Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Donker Als De Nacht - 6842 keer gelezen
Ik knoop mijn schoenen dicht en trek mijn jas aan. Ik ben klaar om te vertrekken. In het berichtje stond dat me een verrassing staat te wachten. Ik hoef niet naar boven te komen, ik moet om het hoekje in de auto blijven wachten. Motor aan en de deur van het slot.. Het is sowieso anders dan normaal. Vandaag zie ik je midden op de dag in plaats van ’s avonds als het al donker is. Zeer ongebruikelijk voor jouw doen en dus ben ik gespannen. Opgewonden, anders dan normaal en het geeft me kriebels in mijn buik.

Mijn telefoon gaat weer, een smsje van jou. “Kom je?” Dat is het teken dat ik in de auto mag stappen en naar je toe kan komen. Over precies 20 minuten stap je naast me in de auto. Ik ben benieuwd wat je aan zult hebben. Zeker geen kort rokje met een strak topje, het regent een beetje en het is een graad of 16. Ik hoop dat je geen spijkerbroek aan hebt, door de stof zul je mijn vingers op je been nauwelijks voelen. Ik stap in de auto en rij weg. Ik ken de route blindelings, ik ben in de afgelopen 2,5 jaar al zo vaak bij je geweest. Ik heb onderweg geen vertraging en na precies 20 minuten stop ik de auto op de afgesproken plek. Ik kan niet in de spiegels zien of je er aan komt, dus ik schrik een beetje als plotseling de deur open gaat en je instapt. Je kijkt me niet aan en zegt “vlug, rijden….”Ik geef gas en we rijden weg. Eerst door de nauwe straatjes van het kleine buurtje waar je woont. Je bent onderuit gezakt en van buiten haast niet te zien. Ik heb het gevoel dat niemand mag zien dat je bij me in de auto zit. Als we bij een grote kruising aankomen, stuur je me de stad uit. We rijden door de weilanden heen op een brede weg, we kruisen een aantal andere wegen tot we bij stoplichten komen. Je stuurt me rechtsaf, een smallere, bochtige weg op en na een paar kilometer komen we bij een kruising. Een zandweggetje leidt tussen bomen door naar een lage schuur, verscholen achter de stammen en de schaduwen van de grote kastanjes.

Ik moet achter het schuurtje parkeren. Zodra we stil staan, stap je snel uit en loopt op een drafje naar de deur van de schuur toe. Ik krijg weinig tijd om even rond te kijken maar ik zie wel dat er niemand in de buurt is. Er is geen huis of boerderij te zien en de schuur staat op een flinke afstand van de weg. Je roept me ongeduldig en snel sluit ik de auto af en loop naar de deur. Je trekt me snel naar binnen, doet de deur dicht en duwt me tegen de muur. Je drukt je lijf tegen me aan en zoent me hard op mijn mond. Ik wil je vast pakken, maar je duwt jezelf van me af en loopt door de schuur naar achteren. Ik volg je en we komen bij een afgesloten deur. Je maakt je jas open en haalt een sleutel van je nek. De sleutel glimt alsof hij van goud is en hij zit aan een dun gouden kettinkje vast. Je doet de sleutel in het slot en maakt de deur open. Achter de deur is het pikdonker, er zitten geen ramen in en er brandt geen licht. Je pakt mijn hand en trekt me naar binnen. Dan doe je de deur dicht en sluit hem van de binnenkant af. “Waar zit het lichtknopje, lekker ding?” vraag ik.

Maar je legt je hand op mijn lippen en fluistert dat ik stil moet zijn. “Het enige geluid dat ik horen wil, zijn jouw kreunen als je klaar komt”. Ik knik mijn hoofd en je kust me op mijn mond. Eerst zachtjes, met licht getuite lippen, dan duw je je mond steviger op de mijne en zuigt mijn onderlip naar binnen. Ik laat mijn tong snel tussen je lippen je mond in glijden en proef pepermunt. Je doet een stapje terug en begint mijn jas open te ritsen. Als ik je wil helpen, duw je mijn handen weg en ritst mijn jas open. Je trekt hem van mijn schouders en gooit hem in een hoek. Langzaam beginnen mijn ogen te wennen aan het donker, er is een kleine schemering en kan de contouren van een bed onderscheiden. Het is groot, staat half tegen de muur maar er ligt verder niets op.Je trekt aan mijn trui en ik doe mijn armen omhoog. Je trekt mijn trui over mijn hoofd en ik laat hem van mijn armen afglijden. Mijn t-shirt volgt snel. Gelukkig is het warm in de kamer. Je zakt door je knieën en maakt mijn veters los. Mijn schoenen en sokken liggen snel in dezelfde hoek als mijn jas. Terwijl je op je hurken blijft zitten, maak je mijn broek los. Je schuift hem naar beneden e snel volgt ook mijn boxershorts. Naakt sta ik voor je, mijn pik is half stijf en is aan het groeien. Je pakt hem even beet en haalt de voorhuid naar beneden. Even voel ik je tong over mijn eikel glijden voordat je overeind komt en me in het donker naar het bed brengt. Je duwt me op het bed en ik ga op mijn rug liggen. Plotseling voel ik je lippen in mijn nek. Je kust me zachtjes in mijn hals, laat het puntje van je tong naar mijn oor glijden terwijl je kreungeluidjes maakt.

Ik voel je warme adem over mijn huid glijden terwijl je mond naar beneden zakt. Je lippen komen bij mijn tepel en je zuigt hem zachtjes in je mond. Ik krijg kippenvel en zuig mijn adem diep naar binnen. Ik wil je aanraken, maar als ik mijn handen naar je toe beweeg, duw je ze weer weg. Ik de vorm van je hoofd afsteken tegen mijn lichte huid terwijl je langzaam naar beneden glijdt. Je pakt mijn pik beet en speelt er een beetje mee. Terwijl je duim over mijn eikel glijdt, voel ik je lippen onderaan mijn pik. Zachte kusjes van onder naar boven, dan je tong langs de onderkant omhoog alsof je een ijsje likt. Ik voel je lippen zich om mijn eikel heen sluiten en je hand laat los terwijl mijn pik langzaam in je mond glijdt.Plots laat je hem los, en kom je overeind. Je stapt van het bed af, en ik hoor dat je je kleren uittrekt. Ik hoor je riem, het geluid van je broek die op de grond valt en de zachte plof van je trui. Dan voel dat je weer op het bed klimt. Ik voel de warmte van je lichaam terwijl je dichterbij komt. Plots voel ik iets aan weerszijden van mijn hoofd en ruik ik de zoete, bedwelmende geur van je natte poesje. Ik proef bijna jouw geil in mijn mond. Ik ken de geur van jouw kutje zo goed, ik heb je vaak gelikt en klaar laten komen met mijn tong. De geur wordt sterker en ik voel een warme gloed bij mijn mond komen. Dan voel ik zachte vochtige haartjes op mijn neus en lippen, ik steek mijn tong uit en raak je warme, natte lipjes aan. Ik duw mijn tong tegen ze aan en voel hoe je kutje een beetje open gaat staan. Ik laat het puntje van mijn tong tussen je lipjes omhoog glijden naar je klitje toe terwijl je je poes tegen mijn gezicht aan drukt.

Ik grijp met mijn handen je heupen en voel hoe je je voorover buigt. Je pakt mijn pik en neemt hem diep in je mond. Je beweegt je hoofd op en neer en zuigt soms hard, soms zacht aan mijn eikel. Je neemt hem uit je mond en likt mijn pik van boven naar onder, helemaal rond om. Dan pak je hem beet en laat je tong over mijn eikel heen glijden. Dan neem je hem in je mond en sabbelt erop terwijl je tong er in rondjes omheen draait. Je andere hand speelt met mijn ballen, masseert ze en knijpt er zachtjes in. Af en toe pak je mijn pik hard beet en masseert hem stevig terwijl je min eikel in en uit je mond laat glijden.

Je natte kutje schuift heen en weer over mijn gezicht terwijl je aan mijn zuigt, je geil bedekt mijn halve gezicht. Terwijl ik mijn tong in je kutje duw en hem heen en weer beweeg, glijden mij handen langs je zij omhoog tot ik je borsten kan pakken. Ik neem ze vol in mijn handen, je houdt je lichaam omhoog zodat ik met ze kan spelen. Ik pak je tepels tussen mijn duim en wijsvingers en rol ze heen en weer. Ze zwellen op tussen mijn vingers en ik knijp in ze tot ze knalhard zijn en op springen lijken te staan. Ik zuig je klitje in mijn mond en begin te likken, je stopt onmiddellijk met bewegen. Mijn pik is diep in je mond en je sabelt een beetje terwijl je trilt van het genot van mij tong op je klit. Zachtjes beweeg je je poesje heen en weer, ervoor zorgend dat ik je klitje in mijn mond hou. Dan voel ik je benen verstrakken en je handen grijpen zich vast in het matras. Je duwt je poesje nog harder op mijn gezicht terwijl je kreunend klaar komt. Met elke schok van je orgasme, duw je je kutje hard tegen mijn mond aan en laat ik mijn tong diep in je kutje glijden. Dan worden je kreunen langzamer en adem je langzaam weer in een rustig tempo.Je komt overeind en ik voel hoe je je omdraait in het bed. De geur van je kutje is diep in mijn neus door gedrongen, bij elke ademteug ruik ik je geil op mijn gezicht. Ik voel je bewegen op het bed maar kan je nog steeds niet zien. Mijn ogen zijn nu helemaal aan het donker gewend, maar ik kan maar met moeite iets onderscheiden. Ik voel hoe je over me heen op je knieën gaat zitten en ik voel de warme gloed van je kutje in de buurt van mijn pik. Ik voel hoe je hem beet pakt en dan voel ik de hete lipjes van je kutje tegen mijn eikel aan. Je beweegt mijn harde pik een beetje heen en weer tussen je lipjes tot ik plots een stukje in je glij. Je beweegt je heupen een beetje en dan voel ik plots hoe ik in je hete strakke kutje glijd. Het gevoel is overweldigend, ik sluit mijn ogen en kreun diep en zwaar. Ik voel je billen op mijn benen en mijn pik zit helemaal in je. Als je voorover buigt, voel ik je harde tepels over mijn borst glijden. Onwillekeurig stoot ik mijn heupen omhoog, ik voel hoe mijn pik nog dieper in je glijdt. Dan proef ik je lippen. Je kust me, zuigt aan mijn lippen en likt mijn gezicht. Je proeft je eigen geil en als je me kust, proef ik jouw geil op je lippen.

Je duwt je tong in mijn mond, knijpt in mijn tepels en duwt je heupen omhoog. Dan, als ik bijna uit je glij, ga je met kracht weer op me zitten. Je stoot jezelf vast op mijn pik, komt weer omhoog en gaat weer hard zitten. De kracht waarmee mijn pik in je kutje wordt gestoten, maakt me nog harder. Je begint me sneller te berijden en als je op me neerkomt, duw je je heupen met kracht naar achteren. Je stoot mijn pik diep in je kutje met elke keer dat je op me gaat zitten. Al snel begin ik te kreunen, ik kom bijna klaar. Ik pak je heupen en met zachte druk verlaag ik je tempo tot je nog maar heel langzaam beweegt. Mijn pik glijdt uit je tot alleen het puntje van mijn eikel nog tussen je lipjes is ingeklemd. Dan ga je heel langzaam zitten en laat je mijn pik tot aan mijn ballen in je glijden. Je duwt je heupen naar achteren om hem nog dieper te voelen. Bij de vijfde keer voel ik je kutje om mijn pik verkrampen, je duwt je lichaam tegen me aan en slaat je armen om mijn nek. Je grijpt me zo stevig vast als je kunt en op dat moment begin ik te spuiten. Ik zit heel diep in je kutje en je beweegt je heupen van links naar rechts terwijl je poesje op de golven van jouw orgasme verkrampt en ontspant. De warme golven van mijn sperma komen in het ritme van jouw orgasme, de greep van jouw poesje op mijn pik is zo sterk dat spuit als je ontspant.

Je laat me los en legt je armen langs mijn hoofd. Je laat je hoofd op mijn borst rusten terwijl je je benen strekt. Ik zit nog diep in je poesje en voel af en toe nog een korte verkramping, je orgasme golft nog na in je lichaam. Ik sla mijn armen om je heen en kus je op je hoofd…


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners