Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Echte liefde - 5502 keer gelezen
Ik zag haar voor het eerst in die mooie modezaak, waar ze leren kleding verkochten, van heel chique tot uitdagend. Ik, Peter, vijfentwintig jaar, goed gebouwd, ben gek op het dragen van leren broeken, het beperkt zich dus niet tot het kijken naar anderen die leer dragen. Ik zal dan ook geen etalage voorbij gaan zonder te kijken of er misschien iets voor mij bij is. Ze stond in de winkel voor de spiegel haar nieuwste aanwinst te bekijken. Een leren broek in een heel mooie lichte kleur bruin. Vast maatwerk, want hij zat als gegoten om haar lijf heen. Heel dun, soepel leer, waar haar volle ronde billen perfect in uitkwamen. Ze was lang, ook al stond ze daar op hele hoge naaldhakken, had een crčmekleurige bloes aan, waarover heen losjes om haar schouders een bijpassend leren jasje. Ik stond haar van een afstandje bewonderend aan te kijken, wat ze in de gaten kreeg toen ze in de spiegel keek.

Ze lachte naar me. Even later kwam ze naar buiten, een tasje met haar andere kleren in de hand. “Het staat je buitengewoon goed, zei ik. Zin in een drankje?” “Graag, zei ze, maar ik wil eerst even deze spulletjes thuis brengen, ik woon hier vlakbij.” Ik stelde me voor; “Ik heet Peter.” “Ik ben Anja,”zei ze ad rem. Vlakbij was in dit geval een groot flat gebouw aan de boulevard. Een gebouw op palen, waaronder een slordige hoeveelheid dure auto’s geparkeerd stond. Ze woonde op de op een na hoogste verdieping. Een kamer over de hele lengte van het gebouw met een fantastisch uitzicht. Ze kwam naast me staan toen ik dat bewonderde. Ik kon het niet nalaten haar eventjes aan te raken toen ze voor me stond, even met mijn vingers achter in haar nek raakte ik haar haren aan. ze was inderdaad heel lang, op haar naaldhakken even groot als ik, en dat is bepaald niet klein. Ze heeft mooi, echt blond haar modern, in een kort kapsel. Toen ik haar huid aanraakte, voelde ik dat het haar, net als mij, wat deed. Ze drukte zich tegen me aan, kwam met haar achterkant voor me staan alsof ze me uitnodigde om verder te gaan.
Het deed me best wat, wat ik in mijn kruis begon te voelen. Mijn broeken zijn namelijk ook best aan de krappe kant en ik ben nogal fors, om niet te zeggen (te)groot geschapen. Daarom laat ik mijn broeken op maat maken met een iets wijdere linker bovenpijp, ook al omdat ik nooit een slip draag onder het leer. Toen ik haar oor met mijn lippen begon te bewerken, begon ze tegen me aan te rijden. Ik sloeg mijn linkerarm om haar heen en merkte, dat haar bloes voor een groot gedeelte open stond, zodat mijn hand op haar huid belandde. Ik vond daar een van de fijnst aanvoelende borsten die ik ooit heb aangeraakt. Niet van die gigantische brosten, maar een harde, mooi gevormde, toch niet te kleine borst, met een heerlijk, kersvormig tepeltje, dat ik tussen duim en wijsvinger begon te laten rollen. Ze schuurde met haar kontje tegen mijn rits aan en begon zachtjes te kreunen. Ik ging met mijn rechterhand naar haar buik, wreef er over en maakte langzaam de rits van haar broek open. Het eerste wat ik zag was een zwarte jarretellegordel, de jarretelles waren bevestigd aan een paar hele dunne lichtbruine nylonkousen.

Een vrouw die nylons draagt is in mijn ogen een echte vrouw! Daaronder vond ik na lang zoeken helemaal beneden een wel heel klein stukje stof, dat haar kutje amper kon bedekken. Ik ging er met twee vingers onder. ’t Was daar heerlijk zacht, geen haartje te bekennen, ze had haar kutje glad geschoren. Dat gebeurt gelukkig steeds meer en ik vind het zalig! Ik voelde dat ze al nat begon te worden. Toen ik er met een vinger naar binnen wilde, draaide ze zich opeens om, sloeg haar armen om mijn nek en begon me vurig te tongen. Ze stonden we een tijdje al tongend tegen elkaar aan. langzaam zakte ik wat naar beneden, schoof haar bloes van haar schouders en ging met mijn tong en mijn handen via haar schouders naar haar schitterend mooie borsten, en dan verder naar beneden, naar haar navel. Ik maakte haar broek helemaal open en schoof die naar beneden, haar stringetje, zo eentje met een dun touwtje door de bilspleet, volgde dezelfde weg.

Ze stapte uit de broek en haar stringetje. Ik bracht mijn mond naar haar kutje en begon haar te likken. Ze stond wijdbeens, met haar jarretellegordeltje en haar lichte nylons na, op haar naaldhakken, helemaal naakt, voor me. Ze liet haar onderlijf heen en weer gaan, draaide met haar heupen en maakte zachte kreungeluidjes. Steeds wilder ging ze heen en weer, naarmate ik mijn tong ook sneller in en uit haar kutje en langs haar klitje liet gaan. Haar handen trokken aan mijn haar en haar nagels zette ze diep in mijn schouders. Plotseling begon haar onderlijf te trillen en werd het kreunen luider, even later zakte ze door haar knieën en trok me met zich mee naar de grond, op het zachte tapijt. Zo lagen we een poosje, zonder iets te zeggen, in elkaars armen. “Dat was heerlijk,”zei ze uiteindelijk. “ En nu jij.”ze knoopte mijn hemd open, voor zover die al niet openstond, want ik houd van frisse lucht op mijn lijf, trok mijn schoenen uit en begon mijn broek open te maken. Wat toen volgde is een ervaring, die ik al eerder had meegemaakt.

Want toen mijn lul tevoorschijn kwam, zag ik haar blik van verbazing, maar ook een beetje schrik. “Mijn god, wat moet ik daar mee?” “Je kunt er alle kanten mee uit, hoor,”zei ik. “Je kunt er aan rukken, er op zuigen, en je hebt twee gaatjes om hem er in te stoppen.” “Die eerste twee zal nog wel gaan, maar die laatste twee kun je maar beter meteen vergeten.” Weer zag ik een blik van totale verbazing. Ik ben namelijk besneden bij mijn geboorte. Ik ben namelijk geboren in een ziekenhuis in het zuiden van de USA, en daar gebeurt dat met alle jongetjes direct na de geboorte. Best wel lekker, want de voorhuis gaat nu helemaal naar beneden, wat naar mijn ervaring door vrouwen erg op prijs wordt gesteld. Ze nam mijn lul in haar hand en sloot haar lippen om mijn eikel, waarna ze dapper aan mijn lul begon te zuigen. Ze heeft een mooie grote mond met volle lippen en wist heel goed hoe ze deze moest gebruiken. Mijn lul stond nu stijf als een snaar en klopte als een gek. Ik moest moeite doen om mij gedachten even op nul te zetten, om te voorkomen dat ik klaar zou komen. Ik heb al in een eerder stadium geleerd dat het bij het vrijen met een vrouw het belangrijker is dat zij klaarkomen, hen te laten genieten, dan enkel maar aan jezelf te denken. Een vrouw zien klaarkomen is voor mij de ultieme kick.
Ze zat nu schrijlings op me en liet zich heel erg langzaam op mijn dikke en grote eikel zakken, wat haar de nodige moeite kostte, want ze keek erg voorzichtig, maar geil. Toch lukte het haar om het grootste deel van mijn lul in haar kutje te krijgen. Niet helemaal, want toen ik zelf probeerde wat verder te drukken, gaf ze te kennen dat ze helemaal gevuld was met mijn lul. Zachtjes ging ze nu op en neer, haar ogen half gesloten van puur genot. Ik speelde met haar romige volle borsten, zacht strelend en af en toe aan haar tepeltjes voelend. Ze kwam nu langzaam weer klaar, want haar bewegingen weerden sneller. Ik streelde met een hand over haar billen en begon haar kontje te masseren, door er met een vinger overheen te strelen en te proberen er een vinger in te steken. Dit werkte opwindend, want even later, na een serie hele woeste stoten, kwam ze kreunend en krabbend weer klaar. Ze liet zich op me zakken en lag een tijdje heel stil in mijn armen. “Nu ben jij nog steeds niet zover,”zei ze. “Kom mee, dan maken we het voor ons een stukje comfortabeler.” Ze pakte me bij mijn grote lul, die nauwelijks in haar hand paste, en trok me met zich mee…..we passeerden aan de andere kant van de kamer een kleine keuken, waar ze uit de koelkast een fles bubbels pakte en een potje, waar na ;later bleek kaviaar in zat.

Twee glazen en een lepeltje en daarna naar boven, naar een slaapkamer, bijna net zo groot als de zitkamer. Er stond een machtig groot bed in, langs de wanden kasten met spiegels tot aan de grond. Het bed was bekleed met heerlijk zacht zijden lakens, war je lekker op heen en weer kon glijden. Half zittend, half liggend dronken we elkaar toe. Zij stopte af en toe een lepeltje kaviaar in mijn mond. Een goede combinatie, champagne en kaviaar, daar kun je het heel lang op volhouden. Ik vertelde haar dat ik free Lance journalist was en voor mijn werk veel in het buitenland zat. Maar dat betekende ook dat ik ook over mijn eigen tijd kon beschikken. Zij zei dat ze een paar keer per jaar in het buitenland was om kleding te showen. Voornamelijk Amerika, maar ook in Duitsland en Frankrijk. Ze showde kleding, maar vooral ook badmode en lingerie. Nu begreep ik waarom ze een glad geschoren kutje had, dat is bij het showen van badmode en lingerie wel zo prettig. Maar hoe kreeg ze haar kutje zo extreem glad en zacht, zo zonder stoppeltjes. Toen ik het aan haar vroeg begon ze te lachen. “Dat doet mijn schoonheidsspecialiste. Zij heeft een apparaatje waarmee ze alles elektrisch onthaart. Elke veertien dagen wordt het bijgehouden. Morgen komt ze weer. Dat zou jij ook moeten doen. Jouw lul zit, met alle respect, met een behoorlijke bos haar. Best wel een rotgevoel als je zo’n lul in je mond neemt om er lekker op te zuigen.”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners