Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Even een lampje ophangen - 14459 keer gelezen
Het was eind augustus en ik was onderweg van mijn huis naar het terrein, waar dit weekend weer een feesttent zou staan voor het jaarlijkse feestweekend bij ons in de buurt.

Met in mijn hand mijn gereedschapskist liep ik door de smalle paadjes richting het terrein.

Vlak voordat ik daar aankwam, stapte een vrouw uit haar voordeur en ze riep mij. Het was Wilma een gescheiden vrouw van midden 30 die sinds een jaartje daar woonde. Ik liep naar haar toe en begroette haar. Ze vertelt me dat ze zag dat ik een kist met gereedschap bij heb en vraagt of ik misschien even wil helpen met het ophangen van een lamp in de woonkamer. Alleen kreeg ze dit niet voor elkaar. Ik zeg haar dat het geen probleem is en volg haar naar binnen.

Vanwege het warme weer heeft ze alleen een kort zomerjurkje aan en ondanks dat ze de 30 voorbij is en 2 kinderen heeft, zit alles er nog lekker strak aan.

Ze laat me zien waar de lamp moet komen en zegt dat ze nog even boven bezig is en dat ik maar moet roepen als ik klaar ben met de lamp.Die lamp is een fluitje van een cent, dus binnen no time sta ik onderaan de trap en roep haar. Ik krijg geen antwoord en besluit om de trap op te lopen om te kijken waar ze is. Ik roep nog een paar keer, maar hoor nog altijd niets terug. Inmiddels ben ik boven aangekomen en ik hoor achter 1 van de deuren een zacht gekreun. Langzaam doe ik de deur open en ik zie wilma op haar bed liggen. Haar benen opgetrokken, helemaal naakt ligt ze in een soort van trance zichzelf te vingeren. Nog altijd merkt ze me niet op. Ik loop langzaam op haar af en laat mijn hand langs de binnenkant van haar dij gaan. Op dat moment doet ze haar ogen open en schrikt. Ik vraag of ik haar hier ook nog ergens mee van dienst kan zijn. Ze begint te blozen en zegt dat ze zich schaamt.

Ze was door het warme weer zo ontzettend geil geworden en bekent dat ze al sinds haar scheiding geen sex meer heeft gehad. Ik zeg dat ze zich zeker niet moet schamen wat ze in haar eigen huis doet en herhaal nogmaals de vraag of ik haar van dienst kan zijn. Ze geeft toe dat ze zich aan het vingeren was met mij in gedachten.

Ik kleed me uit en ga naast haar in bed liggen. Langzaam streel ik haar lichaam en masser ik haar rug. Ze glijd terug in haar trance en haar bewegingen worden heel soepel, haar ademhaling steeds zwaarder en ze begint zachtjes te kreunen. Ik begin haar te zoenen in haar nek en met mijn handen glij ik over haar prachtige borsten en kneed haar tepel tot ze keihard zijn.

Ik trek haar dicht tegen me aan en met een hand dwaal ik over haar buik naar beneden, waar ik tussen haar benen een nat paradijsje aantref. Haar benen gaan vanzelf uit elkaar en ik schuif 2 vingers haar natte grotje in. Ik merk aan haar gekreun en haar ademhaling dat ze het niet meer lang houd. Ik begin zachtjes in haar oor te fluisteren dat ze zich volledig moet laten gaan, zich volledig moet concentreren op mijn vingers in haar kutje, mijn hand op haar tieten. Steeds sneller beweeg ik mijn vingers in en uit haar kutje, steeds harder kneed ik haar tieten. Ik blijf geile woordjes in haar ook fluisteren. Haar ademhaling wordt steeds sneller het gekreun steeds harder en ineens gilt ze het uit: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHJJAAAAAAAAAAAA!!! Haar onderlichaam begint te schokken het geil spuit uit haar kutje en langzaam zakt ze in mijn armen neer. Terwijl ze nog na ligt te hijgen, draai ik haar om en begin haar te zoenen. Mijn tong vindt die van haar en we raken verstrengeld in een heftige tongzoen.

Haar lichaam voelt loom en ze geeft zich volledig over aan mijn handen. Ik streel haar hele lichaam en ze kronkelt over de lakens heen. Terwijl zij nog helemaal in extase ligt te genieten, ga ik met mijn tong over haar tieten en buik naar beneden en lik haar natte grotje helemaal schoon. Ze begint weer langzaam bij haar positieven te komen en ze kan maar een ding zeggen: "Neuk me, Neuk me hard ik wil eindelijk weer eens een flinke harde paal in mijn kutje voelen, ik heb het zo hard nodig". Ik aarzel geen moment, zet haar op handen en knieen en ga achter haar zitten. Ik pak haar heupen stevig vast en ram hard mijn keiharde paal in haar kutje. Ik stoot stevig door en binnen no time komt ze voor de tweede keer heftig klaar. Haar kutje krampt samen om mijn harde paal en op dat moment spuit ik haar kutje vol.

Elkaar strelend blijven we nog een paar minuten nahijgen todat we weer wat kunnen zeggen. "Dit had ik echt zo hard nodig zij ze en om antwoord te geven op je vraag; Ja de bent me heel erg van dienst geweest". Nog even blijven we vrijen met elkaar en dan is het echt tijd om weer door te gaan. Ik geef haar mijn telefoonnummer en zeg dat ze me altijd mag bellen of sms-en als ze nog eens een klusje voor me heeft.

Een paar dagen later krijg ik een sms met de tekst: "Lekkere schat van me, ik heb geen klusje voor je, maar ik verlang wel ontzettend naar je andere diensten kun je nog eens langskomen.

Wat er toen gebeurd is horen jullie een volgende keer wel weer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners