Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Directeur bij de Hoeren - 8802 keer gelezen
Laatst trok ik na lang dubben de stoute schoenen aan om voor het eerst in jaren weer een wandeling te maken langs het straatje van plezier. Eerst een paar keer heen en weer lopen om in de stemming te komen en daarna nog een keer om tot een verantwoorde keuze te komen. Potverdikkie wat zaten er lekkere mokkeltjes naar me te lonken. Ik verdrong negatieve gedachten over uitbuiting en de armoe van het Roemeense platteland en verbeelde me dat ik door een gewone winkelstraat liep. In de ene winkel zat een lekkere cassiere en even verderop werkte een kortgerokt meisje de etalage bij. Na wat peinzen en dralen koos ik voor een ervaren ogend kaasmeisje met Slavische trekken. Ik glimlachte haar blijmoedig toe en al snel bezweek ze voor mijn avances.

Als een eerste klas gastvrouw opende ze de deur en onthaalde me met alle egards. Na de nodige plichtplegingen nam ze de bestelling op en ik vertelde haar dat ik geÔnteresseerd was in fellatio. Vrijmoedig betastte ik intussen haar romige kazen. Ze vroeg me of ik er bij wilde gaan liggen. Zo veel gastvrijheid ben ik niet gewend en dankbaar aanvaarde ik haar voorstel. Dat ik me helemaal moest ontkleden vond ik wat bijzonder, maar 's lands wijs 's lands eer. Met de handen in de nek maakte ik het mezelf gemakkelijk, terwijl het kaasmeisje mijn nog slappe lid in haar mond nam. Toen ik even later keek hoe de zaken marcheerden zag ik dat het preservatief al vakkundig om mijn reeds volgelopen geslacht was gerold. "Inpakken en klaarmaken", dacht ik en met een voldane glimlach liet ik mij de behandeling welgevallen. Aan het wellustige kreunen te horen had het vrouwtje er zelf ook schik van, en omdat ik de beroerdste niet ben tastte ik nogmaals toe en bevoelde haar zware memmen.

Ze keek me aan terwijl ze met snelle bewegingen mijn in haar hand gevatte staaf op en neer bewoog, en vroeg me op nogal directe wijze of ik haar wilde neuken. Daar ik me goed kon voorstellen dat het voor een winkelmeisje plezierig is als een klant niet alleen bediend wenst te worden maar ook bereid is mee te helpen met het inpakwerk, stemde ik vriendelijk in met haar verzoek. Met mijn handen achter haar knieholten duwde ik haar benen omhoog om mijn fiere strijder ruim baan te kunnen geven. "Daar ga je jongen", sprak ik hem toe en liet hem te water. Met gesloten ogen en onder luide instemming van het meisje bracht ik ons in een strak tempo naar verlossing. Ik trok mij terug en liet mij moe maar voldaan op mijn rug vallen. Dankbaar liet het meiske zich over mij heen glijden en kuste mijn buik en borst. Ik voelde dat ze met een stevige greep mijn polsen vastpakte en mijn armen naar achteren bewoog, waarbij ze wellustig mijn hals en oksels zoende. "Heerlijk, wat een service", dacht ik nog. Kom daar tegenwoordig nog maar eens om. Aan mijn roes kwam abrupt een einde door een koud metalig gevoel aan mijn polsen en een knikkend geluid. Ruw probeerde ik mijn armen naar voren te brengen. Tevergeefs, ik zat vast. Na tientallen keren als een waanzinnige aan de spijlen te hebben getrokken staakte ik de zinloze strijd. Het bed was niet bepaald een sluitpost op de begroting geweest bij de inrichting van de winkel dacht ik mistroostig.

"You are my friend for today, tomorrow you never know", klonk het vanaf de stoel bij het voeteneind. Dat klonk bemoedigend vond ik en vroeg het meisje of ze me wilde ontketenen. Ze stond op en liep naar me toe. Vanuit de hoogte keek ze even op me neer en sloeg me met haar vuist zo hard ze kon in mijn maag. Krimpend van de pijn incasseerde ik deze gift en bedacht me koortsachtig wat ik fout had gedaan. "What did I do wrong?", vroeg ik dan ook. Haar antwoord in zwaar Slavische tongval kwam neer op een kwalijke combinatie van op een verkeerd tijdstip op een verkeerde plek aanwezig zijn en het acuut droogvallen van haar liquide middelen. Mijn huidige positionering was bedoeld om te zorgen dat ik zou zorgen voor een adequate oplossing middels het verstrekken van bankpas en pincode. Inmiddels fotografeerde ze er met een digitale camera lustig op los, terwijl haar laptop verbindig maakte met een dubieus ogende website. Ik was me erg bewust van de compromitterende houding waarin ik lag en vroeg me af wat mijn moeder hiervan zou vinden.

Daar lag ik dus: vastgebonden op een bed waar al duizenden keren de liefde was bedreven. Het meisje sprong op het bed en ging zo boven me staan dat ik een excellent uitzicht had op haar pronte achterwerk. Wijdbeens boog ze voorover om mijn slappe lid van dichtbij te fotograferen. Het uitzicht op haar volgens de laatste mode bijgeschoren schaamstreek liet me niet onberoerd en tot mijn schrik voelde ik het bloed in snelle golven naar mijn fallus stromen. voorzichtig manouvreerde het meisje naar het voeteneind om op haar knieŽn tussen mijn benen plaats te nemen. Ze trok mijn staaf naar voren zodat deze als de toren van Pisa naar het plafond wees. Met haar vrije hand nam ze wat close-ups van mijn leuter. Op deze foto's moet volgens mij ook mijn gezicht zichtbaar zijn. Wat een verschrikkelijke situatie om tegen wil en dank beregeil te zijn. Van de weeromstuit begon ze ook nog zachtjes aan mijn pik te trekken.
"Wat zijn de magic numbers, jongen?", vroeg ze.
"Kan ik niet zeggen", kreunde ik.
"Why not?", vroeg ze, terwijl ze mijn ballen net iets te hard kneedde.
"Ik heb teveel te verliezen."
"Is dat zo?", reageerde het meisje plagerig. Ze stond op en draaikontte naar een stoel waarop een groot kussen lag. Met het kussen in beide handen gevat kwam ze op me toe lopen.
"Nu ben ik er geweest", ging het door me heen en ik probeerde wanhopig de film van mijn leven op te starten.
"Don't be afraid schatje. Ik wil je geen pijn doen", zei ze, terwijl ze het kussen tussen mijn schouders en het matras propte. Ze nam haar positie weer in en nam het topje van mijn lul in haar mond en begon te sabbelen alsof het een lollie was. Lukraak begon ze vanuit deze wonderlijke houding foto's te schieten. Ai Ai, wat gÍnant. Ik zag de foto al door mijn bedrijf gaan. Wat zullen ze een plezier hebben om die maffe directeur, die zich oraal laat bedienen door een prostituee. Wanhopig probeerde ik mijn hoofd weg te draaien, maar ik vermoedde dat op de foto's het onderscheid tussen wanhoop en extase niet duidelijk zichtbaar zou zijn. Intussen nam het meisje mij helemaal in haar mond. Tergend langzaam cirkelde ze vervolgens met haar tong omhoog tot mijn eikel weer zichtbaar was.

"Geef me je code, lekkertje!", commandeerde ze.
"Kan ik niet doen", reageerde ik. "Er staat te veel geld op de rekening en het geld is niet van mij, maar van mijn bedrijf." Hierop nam ze mijn lul in een stevige, niet onprettige greep en begon met de camera in de aanslag langzaam te rukken. "Geef (ruk) me (ruk) je (ruk) pincode (ruk) anders (ruk) zet (ruk) ik (ruk) je (ruk) spuitende (ruk) fontijn (ruk) op (ruk) een (ruk) website (ruk.)
Ik schreeuwde het bijna uit van genot. Het geroutineerde meisje wist de druk goed op de ketel te houden en liet op tijd los. Koortsachtig lag ik na te denken. Om vrij te komen en de de schade te beperken zou ik mijn pas uit handen moeten geven. Er stond verdomme echter bijna een ton op de rekening. ik vermoedde dat ik niet alleen met haar te doen had, maar dat er buiten ergens een onguur type stond te wachten tot het moment dat er gecasht kon gaan worden. Nee, ik zou nog liever dood gaan dan te schande te worden gebracht. "Hoeveel heb je nodig?", vroeg ik. "Van tienduizend word ik erg blij", blufte het meiske. "Dan wordt je van vijfduizend euro een beetje blij", antwoordde ik. Aan de flikkering in haar ogen dacht ik af te lezen dat vijduizend pop het ook zou doen. Ik probeerde het heft in eigen hand te houden, wat gelet op de omstandigheden niet erg makkelijk was. Probeer zelf maar eens vanuit een onderdanige pose een autoritaire toon aan te slaan. "We doen het als volgt: jij wist alle foto's van je camera en laat mij dat controleren. Dan doe je de computer uit, pakt mijn telefoon en maakt de foto's die je nodig denkt te hebben om je plan uit te kunnen voeren. De telefoon houd je bij je. Daarna maak je mij aan ťťn hand los, geeft me de sleutel en gaat buiten op me wachten. Ik maakt me los, kleed me aan en samen lopen we de stad in. Op een drukke plek pin ik de vijfduizend. Jij krijgt het geld en ik mijn telefoon. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je verneuk; ik zit namelijk niet op een scene te wachten in de stad. Ik ben redelijk bekend en heb veel te verliezen. What's it gonna be, babe?"

Peinzend keek ze me aan om te peilen of ik te vertrouwen was. "Is Isabel je dochter?", vroeg ze. Geschrokken keek ik haar aan. "Hoe weet je dat godverdomme!" Ze wees naar mijn portemonnee. "Vergeet niet dat ik weet waar Isabel woont", zei het meisje en priemde haar donkere ogen in de mijne. Zwijgend kwamen we tot overeenstemming.

Nadat de foto's waren gewist voelde ik me iets beter, maar nog steeds onzeker over de goede afloop. Ik had gelukkig niet te maken met een waanzinnige, maar met een vastberaden dame die een al dan niet goed voorbereid plan tot een happy end probeerde te brengen. Ik overwoog nog om haar onder druk te zetten om er zonder kleerscheuren vanaf te komen. Ik lag echter niet in de positie om eisen te stellen en bovendien had ik er zelf voor gekozen om mijn lagere instincten voor een habbekrats in de uitverkoop te doen. "God zegen de greep", verzuchtte ik toen het meisje me met mijn mobieltje begon te fotograferen. Ze had zich helemaal ontkleed en in het schemerduister kon ik haar contouren goed zien. Prachtige borsten en een heerlijk figuur. Kortom, een lichaam om te beminnen. Of het nu haar naakte verschijning was of het feit dat ik in onderdanige houding gefotografeerd werd weet ik niet, maar ik werd zo opgewonden dat ik mijn stijve pik omhoog duwde in een armzalige poging de lucht te penetreren.

"Meneertje is weer veranderd in een geil beest", trachtte het meisje de conversatie weer nieuw leven in te blazen. "Hmprhh", bracht ik uit. "I know, i know", lachte ze. "Normaal krijg je me een week voor vijfduizend euro. "Ze schudde haar haar en keek me uitdagend aan. Ze stapte op het bed en bood me weer een riant uitzicht op haar lekkers. Zich vasthoudend aan de spijlen van het bed liet zij zich op haar hurken zakken tot ik met mijn tong haar zilte natte lippen kon aanraken. Toen ik haar klitje vond liet ze zich nog dieper zakken, zodat ik uit alle macht begon te likken om adem te kunnen halen. Aan het ritmische samentrekken van haar bovenbenen om mijn gezicht voelde ik dat ze klaargekomen was. Ze maakte zich los en nam haar oude positie tussen mijn mijn benen weer in. Met haar rechterhand fotografeerde ze het ontuchtige samenspel van haar linkerhand, mijn stijve lul en haar mond. Het kippenvel stond me op de armen en ik voelde dat ik het warm kreeg en vervolgens heet. Vanaf mijn hoofd en mijn tenen vertrok tegelijkertijd een vernietigende golf van onversneden genot naar mijn ballen. Ik voelde me overstromen en ik, rustige kerel, schreeuwde onbeheerste klanken.

Langzaam kwam ik tot bezinning en voelde de hete lava koud worden op mijn buik en borst. En ik was los. Het meisje bood mij een brandende sigaret aan die ik aanvaardde. Zwijgend rookten we. "Ik heb veel slechte mannen op bezoek gehad. Jij bent de eerste die mij heeft klaargemaakt", bekende het meisje. "Je hebt jezelf klaargemaakt", glimlachte ik. "Ik kan het geld echt goed gebruiken", begon ze weer. "We hebben een afspraak", stelde ik haar gerust. "Bovendien was het een onvergetelijke ervaring. Kom, kleed je aan, dan gaan we de stad in."Voordat ze de deur opende, diepte ze mijn mobieltje uit haar tas en overhandigde die aan mij. "Kun je vanavond nog even terugkijken", lachte ze en kuste mijn wang. Vrolijk zwijgend liepen we naar de binnenstad. Ik verdrong het verlangen om haar hand te pakken. De zon scheen in onze rug.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners