ons kwam wonen. De familie bestaat uit de heer Demirel, zijn vrouw, haar moeder, twee dochters en een zoon. De heer Demirel en zijn zoon werken dag en nacht. Terwijl de dames thuiswerk deden en het huishouden. De eerste maand dat de familie naast ons wonen was een ramp. De turkse vrouwen deden niets anders als ruzie maken. Mijn vrouw werd gek van al het lawaai. Ik had niet zoveel last want ik heb mijn kantoor in de garage die in de tuin staat. Regelmatig ging ik naar de buren om te klagen. Altijd verontschuldigen zij zich en beloofde om rustig te zijn. Het ging dan een dag goed maar daarna was het weer mis. Mijn vrouw was ten einde raad en ik moest wat doen. Ik liep boos naar de buren en zei dat het afgelopen moest zijn anders haal ik de politie erbij. Dat maakte indruk, iedereen in de kamer werd stil. Mevrouw Demirel zei; buurman niet boos worden mijn man komt wel praten.

Avonds kwam de heer Demirel langs, wij vertelde van de overlast en dat het moest stoppen. De turkse man luisteren aandachtig en gaf ons gelijk. De heer Demirel wist wel dat de vrouwen ruzie maakten maar dat het zo erg was, wist hij niet. Maar omdat hij en zijn zoon veel werkte konden hun de vrouwen niet corrigeren. Ik zei; maar wij moeten wel een oplossing bedenken voor dit probleem. De heer Demirel kwam zelf met de oplossing. Hij zei; de vrouw die begint met de ruzie moet worden gestraft! U vraagt aan mijn vrouw, wie er begon en laat haar dan wat werk in uw huis doen. Dan zal ik avonds de vrouw extra straffen, dan zijn de ruzies snel over. Wij bedankten de heer Demire en namen afscheid.

De volgende dag tegen 10 uur morgens was het weer mis. Ik liep naar de buren, mevrouw Demirel deed open en ik liep gelijk de kamer in. Ik vroeg; wie is er met de ruzie begonnen? Merve hun dochter van 20 jaar stak voorzichtig haar hand op. Ik zei; jij gaat mee naar mijn vrouw. Het kleine turkse meisje liep achter mij aan naar mijn huis. Mijn vrouw zei; laten wij haar maar op jouw kantoor haar laten afkoelen. Het turkse meisje zei niets en ging op een stoel zitten. Merve had een hoofddoekje op en gekleed in een oude blouse en rok. Mijn vrouw begon gelijk tegen haar en vertelde dat zij stapelgek van hun werd. Merve zat vol met tranen en riep; niets tegen mijn vader zeggen! Mijn vrouw die echt kwaad was, riep; wij vertellen alles aan je vader! Bijna smekend zei Merve; alstublieft u mag niets zeggen! Ik zei tegen mijn vrouw; zie niet hoe bang zij is, kunnen wij niets verzinnen? Mijn vrouw riep; wat dan!, geef jij haar dan maar een pak slaag! Ik riep; hoe dan! Mijn vrouw Els zei; neem haar over de knie en geef haar een paar flinke tikken.

Ik riep het kleine turkse meisje en zei dat zij over mijn knie moest gaan liggen. Ik begon op haar kontje te slaan. Dat helpt zo niet! riep mijn vrouw. Jij moet haar op de blote kont slaan. Ik deed het oude jurkje van Merve omhoog en haar onderbroekje iets omlaag. Ik begon haar lang en een beetje hard op haar kontje te slaan. Merve gaf geen kick en ik bleef door slaan. Mijn vrouw zei; stop eens, ik wil zien of haar kontje al rood is. Mijn vrouw keek na het kontje van het turkse meisje en ging met haar rechterhand over haar kontje. Mijn vrouw Els zei; ik wil even voelen of haar kontje al warm is van het slaan. Mijn vrouw wreef over haar kontje en deed zelfs haar billen uit elkaar. Mijn vrouw zei; als jij op haar kont blijft slaan, dan voel ik wel als jij moet stoppen.

Ik begon het turkse buurmeisje op haar kontje te slaan terwijl mijn vrouw haar begon te voelen. Tijdens het slaan wist ik niet wat ik zag, mijn vrouw ging tussen de benen van het turkse meisje. De vingers van mijn vrouw gingen constant over de schaamlipjes van het turkse meisje. Els zei; doe haar jurk en broekje uit, dan kunnen wij haar beter straffen! Ik trok de oude jurk, onderbroek van Merve uit en legde haar weer over mijn knie. Ik begon haar weer te slaan terwijl mijn vrouw haar benen uit elkaar deed. Mijn vrouw zei tegen Merve; ik zal jou eens goed straffen! en stak twee vingers in het kutje van het meisje. Mijn vrouw ging stevig heen en weer in het kutje. Minuten lang werd het turkse buurmeisje door mijn vrouw gevingerd. Merve begon zelfs heel zachtjes te hijgen. Ik was in een roes en kon het niet geloven dat mijn vrouw haar zo bewerkte.

Els zei tegen mij; steek jij je vingers er eens in want die zijn veel groter dan die van mij. Ik stak mijn wijsviner en middelvinger in het kutje van mijn turkse buurmeisje. Het kutje was een beetje nat en ik begon behoorlijk geil te worden. Ondertussen kleden mijn vrouw zich uit en ging op een stoel zitten. Els zei dat ik moest stoppen en riep Merve. Het turkse meisje moest de kut van mijn vrouw likken. Merve protesteerde omdat het van haar geloof niet mag. Mijn vrouw riep; als jij het niet doet vertel ik alles aan jouw vader! Merve ging door haar knieen en begon met haar tong over de schaamlippen van mijn vrouw te gaan. Wat was dat een geil gezicht om een turks meisje met hoofddoek mijn vrouw te zien beffen. Els zei tegen haar; doe mijn schaamlippen uit elkaar en lik nu eens goed! Merve deed haar schaamlippen uit elkaar en begon haar hele kut te likken. Het tongetje van het turkse meisje likte continue de clitoris en kut van mijn vrouw. Merve moest mijn vrouw net zolang beffen tot zij klaar kwam. Mijn vrouw pakte Merve bij haar hoofd, drukte haar mond stevig tegen haar kut en kwam schreeuwend klaar.

Mijn vrouw kwam bij en zei tegen mij; leg haar maar op jouw bureau en geef haar een flinke beurt. Ik legde Merve op mijn bureau en deed haar benen uit elkaar. Ik schoof mijn grote stijve lul stukje voor stukje in haar kutje. Het was maar goed dat zij nat was anders had ik mijn lul er nooit in gekregen. Langzaam begon ik mijn turks buurmeisje te neuken. Merve riep tijdens het hijgen nog; dit mag niet want ik wordt uitgehuwelijkt. Ik zei; eigen schuld, dit is jouw straf! Merve werd inmiddels zeiknat en genoot van mijn stijve lul. Mijn vrouw liep op ons toe en begon de blouse van Merve los te knopen. Tijdens het neuken, begon mijn vrouw aan de tepeltjes van Merve te zuigen. Dit werd het turks meisje te veel en zij kwam hevig klaar. Ik begon haar sneller te neuken en mijn vrouw riep; niet spuiten in haar kut, doe het maar in haar mond! Ik voelde dat ik kwam, haalde snel mijn lul uit haar kut en stopte die in haar mond. Ik spoot mijn sperma in haar keel en mijn vrouw en ik riepen tegelijk; slikken! Het turkse buurmeisje slikte licht kokhalzend al mijn sperma binnen. Toen wij waren bijgekomen zei mijn vrouw; ga jij Merve terugbrengen en zeg tegen haar moeder, dat haar vader niets hoeft te weten. Ik liep naar mevrouw Demirel en vertelde wat mijn vrouw had gezegd. Zij was duidelijk opgelucht en bedankte mij.

Thuisgekomen zei ik tegen mijn vrouw; ik wist niet dat jij biseksueel was! Mijn vrouw zei; ik ook niet! Wij moesten lachen en praten nog wat na over onze belevenis. Het was die dag bijzonder rustig bij de buren. Mijn vrouw was blij en bijzonder opgelucht. Dagen lang bleef het rustig bij de buren maar een week was het weer raak. Ik belde bij de buren aan en vroeg wie er begonnen was. Na een flinke discussie vertelde mevrouw Demirel dat haar moeder was begonnen. Haar moeder heet Ceyda, een klein dik vrouwtje van al 68 jaar. Ik vond het wel vreemd om zo'n oude turkse vrouw mee te nemen. Ik liep vooruit en het oude vrouwtje liep op afstand achter mij aan. Mijn vrouw zat al op mijn kantoor en zei dat zij moest gaan zitten. Het had niet zoveel zin om met de turkse vrouw te communiceren. Haar nederlands was slecht maar als wij langzaam praten kon zij het net volgen. Mijn vrouw begon langzaam te praten en vertelde dat wij de heer Demirel alles zouden vertellen. De oude vrouw keek bedroefd en zei; ik heb spijt van wat ik gedaan hebt! Mijn vrouw zei; wij kunnen jou niet ongestraft laten gaan! Mijn vrouw vroeg aan mij; hoe kunnen wij haar nu straffen? Ik zei: wij kunnen haar niet over de knie leggen, ik moet er niet aan denken! De oude turkse vrouw zag er niet uit, oud, dik, lelijk en onverzorgd. Mijn vrouw zei; ga jij maar werken aan jouw bureau, dan neem ik haar wel onderhanden. Het kwam mij goed uit want k had werk zat. Terwijl ik begon, zei mijn vrouw tegen Ceyda dat zij moest gaan staan. Mijn vrouw legden haar handen op de schouders van Ceyda en ging via haar schouders over haar blouse. Mijn vrouw begon de blouse van de turkse vrouw los te knopen. Ceyda vroeg; mevrouw wat gaat u doen? Mijn vrouw zei streng; mond houden anders vertel ik alles! Ceyda schrok enorm en durfde niets meer te zeggen. Mijn vrouw trok haar blouse en beha uit. Een paar gigantische turkse hangtieten kwamen te voorschijn. Mijn vrouw pakte haar hangtieten en masseerde haar hangtieten stevig. Ook haar tepels werden door mijn vrouw gemasseerd, je zag de turkse tepels groeien. De oude vrouw was totaal van slag en durfde niet te reageren. Toen haar tepels enorm waren ging mijn vrouw met haar rechterhand haar rok in. Mijn vrouw voelde nu de oude turkse vrouw tussen haar benen. Na een paar minuten riep mijn vrouw spontaan; het oude mens begint zelfs nat te worden!

Mijn vrouw kleden de oude turkse vrouw helemaal uit. Het was geen gezicht hoe zij er uit zag. Wat had zij een vette buik en vieze vette kleine benen. Maar dat maakte mijn vrouw niet uit want zij begon de oude turkse oude vrouw te vingeren. Met twee vingers bewerkte zij haar clitoris en oude kut, Ceyda begon zelfs te hijgen. Mijn vrouw zei; haar kut sop behoorlijk, ik denk dat jij haar maar eerst moet neuken! Normaal gesproken zou ik zo'n vrouw nooit neuken maar ik was inmiddels best geil geworden van dit schouwspel. Mijn vrouw en ik legde Ceyda op mijn bureau. Mijn vrouw spreiden haar benen en zei; neuk dit oude mens maar eens goed. Ik ging tussen haar kleine vette benen staan en drukte mijn lul tussen haar schaamlippen. Mijn vrouw had gelijk; dit oude mens was inderdaad zeiknat! Mijn grote stijve lul verdween volledig in haar oude turkse kut en begon haar stevig te naaien. Het oude mens begon gelijk te schreeuwen van genot. Zij was helemaal door het dolle! Ik neukte haar flink en kneep ondertussen in haar gigantische hangtieten. Haar vette kleine lichaam schudden, rilde en de oude turkse vrouw kwam klaar. Mijn riep; spuit haar vol, zij kan toch niet zwanger worden! Ik verhoogde mijn tempo en stootte haar flink. De oude turkse vrouw was totaal van de wereld toen ik haar kut vol spoot. Ik had het niet verwacht maar wat was het lekker om zo'n vet klein oud turks vrouwtje van 68 te neuken. De oude vrouw was nog niet eens bijgekomen en zij moest gelijk mijn vrouw beffen. Ceyda ging op haar knieen tussen de benen van mijn vrouw en moest haar net zolang likken tot zij klaar kwam. Na een paar minuten likte de oude lelijke turkse vrouw mijn mooie vrouw klaar

Ik bracht de moeder van mevrouw Demirel weer terug naar huis en vertelde tegen haar dochter dat zij haar man niets hoefde te vertellen. Mevrouw Demirel was ons dankbaar en gaf zelfs nog brood mee als dank. Dagen bleef het rustig bij de buren, wij vonden het zelfs een beetje jammer. Het deed zelfs een week voordat er weer ruzie was bij de buren. Ditmaal was Merve weer de boosdoener. Uiteraard hebben wij haar 'gestraft' zoals de eerste keer. Omdat wij niet wouden dat zij expres ruzie zou maken hadden wij een afspraak gemaakt met de heer Demirel. Merve zou om de drie dagen ons helpen in de huishouding tegen een kleine vergoeding.

Om de drie dagen komt Merve langs om eerst het huishouden te doen en daarna neuken wij haar. De situatie nu, bevalt ons goed en wij zijn blij met onze burenCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners