Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een nieuw impuls in ons huwelijk - deel 2 - 8198 keer gelezen
Voor wij de slaapkamer in gingen waar haar man Ron vast vol verwachting op ons lag te wachten zei ik tegen Carla toch nog even bij Bart beneden te willen kijken of hij sliep,niet dat ik hem er niet bij wilde hebben, integendeel zelf,ik vond het rot voor hem dat hij teveel had gedronken en te ver weg was om aan onze eerste partnerruil te kunnen deelnemen.Aan de andere kant vond ik het ook wel eng om dit zonder mijn man te gaan doen met een echtpaar wat ik net een paar uur kenden en niet wist hoever dit allemaal zou gaan. Mijn man was ook de aanzetter van dit ongelooflijke spannende avontuur maar was er nu zelf niet fysiek bij aanwezig. Toen Carla en ik beneden kwamen lag Bart inderdaad in een diepe slaap te snurken,die is straks wel weer bij lachte Carla en dan verrassen wij hem ook nog wel. Het was inmiddels al nacht geworden dus wij zouden zeker niet meer in ons eigen bed slapen wist ik wel,samen gingen wij weer naar boven,naar de hun hobby kamer zoals dit door hun werd genoemd.

Het licht was gedimt en Ron lag zo te zien vol verwachting op ons te wachten,jeetje wat een lul heeft die man,kaarsrecht met een gespannen eikel lachte hij ons toe,kom maar dames zei hij ik ben er klaar voor.Ik zag ook allerlei speeltjes op het bed liggen,een paar grote en wat kleinere vibrators,dildo,s en wat leren speeltjes waar ik naar opkeek. Een leren zweepje,een leren blinddoek,een leren gordeltje met daaraan een zwarte dildo en nog wat van die speeltjes.Dit had iets met sm te maken maar daar hebben wij geen ervaringen mee en dit trek mij ook niet echt aan. Ron gebaarde mij tussen zijn benen te komen zitten om hem te pijpen,toen ik zijn lul beet pakte zag ik pas wat hij had gedaan.Er zat een cockring om zijn grote ballen die hierdoor nog groter werden,ik wist wel wat dit was maar Bart heeft dit nog nooit gebruikt. Ik likte zijn eikel,zijn lul was staan hard niet normaal meer.Carla nam plaats achter mij,mijn billen stonden in de lucht door de manier waarop ik bezig was haar man te pijpen,zijn lul kon ik maar een stukje in mijn mond nemen zo groot en dik was Ron gschapen. Toen ik Carla,s tong over mijn kutje voelde likken werd ik pas echt gek,ook mijn sterretje likte zij, wat een zeer geil gevoel teweeg bracht bij mij,en daarbij zuigend op haar man,s lul kon ik alleen hier al bijna van klaarkomen.Ron speelde hierbij met mijn tepels en Carla deed haar best haar tong zover mogelijk mijn kutje in te likken,ik werd gek! Ik kon mijn orgasme dan ook niet meer tegen houden en kwam zeer geweldig klaar. Ron wilde wisselen van standje,ik wil je kutje ook even proeven Renske zei hij,kom boven op mijn gezicht zitten. Ik liet zijn lul los en ging gespeid zo zitten als hij wilde met mij rug naar Carla toe. Ron,s tong drong ook mijn kutje in waar Carla mij net had klaar gelikt.Carla ging met haar kutje op Ron,s lul zitten en ik zag nog net toen ik om keek hoe zijn grote lul helemaal in haar kutje verdween,hoe is het mogelijk dacht ik, zo grote lul in je kutje op te kunnen nemen.

Carla begon haar man wilt te neuken, die fors terug stoten maar mijn ook goed bleef likken.Carla duwde mij nog een stukje verder naar voren en begon terwijl zij met Ron door neukte mijn sterretje weer te likken,dit was te gek,Ron,s tong heel diep in mijn kutje te keer te voelen gaan en zij probeerde haar tong mijn holletje in te werken.Carla was nu de eerste die het uit begon te scheeuwen dat zij klaar ging komen,neuken schat met die heerlijke lul van je,neuk mij gek schreeuwde zij.Carla kwam met veel kabaal klaar,ik volgde toen haar tong in mijn kontje zat en Ron mijn kittelaar zowat opvrat.Ik gilde het ook uit,zo lekker was ik in mijn leven echt nog nooit klaar gekomen,geil, elke spier in mijn lichaam voelde ik. Wisselen,wisselen zei Ron,jij op mijn lul Renske,Carla ging, leek het wel even met tegenzin van zijn lul af die terug klapte op zijn buik.Ik keek nog eens naar zijn lul en zij toen ook eerlijk dat ik zo grote nog nooit in mijn kutje had gehad,kom maar Renske ik help je wel zei Carla vond ik toch wel heel lief van haar. Voorzichtig zette Carla Ron,s dikke eikel tegen mijn kledder natte kutje,ik was al twee keer goed klaar gekomen en hun speeksel zorgde ook nog eens extra voor een goed glijmiddel wat ik zeker nodig had voor zijn grote dikke lul.Ik voelde zijn eikel mijn kutje indringen,alles spande zich extra aan,mijn schaamlippen en zelfs mijn kittelaar rekte tot het uiterste op. Ron deed het rustig aan en liet mij eigenlijk zelf bepalen hoe diep ik zijn lul kon hebben.Ik vond het heerlijk zo opgerekt te worden,voelde alles ook zeer goed,zijn eikel zat strak gevangen tussen mijn kut wandjes in.Langzaam begon ik zijn lul te neuken,ik kon hem hebben daar was ik best trots op.Carla kwam naar mijn tieten toe en begon mijn tepels flink te zuigen,ik werd weer gek van deze geile gevoelens,o ja neuk mij maar Ron,heerlijk hijgde ik het uit.zelf liet ik mij ook gaan en beukte hard op zijn lul terug,het zuigen van Carla op mijn tepels was ook zo heerlijk om te voelen. Dit hielden wij een behoorlijke tijd zo vol toen Ron tegen Carla zij,doe je dildo gordel om slet. Carla luisterde goed naar Ron zag ik wel en deed ook gelijk van hij vroeg.Ik vroeg mij gelijk af wat zij met een dildo gordel om moest doen.Ik hoorde haar bezig zijn achter mijn rug en keek naar haar,Carla had nu een zwarte leren gordel om haar lichaam gegespt met daaraan een eveneens zwarte dildo die vervaarlijkt in de lucht zwenkte.Het was ook vreemd voor mij Carla nu zo te zien met een soort van lul aan haar lichaam verbonden. Nu ga je het eens goed meemaken lachte Ron, die naar het leek nooit klaar te zullen komen,mijn kutje was helemaal opgevuld met zijn grote dikke lul. Wat gaat er gebeuren hijgde ik,Je gaat in de dubbel bij mij en Carla lachte hij,in de dubbel hijgde ik,ik ben nog nooit in mijn kont geneukt hoor hijgde ik. Des te fijner zal je het nu vinden zei Ron, kom op Car neuk haar reetje maar lekker open met je dildo.

Carla kwam tegen mijn sterretje aan,gelukkig was de dildo niet zo dik als de lul van Ron troosten ik mij eigen.Maar toen ik haar mijn kontje in voelde dringen begon ik het luidkeels uit te gillen,zowel van de pijn die ik voelde opkomen als van het genot. Jeetje mensen gilde ik wat doen jullie allemaal,dit is niet normaal meer. Carla neukte mijn kontje met haar dildo en Ron zette ook nog maar eens flink aan met zijn lul in mijn kutje,geen houden aan meer voor mij.Ik kwam in een lang orgasme terecht,het bleef maar doorgang en hoe hard ik ook smeekte om even te stoppen,het koppel neukte mij stevig aan een stuk door,gek gek gek werd ik. Ik heb niet meer bij kunnen houden hoeveel keer ik ben klaar gekomen,maar het was heel veel en slopend voor mijn energie. Gelukkig raakte Carla ook best wel vermoeid, die zal ook niet gewent zijn als een man te neuken en het koste haar ook veel energie zag ik.Carla haalde voorzichtig die dildo uit mijn kont,er kwam weer iets meer ruimte hierdoor in mijn kutje die in brand stond van zoveel geile gevoelens.Ron neukte mij nog even door,maar ik kon echt niet meer zag hij ook,ga er maar even af Renske lachte hij,ik rolde op mijn rug en lag te puffen en te zweten als een otter. Carla deed het gordeltje af,ging voor haar man zitten en moest veel moeite doen om de cockring van zijn ballen en lul te verwijderen. Hierna ging Carla op haar rug naast mij liggen met Ron bovenop haar,hij begon haar voor mij zo hard te neuken dat zij er goed op getraind moest zijn. Ik lag op nog geen halve meter afstand naar dit echtpaar te kijken hou zij met elkaar neukte,echt niet gewoon meer met hoeveel kracht Ron dit deed en hoe goed Carla die wel inmiddels twee keer klaar lag te komen dit kon hebben. Ron,s gezicht vertrok,ik ga komen Carla hijgde hij,spuit het lekker over Renske zei Carla. Ron trok zich snel uit haar kutje,zijn grote lul kwam boven mijn tieten en ik werd volledig onder gespoten door Ron,alles zat onder zijn sperma,ik vond het een heel geil allemaal. Ik kan echt niet meer hijgde ik nog na,nou ik moet ook even bijkomen hoor Renske bekende Carla, nee ik niet lachte Ron die tussen ons in kwam liggen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners