Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Derk en Hanny met vakantie 3 - 5219 keer gelezen
Derk en Hanny hebben afgesproken met Renate in een leuk restaurantje in een dorp vlakbij de baaien met de naturistenstrandjes. Onder het genot van heerlijk eten en wat flessen wijn vertelt Hanny dat ze altijd snel door heeft wanneer Derk met een andere vrouw is geweest, zoiets vóel je direct, zei ze erbij. Soms was ze wel eens jaloers, maar meestal trok dat snel bij zolang hij haar maar bleef verwennen en zij ook haar vrijheden had.
Renate verbaasde zich er wel over, wat ze was juist gescheiden omdat haar man zo vaak vreemd ging, maar die hield er wel een nieuwe relatie aan over. Zelf had ze een paar maanden geen seks gehad, voordat ze Derk tegenkwam gisteren, en daarvoor maar sporadisch een one-night-stand. Ze wilde zich niet zo snel weer binden na de eerdere ervaringen.
De sfeer werd steeds losser en ze spraken steeds openlijker over seks en wat ze wel en niet lekker vonden. Derk vertelde dat hij zich erg aangetrokken voelde tot die grote bos schaamhaar van Renate, terwijl hij dar eigenlijk helemaal niet van hield. Hij zei dat hij het heerlijk had gevonden daar met zijn neus en zijn mond in te kroelen. Renate gaf toe, dat ze haar schaamhaar vroeger wel een stuk korter had, maar dat ze zich wilde onderscheiden van andere vrouwen, bovendien vond ze het eigenlijk veel natuurlijker. “Ieder zijn voorkeur”, zei Hanny, “ik heb het liever wat korter, dan kunnen ze sneller en makkelijker bij mijn klitje komen. En veel mannen vinden een (bijna) kaal kutje geiler”.
Zullen we gaan zwemmen, stelt Hanny ineens voor, als ze het dessert en de koffie achter de rug hebben, het is maar een klein stukje lopen van hieruit naar de baaien. Derk vindt het direct een goed idee, maar Renate aarzelt, is het niet te koud nu?, vraagt ze. Nee hoor zegt Derk, het is ook in de avond nog heerlijk warm, ik vind het wel een leuk idee zo in het donker. Voor zekerheid haalt hij echter toch maar een zaklantaarn uit de auto omdat de weg naar de strandjes niet al te gemakkelijk is.

Ze kiezen voor baai 5 en omdat de maan half schijnt, is het er niet echt donker. Hanny trekt direct al haar kleren uit en loopt naar het water, maar ze gaat er toch niet verder dan haar knieën in. Derk en Renate ontkleden zich eveneens helemaal en voegen zich even later bij Hanny. Ook Derk voelt er weinig voor helemaal kopje onder te gaan, maar Renate is dapperder en duikt in de branding. Ze blijft een tijdje zwemmen, terwijl Derk en Hanny teruglopen naar de hoopjes kleding bij de rotsen. Ze gaan op het zand zitten en kijken naar de spartelende Renate in het water. Hanny kijkt naar Derks pik en ziet dat die niet meer helemaal slap hangt. Ben je nou alweer geil van haar, lacht ze naar hem, maar Derk zegt dat hij niet alleen van Renate geil wordt, maar nog meer van het idee dat hij hier met twee naakte vrouwen zit in het betrekkelijke donker.
Renate komt terug uit het water en Derk kijkt met meer dan gewone belangstelling naar die bos schaamhaar, waar ze het die avond al over gehad hebben. Renate bukt zich en haar mooie borsten hangen naar beneden met de grote tepels als een soort oorbelletjes eronder. Ze droogt zich een beetje af met een vestje dat ze bij zich had om het niet direct koud te krijgen.
Dan gaat ze naast Hanny in het zand zitten.
Er valt een stilte, tot Hanny ineens vraagt of ze ook een keer door die bos haar mag kroelen. Renate kijkt haar verbaasd aan, maar Hanny voegt direct de daad bij het woord. Ze legt Renate op haar rug, kruipt met haar gezicht naar dat kleine oerwoudje en begint met twee handen en haar mond door het bos te wroeten, daarbij niet vergetend ook meteen het klitje te bewerken. Als vanzelf doet Renate haar benen iets uit elkaar en laat ze Hanny haar gang gaan, ze wordt er behoorlijk opgewonden van.
Dat kan ook van Derk gezegd worden, want zijn lid is inmiddels tot een volle erectie gegroeid. Hanny is nu helemaal naar onderen gekropen en kust en likt de clitoris en de kut Renate. Derk kruipt op zijn knieën richting het gezicht van Renate en houdt zijn harde pik voor haar mond. Ze pakt die met twee handen beet, stopt hem in haar mond en begint er heerlijk aan te zuigen. Intussen kneedt hij haar borsten en laat haar tepels tussen zijn vingers rollen. Renate hijgt en kreunt, vooral omdat Hanny nu ook een paar vingers in haar kut gestopt heeft en met haar tong Renates klitje blijft bewerken. Ze vergeet nu zelfs de pik van Derk en pakt zelf haar borsten beet en begint die heftig te kneden.
Derk is echter zo heet, dat hij snel achter Hanny kruipt en haar kont omhoog trekt. Hij stopt zijn lul in haar kutje en begint haar snel te neuken. De beide vrouwen kreunen nu voluit, Renate houdt het niet lang vol en komt snel schokkend en kreunend klaar, maar Hanny blijft haar nog een tijdje doorlikken en vingeren en met haar andere hand bewerkt ze haar eigen klit, terwijl Derk haar met forse stoten blijft neuken. Hij merkt dat hij het ook niet lang meer zal volhouden en trekt zijn pik weer uit de kut van Hanny, schuift naar voren en stopt hem weer in de mond van Renate, die weer wat is bij gekomen.
Terwijl Hanny zichzelf heel snel klaar vingert, probeert Derk zo lang mogelijk te genieten, maar dat lukt niet meer. De zuigende mond van Renate trekt zijn zaad als het ware uit zijn zak in de richting van haar keel. Het duurt wel langer dan een minuut voor hij helemaal leeg gelopen is en Renate al zijn sperma heeft doorgeslikt.

Renate, Hanny en Derk liggen alle drie op hun rug naast elkaar na te genieten. Maar na een kwartiertje begint Hanny onrustig te worden en langzaam over haar spleetje te aaien. Ze is nog steeds geil en dan kijkt ze naar Renate en vraagt of die haar soms een beetje wil helpen. Ze is best bereid tot een wederdienst, maar ze zegt erbij dat ze eigenlijk nog nooit een andere vrouw gelikt of gevingerd heeft. Hanny zegt dat ze aanwijzingen zal geven, maar dat ze vermoedt dat die helemaal niet nodig zijn.
Hanny doet haar benen wijd uit elkaar en Renate gaat achter haar zitten en begint met haar mond het klitje van Hanny te likken, met één vinger gaat ze het kutje binnen, dat al weer behoorlijk nat is geworden. Ze zit op haar knieën met haar kont naar achteren, wat voor Derks pik het sein is om ook weer hard te worden. Met een paar trekjes is die weer vol in erectie en hij gaat achter Renate zitten en zet zijn eikel voor het rondom fors behaarde spleetje. Voorzichtig duwt hij zijn stijve lul naar binnen en langzaam maar ritmisch begint hij Renate te neuken.
Hanny geniet met volle teugen van de handelingen van Renate, ze moedigt haar aan en kneedt haar eigen borsten en tepels. Derk laat zijn pik van stam tot eikel soepel in en uit glijden tot zijn oog valt op het omhoog staande kontje van Renate. Hij aarzelt niet, spuugt een flinke klodder op het enigszins bruin gekleurde gaatje en duwt langzaam een vinger naar binnen. Heel even roept Renate “au”, maar dan laat ze hem verder zijn gang gaan. Het windt haar aardig op, want ze gaat sneller likken en vingeren en kreunt erbij. Dat heeft weer zijn uitwerking op Hanny, want die komt nu snel tot een hoogtepunt, terwijl Renate voelt dat ze er ook dichtbij zit. Vlak na Hanny komt ook zij klaar, zodat Derk de enige is, die nog bezig is. Hij gaat nu sneller bewegen, ook met zijn vinger in het kontgaatje en terwijl Hanny overeind is gekomen en aan het tongzoenen is met Renate spuit hij zijn sperma in de drijfnatte kut tussen die grote bos haar.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners