Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een hete zomerdag - 11990 keer gelezen
Pfff, een hete dag in juli, 34 graden. Het is al de hele week zo heet en alles is kurkdroog. Wij wonen in een dorpje, maar dan helemaal achteraf. Tussen de weilanden en het mais.
Mijn man, Willem, heeft een goedlopende zaak. Hij is dan ook veel aan het werk en zo ook vandaag.
Altijd als ik alleen thuis ben, zul je zien dat er iets kapot gaat. Willem zou die avond pas laat thuis zijn omdat hij na het werk nog even langs de boekhouder moest.
Dus in plaats van te wachten tot hij thuis kwam. Belde ik een monteur. Hij zou binnen twee uurtjes bij ons zijn om er naar te kijken.
Nou, dan kon ik in die tussentijd nog wel even zonnen.
Ik had een roze bikini topje aan, waarin mijn mooie volle borsten goed zichtbaar waren. Met daaronder een kort wit zomerbroekje. Mijn lange blonde haren in een wat slordige knot gedaan en mezelf nog ff lekker ingesmeert met zonnebrand. Ik deed mijn zonnebril op en begon wat te lezen in tijdschriften.
Voor ik er erg in had kwam de monteur al aan. Hij was er al binnen een halfuur. Dus ik stond op en liep alvast naar zijn busje. En er kwam een lekkerding uit die auto. Ik denk dat hij ongeveer tien jaar ouder was dan ik. Hij had zwart haar wat al een beetje grijs aan het worden was. Donkere ogen, een ringbaartje en een lichaam.. Mmm ik werd opslag verliefd! Ik gaf de man een hand en hij stelde zich voor. Terwijl hij zijn naam zei, zag ik dat zijn ogen afwijkte naar mijn borsten.
Hij liep met mij mee naar binnen en ik bracht hem naar de wasmachine. Hij bekeek de boel even en ging aan de slag. Ik bood hem iets te drinken aan en ik ging weer verder zonnen in de tuin. Maar de gedachten dat die knappe vent in mijn huis bezig was met mijn wasmachine, werd ik super opgewonden van. Heel voorzichtig ging ik met mijn hand over mijn poesje heen. Ik voelde hoe mijn broekje nat werd tussen mijn benen. De warmte maakte dat ik nog opgewonder raakte en ik begon wat zwaarder te ademen.

Ineens hoor ik achter mij "mevrouw, kunt u even komen?". Ik keek snel op en de monteur glimlachte. Hij vroeg of ik even binnen wilde komen om mij uit te leggen wat er mis was met de wasmachine. Ik liep achter hem aan en toen we bij de wasmachine ging hij achter mij staan. Hij pakte mij vast en fluisterde in mijn oor "dus jij word geil van mij?". Ik wist niet wat ik hoorde en ik kon op dat moment even geen woord uitbrengen. hij drukte mijn lichaam tegen zich aan. Ik voelde hoe zijn harde pik tegen mijn kontje aankwam. Hij ging met zijn handen over mijn borsten. "dit vind je lekker he, vuile slet." ik gaf een kleine gil. Hij merkte dat ik het niet zo heel prettig meer vond en liet mij los. Hij ging voor me staan en hij lachte. Hij kwam met zijn gezicht naar mij toe en zoende me. Van mijn lippen, naar mijn nek en langzaam met zijn tong tussen mijn borsten. Hij draaide mij weer om. Met mijn gezicht richting de wasmachine en hij duwde me met mijn buik op de wasmachine zodat ik krom stond. Hij kwam achter me staan en trok mijn broekje en mijn bikini broekje van mijn kont.
Hij rukte mijn topje los en begon met een hand zijn eigen broek los te maken die hij vervolgens liet zakken. Ik voelde eerst zachtjes zijn eikel tegen mijn warme en nog natte kutje aan. Ik kreunde zachtjes en op dat moment voelde ik hoe hij zijn grote pik in een keer, heel hard en heel diep in mijn kutje stootte. Ik gilde, want het deed wel een beetje pijn. Maar tegelijkertijd werd ik zo ontzettend geil hiervan. Hij ging maar door, steeds harder en harder. Ik hield het niet meer. Zelf was hij ook enorm aan het hijgen en aan het kreunen. Ik voelde hoe hij stopte en hij me los liet. Hij draaide mij om en tilde mij met mijn kontje op de wasmachine. Nu zat ik en hij trok mijn benen ver uit elkaar. Hij bukte en begon mij te likken. Oh my God! zo ontzettend lekker was ik nog nooit gelikt. Ik voelde hoe zijn tong steeds sneller over mijn klitje ging. En dan weer met lange halen langs mijn schaamlippen. Ik werd helemaal gek! ik schreeuwde het uit. Ik voelde zijn ringbaardje tegen mijn bovenbenen aanschuren en hij ging steeds harder likken. Hij stopte even en stopte zijn vingers in zijn mond. Langzaam ging hij daarna met twee vingers over mijn klitje heen en ramde ze daarna keihard mijn kutje in. Mmmm wat werd ik hier geil van. Ineens ging hij weer recht opstaan en kwam voor me staan. Hij trok mijn benen weer zo ver mogelijk uit elkaar en hield deze vast. Hij drukte zijn eikel tegen mijn kutje en plaagde me wat. Daarna kwam hij weer lekker diep in me. Hij begon steeds sneller te stoten en kwam klaar in mijn kutje. Hij haalde zijn grote dikke pik eruit en al zijn zaad droop op de wasmachine.
Hij tilde me er van af, draaide me om, duwde me weer voorover met mijn gezicht op de wasmachine, hij trok aan mijn haar en zei "oplikken slet!". ik schudden van nee maar hij trok harder aan mijn haar en herhaalde de zin nog eens maar dan met een hardere stem. Ik besloot het toch maar te doen en likte zijn sperma van de wasmachine af. Hij trok me weer omhoog en fluisterde in mijn oor "goed zo meisje en nu bukken." Ik bukte me weer voorover en hij kwam met zijn mond richting mijn kontje. Ik voelde hoe hij twee vinger over mijn klitje liet gaan en met zijn tong over mijn schaamlippen ging. Toen ging hij met beide handen naar mijn kontje en trok mijn billen uit elkaar. Ik voelde zijn tong met een lange haal over mijn anus heen gaan. "lekker schatje?" vroeg hij. En ik kreunde. "dan mag ik je vast wel berijden in dat lekkere kontje van jou?" vroeg hij. Ik schrok en wilde omhoog komen. Ik zei Nee, maar hij duwde me weer voorover en ging rechtop staan. Hij hield me een hand mijn heup vast en met de andere hield hij zijn pik vast. Ik voelde zijn eikel tegen mijn anus drukken en hij drukte door. Ik gilde het uit, het deed pijn! Hij bewoog eerst langzaam en daarna steeds harder en sneller. Ik kreunde en gilde en ik voelde dat ik het steeds lekkerder begon te vinden. Met een hand kwam hij naar mijn tieten, terwijl zijn andere hand nog op mijn heup lag. Hij trok me overeind en ik voelde hem klaarkomen in mijn kontje. Ik voelde het zaad gewoon mijn anus inspuiten.
Hij haalde zijn pik eruit en haalde zijn broek weer omhoog. Hij ritste hem dicht en ik draaide me om. Hij gaf me een kus en zei "Uw wasmachine is gemaakt mevrouw, de rekening komt nog wel." Hij knipoogde en liep naar buiten.
Ik bleef geschrokken en helemaal in de war staan. Ik zag hoe hij weer van het tuinpad afreed.
Ik ben me gaan douchen en een uurtje later kwam mijn man thuis.
Ik heb nog vaak aan die monteur gedacht. En nog steeds als ik aan hem denk, word ik drijfnat. Ik voelde me gebruikt, maar ik heb er zo van genoten.
Mijn man weet nog steeds van niks.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners