Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Derk en Hanny met vakantie deel 2 - 5287 keer gelezen
Onderweg had Derk nog broodjes en wat lekkere Spaanse kaasjes gehaald en een nieuwe voorraad bier, wijn en whisky. Toen hij thuis kwam, lag Hanny op het balkon aan de achterzijde van het appartement naakt te zonnen. Hij borg de boodschappen op en liep naar het balkon om Hanny een kus te geven. Ze lag languit op een stretcher met haar benen een beetje uit elkaar, haar rechterhand lag op een van haar grote stevige borsten.
“Was het lekker?” vroeg ze toen ze Derk aan hoorde komen. Hij schrok, voelde dat hij bloosde, maar vroeg toch wat ze bedoelde. Nou met Renate, jullie zullen toch wel samen gezwommen hebben of niet? Ze keek hem zo doordringend aan dat Derk niet langer kon volhouden dat er niets gebeurd was. “Ze lokte het helemaal zelf uit”, bekende hij. En jij vond dat natuurlijk heel erg vervelend, lachte Hanny. Hij ging naast haar op de andere stretcher zitten en zag dat ze nog steeds haar borst aan het kneden was. De beide tepels waren behoorlijk hard.
Hij pakte een borst en wreef de tepel tussen zijn vingers, Hanny sidderde even. Lekkerder dan van Renate, vroeg ze plagend. Weet ik niet, zei Derk, die heb ik niet eens in mijn handen gehad. En hij vertelde precies wat er gebeurd was, dat het zo snel gegaan was, dat ze na vijf minuten alweer de zee in liepen. Nou, dan mag je er nu wat langer over doen en ze trok hem bovenop zich en maakt zijn overhemd los. Derk trok zijn broek en zijn slip uit en voelde zijn pik weer omhoog komen. Hij liet het overhemd van zijn schouders glijden en begon met zijn tong de tepels van Hanny te verwennen.
Hij werd er zo heet van, dat hij snel naar boven schoof en probeerde zijn stijve lul bij haar naar binnen te schuiven. Maar Hanny hield hem tegen en zei dat zíj nu aan de beurt was, hij had zijn pleziertje al gehad. Gedwee liet hij zijn hoofd richting kut van Hanny voeren en begin hij haar stevig te likken, ook over haar klitje, dat hij af en toe met zijn mond binnen zoog. Hanny begon te kirren en met haar heupen te bewegen, zeker toen Derk ook nog eens een paar vingers in haar drijfnatte spleet stopte en er ritmisch mee heen en weer bewoog. Zelf kneedde ze nu haar grote borsten en wreef hard over haar tepels, zodat ze vrij snel daarna klaar kwam met veel schokken en een hoop geluid.
Derk vond dat hij zijn best gedaan had en wilde weer zijn pik in haar steken, maar opnieuw hield ze hem tegen. Je hebt straf, zei ze, als je wat wilt, dan trek je jezelf maar af. Hij keek haar vragend aan, maar zag dat ze het meende en toen begon hij heel snel aan zijn harde leuter te trekken. Zo snel dat hij binnen een halve minuut klaar kwam en zijn warme zaad over de borsten van de verbouwereerde Hanny spoot. Zo te zien heeft ze je niet zo uitgeput, lachte Hanny en ze trok hem op zich. Ze bleven een tijdje tongzoenend op elkaar liggen met het kleffe zaad van Derk tussen hen in en namen daarna een douche.

De volgende dag om een uur of elf gaan Derk en Hanny weer naar het strand. Ze kiezen voor baai 6, maar die is alleen via 5 te bereiken. Als ze daar aankomen staat Renate weer tegen een rots geleund en ze zwaaien naar haar, maar ze reageert nauwelijks. Derk maakt een gebaar dat ze naar de volgende baai zullen lopen, maar dat begrijpt ze niet helemaal en komt dan toch naar ze toe. Onwennig staat ze vlakbij Hanny en Derk en zegt niets, ze lacht alleen wat verlegen. Maak je geen zorgen, zegt Hanny, ik weet alles en ik neem je niets kwalijk, ik heb het met Derk al allemaal besproken. Renate haalt opgelucht adem. Ze spreken af dat ze die avond samen wat zullen gaan eten om verder te praten.
Derk en Hanny klimmen over de rotsen naar de volgende baai en lopen naar de inham die Derk de dag ervoor nog gebruikt had. Het lijkt verder leeg, maar als ze omkijken, zien ze dat er nog een stel is in een grotje tegen de rotsen van baai 5 aan. Ze liggen met hun hoofden bijna in de grot, je ziet alleen hun benen en onderlijven. Daardoor kunnen ze niet goed zien wat voor stel het is, maar ze lijken vrij jong gezien hun strakke billen. Derk en Hanny lopen door en installeren zich op hun handdoeken bij de andere grot. Ze smeren elkaar in en liggen tijdje te bakken, alvorens ze naar het water lopen om af te koelen. Bij het teruglopen zien ze dat de man nu rechtop zit, hij is inderdaad jong met kort donker haar, zijn slappe geslacht hangt tussen zijn benen tegen zijn handdoek. De vrouw ligt op haar rug en heeft half lang blond haar, niet al te grote, maar wel stevige tieten, die rechtop staan met kleine donkere tepeltjes en een bijna kaal geschoren kutje. Niet slecht hè, plaagt Hanny, terwijl Derk zijn blik snel afwendt.
Hij gaat op zijn zij op de handdoek liggen en pakt het boek waarin hij aan het lezen is, het nieuwste van zijn favoriete schrijver Gabriel Garcia Márques: Herinneringen aan mijn droeve Hoeren. Hij installeert zich zo, dat hij langs het boek het andere stel kan zien, maar Hanny heeft hem door en kruipt achter hem. Ze begint zijn rug en zijn billen te strelen en zoent in zijn nek en bijt in zijn oorlelletje. Haar liefkozingen missen hun uitwerking niet, Derks piemel begint langzaam te groeien, wat hij probeert te verdoezelen door zijn knie iets naar voren te leggen over zijn pik heen. Maar dat heeft weer tot gevolg, dat Hanny beter bij zijn billen en zijn zak kan, die ze dan ook direct begint te kneden. Niet doen, sist Derk, want zijn pik wordt nu behoorlijk stijf. Kan jou het schelen, fluistert Hanny, die over zijn schouder naar de overkant kijkt. De jongen zit schijnbaar naar het water te staren, en het meisje ligt nog steeds op haar rug te zonnen. Hanny schuift nu met haar borsten tegen Derk aan, blijft zijn zak strelen en knijpt zachtjes in de stam van zijn stijve pik. Dan draait Derk zich op zijn buik, maar Hanny houdt haar rechterhand strak tussen zijn billen en gaat half over hem heen liggen.
Uit zijn ooghoeken ziet Derk dat die jongen nu door heeft wat er gebeurt, maar de uitwerking daarvan is verrassend. Hij gaat ook op zijn zij liggen, zodat Derk ziet, dat ook hij een behoorlijke stijve heeft gekregen, en begint de buik en de borsten van zijn vriendin te strelen. Die reageert eerst niet, maar als hij met een paar vingers ook haar kutje bereikt, dan komt haar hoofd even omhoog uit de inham, waar ze half in ligt. Ze zegt iets tegen haar vriend, maar die lacht en knikt de kant van Derk en Hanny uit. Ze kijkt even snel en doet dan haar benen iets uit elkaar, zodat hij er beter bij kan. De jongen maakt er gebruik van door met zijn vingers tussen haar schaamlipjes door haar kutje nog intenser te strelen.
Derk ziet het ook en wordt er behoorlijk geil van, hij draait zich nu met zijn rug naar het stel toe, zodat Hanny goed bij zijn lul kan. Die gaat met haar hoofd naar beneden liggen neemt die harde pik in haar mond. Derk ziet haar kutje voor zich en met drie vingers glijdt hij bij haar naar binnen, waar ze drijfnat is geworden. Hanny bijt even lichtjes in zin eikel, als hij over haar klitje wrijft, maar pijpt dan in een rustig ritme door. Ze kan nog net over de heupen van Derk heen zien, dat het andere stel al behoorlijk ver is.
Het meisje heeft lul van de jongen in haar hand en trekt er snel aan, terwijl hij haar aan het vingeren is. Haar hoofd ligt weer achter de ingang van de grot, maar ze drukt haar onderbuik en haar borsten af en toe omhoog, ten teken dat ze behoorlijk opgewonden is geworden. Haar vriend beweegt met zijn billen mee in het ritme van haar rukken en met zijn mond zuigt hij hard aan een van de tepels van haar mooie strakke borsten. Intussen kijkt hij naar de andere kant en ziet dat die twee ook helemaal in trance zijn.
Het lijkt wel een wedstrijd, murmelt Hanny tussen het pijpen door, ben benieuwd wie de eerste is. Ikke, zegt Derk, want hij is bloedgeil en terwijl Hanny zijn zak kneedt, spuit hij met volle kracht zijn zaad in haar mond. En zij is nummer twee zegt Hanny als ze ziet dat het meisje nu helemaal omhoog komt en heftige schokkende bewegingen maakt. Zelf houdt ze het ook bijna niet meer en het lijkt net of zij en de jongen tegelijkertijd klaar komen. Alle vier blijven ze even op hun rug liggen uitrusten en nagenieten, als Derk ineens wat bespeurt op de rotsen achter hem.
Snel veegt hij wat sperma van zijn lul aan de handdoek en pakt zijn digitale camera. Hanny kijkt verbaasd op en de jongen ziet het ook en kijkt verschrikt zijn kant uit. Maar Derk sluipt de andere kant op en voorzichtig klimt hij achter de grot de rotsen op. Bijna liggend komt hij iets hoger en dan ziet hij wat hij al vermoedde: twee Spaanse pubers die amechtig naar het jonge koppel zitten te staren en met hun broek op de knieën hard trekken aan hun stijve pikken. Derk heeft nu goed zicht op ze en neemt een paar foto’s zonder dat ze het merken, zo gaan ze in hun daden op. Net als ze spuiten, staat hij op en roept in het beetje Spaans, dat hij kent, dat ze op moeten rotten. Met het zaad nog in slierten aan hun eikel schieten ze overeind en proberen ze hun broek omhoog te hijsen.
Ze lopen zo snel als ze kunnen weg en Derk roept naar beneden dat ze wel niet meer terug zullen komen. Hanny en de twee anderen beginnen hard te lachen en het stel roept in het Duits terug dat ze het een aardige actie vinden. Als hij weer beneden is, zegt Derk tegen ze dat het overal gebeurt bij naturistenstranden, meestal jonge jongens die zich zitten te verlekkeren aan al dat bloot. “Nu hebben ze nog meer kunnen genieten”, zegt de jongen. “Maar wij alle vier toch ook”, antwoordt Hanny vlotjes. Dat beamen ze lachend.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners