Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een hongerige vrouw - 18297 keer gelezen
Een hongerige vrouw.
Ik (Henk, 47 jaar) ga nu al weer een tijdje alleen door het leven. Mijn scheiding een jaar of 10 geleden is helemaal verwerkt en de na de nodige besognes met vriendinnen vind ik het eigenlijk ook wel best lekker zo. Mijn werk houdt me lekker druk, af en toe ga ik op de versiertoer en meestal eindigt dat in een ‘one night stand’, Na een week of wat kan ik me zelfs de naam niet meer herinneren. Soms voel ik me een beetje bezwaard, maar zoals eens iemand tegen mij zei, ‘die meiden die jij vangt willen ook niet meer’. Daar zit wat in.

Mijn vrienden en kennissen kring is vrij groot en het was niet zo vreemd dat ik begin december bij bezoek aan vrienden (Jo en Joke) gevraagd werd of ik hen mee wilde vergezellen naar Zwitserland voor een skivakantie. Nu kan ik niet skien, voel er ook niet zo veel voor, maar mijn bedenkingen werden weg gepraat met ‘je kunt er natuurlijk ook wandelen en langlaufen’. Dat laatste sprak me wel aan, want ik deed dat regelmatig in Duitsland.

Ik stemde toe en zij zouden nagaan of er in het appartementengebouw dat zij en andere leden van de familie hadden geboekt nog een kamer vrij was en anders of dat geregeld kon worden. Twee dagen daarna belden ze, was geregeld en haar zus (Rikie) , een weduwe met twee kinderen zou het fijn vinden als ik met hun zou meerijden, hoefde zij niet constant achter het stuur te zitten. Nu kende ik Rikie vluchtig van verjaardagen, wel een aardig persoon maar een beetje kortaf wat ik toeschreef aan haar toestand en haar werkzaamheden (zakenvrouw) maar verder goed uitziend en een goed figuur. Twee dagen voor de Kerst reed Rikie in de vroege ochtend voor en daar gingen we op weg. We verwachtten tegen de avond op de plaats van bestemming te zijn. Er was geen druk verkeer voorspeld en het weer was goed, koud maar zeker geen neerslag, sneeuw dus.Aangekomen zocht ik mijn kleine kamertje op in een naast hun appartement gelegen hotel en volgens afspraak zat ik een uurtje daarna met de hele familie (we waren in totaal met 17 mensen ) in hun appartement en werd meteen opgenomen in het familiegebeuren. Het voelde fantastisch en mijn eerdere zorgen om een eenzame Kerst en daarna om een buitenbeentje bij dit familiegebeuren te zijn, waren spoedig verdwenen. Het was al laat in de avond toen de plannen voor de komende dagen gemaakt werden. Ik was de enige niet-skier, maar oa Rikie was geen goede, en ze voelde eigenlijk niet zoveel voor een hele dag les. Ze werd echter overgehaald en met name haar kinderen, een tiener zoon en dochter met zo hun eigen hebbelijkheden, wisten haar op hun manier te overtuigen dat ze, duidelijk tegen haar zin, dan toch ook maar weer les zou nemen.

De dag erna heb ik het dorp verkend en vond al spoedig een plek waar je kon langlaufen, al was het traject niet geweldig. Beter dat dan niets, en ik heb me die middag goed uitgesloofd.

Met een paar flessen wijn als bagage belde ik die avond weer aan bij mijn vrienden om volgens afspraak met hun te eten. Hun dag was in het algemeen geweldig geweest maar Rikie wilde niet meer lessen en zelfs de argumenten van haar kinderen konden haar dit keer niet overtuigen. Ze was menig keer gevallen en na verloop van tijd had ze voornamelijk naar de bezigheden van haar kroost staan kijken en had danig koud gevoeld. Ze wou wel een met mij proberen te langlaufen, want dat leek haar in elk geval minder frustrerend.

Ik zat dus vanaf die dag met Rikie opgescheept, maar ik moet zeggen dat het bij nader inzien (had ik ook al gedurende de reis gemerkt) geen onaangenaam gezelschap was.

We deden het rustig aan, pauzeerden regelmatig en toen het lunch tijd was vonden we een gezellig restaurant waar ze een goede maaltijd hadden en vanwaar wij gesterkt de terugtocht aanvaarden. Rikie’s commentaar voor de rest van het gezelschap over hoe ze het had gevonden sprak boekdelen en ik hoorde het vanaf de keuken waar ik stond te koken. Haar kinderen vonden het niet zo leuk dat ik klaarblijkelijk hun moeder had weggekaapt, want met name haar dochter snauwde sinds die dag alleen nog maar tegen me. Goed, puberstuipen. Loopt wel los.

We hadden een geweldige vakantie en de terugreis werd aanvaard. Helaas was dat een afknapper, want alle (terecht of onterechte) frustraties die de twee pubers de afgelopen week hadden opgekropt kwamen op de terugreis in de auto naar buiten. Ik was blij toen ik uiteindelijk thuis werd afgezet, en de hele vakantiestemming was weg. Na een borrel thuis voelde ik me weer een stuk beter en terugkijkend op de week was ik blij met wat ik had gehad. Ik dook vroeg mijn bed in. Morgen was het werken.

Op maandagavond om 8 uur ging de deurbel en enigszins bevreemd liep ik naar de deur, Ik verwachtte niemand en normaal komt er niemand zomaar aanbellen.

Daar stond Rikie dan en nauwelijks had ik haar binnen gelaten en haar jas aangenmoimen, of haar mond plakte op de mijne. Van de weeromstuit beantwoordde ik haar kus.

Even later stond de koffie op tafel en praatten we wat na over de vakantie en de reis, waarbij ze zich verontschuldigde voor het gedrag van haar kinderen. Nauwelijks was de koffie op of ze zat naast me en ik voelde haar tong tussen mijn lippen naar binnen dringen. Meteen gingen haar handen onder mijn trui en krabde ze over mijn naakte rug. De dame was duidelijk wild, dacht ik, niet wetend dat dit nog maar het begin was. Ik had nog geen tijd gehad om zelf enige aktie anders dan het beantwoorden van haar kus te ondernemen, toen ze me zonder omwegen liet weten met me naar bed te willen. Overrompeld knikte ik instemmend. Ze stond als eerste op en trok me uit de stoel, naar de deur in de kamer wijzend van ‘die gaat naar boven?’ Ik had nog juist de tijd en de tegenwoordigheid van geest om voor haar de trap op te lopen, anders had ik het gevoel gehad dat ze werkelijk de hele situatie in haar hand had gehad. Eigenlijk had ze dat natuurlijk. Nauwelijks in de slaapkamer, werd mij de trui van mijn lijf getrokken en knoopte ze mijn jeans los. Voordat ik uit mijn broek was gestapt lagen haar shirtje, bh en rok al op de grond en werd ik letterlijk het bed opgetrokken.Haar vingers krabden over mijn borst terwijl haar hoofd naar beneden boog en ik voelde haar tong over mijn buik glijden. Er was gesjor aan mijn slip en nauwelijks had ik mijn bips omhoog of ik voelde dat het kledingstuk over mijn knieën naar beneden werd getrokken. Mijn jongeman, toch een en ander gewend in de afgelopen jaren, wist niet wat hem overkwam toen haar lippen zich zonder noemenswaardige waarschuwing om hem sloten en hij helemaal verzwolgen werd. ‘Deep throat’ noemt men dat, ging het door mijn hoofd terwijl mijn handen haar borsten probeerden te strelen. Mijn pik kreeg nu eindelijk wat lucht en ik kreeg een pijpbeurt vanjewelste. Haar tong likte van eikel tot ballen en ze nam die in haar mond en zoog er zo hard op dat het bijna pijn deed. Haar handen masseerden intussen mijn billen terwijl ze haar kletsnatte poesje tegen mijn gezicht drukte. Mijn tong vond haar klitje en ze schokte wild op en neer toen ik diep in haar gleufje likte. Even later draaide ze om en zonder veel omhaal werd mijn pik tegen haar kutje aangezet en drukte ze naar beneden. Ik gleed naar binnen zonder noemenswaardige weerstand, nat als ze was. Wild begon ze me te berijden en na een kort moment hield ik het niet meer en heftig spoot mijn zaad in haar kutje. Alsof dat het begin in plaats van het einde was, reed ze verder en steeds wilder werden haar bewegingen. Mijn pik kreeg niet de kans om te verslappen en ik voelde spoedig een tweede orgasme opkomen. Ze keek me wild in de ogen en krijste heet, ‘spuit maar weer schat, spuit maar weer’. Dat duurde inderdaad niet lang of ik kwam weer en gelukkig scheen dat het sein voor een momentje rust.

‘Ben jij ook klaar gekomen?’, vroeg ik, omdat ik niets gemerkt had dat dat het geval zou kunnen zijn. ‘Nee , nog niet, maar komt nog wel’, was het antwoord en niet lang daarna gleed ze van me af en begon opnieuw met haar tong en mond mijn pik te bewerken om die weer tot leven te brengen. Ik wist niet meteen of ik daar op die manier wel zo happy om moest zijn, maar liet haar maar begaan, graag als ik haar ook van haar onderlijf spanning wilde bevrijden.

Langzaam groeide ik weer in de rol die me was bedacht en het was duidelijk dat Rikie nu een andere positie in gedachte had, want nauwelijks was ik weer op volle sterkte of zij zat als een hondje voor me met haar billen uitnodigend naaar achter gestoken. Mijn handen zochten haar tietjes en masseerden haar tepels, maar het leek wel of ze niet was geïnteresseerd in enig voorwerk, want haar hand ging naar achter en duwde mijn pik direct tegen haar holletje aan. Op het moment dat ze me daar voelde duwde ze haar kontje naar achter en meteen begon ze weer wild te stoten. Het duurde even voordat ik de spanning weer voelde opkomen, leeg als ik al was, maar door haar wilde bewegingen was dat natuurlijk niet te vermijden. Ik deed mijn uiterste best om haar met mijn hand onder haar buik verder te stimuleren, maar ik kwam er nauwelijks bij en door de wilde bewegingen was het ook niet de gemakkelijkste job die je kon doen. Ik kwam weer klaar, min of meer uit mijn tenen, en ik voelde een steek van pijn in mijn niet zo jeugdige ballen.

Goh, dit was niets meer voor mijn leeftijd! Na mijn laatste beetje zaad in haar kutje te hebben achtergelaten hield mijn pik het echt voor gezien en floepte binnen een halve minuut volkomen slapjes uit haar gleuf. Ik rolde naast haar neer en kon niet meer dan een ‘sorry dat je nog niet klaar kon komen’ eruit krijgen. Wild keek ze me aan maar ze scheen te begrijpen dat je de natuur niet dwingen kunt. Ik wou haar vingeren, maar ze wimpelde dat af en zei, ‘kom ik de volgende keer wel klaar’.

Ondanks het feit dat ik haar best graag mocht, slaakte ik een zucht van verlichting toen ze een uurtje daarna de deur achter zich dicht trok om richting haar wachtend kroost te gaan die niet beter wisten dan dat ze een late vergadering had.

De avond daarna stond ze weer onaangekondigd voor de deur, op weg naar huis na een bespreking in het noorden van het land. Binnen 5 minuten had ze me mijn bed ingetrokken, want ze had niet zoveel tijd, en mijn ‘verkrachting’ van de avond tevoren herhaalde zich, zo mogelijk nog wilder. Ik voelde me leeg geperst maar zij was niet in staat een orgasme te krijgen, wat ik ook probeerde.

Toen ze wegging spraken we af dat ik die zaterdag zou komen eten en we zouden dan wel zien wat we deden.

Met een bos bloemen in mijn hand belde ik om 5 uur die zaterdag aan en werd open gedaan door de dochter des huizes. Ze draaide om toen ze me zag en ik was blij dat de deur niet voor mijn neus werd dicht gegooid. Gedurende het eten was de sfeer om te snijden en gelukkig had het kroost die avond disco plannen en verliet het huis kort na achten. In die tijd had ik echter heimwee naar mijn eigen plekje en ik had er heel wat voor over gehad als ik daar in plaats van bij haar thuis gezeten had.Rikie vertelde me dat ze de dag tevoren naar de huisarts was geweest om te vragen hoe het toch kwam dat ze niet klaar kon komen. Daar had ze nog nooit last van gehad. Ik zat intussen met een rood hoofd en iets van onterechte schuldgevoelens, maar lang duurde dat niet want volgens haar huisarts moest ze gewoon stug gaan. Ik heb dat geweten die avond!

De koffie was nog niet op nadat zoon en dochter het huis uit waren, of met een fles wijn in de hand stond ze naast me en hoorde ik haar zeggen dat we die het best op bed konden leeg maken. Na de eerste toost kreeg ik zonder vooraankondiging een bijna professionele striptease voorstelling en voordat ik ook maar iets zelf kon doen werden mijn kleren behendig van mijn lijf gehaald. Ik probeerde al mijn kunsten voor wat ik hoopte dat een goed voorspel zou zijn. Niet dat ze het nodig had om geil te worden, want haar poesje was al nat voordat ik uit de kleren was. Lang leven waren mijn pogingen tot voorspel niet geschoren en voordat ik het goed en wel wist zat ze weer op me met mijn pik diep in haar kutje. Ik stimuleerde haar tieten met een hand terwijl ze op me wipte en met mijn andere hand probeerde ik haar klitje te bewerken. Ik kon het niet helpen dat ik eerst klaar kwam, ondanks mijn uiterste pogingen het zolang mogelijk uit te stellen. Net als de eerste avond ging ze stug door en wist weer mijn geval op sterkte te houden zodat ze alle tijd had om zelf ook klaar te komen. Ze had echter duidelijk nog geen orgasme gehad toen ik de tweede keer spoot.

Even nam ze rust, wist me weer in stelling te brengen en zat toen weer op haar knieën voor me. Ik probeerde haar G-spot te bereiken, wat een enkele keer lukte gezien de kreet van lust, maar het was duidelijk dat het op deze manier ook niet direct iets zou worden. Ik besloot te vragen of er iets was dat haar bijzonder op zou winden, zodat ik haar naar een climax zou kunnen brengen. Nee, dat was er niet en ik besloot dan maar gewoon rustig door te gaan. Even later vroeg ze me om haar in haar kontje te naaien. Misschien dat dat zou helpen, want dat had ze altijd heel erg lekker gevonden. Ik stimuleerde haar aarsje een beetje wat niet zo moeilijk was met alle geil en zaad tussen haar benen en toen ik met twee vingers gemakkelijk in haar kontje kon, plaatste ik mijn pik tegen haar aars aan en drukte langzaam door. Na een aanvankelijke weerstand floepte mijn eikel er gemakkelijk in en na een korte pauze drukte ik de rest moeiteloos naar binnen. Het maakte haar inderdaad nog geiler als ze al was, en met lange halen pompte ik in haar. Elke stoot pareerde ze om me dieper naar binnen te laten gaan, en spoedig voelde ik dat mijn pik in dat vrij nauwe gat spoedig weer zou spuiten.
Hoe vurig ik ook hoopte dat ze ook klaar zou komen, dat gebeurde niet en met een duidelijke teleurstelling van beide kanten hebben we het de rest van die avond maar bij de wijn gehouden.

Hoe is dat nu afgelopen, wil iedereen weten. Nu, we hebben gedurende een maand of twee een relatie gehad, waarbij ze zeker twee keer per week bij me op de stoep stond en ik op de zaterdag naar haar toe ging, wetend dat haar kroost niet thuis zou zijn. Toen die echter een avond vroeger thuis kwamen, wij zaten intussen weer ‘netjes’ beneden, was er een dusdanige uitbarsting met openlijke vijandigheid jegens mij, dat ik dezelfde avond voorgoed afscheid van Rikie heb genomen. Ik heb genoeg relatie ellende op mijn bordje gehad om daar tegen op te willen boksen om waarschijnlijk op het eind toch het loodje te leggen vawege haar schuldgevoelens jegens haar kinderen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners