Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een heerlijke geile cougar - 28766 keer gelezen
Afgelopen vrijdagavond was ik eindelijk weer is uit met een paar vrienden. Na een paar uurtjes in onze stamkroeg trokken we even door naar een andere tent. Uiteindelijk kwamen we ergens terecht waar live muziek werd gespeeld. Was er gezellig druk, maar waren daar, voor de verandering, wel een van de jongste. Ik moest even naar 't toilet, helemaal achter in de zaak en daar bijna achterin stond een groepje oudere vrouwen, jaar of 50, waar m'n oog direct op viel. Vooral een vrouw trok m'n aandacht door d'r uitdagende uitstraling en voor mij opwindende kledingstijl.

Ze droeg een zwart strak fluweel jurkje en daaronder zwarte suede laarzen tot over d'r knieeen. Mijn hemel wat een lekker gezicht. Ik liep snel door naar 't toilet. Toen ik klaar was bleef ik in de buurt van de dames staan. Ik bestelde een biertje en probeerde oogcontact te krijgen met dit wonder. Ik stond gewoon te geilen op een oudere vrouw!!!

M'n vrienden kwamen bij me staan, maar hadden totaal geen oog voor het groepje vrouwen achter in de hoek. Plotseling kreeg ik oogcontact met die heerlijke vrouw. Na nog een paar keer snel oogcontact kreeg ik een glimlach en bleven we zo lang mogelijk naar elkaar kijken zonder dat onze omgeving het door had. Op een of andere manier moesten we in contact komen. De muziek hielp!

Mijn vrienden regelde een karaoke optreden voor me en toen ik uit volle borst begon te zingen kwam mijn droomvrouw voor die avond naar mn vrienden lopen en raakte in gesprek. Al snel stonden haar vriendinnen en mijn vrienden met elkaar in gesprek. Toen ik klaar was en terug kwam in de groep stond ze me al min of meer op te wachten om me te complimenteren met m'n stem.

Door de drukte stond ze dicht tegen me aan. Ze was heerlijk. Haar naam was Renate en ook zij was sind lange tijd weer is uit. Het kwam in eerste instantie vast door de drukte dat we constant aan elkaar zaten, maar al snel streelde ik haar strak in zacht fluweel verpakte kont. Zij zorgde er voor dat ik alle ruimte en privacy kreeg om dit te doen.

Ons gesprek kwam dan ook snel op sex uit, op geilheid! Renate had duidelijk zin in een avondje spetterende sex met een relatief jonge man, maar vroeg zich af hoe we dit konden regelen zonder dat onze vrienden dit al teveel zou opvallen. Inmiddels gleed m'n hand onder de rand van haar rokje en kneedde d'r zachte dijen en billen. Tussen d'r benen voelde ik een fluweel stringetje.

Met een vinger gleed ik achter het stringetje over d'r kontgaatje zo richting d'r poesje. Renate werd steeds vrijer en gleed een paar keer gretig over m'n inmiddels stijve paal. Mijn god wat wilde ik deze geile cougar graag neuken!!

Plotseling pakte ze mn hand. "Kom", zei Renate. "Ik wil je in me voelen. Dan maar op het toilet." De toiletjuffrouw kreeg een tientje en een veelbetekenende blik. Zei niets en dirigeerde ons naar het invalidetoilet. Daar was ruimte..De deur zat nog niet op slot of haar rokje zat al rond haar middel terwijl we elkaar vol passie en geilheid stonden te zoenen. "Ohhh, mart, ik ben zo ontzettend geil", hijgde Renate. "Ik ook, schatje", hijgde ik in haar oor. "Ik ga je lekker even neuken nu. Dat wil je toch?". "Zeker weten! Ik wil deze lekkere stijve paal diep in me voelen", fluisterde Renate terwijl ze m'n pik gretig door m'n spijkerbroek stond te masseren.

Snel trok ik haar slipje uit, rook even in 't kruisje om haar heerlijke kut te kunnen ruiken. Ik stapte uit m'n spijkerbroek, draaide haar om, zij spreide d'r benen een beetje en stond uitnodigend te wachten op m'n warme dikke paal. Zonder problemen gleed ik d'r heerlijke grotje binnen. Renate slaakte een diepe zucht. "Ohhh jaaaaa, wat lekkerrrr, kreunde ze uit."

Met lange ferme stoten begon ik haar te neuken. Mijn god wat lekker om met dit lekkertje een vluggertje te maken in 't toilet!! Ik trok d'r rokje van d'r tieten, zodat ik onder het neuken d'r tepels kon kneden. Zwaar hijgend en kreunend stond Renate me als een echt sletje aan te moedigen om haar heerlijke lijf door te neuken en vol te spuiten.

Het mocht allemaal niet te lang duren, maar ik wilde ook niet te snel klaar komen. Na een paar minuten voelde ik m'n geil al naar boven schieten. Snel stopte ik en trok m'n pik naar buiten. "Oh, mart, maak ik je zo geil dat je me nu al vol wilt spuiten?", vroeg Renate plagerig. "Sletjes zoals jij, maken me gek!", wees ik haar terecht.

Ik ging op de klep van het toilet zitten en trok haar gretig boven op me. Met een hand leide ik m'n pik weer in haar natte grot en ging het neukfeestje verder. Renate ging steeds wilder te keer en begon steeds ongecontroleerder te praten. Binnen een paar minuten kwam ze hevig trillend tot een geweldig hoogtepunt.

Nu zette ik haar weer voorover gebukt tegen de muur en ramde m'n paal diep in d'r natte kut. Met m'n duim maakt ik d'r sterretje nat en week totdat ik m'n duim lekker in haar strakke kont kon drukken. "Ohhhhh mart, neuk me als je sletje!! Ik ben vanavond je hoer en wil al je zaad in me hebben", moedigde Renate me vol van geilheid aan. Met m'n pik in haar kut en m'n duim geheel in haar kont werd 't mij ook allemaal teveel. Luid kreunend schoten dikke stralen sperma diep in haar druipende grot!

Snel zakte Renate door d'r knieeen om nog een restje van en uit m'n pik te zuigen. Daarna likte ze m'n lat helemaal schoon en hielp me weer in m'n boxershorts. "Zo, mart, we kunnen niet te lang wegblijven, maar ik hoop toch wel dat het niet bij deze ene heerlijke geile keer blijft?", vroeg ze bijna zakelijk. Ik hielp haar ook weer in dr slipje, gaf haar een warme, passievolle tongzoen en fluisterde in d'r oor dat ze nog lang niet van me af was.

Ik pakte d'r hand en samen liepen we weer naar buiten en sloten weer aan bij onze vrienden. Die hadden ons wel gemist, maar er werden geen vragen gesteld. Aan het eind van de avond wisselde Renate en ik nog snel telefoonnummers uit en gingen zo uit elkaar. Een uur later lagen we, ieder in ons eigen bed, al te bellen en hadden we al snel de afspraak gemaakt voor zondag bij haar thuis.

Ben daarna heerlijk in slaap gevallen. De zondagavond bij renate houden jullie nog tegoed.....
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners