Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Extreem neukgenot - 18590 keer gelezen
Zoals ik al vertelde in mijn verslag wat er gebeurde op het werk en dat is niet mis en nog steeds niet te flauw vertel ik nu de ervaring wat er bij mijn appartement gebeurde. Mijn mooie appartement is boven de praktijk van mijn vader die een Ki centrum heeft voor fokpaarden van de hoogste kwaliteit en natuurlijk het beste sperma voor de beste prijs. Omdat dit allemaal moet gebeuren met de grootste zorgvuldigheid en zuiverheid heeft mijn Pa een centrum gebouwd met het beste equipment om het sperma van tophengsten door middel van een kunstmerrie te verkrijgen.Hoe dat gaat ??? Simpel omdat een hengst niets liever doet als neuken.Als Pa een nieuwe Ras hengst heeft komt deze altijd enkele dagen logeren om zo de kwaliteit en de rust in deze neukbeesten tot de hoogste kwaliteit te drijven. Dan brengt mijn Pa deze hengst in stelling achter de kunstmerrie. De hengst krijgt een doek op te snuiven van de lucht uit de kut van een hengstige merrie en daar schuift die enorme paardenlul uit zijn koker. De hengst bestijgt de kunst merrie en Pa schuift deze enorme hengstenlul in de kunstmerriekut.

Aan de andere kant van deze kunstmerrie is een soort trechter waar de hengstenlul in terecht komt. De mega eikel als een grote paddenstoel komt er met een stuk paardenlul zo'n 25 cm uit de plastic trechter. De hengst voelt dat hij goed strak er in zit en dan Ja dan begint het rachen van die geile hengst. Met lange halen plopt de hengst zijn lange lul in deze kunstkut want na enige keren ontaard in een lavastroom van sperma wat hij uit zijn gespannen neukstaaf spuit. Voor dat de hengst zijn sperma lost schuift Pa snel aan de achterkant want daar kan de hengst die als een wilde te keer gaat niet bij, een glazen pot met een rubberen ring over de eikel en vangt zo deze enorme stroom vers hengstensperma op. In enkele seconden is de pot gevuld. Iedere keer als ik dit zie en ik heb al vaak geholpen de hengstenlul in de kunstkut te stoppen krijg ik een onvoorstelbaar nat kruis en wilde echt dat ik die merrie was om zo een geweldige lul die in me te voelen. Ook dat soort wensen en dromen wil je wel eens echt meemaken en zo gebeurde het...

Tijdens de korte vacantie van mijn ouders bleef ik thuis om op onze twee paarden te passen,waarbij ook een goede verzorging hoort Tijdens het borstelen van Marnix 2, dat is onze eigen dekhengst, schoof zijn lul een stukje naar buiten waardoor ik de warme geile gevoelens tussen mijn benen moeilijk kon onderdrukken. Pakte deze slappe slurf vast en speelde een beetje met deze toch gezellige bungelende lul. Hoe zou dat zijn om dit ding in je kut te voelen vroeg ik mij af ??? vast wel lekker maar gelijkertijd beangstigde mij dat toch ook want ik had gezien hoe groot die hengstenlullen kunnen worden. Gedreven door mijn altijd doorgaande geile gedachtes en gevoelens overwon toch het verlangen. Trouwens ik had geen andere lul voorhanden en een vibrator is ook niet alles als je zo een tampeloeris in je kruis kunt krijgen.

Ik trok de stoute schoenen aan en leide Marnix naar het neuk-lab, met daarin de kunstmerrie. Ik maakte Marnix vast staande voor de kunstmerrie met 2 trekbanden aan weerzijde vast. daarna plaatste ik een roltafel aan de achterkant van de kunstmerrie op techter hoogte. Even meten en passen en na enige aanpassingen had ik het zo voor elkaar dat mijn kut precies voor de plastic kunst-kut kwam. De roltafel was bedoeld als Marnix te hard en te ver ging ik onder de kunstmerrie altijd naar achter kon. Met de minuut werd ik geiler en de gedachte alleen al liet mijn pruim soppen als nooit te voren. Ik stroopte mijn tanga af kwakte nog wat vaseline rond mijn kut en zie daar ik was gereed om de merrie uit te hangen. Marnix hinnkte al een beetje en wist wel wat er van hem verlangt werd maar wist niet dat ik mee deed. Dus ik moest snel handelen. De geile snuiflap haalde ik uit de goed gesloten box, legde de twee trekbanden links en rechts op de roltafel en daar kon mijn geile avontuur beginnen... In mijn blote kont met supergladde kut gooide ik de merrie-snuiflap over Marnix neus wat direct bij hem een reactie teweeg bracht... hij geing aan het schuiven toen wat hoeven gestamp en ja...daar kwam zijn enorme paardenlul tevoorschijn. Hij besteeg de kunstmerrie waarbij in gelijkertijd zijn inmiddels forse lul in de kunstkut stopte. Als een razende vloog ik onder de kunst merrie. trok de trekbanden aan die de roltafel dichter tegen de plastic koker schoof waaruit inmiddels al een heel eind hengstenlul stak. Toch wel angstig zo een dikke lul vlak voor je maar weer de geilheid zegenvierde.

Ik pakte tussen mijn benen de dikke lul van Marnix vast en propte zijn al dikke eikel tussen mijn schaamlippen. doordat Marnix niet verder in de plastic schede kon komen kon ik zelf bepalen hoever in zijn hengestenlul in mijn kut wilde. Ik trok de trekbanden wat aan en steeds verder schoof zijn dikke neukstang in mijn kut. wat eerst toch wel wat pijn deed. Het was ook een enorm gevaarte wat er in ging, Steeds verder schoof ik zelf over zijn lul, wat mij een steeds fijner en geiler gevoel gaf. Marnix merkte ook dat zijn lul in iets anders zat dan in die glazen pot van Pa,,,,,maar in mijn sappige hunkerende merrie-kut. Ik zelf ging door het lint alleen al de gedachte dat Marnix met zijn fijne lange hengstenlul zeker 25 cm diep in mijk kut zat. Marnix begon met lange halen mijn gevoelige kut te bewerken en het was maar goed dat hij er niet verder in kon wat die lange lul had ik nooit overleefd. Hij begon wat onrustiger te stoten wat gevolg werd door gehinnik, wat duide op dat Marnix klaar ging komen zo had ik van Pa geleerd, Nog een lange haal en daar schoot Marnix mijn kut vol met zijn warme bijna hete paardensperma. Diep spoot hij tegen mijn baarmoeder die de enorme lading niet de baas kon en in volle kracht weer maar buiten schoot. Op dat moment kwam ik klaar als nooit te voren, een zalig gevoel met enorme kutkrampen om dat warme sperma in mij te houden...Ik wilde zijn merrie zijn ik werd fantastisch gedekt door Marnix mijn Paarden,,MAN,, Nog wat na sudderend bedacht ik dat Marnix vlug zou terug trekken en ik trok snel zijn dikke eikel uit mijkn kut met een golf van sperma er achteraan Draaide mij om en likte al het resterende sperma van zijn kloppende lul die even van tevoren mijn pruim gevuld had.

Zalig...wat een ervaring die zeker herhaald zal worden. Ik ruimde natuurlijk alles weer perfect op zodat mijn Pa er niet achter kon komen. Na deze escapade waste ik mij en had stiekem toch wat trek gekregen van deze zinderende neukpartij. En zo gebeurde het nog menigmaal en met een fantastische reeks aan Hengstenmannen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners