Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een geil vakantieavontuurtje - 11407 keer gelezen
Dit heb ik echt beleeft, 2jaar geleden op reis in Spanje. Ik was daar samen met 2 vriendinnen. Op een dag lagen we weer te braden, Maar na een uurtje had ik er al genoeg van. Ik vertelde mijn vriendinnen dat ik het museum in de buurt eens ging verkennen. Dus keerde ik eerst naar het hotel terug om een verkwikkende douche te nemen. En niet alleen om af te koelen van de zon, heet weer heeft altijd al een raar effect op mij gehad, ik loop dan constant bloedgeil. Toen ik bij het hotel aankwam was de lobby overvol. Er was net een lading nieuwe toeristen aangekomen en die waren aan het inchecken.Het viel mij op dat het vooral jonge mannen waren. Waarschijnlijk een bende vrienden die hier ook eens de bloemetjes kwamen buitenzetten.

Ik baande mij een weg tussen al die lichamen om de sleutel te vragen. Het leek wel dat het in de lobby nog heter was dan in de stad. Het was zo'n oud en goedkoop hotelletje, waar ze de air-conditioning nog niet uitgevonden hadden. Ik werd tegen de balie geplet door al het gedrum. Terwijl ik op mijn sleutel wachtte voelde ik die lichamen tegen mij aandrukken. Ik werd er nog geiler door. Achteraan werd er weer geduwd en ik voelde iemand tegen mijn rug aanleunen. Ik was al zo vreselijk heet dat ik gewoon begon terug te duwen, ik voelde een kruis tegen mijn billen en draaide wat met mijn kontje er tegenaan. Ik had er geen idee van wie achter mij stond, maar plots voelde ik een hand langs achter tussen mijn benen komen.

Die liet ik niet meer gaan dus kneep ik mijn benen samen en hij zat gevangen. Ik gebaarde wel van niets, maar hij kon niet meer weg. Maar ik denk dat hij al niet meer weg wou, want zijn andere hand streelde over mijn buik, gleed onder mijn rokje, mijn slipje in en hij begon mij gewoon te vingeren Veel had ik al niet meer nodig. Ik deed verschrikkelijk mijn best om niet te kreunen, maar dat lukte al niet goed meer. De man achter de balie kwam al lachend met mijn sleutel aangelopen. "Die heb je zeker dringend nodig?" Hij kende mij wel al een beetje, we hadden enkele dagen ervoor al eens nader en vooral dieper kennis gemaakt. Ik nam de sleutel aan greep die 2 handen en sleurde hem mee naar de lift. Toen we op de lift wachtten bekeek ik mijn vangst wat nader, een echte kanjer, en dat er een kanjer in zijn broek zat had ik al gevoeld.

We stapten de lift in en begonnen innig te kussen. Ik knoopte zijn broek los, hij protesteerde wel wat (we stonden niet alleen in de lift) maar dat stopte al bij de eerste aanraking. Zijn handen wisten ook plots weer wat te doen. Mijn poesje en kontje werden tegelijk aangevallen. De etage waren we al voorbij, dus we moesten weer wat dalen. We strompelden de lift uit zonder elkaar los te laten. Mijn kamer was helemaal op het einde van de gang, veel te ver. Tijdens het stappen kleedden we elkaar al uit, halfweg de gang was ik mijn bloesje al kwijt. En eenmaal in de kamer We waren gewoon onverzadigbaar. Ik denk dat we zelfs nieuwe standjes uitgevonden hebben.Toen we de eerste keer op de klok keken was het al middernacht.

Een laatste kus en toen ging hij zijn vrienden zoeken. De volgende morgen aan het ontbijt moesten mijn vriendinnen natuurlijk weten waarom ik de vorige avond niet komen eten ben "Ik had geen honger" "Hoe was het museum?" "Fantastisch" "oh bijna vergeten, we hebben je bloesje in de gang gevonden, hoe leg je dat uit?" "dat was ik verloren" En die kanjer? Daar had ik een paar dagen niet van gehoord, ze hadden een druk programma. Wel lag er op een morgen een boodschap aan de balie. "Morgen hebben we een vrije dag. Heb je zin om met mij en mijn vrienden op stap te gaan? xxx" Maar dat verhaal is voor een volgende keer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners