Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Examendiner Deel 2 - 5734 keer gelezen
Zij liep alvast naar de huiskamer toe om op de bank te gaan liggen om aftewachten wat er allemaal ging gebeuren.

Ik liep achter haar en genoot van het uitzicht van haar lekkere reet. Ik kon het niet laten om er een paar keer stevig in te knijpen en ook zachtjes een paar tikjes erop te geven. Ze keek ondeugend om en zei: MMMM!!!!!.

Ze droog der haar in een staart die tot haar kont kwam.Maar nu deed zij iets wat ze nog nooit had gedaan. Zij maakte het los. Nu zag zij er nog mooier uit.

Ik zei: Dat ze op de bank moest gaan liggen op haar rug. Ik kroop op haar en begon haar wederom te tongzoenen maar nu veel heftiger. Ondertussen maakte mijn handen de rits van haar spijkerbroek los en haar knoop. Met een hand wipte ik haar kontje omhoog en met de andere hand trok ik haar spijkerbroek wat naar beneden.

Ze liet mij alles gedwee doen.Ik kuste haar tepels en masseerde haar tieten. Zo langzaam aan via haar navel die ik ook likte tot haar mooie witte kanten slipje. Ik zag wel al een heel klein nat streepje tevoorschijn komen. Dit deed mijn pik al wel weer wat steigeren.

Ik haakte met mijn vingers achter de bandjes van haar slipje en trok het behendig naar beneden. Zo eerst eens die spijkerbroek uit en dan gelijk het slipje erna. Nu lag ze spiernaakt onder mij.

Ik begon haar tenen en voeten te masseren. En likte er ook aan. Zij heeft hele mooie kleine voetjes. Ik heb echt een voetfetisj. Ik zoog haar tenen naar binnen en likte ze lekker af. Ik merkte wel dat dit haar opwond.

Ik bouwde de spanning nog meer op door heel langzaam haar benen te likken en te strelen. Ik spreidde haar benen lichtjes open en zag wel dat ze niet geschoren was. Ik hou van een kaal kutje en ik vroeg of ik haar kutje mocht scheren. Ze wilde dat best wel.

Ik zei dat zij mij moest volgen naar de logeerkamer, althans ik heb er allemaal ondeugende spullen staan. Zoals mijn pronkstuk een heuse gyaecologenstoel. Waar ik menig vriendin al in verwend heeft. Ik doe ook weleens intiem onderzoek met handschoenen.

Ze zag die stoel en vroeg wat er ging gebeuren. Ik stelde haar op der gemak en zei: Ik ga je scheren maar dan moet je wel plaatsnemen op deze stoel. Ik spreidde haar benen en hing ze in de beugels. Ik zei dat ze volledig moest ontspannen en ik niks engs ging doen. Ik pakte scheerschuim en een mesje. Ik spoot het scheerschuim rondom haar kutje, zodat al het schaamhaar bedekt was met scheerschuim. Ik pakte het mesje en hield de huid strak. In vloeiende bewegingen haalde ik alle overbodige haartjes weg. Haar kutlipjes hield ik strak en maakte ik ook helemaal kaal. Met een handdoek maakte ik alles schoon en smeerde een verzachtende creme rondom de geschoren huid.

Nu zag ik pas wat een mooi strak kutje zij had. Ik pakte een spiegel en zodoende zag zij ook het resultaat. Zij vond het heel mooi. Ik maakte mijn vinger nat en deed hem voorzichtig in haar kutje. Wat strak zeg. Ze gaf wel een kreetje. Maar ik haalde hem er uit en er weer in. Constant om haar kutje op te rekken. Ik likte nu met het puntje van mijn tong haar klitje. Ze kreunde wat harder maar ze vond het wel lekker wat ik allemaal deed bij haar.

Ik wist dat ik haar 1e was dus ik deed het heel voorzichtig. Ik stopte nu de 2e vinger bij. Toen schreeuwde zij het even uit. Mijn vingers gingen ook wat dieper naar binnen. Inmiddels was in mijn onderbroek een behoorlijke bobbel ontstaan.

Ik concentreerde mij eerst op haar en daarna mocht zij mij verwennen. Ik likte haar klitje en zoog er op. Ik merkte dat ze al wat meer werd opgerekt van binnen. Maar nog niet goed genoeg. Ik maakte een een 3e vinger nat en die ging er ook bij. Toen gilde ze zo hard, maar ik duwde ze nu alle 3 door. Ik zag dat haar ogen wat gingen draaien en haar ademhaling versnelde. Ik zei schatje laat alles maar over je heen komen. Ik zorgde ervoor dat ik haar gspot stimuleerde. Ze gilde echt huizenhoog en zr kwam zalig klaar.

Zij vroeg wat dat rare maar toch lekkere gevoel was. Ik haalde haar uit de gynaelogenstoel en knuffelde haar. Ik zei dat is je 1e orgasme. Ze vond het alleen vreemd dat ik haar felictiteerde.

Ik lag haar terug op de bank in de huiskamer en begon haar kutje schoontelikken. Ze was wel wat overgevoelig geworden daar beneden, maar ze vond het wis en waarachtig lekker.

Ze zei: Nu wil ik weleens jouw gaan verwennen, maar jij moet mij stap voor stap vertellen wat ik moet doen. Ik zei: dat doe lieverd.

Ze lag een arm om mij heen en zei:Ik bof maar met zo een collegaatje. Samen tongzoende wij een hele tijd.

Na op adem te zijn gekomen was ik aan de beurt. Maar daar later meer over.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners