Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De wandeling 1 - 11891 keer gelezen
Dank dat jullie mijn verhaal bezoeken. Ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten. Commentaar hoor ik graag. Er volgen nog meer delen.

Eindelijk was het zo ver. Ik was eraan toe, de rugzak was gepakt voor 4 dagen. Alles bij me wat ik nodig had om 4 dagen te zwerven door de natuur en helemaal tot rust te komen. De afgelopen periode was vreselijk hectisch en stressvol geweest en nu… nu was het rust en 4 dagen helemaal voor mij alleen. Alleen de natuur in met rugzak en meer niet. Geen luxe geen internet alleen een oud telefoontje voor het geval dat.

Wie ik ben? Ik ben Jos, 49 en ben zeer gelukkig getrouwd met een heerlijke vrouw. 2 kinderen en een eigen bedrijf. En dat laatste is de laatste tijd een aanslag op mij geweest. Niets te klagen thuis alles is heerlijk, de kids zijn zo groot dat ze werken en hun eigen ding doen. Regelmatig zien we ze dagen niet.

En Marieke tja…. wat heb ik het getroffen met Marieke. We begrijpen elkaar zonder een woord en voelen precies aan als er wat bij de ander is. We zijn al 30 jaar bij elkaar en genieten nog elke dag. We laten elkaar lekker los, we gaan onze eigen weg maar vertellen elkaar alles. We zitten allebei in de zaak en dus eigenlijk continu op elkaars lip. Nu is dat bij Marieke helemaal niet erg. Ze heeft heerlijke warme lippen. We genieten van elkaar en het leven. Soms staat dat laatste even op een laag pitje en dat gaan we dan ook zeer zeker weer inhalen. En nu zijn wij aan de beurt eerst 4 dagen de natuur in met als eindpunt, ja waar eigenlijk nog geen idee. Marieke brengt mij dit keer weg en geeft mij op mijn start locatie een coördinaat waar ik over 4 dagen wordt verwacht. Zij zal daar nu al naar toe gaan en dan ook lekker 4 dagen genieten van de omgeving en het niets doen. Ieder zo zijn ding.

Eerst lekker tot rust komen en dan nog een weekje heerlijk met ons tweeën ontspannen. Na uitvoerig en innig afscheid genomen te hebben rijdt Marieke weg nog vrolijk zwaaiend en een keer toeterend verdwijnt ze uit zicht. Daar sta ik dan, rugzak, kaart en een opperbest humeur. Ik pak de kaart erbij en kijk waar ik over 4 dagen wordt verwacht.

We zijn vanochtend vroeg weg gereden en zitten nu ruim in de Ardennen. Ik kijk op de kaart en zie dat het toch wel een stuk lopen is naar het eind punt. Veel tijd om eens helemaal niets te doen zal er niet zijn. De dagen zijn niet zo lang om een uurtje of 7 is het wel donker dus moet ik optimaal van de tijd gebruik maken om de afstand af te leggen. Ik stippel ongeveer een route uit en pak wat punten welke als herkenning kunnen dienen voor het stukje van vandaag Het is al middag dus vandaag wordt het een stukje lopen en kamp maken.

Rustig ga ik op weg door de schitterende natuur. Mooie herfstkleuren en bergje op bergje af. Na een paar uurtjes neem ik even rust. Maak een kopje soep op mijn brandertje en geniet tijdens het eten van de rust. Nog even twee uurtjes verder dan zal het wel te donker worden. Tegen de tijd dat de schemer echt invalt ga ik op zoek naar een leuk plekje om mijn kampje te maken. Twee bomen ver genoeg van elkaar om de hangmat op te hangen, tarp erover en ik ben zover. Het wordt wat frisser dus trui aan en eten koken. Beschermt in mijn opvouwbare stoof maak ik een bescheiden vuurtje. Het geeft ook nog warmte al is dat niet veel. Het is absoluut stil om mij heen. Ik hoor niets anders dan mijn eigen geluiden en het knapperen van het kleine vuurtje. Zoals afgesproken stuur ik een sms, jawel heel ouderwets sms, naar Marieke om haar te laten weten dat het goed is gegaan en waar ik overnacht. Zij laat nog even weten dat zij het ook prima heeft getroffen en het wel red de komende dagen maar dat ik wel door moet lopen. Haha de toon is gezet. De rust neemt langzaam de overhand. Na het eten maak ik de boel nog wat schoon en hang mijn rugzak in de boom. Pak mijn boek en ga op mijn slaapzak in de hangmat liggen. Als ik vervolgens 4 bladzijden heb gelezen vallen mijn ogen al dicht. Ik ruim dan ook meteen weer op en maak mij klaar voor de nacht. Ik kruip nu diep in de slaapzak. Rits mijn net dicht en draai nog wat. Al snel ben ik in een diepe rust.’s Nachts hoor ik nog wat geritsel om mij heen maar kan natuurlijk niets zien het is gewoon zwart rond mij. Als ’s morgens het eerste licht weer begint te schijnen rol ik uit de hangmat ruim wat op maak een ontbijtje en geniet van de geluiden van een ontwakend bos.

Als ik alles heb ingepakt de plek nog eens goed heb nagekeken of ik niets heb achtergelaten hijs ik de rugzak weer op en begin weer te lopen.

Na een paar uurtjes is het tijd voor een kopje thee. Rustig stook ik de brander weer op en geniet van het warme drankje. Ik hoor ook een sms binnenkomen. Tijdens het lezen wordt het mij duidelijk dat ik niet de enige ben die tot rust is gekomen. Marieke wenst mij veel plezier en laat weten dat zij volledig relaxt is. Dat ze het geweldig vindt waar ze is en niet kan wachten tot ik er ben. Mm dat klinkt goed. Ik stuur terug dat het hier zeker niet verkeerd is maar dat ik een extra stapje zal doen om sneller bij haar te zijn. Best leuk dat ouderwetse sms-en. En geen andere functies geeft mij rust. Geen mail, mijn klanten weten dit nummer niet dit is alleen een nummer van Marieke en mij. Als de thee op is pak ik weer in en ga verder. Langs een groot stuwmeer, over bergen met dichte bossen. Ik kom nog een groepje reeën tegen die niet echt onder de indruk zijn. Gewoon lekker genieten van de omgeving en de rust want rustig is het hier wel. Ik kom niemand tegen. Af en toe hoor ik in de verte een auto en de rest zijn alleen de geluiden uit de natuur te horen. Al snel is het weer tijd voor de lunch welke dit keer bestaat uit muesli en dan wel de gedroogde versie. Dus wat water erop en klaar is Jos.

De middag is ook zo weer voorbij de tijd vliegt als je het naar je zin hebt. De hangmat komt al weer uit de Rugzak. Als alles weer is opgehangen en ik de kaart eens goed bekijk zie ik dat ik best ben opgeschoten. Ik ga rustig zitten en begin met het maken van het avondeten. Ook weer een vriesdroge maaltijd. Water erbij en we hebben heerlijke pasta. Tenminste na wat kruiden toegevoegd te hebben. Marieke krijgt weer een sms. Weer verder weer dichterbij nog twee dagen te gaan. Ik krijg als antwoord dat ze de dagen wel vol krijg maar wacht met smart.

Heerlijk niets te doen zit ik het bos in te staren. Als het donker is hoor ik dat er iemand aan komt lopen. Ik kijk of ik iets kan zien. Nee veel te donker toch wel spannend zo. Op nog geen 10 meter van mijn kamp komt er iemand uit het struikgewas.

Plots zie ik haar. Ze staat op nog geen tien meter van me af in haar uniform. Ik denk dat ik nu wel een probleem heb. Ik zal hier vast niet mogen overnachten en hoe weet ik niet maar de boswachter heeft mij gevonden. Vrolijk begroet ze mij en vraagt wat ik aan het doen ben. Als ik het vertel en vraag of ze zin in koffie geeft ze aan dat zeker te hebben. Ze komt bij de stoof zitten en ik maak een extra kop koffie die ik haar al snel aangeef. Ze kijkt nog even rond in mijn kampje en zegt dan dat ze het best leuk vindt al mag het dan eigenlijk niet. Het is dan ook stom toeval dat ze me gevonden heeft.

Ze wordt even stil en kijkt over haar mok in het vuurtje. Ik bekijk haar eens goed. Lange bruine haren een smal gezicht wat duidelijk vaak buiten is. Voor de rest kan ik niet zo veel zien door haar kleren. Ik denk dat e ergens eind 30 is. Haar dikke jas en koppel maken het onmogelijk om contouren te schatten. Ik laat het er maar bij. Ze begint weer te praten over de omgeving over wat zij zoals doet en ik antwoord af en toe wat ze vertelt mooi en ik luister serieus geïnteresseerd. Als ze de koffie op heeft kijkt ze me aan en ik krijg een wonderschone glimlach toegeworpen. Als ik vraag of ze nog een kopje wil krijg ik een bevestiging. Ik maak nog weer wat warm water. Is wel een beetje een aanslag op mijn voorraad die moet ik dan morgen maar ergens weer bijvullen.

Ze vraagt waar ik naar toe ga en waar ik vandaan kom ik pak mijn kaart en wijs haar waar we zijn. Als ik de kaart op wil bergen houdt ze me tegen. Kijk zegt ze dan kom je hierlangs. Ik heb daar een hut als je je best doet en zorgt dat je zo ver komt morgen, kun je daar wel overnachten. De regel is dat je alleen opruimt en het hout zelf zoekt. Ik neem haar aanbod aan en zeg dat ik dat ga proberen zie wel dat dat best doorlopen wordt. Als ik vraag of zij er ook is kruipt ze wat dichterbij geeft mij een kusje op de wang en zegt dat dat afwachten is.

Als ze opstaat en mij de mok aanreikt sta ik ook op en dank haar voor haar bezoek en spreek uit dat ik hoop dat ik haar morgen weer zie. Voordat ze wegloopt buigt ze naar me toe en kust mij nogmaals op mijn wang als ik haar wil terug kussen houdt ze me tegen. En loopt met haar mooie glimlach weg.

Daar sta ik dan in het grote donkere bos uitgenodigd door een vreemde dame in haar hut. Het dringt nu pas tot mij door dat ik een geweldige erectie heb. Spannend. Ik kruip maar snel in mijn slaapzak. Ik kan de slaap niet vatten. Ik blijf wakker en wat draaien.

Dan hoor ik nog een sms binnenkomen en herinner ik me dat ik inderdaad nog geen antwoord had gekregen. Als ik de sms open krijg ik meteen excuses met de verontschuldiging dat ze erg druk is geweest met leuke dingen maar dat ze het mij nog wel verteld. Nog meer onduidelijkheden en Marieke kennende zal ze zich niet verveeld hebben.Ik kruip weer diep in mijn slaapzak en val in een onrustige slaap. Als ik ’s morgens wakker word heb ik al weer een geweldige erectie, dat gaat wat worden. Door het ontspannen merk ik nu dat we elkaar wel wat verwaarloost hebben de laatste weken en ik denk dat we beide veel te kort zijn gekomen. Dat belooft wat voor de komende week als ik over ben. Hmm we hadden nog zo afgesproken dat we het niet zo ver zouden laten komen. We zou den elkaar waarschuwen als het te druk zou worden. Duidelijk zijn we dit keer te laat geweest.

Na het ontbijt en het opruimen begin ik te lopen in de richting van de hut van “mijn” boswachter. Ik realiseer me nu pas dat ik niet eens weet hoe ze heet. Als ik aan haar denk dan krijg ik wel meteen weer een stijve. Ik loop flink door en weet dat ik mijn best moet gaan doen om dit te halen. Neem onderweg geen tijd voor koffie en thee en na een snelle lunch gaat de pas er meteen weer in.

Het is al best wel donker als ik eindelijk bij de hut aankom. Ik zie een auto staan en er brand een olielamp op de veranda. Als ik er bijna ben gaat de deur open en zie ik haar staan. Nu met haar haar in een staart. Geen dikke jas aan, geen koppel om. Ik zie nu een zeer leuke dame staan. Haar smalle gezicht steekt af tegen het licht wat door de deuropening naar buiten schijnt. Onbeholpen als wij mannen zijn kijk ik natuurlijk meteen naar haar borsten. Het valt haar op en daar is meteen haar glimlach weer. Ik kan niet zo goed zien hoe groot haar borsten zijn. Haar shirt valt wijd en verbergt een boel. Haar heupen zijn niet zo breed. Ik loop verder en stap de veranda op. Als ik bij haar ben kust ze mij weer op de wang en feliciteert mij dat ik zo ver ben gekomen. Ze laat mij langs haar naar binnen gaan. Binnen is het heerlijk warm. De haard brand en het is er eenvoudig maar gezellig ingericht. Ze loopt langs mij heen zegt dat ik mij spullen kan neerzetten. Achter in de hoek is ze met wat eten bezig. Ik zet mijn rugzak tegen een stoel en doe mijn jas en dikke schoenen uit.

Ze vraagt of ik wat wil drinken en biedt mij gelijk een biertje aan. Ik kan eigenlijk niet eens weigeren. Ik kijk nog eens rond. Ze legt uit dat ze hier alleen komt als ze in deze hoek aan het werk is en dat ze dan met veel plezier hier is. Ze heeft hier nog nooit iemand uitgenodigd het is echt haar stekje.

Ze wijst me naar de bank en gaat naast me zitten. Trekt haar benen onder zich en voelt zich zo te zien echt op haar gemak. Samen drinken we zwijgend een paar slokken en kijken naar het knapperende vuurtje. Als mijn flesje leeg is buig ik voorover en zet het op tafel. Als ik terug rechtop zit buigt zij ook naar de tafel en komt dan terug naar mij. Ze kust me vol op mijn mond en slaat haar armen om mijn nek. Van verbazing weet ik even niet wat te doen. Dan sla ik ook mijn armen om haar heen en begin haar gretige kus te beantwoorden. Ik voel als snel haar tong dringen om naar binnen te mogen en onze bescheiden warme zoen gaat over in een natte stevige tongzoen. Minutenlang zoenen wij elkaar. Langzaam beginnen haar handen een verkenning over mijn rug en verder. Als we de zoen even beëindigen om even door te ademen zie ik dat haar wangetjes rood zijn geworden. Ik lach naar haar en zeg ik ben Jos en jij. Zo mogelijk wordt ze nog roder. Ik ben Emma lacht ze me toe.

Dan sist er wat op het fornuis. Snel staat ze op en rent naar de hoek om te redden wat er te redden valt. Ze schept snel wat op een paar borden en reikt mij een aan. Wat het is mij niet helemaal duidelijk maar het ruikt goed en smaakt prima. Vrolijk begint ze te kletsen dat ze altijd al boswachter wilde worden maar dat het nu ook blijkt dat het best eenzaam is. Ze maakt een excuus voor haar kus en vraagt of ik het kan vergeten. Ik antwoord dat mij dat nooit gaat lukken. Zo een kus vergeten ho maar. Ze wordt een beetje verlegen. Als ik vertel dat ik het niet erg vind voelt ze zich wat meer op haar gemak. Door het eten, het biertje en de inspanning en niet te vergeten de haard heb ik het best warm gekregen. Als ik dan ook nog eens goed naar haar kijk word dat er niet minder op. Slank, spontaan, jong lekker lichaam met zoals ik nu kan zien kleine borstjes.

Als mijn bord leeg is en ik zet het weg maak ik aanstalten mijn trui uit te trekken. Mijn t-shirt schuift mee naar boven. Ik trek deze weer terug. Ik zie haar naar mijn kruis kijken en realiseer mij nu pas dat ik een erectie heb die zich perfect aftekent in mijn strakke wandelbroek. Niet bij stil gestaan. Verbeeld ik het mij nu of zie ik haar tongetje over haar lippen gaan.Als ik weer ga zitten buigt ze weer naar mij toe. Ze legt haar handen op mijn boven benen en als ik ook wat vooroverbuig raken onze lippen elkaar weer en raken wij wederom in een heerlijk lange warme zoen. Soms met en soms zonder tong. Gewoon genieten. Ik laat mij wat achterover zakken en voel dat Emma mee zakt. En uiteindelijk ligt ze half over mij heen op de bank. Ik voel haar borstjes tegen mijn borstkast en haar handen kruipen langzaam omhoog. Als ze aanstalten maakt om mijn erectie te strelen hou ik haar tegen en fluister rustig aan. Ze kijkt wat sip terwijl ze mij weer zoent. Ze sluit haar ogen en ontspant zich. Ik voel haar lichaam ontspannen en we liggen uren zo te zoenen. Het lijkt in ieder geval wel uren, natuurlijk zal het wel minder zijn maar lekker is het zeker. Mijn handen glijden onder haar shirt wat ze aan heeft en streel haar blote rug. Steeds een stukje hoger als haar shirt hoger gaan niet meer toelaat komt ze omhoog pakt de onderkant van haar shirt en trekt het over haar hoofd. Ik kijk meteen tegen twee prachtige borstjes. Niet groot, een klein handje vol met heel lieve tepelhoven en in verhouding grote stijf staande tepels. Ik kijk sprakeloos en doe niets dan kijken. Als ze haar hand onder mijn kin legt en mijn hoofd wat opbeurt sla ik mijn ogen neer om zo lang mogelijk naar haar borsten te blijven kijken. Als ik haar weer aankijk buigt ze voorover en kust me. Dan pakt zijn mijn shirt vast er trekt dat over mijn hoofd.

Het shirt verdwijnt met een boog achter de bank. Ik kijk weer naar haar borsten terwijl zij ze weer tegen mij aan gaat liggen ontneemt zij mij het zicht maar begint wel aan een volgende geweldige kus. Lang en met gesloten ogen genieten we van elkaar. Ze schuift iets van mij af en ik voel haar hand over mijn buik naar boven glijden. Mijn handen glijden over haar rug. Om beurten rillen we van genot zo teder zo zacht. Als ik haar vingers op mijn tepel voel zucht ik diep. Ik kan het nu ook niet meer laten om een hand over haar schouder naar voren te laten glijden, over haar borst naar haar tepel. Zachtjes draai ik rondjes en raak ik deze af en toe aan. Ze onderbreekt de kus voor een heel diepe zucht en met gesloten ogen legt ze haar hoofd op mijn schouder en geniet van mijn aanraking. Haar hand ligt stil.

Zachtjes draai ik mij onder haar weg en kniel naast de bank terwijl ik haar op haar rug draai. Ze licht gestrekt over de bank haar kleine heuveltjes trots omhoog met een mooie tepel als uiteinde. Ik buig mij voorover en neem een tepel tussen mijn lippen en zuig zachtjes. Laat dan weer los en kus haar borst. Mijn andere hand streelt haar andere borst en speelt met haar tepel. Af en toe zucht ze een keer. Ze ligt stil bang om door een beweging een eind te maken aan dit heerlijke spel. Ik laat haar borsten met rust en streel en kus haar strakke buik. Langzaam en steeds een stukje lager. Als ik bij haar broek rand ben aangekomen ga ik weer naar boven tot aan haar borsten en geniet opnieuw van haar strakke lichaam. Ik voel nu haar handen op mijn hoofd en haar handen gaan door mijn haar. Als ik weer een tepel in mijn mond neem duwt ze mijn hoofd wat steviger tegen haar aan en kreunt zachtjes. Na een poosje ga ik omhoog en kus haar in haar nek en uiteindelijk op haar nu natte warme lippen. Ik kijk haar aan en zij kijkt strak terug met wat toegeknepen ogen. Als ik weer afdaal naar haar borsten kreunt ze wat luider. Ik blijf haar borsten kussen en op haar tepels zuigen. Afwisselend links en rechts. Kreuntjes komen nu vaker over haar lippen en als ik een hand over haar buik laat glijden over haar broek naar haar bovenbeen draait ze heel even met haar heupen.

Ik streel de binnen kant van haar benen maar raak haar plekje niet aan. Nu weer over haar benen naar haar buik en ondertussen sabbelen op haar tepels. Haar voorzichtige kreunen en het draaien van haar heupen wordt heftiger.

Langzaam zak ik met mijn hoofd naar beneden kus en lik haar buik en navel tot ik weer bij haar broekband ben. Stil blijf ik liggen en blaas adem tegen haar aan. Streel nu met twee handen over haar benen en broek rand maar raak niets gevoeligs aan. Ze draait met haar heupen om aan te geven dat ik verder mag en kan gaan. Maar ik probeer mij te beheersen. Haar handen rusten op mijn hoofd en proberen deze verder te drukken naar haar gevoelige plekje. Langzaam geef ik toe en leg mijn hoofd tussen haar benen op haar broek. Als ik een stevige teug lucht uitblaas tegen haar broek kreunt ze diep. Haar handen drukken mijn hoofd stevig tussen haar benen. Ze klemt ze bij elkaar ik kan geen kant meer op.

Met mijn handen ga ik naar boven en maak haar broek open. Langzaam trek ik aan haar broek. De grip op mijn hoofd wordt minder. Als ik mij hoofd weg trek en haar broek naar beneden trek komt er een hele mooi donkerrode slip tevoorschijn niet te ouderwets maar ook geen ordinair touwtje. Zachtjes kus ik haar op haar slipje. Ze kronkel en kreunt zachtjes. Mijn handen glijden over haar blote benen naar boven over haar slipje naar haar harde tepels. Spelen daar even en zakken dan weer naar beneden. Als ik bij haar slipjes kom haken mijn vingers achter de rand en trek deze naar beneden. Langzaam stroop ik haar broekje van haar billen en ontbloot ik een glad geschoren poesje. Als ik haar broekje in de hoek heb laten landen buig ik mij voor over en kus haar navel langzaam heel langzaam ga ik naar beneden. Als ik bij haar kutje ben lik ik zachtjes over haar lipjes. Ze staan heel iets los en als ik mijn tong er tegen duw kreunt ze diep. Mijn handen komen nu helpen en al snel ligt ze met haar benen wijd gespreid en lik ik zachtjes tussen haar lipjes door. Als ik wat hoger ga naar haar klitje knijpt ze haar benen bij elkaar, grijpt mijn hoofd en komt meteen kreunend klaar. Ik laat haar genieten en als ze me loslaat kruip ik omhoog en ga naast haar liggen. Zachtjes fluister ik in haar oor of de nood hoog was. Voor het eerst in een uur zeggen we wat. Ze fluistert wat onsamenhangende woordjes terug dat het lang geleden was.

We liggen lekker tegen elkaar aan en onze handen dwalen over elkaars lichaam. Ik raak haar overal aan. Speel met haar borsten en tepels en kus en zuig waar ik maar kan. Als mijn hand weer tussen haar benen beland duw ik langzaam en voorzichtig één vinger naar binnen wat meteen een diepe kreun en gespreide benen tot gevolg heeft. Ik ga zo liggen dat ik van het schouwspel kan genieten. Langzaam glijdt mijn vinger in en uit haar warme en natte kutje. Ze ligt met haar ogen dicht te genieten en haar handen liggen stil op mijn rug. Langzaam ga ik in en uit en af en toe krom ik mijn vinger iets. Na een poosje gaat haar ademhaling sneller en komt ze zeer luid voor een tweede keer klaar. Haar gegil en kreunen moet tot ver buiten de hut te horen zijn. Uitgeblust hangt ze op de bank. Zachtjes laat ik mijn vinger uit haar glijden kruip achter haar weg en pak een slaapzak. Deze leg ik over haar heen. Geen enkele reactie. Als ik wat hout in de kachel heb gelegd en ik kom weer bij de bank zie ik een grote glimlach op haar gezicht en hoor een rustige ademhaling. Ze slaapt. Heel rustig en duidelijk nog aan het genieten.

Zachtjes pak ik mijn slaapzak uit mijn rugzak. Trek mijn broek en sokken uit en ga op de bank tegen over haar liggen. Het was een vermoeide dag en avond. Morgen nog een relatief klein stuk en dan ben ik weer bij mijn Marieke. Oeps ik heb nog helemaal niet een sms gestuurd. Snel pak ik mijn telefoon ik zie dat ze me al voor is. Een berichtje, wat leuks tegen gekomen? Alles goed gegaan vandaag. Ik stuur een bericht terug dat het goed is en dat ik i.d.d. wat leuks en lekkers ben tegengekomen en dat ik haar morgen meer vertel. Kijkend naar Emma denkend aan Marieke val ik snel in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners