Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een dagje op stap - 5289 keer gelezen
Wij gaan een dagje winkelen.. En ik weet mannen houden niet zo van winkelen (ik ben er ook niet al te gek op) maar kan je verzekeren dat je dit zeker niet erg vind..

Wij gaan namelijk lingerie shoppen.. Moet natuurlijk wel iets moois hebben voor onder mn trouwjurk.. En wie kan dat beter beoordelen dan een man!

Dus ik heb je mening nodig om te kijken of ik er dan wel lekker genoeg uit zie voor de huwelijksnacht.. Als er dan nog iets van gaat komen.

Ik kom je halen uit dat gat waar je woont En samen gaan we richting Amsterdam...
Een grote klote stad maar als je iets leuks wil hebben moet je daar wezen..

Na een tijdje rondlopen hebben we eindelijk een winkeltje gezien waarvan ik denk dat ze wel iets leuks hebben..

Samen zoeken we wat setjes uit waarop jij het wel kan.. Ik zal ze dan maar even gaan passen.. Ze moeten natuurlijk wel lekker zitten als ik er de hele dag mee moeten rondlopen..

Een corsetje, een torseletje en wat mooie bh’s gaan met me mee het pashokje in..
Tja ik zou je wel mee willen vragen maar denk dat de mevrouw van de winkel er anders over denkt

Eerst trek ik mn kleding uit om het corsetje te passen.. Wanneer ik die aan heb kom ik even naar buiten om te showen..

Bij deze durf ik dat wel want ja hij bedekt net zoveel als een badpak.. Je kijk me aan en zegt zachtjes tegen me dat het toch wel wat bloter kan..
Veel te veel kleding om savonds na een dag rondhupsen uit te trekken.. Nou volgende maar even aantrekken..

Het torseletje zit al wat beter kan ik zien aan je gezicht en broek.. Alles net wat bloter maar toch ook weer bedekt..

Netjes.. Zoals het eigenlijk hoort in de huwelijksnacht.. Het geile sletje kunnen we de nacht er na weer uithangenNog even de andere setjes aanpassen hoor.. Shit.. Krijg de sluiting van de bh niet dicht... Lieverd kan je even komen helpen?

Je doet je jas uit en stapt het pashokje binnen.. Doet het gordijntje achter je dicht.. En doet mn bhsluiting dicht.. Deze vind jij het leukst.. Ja vind je het gek hej.. Sta bijna in mn nakie man.. Ik pak je handen en leg die op mn borsten.. Kijk zo zijn ze beter bedekt.. Je kan het niet laten en moet even een draai aan mn tepels geven.. We kunnen deze slipjes beter niet nat maken lief.. Of weet je wat.. Ik koop ze gewoon.. Dan show ik ze strax nog wel een keer.. Zeg ik nog..

Ik draai me om.. Knijp in je broek.. Die zit strak.. En duw je mn pashokje uit..

Eenmaal klaar met afrekenen gaan we weer naar buiten.. Je bent nogal teleurgesteld dat we niet een beeeeeeeeeeeetje verder gingen in het pashokje..

Schatje dat maak ik echt allemaal goed geloof me We gaan nog wat kleding en schoenen shoppen.. Want ja.. Hoewel ik niet gek ben op kleding..Geil ik op schoenen.. Daar heb ik er helaas dan ook genoeg van.. Maar eerst gaan we even lunchen in een gezellig tentje..
We gaan tegenover elkaar zitten zodat ik je kan aankijken en met mn benen langs die van jou kan gaan...
Ik voel met mn voet dat je broek nog aardig strak zit... En ik heb al een ideetje hoe ik je daar vanaf kan helpen..

Maar dat gebeurt pas “thuis” ... Zo heb ik eerst nog alle tijd om je op te geilen... Niet dat ik die tijd nodig heb maar maakt het wel leuker en lekkerder..

Klaar met lunchen weer onderweg naar huis.. Daar aangekomen zeg ik dat ik een verrassing voor je heb.. Ik pak een cd uit de auto..Die heb ik nodig... Ik vraag of je me even de weg kan wijzen naar je slaapkamer en of je dan even wil wachten beneden..

In de slaapkamer kleed ik me om met sommige kledingstukken die we net samen hebben gekocht..
Eenmaal teruggekomen in de huiskamer loop ik naar de ramen en doe de gordijnen dicht.. Voor de sfeer

Ik zet een eetkamerstoel binnen in de kamer.. En loop naar de cdspeler om mijn cd in dat gleufje te proppen. Iets wat jij op dit moment maar al te graag zelf zou willen doen Uit mn tas pak ik wat sjaaltjes... Vrouwensjaaltjes (van die nekdingen) zijn erg handig om iemand vast te zetten zonder dat het pijn doen

Met de afstandbediening van de cdspeler in mn andere hand vraag ik je om te gaan zitten op de stoel..
Je gaat zitten.. Maar je twijfelt of je dit wel leuk gaat vinden.. Wanneer je zit bind ik je handen achter de rugleuning van de stoel aan elkaar vast..
Ik wil natuurlijk wel mn gang kunnen gaan zonder gestoort te worden door je grijpgraage handen

De cdspeler begint te spelen... Eerste liedje : Joe Cocker – You can leave your hat on... De ultieme stripplaat.. Ik ga op je schoot zitten.. Zoen je stevig… Begin met mn kont over je benen te wrijven.. Beetje tegen je lichaam aan te scheuren..Hmmmm... Met mn handen kroel ik door je haar... Ik begin te sabbelen aan je oorlelletjes... Ik kus je van je oor, je nek tot aan je borst..

Daarna kom ik omhoog en duw je gezicht tussen mn borsten.. Die wil je zoenen maar dat mag niet!
Ik doe mn blouse uit en gooit die achter me neer.. Ik duw je benen wat uit elkaar en ga er tussen staan..
Ik draai me om met mn kont naar je toe en ga wat door de benen.. Draai met mn kont langs je kruis..
Denk dat als ik hem er uit haal en dr op ga zitten je dan erg je best moet doen om niet meteen klaar te komen..

Maar wat is teasen toch leuk en ik zie dat zelfs jij er plezier aan beleeft..

Hm.. Dat smaakt naar meer. Ik kom overeind en help hem zich te fatsoeneren. Ik kijk 'm aan en grijns. 'Sorry, daar had ik echt enorm veel zin in.' Hij reageert met een halve grijns en mompelt zoiets als dat ik hem niet zal horen klagen. Ik vraag hem of hij wil blijven en heb niet veel nodig om hem te overtuigen. We regelen een kamer in het eerste hotel dat we tegenkomen en belanden binnen no time op de kamer, en op het bed. Al zoenend en over elkaar heen kruipend en rollend helpen we elkaar maar al te graag uit alle overbodige kledingstukken.... Ik voel zijn handen gretig aan mijn kleding trekken terwijl hij me blijft zoenen, mijn gezicht, mijn hals.. Zo nu en dan voel ik zijn tanden, zijn tong.. Zijn hete adem. Elke zenuw in mijn lichaam staat op scherp, ik voel hem overal. En mijn handen zijn ondertussen minstens zo gretig aan zijn kleding aan het trekken.. Ik wil hem naakt zien.. En snel..
Inmiddels liggen er her en der kledingstukken van ons allebei verspreid in de kamer, hij is behendiger en sneller dan ik en ik draag daarom alleen nog een string... Ik ben nog bezig met het losmaken van z'n broek maar raak afgeleid doordat hij me in mijn oor fluistert dat hij me heerlijk vindt en dat hij me wil.. Ik verlang zo naar hem dat alleen die woorden al me helemaal gek maken. Om mijn frustratie kenbaar te maken bijt ik hem in zijn schouder... Hij bijt me zachtjes in een tepel als reactie. Hij kijkt me ondeugend aan, he's up to no good, I can tell. Ik duw hem van me af, op zijn rug op het bed. En dan moet zijn broek er aan geloven. Ik kus en lik zijn naakte buik, van z'n navel naar beneden, tot de rand van z'n broek, die ik ondertussen los heb weten te maken. Al snel ligt ie op de grond, net als zijn onderbroek. Zijn lichaam is nog mooier en lekkerder dan ik me herinner. Hij is slank, gespierd, hij heeft een sexy strak buikje... Ik ril van de gedachte dat ik hem straks in me zal voelen. Ik wil hem horen kreunen, hijgen.. Hem gek maken... En dat is dan ook precies wat ik ga doen.. Ik lik mijn weg verder naar beneden, naar zijn lies, heup, been.... Zachtjes zet ik mijn tanden in een dij. En dan lik en zoen ik mijn weg weer terug naar boven... Hij is inmiddels weer keihard, als ik zijn lies en buik kus ligt hij onder me te kronkelen van verlangen... Ik lik me een weg om zijn stijve heen, naar zijn andere heup, been... Ik blaas mijn hete adem over zijn bovenbeen en kus en bijt hem opnieuw zachtjes... En dan weer terug, via zijn buik naar zijn andere been, knieholte en weer traag terug... En dan lik ik hem even over de schacht van zijn penis. Hij kreunt zachtjes.. Ik kus hem even op zijn onderbuik... En dan nog een likje. Mijn tanden in zijn dij, opnieuw mijn tong over zijn stijve.. En dan neem ik 'm in mijn mond en zuig ik zachtjes en traag... Met mijn vingers trek ik strepen over zijn buik terwijl ik het tempo opvoer. Ik geniet met volle teugen van wat ik met hem doe, heerlijk om op dat moment de touwtjes in handen te hebben... Als hij bijna klaarkomt stop ik, want ik ben nog veel meer met hem van plan... Ik laat hem even op adem komen, en ga dan weer verder...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners