Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een weekje oppassen - 6674 keer gelezen
Het was zomervakantie en dus zocht ik werk. Gewoon om wat te doen te hebben en bij te verdienen. Ik ging naar vele uitzendbureaus, maar dat leverde allemaal niets op. Dat werd dus een zomer zonder werk. Mijn ma was het daar totaal niet mee eens. Toen ze het op haar werk vertelde, had Petra gezegd tegen mijn ma dat ze nog een oppas voor een weekje zocht. Haar au-pair ging namelijk een weekje naar haar ouderlijk huis en aangezien ze gescheiden was, zou haar dochtertje dan veel alleen zitten. Toen ik dit hoorde dacht ik dat ik deze kans niet mocht laten schieten. Dat zou betekenen dat ik een weekje werk had en dat ik een week lang bij een mooie vrijgezelle dame mocht logeren. Petra was namelijk achter in de twintig en had een uiterlijk waar je u tegen zegt. Ze had een heel lief koppie, een mooi figuur met twee volle borsten en een lekkere kont. Al menig mannelijke collegaís hadden haar na gefloten in de gangen van het kantoor. Ook was ze van goede kom af, en dat zou betekenen dat ik voor veel geld zou kunnen werken!

Toen ik bij Petra aankwam, leidde ze me in het huis rond. Ze wees me alles aan en stelde me op me gemak. Nou, ik kan ze zeggen dat dat wel lukte. Het kind was 1,5 en sliep veel. Ook huilde ze niet veel. Dat zou dus een makkie worden. Ik hoopte dat ik in de dagen dat ik hier zou zijn, Petra eens zou zien met weinig aan. De eerste dag had ze vrij genomen, om mij een beetje wegwijs te maken en ook om mij te leren kennen. We praatten veel en ook intieme dingen werden niet weggeschoven. De tijd ging snel en dus ging ik naar bed. Petra ging nog even douchen. Terwijl zij onder de douche stond, probeerde ik via het sleutelgat een glimp van haar goddelijke lichaam op te vangen. Het lukte niet en dus keerde ik teleurgesteld naar mijn kamer terug. Ik merkte ís nachts dat ze ook de deur had open gelaten omdat ik een klein beetje licht zag. Ik besloot om eens te gaan kijken hoe ze sliep. Door het licht kon ik een setje ondergoed dat gedragen was naast het bed zien liggen. Ze sliep dus volledig naakt. Ik ging terug naar mijn kamer en verzette de wekker. Na een tijdje ging ik eruit en deed alsof zij zich had verslapen. Ik wekte haar door haar licht aan te doen en ze zat ineens recht op. Ze vroeg wat ik deed, en keek op haar wekker. Die stond nog op 5 uur en toen zei ik dat mijn wekker dan niet goed stond. Doordat ze rechtop was komen zitten zag ik wel twee mooie borsten. Naar schatting waren ze denk ik een volle cup-C. Door dat aanzien kreeg ik een lichte erectie. Petra stapte uit bed en pakte haar slipje en rolde die om haar billen. Wat een prachtige stevige kont had ze. Ze liep in haar slip mee naar mijn kamer en zag dat mijn wekker verkeerd stond. Ze zette deze goed en toen zei ze dat ik wel even bij haar mocht komen liggen, omdat we allebei nu toch klaar wakker waren. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. We lagen net in bed, toen ze zich naar me toe draaide. Ze zei dat het lang geleden was dat ze met een man in het bed had gelegen. Ze lag met haar borsten tegen me aan. Ik voelde mijn pik groeien. Ze ging nog iets dichter tegen me aan liggen en sloeg een been om me. Daarbij moet ze mijn stijve hebben gevoeld. We lagen wat te praten en ik raakte ook meer ontspannen en sloeg een arm om haar heen. Vervolgens ging ze met haar hand mijn buik strelen waardoor ze mijn pik ineens aanraakte. Bewust of niet bewust. Lekker was het wel. Ze keek me ondeugend aan en ging lager strelen, ze schoof haar hand in mijn broek en begon licht te trekken. Zonder iets te vragen bracht ze haar mond naar mijn pik en begon te zuigen. Ze zoog mijn staaf helemaal naar binnen en masseerde mijn ballen. Ze kwam in een 69 boven me liggen en ik begreep het. Ik likte over het slipje. Zij was al nat en dus deed ik het slipje opzij en likte haar lipjes.

Ineens stopte ze. Ze keek me aan en zij dat ze geneukt moest worden. Ze liet haar natte kut om mijn pik glijden en begon te bewegen. Ze boog voorover om mij een tongzoen te geven. Ze kreunde en ze zei dat ze hier al zo lang naar had verlangd. Ik duwde haar van me af en ging tussen naar benen liggen. Hard begon ik te stoten. Mijn 18 centimeter zat tot aan de wortel in haar kut. Ze ging voor me zitten en ik begon ik haar op zijn hondjes te nemen. Met een hand begon ze zelf haar sterretje te strelen. Petra stak een vinger er helemaal in. Ze stopte er nog een bij. Ik haalde mijn pik uit haar kut. Mijn staaf was nog heel nat van haar kut. Ik zette hem tegen haar kontgaatje aan en begon te duwen. Haar sluitspier ontspande zich en mijn pik schoof er helemaal in. Ik pompte hard en greep haar bij haar tieten. Ik pakte haar tepels vast en Petra begon harder te kreunen en te hijgen. Petra riep dat ze kwam. Ik beukte nog harder. Het gevoel dat ik hier een wonderschone 29 jarige dame lag te neuken die al lang niet was genomen maakte me gek. Ik spoot mijn lading in haar darmen. Ze draaide zich snel om en likte de laatste beetjes sperma helemaal op.

Het was wel tijd voor een douche geworden. Gisterenavond probeerde ik haar te zien in de douche en nu sta ik samen met haar in de douche. Ze zette een warme straal aan en we gingen eronder staan. Mijn pik rees weer en Petra zag het. Ze pakte me vol op me bek en begon te trekken. Mijn hand ging naar haar kut en die was alweer nat. Snel stopte ik mijn pik in haar kutje. Ze pakte me bij mijn billen en ik begon wild te stoten. Ze sloeg een paar keer op mijn billen om aan te geven dat het harder kon. Ik stopte twee vingers in haar kontje. Petra werd gek. Haar blonde haren waren nat en ze schudde er wild mee. Toen voelde ik ineens iets. Petra stopte een vinger in mijn kontgaatje. Aah dat deed wel pijn voor de eerste keer maar door de lekkere sex voelde ik al snel geen pijn mee. Ik voelde dat ik ging komen. Petra ging door haar knieŽn, maar hield een vinger in mijn kont. Sterker nog ze deed er een bij van haar andere hand. Ze trok mijn gaatje een beetje open. Ik spoot haar hele mondje vol. Gulzig pijpte ze me nog toch mijn pik zeer begon te doen. We spoelde ons af. Toen we onder de douche uit waren, zag Petra dat ze snel weg moest. Ze kleedde zich snel aan en zei dat ze zin had in vanavond. En wat er die avond gebeurde.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners