Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De vibrator - 12109 keer gelezen

Julia de Vos werkte als dokter op de eerste hulp van een ziekenhuis. Ze was net 2 jaar arts en werkte 60 uur per week. Julia was geen gewoon slonzig uitziende vrouwelijke arts, ze besteedde echt aandacht aan haar lichaam. Ze was 1 meter 77 lang en ging vaak naar de fitness. Haar lange blonde haar viel net over haar schouders, en ze had een 38D cup.

Tijdens haar studiejaren werd ze achtervolgd door mannen die haar wilden. Ze hield haar hoofd koel door hard te studeren, en haar cijfers waren de beloning voor haar inspanning. Elke vrije tijd die ze had ging ze naar de fitness of zwemmen. Haar lange interesse in biologie en geneeskunde maakte dat ze de goede dingen at. Met die gymanstiek en dat dieet had ze een lichaam waar de meeste mensen een moord voor zouden doen.

Maar de eerste hulp dreef Julia tot het einde. Ze had steeds minder tijd om te fitnessen, at zomaar wat en waar ze kon. De lange nachten waren erg moeilijk en werden zichtbaar op haar gezicht. De ervaring die ze opdeed was heel goed, en dat hielp haar op de been.

Door de week was het het rustigst, en deze dinsdagnacht was doods. Weer eens wat anders, want ze draaide meestal weekenddiensten.

Het was half 1 ’s nachts, op een koude novembernacht, toen er een jonge vrouw de eerste hulp binnen kwam. Er hadden 2 dokters dienst die nacht en een handvol verpleegkundigen. Julia was wat aan het bijslapen, terwijl de andere, mannelijke arts de zaak in de gaten hield samen met 2 verpleegkundigen, een man en een vrouw.

De vrouw die zojuist binnenliep was 1 meter 71, een brunette. Ze droeg een lange regenjas. Ze liep nogal eigenaardig naar de verpleegster bij de receptie en vroeg :

“Hi. Ik..ehh…zou graag een dokter willen spreken.”

“Naam en adres.” Zei de verpleegster, bijna automatisch.

“Karin Verbeek”, antwoordde ze, en ze gaf haar adres.

De verpleegster begon aan de rest van de standaard-vragen.

“Wat is er aan de hand?” vroeg de verpleegster.

“Nou…ehh…het is nogal persoonlijk…” zei Karin blozend.

“Is er een dokter aanwezig, een vrouwelijke dokter?”

“Ik kan je verzekeren, Karin, dat we hier allemaal professionals zijn. Er is niets wat we niet ooit al meegemaakt hebben of waar we mee omgegaan zijn, en we behandelen alles met de grootste vertrouwlijkheid.” , zei de zuster.

“Ik weet het,… maar het is erg genant…”, zei Karin, en ze werd midden in haar zin afgebroken toen dokter Bos binnenkwam.

“Wat is het probleem, zuster?”

“Deze mevrouw heeft een dokter nodig, maar voelt zich meer op haar gemak met een vrouw”, antwoordde de zuster.

“Ok, roep Julia.”

“Dank je.” Zei Karin.De pieper ging af in Julia’s donkere hokje. Automatisch sprong ze op en liep naar de receptie.

“Er zit een vrouw in 4 voor je,” zei de zuster.

“Bos is er ook nog, waarom doet hij dit niet?” vroeg Julia

“Ze zegt dat ze een vrouwelijke arts wil zien, over een persoonlijk probleem. Bos zei dat ik jou moest piepen”, zei de zuster.

Julia ging onderzoekskamer 4 binnen en deed het gordijn achter haar dicht. Karin stond er ongemakkelijk ogend bij. “Wat is er aan de hand?” vroeg Julia met een strenge stem.

“Nou, het is heel beschamend… Ik ehh.. hheb een ongelukje gehad” sputterde Karin.

Julia kon haar ongemak zien en hoorde de spanning in haar stem. Ze leek elk ogenblik in tranen te kunnen uitbarsten, dus veranderde ze haar houding in de verzorgende mode. “He. Het is ok. Er is niks wat we voor jou nog niet hebben gezien. Ga zitten, relax en vertel me er alles over.

“Dat is het juist…ik kan niet zitten.”, antwoordde Karin.

“Oh ! “ zei Julia. “Nou, dan kan je me het beste precies vertellen wat er gebeurd is. En geen zorgen, niemand anders zal het ooit te weten komen, dat beloof ik.”

Karin leek wat te relaxen en begon te vertellen terwijk Julia Karin in zich opnam. Karin was mooi, en Julia kon zien, dat zelfs met de regenjas om haar heen, er een heel mooie vrouw ionder zat. Karin had een heel zachte mooie stem en verzorgde zichzelf goed, net zoals Julia vroeger. Karin was een receptioniste die een kleurloos leven leidde, en voor een beetje opwinding trots zelf moest zorgen.

“Ik nam een laat bad om een beetje tot rust te komen. Ik had me uitgekleed, om naar bed te gaan.” Zei Karin. Julia probeerde zich voor te stellen hoe ze er naakt uit zou zien. “Soms heb ik de drang… heb ik een beetje” ze pauzeerde.

“Ja, ga door, het is ok, niemand kan ons hier horen of storen, dat beloof ik je” zei Julia geruststellend tegen haar, en ze streelde zachtjes haar arm om haar gerust te stellen.

“Ik heb dit speeltje…een vibrator… dat ik gebruik om tot rust te komen. Na een tijdje, toen ik met mijn handen en knieen op bed zat, begon ik hem in mijn .. mijn”
“Het is ok, wij gebruiken die woorden ook hoor” onderbrak Julia, met de bedoeling haar op haar gemak te stellen. Ze voelde haar gezicht een beetje blozen van opwinding toen Karin doorging.

“Ik had de vibrator in mijn onderste.” Zei Karin.

“Hoe laat was dat ?” vroeg Julia.

“Ongeveer half twaalf, geloof ik. Maar om een lang verhaal kort te maken, hij gleed helemaal naar boven mijn poepgaatje in. Oeps sorry,” bloosde Karin.

“Het is ok Karin, maar ik moet weten hoe lang je de vibrator in je rectum hield, en om je anus. Ik moet weten of er schade aangericht zou kunnen zijn,” vroeg Julia. Julia kon zich haar toestand wel invoelen want ze had zelf vaak een van haar vele dildo’s en vibrators in haar poepertje gedaan op haar eenzame nachten op zoek naar wat voldoening. En de laatste tijd had ze helemaal geen tijd meer gehad voor wat voor sexuele actieviteit dan ook. Alleen al het praten over Karins situatie maakte haar geil. Ze wou dat zij het was met die vibrator trillend in haar reet.

“Oh !” zei Julia, “staat ie nog aan?”

“Oh nee, ik kon er met een paar vingers in om de knop om te draaien. Krap, maar ik heb hem daarmee nog verder naar binnen gedrukt. I kan er nu helemaal niet meer bij. Ik ben al meer dan een uur met mijn reet bezig, denk ik. Net toen ik een heftig orgasme kreeg , liet ik hem los, en hij werd naar binnen gezogen, nog trillend. Maar hij staat nu uit. Kan je hem eruit krijgen ? “ smeekte Karin.

“Zeker, geen probleem,” , Karin lachte. “Maar dan moet je wel even je kleren uittrekken alsjeblieft”

“Karin trok eindelijk haar jas uit en legde hem over de stoel. Ze droeg een katoenen jurk die mooi om haar rondingen zat. Julia zag transpiratie op haar voorhoofd. Ze had grote borsten, en haar tepels waren duidelijk zichtbaar door het dunnen katoen. Ze had een prachtige volle ronde aars, en haar lange gebruinde benen waren bloot.

“Sorry, dit was alles wat ik zo snel aan kon trekken, ik kan niet zo gemakkelijk bukken,” verontschuldigde Karin zich.

Julia was met haar instrumenten bezig, en deed een paar rubber handschoenen aan. “Het is ok,” antwoordde ze, “Ik moet gemakkelijk bij je onderste kunnen… het zou gemakkelijker zijn als je de jurk ook uitdeed.”

Karin ritste haar jurk achter los en kroop eruit, maar toen hij op de grond viel probeerde ze te bukken en kreunde ze zachtje. Julia realiseerde zich dat ze een probleem had.

“Het is ok, Ik pak hem wel” , zei Julie en ze bukte zich en legde hem over de stoel.

“Zo, wat moet ik doen,” vroeg Karin terwijl ze haar schouders ophaalde.

Julia staarde even naar Karin om haar helemaal in zich op te nemen. De was echt erg mooi. Ze had grote stevige borsten. Ze dacht dat ze qua vorm gelijk waren aan de hare, maar met een wat grotere buste, misschien een 38DD. Ze had lange benen met volle stevig goedgevormde dijen. Ze moet regelmatig onder de zonnebank hebben gelegen want ze was netjes gelijk helemaal gebruind. Ze had geen ondergoed aan, en haar donkere harige poesje was netjes gekapt.

“Hmm…. Ik denk dat het het beste is als je op de bank gaat liggen, op je zij” zei Julia.

Julia moest Karin op de bank helpen, en toen ze op haar linkerkant lag, zei ze “Doe je rechterbeen voor je linkerbeen…om me beter toegang te geven, en steek je achterste uit.”

Karin spreidde haar benen in een soort schaar, en duwde haar reet naar Julia toe, tot haar gekreukte rode anus in zicht kwam.

“O ja, je anus ziet er nog steeds heel rood en gezwollen uit,” zei Julia terwijl ze de billen van Karin nog wat verder spreidde met haar delicate getrainde vingers. “Ik smeer wat vaseline op mijn vingers en probeer ze naar binnen te krijgen. Ok ?”

“Ja graag.” Zei Karin.

Haar balonnen uitspreidend met haar linkerhand, stak Julia haar middelvinger met gemak in Karins reet, rondvoelend. “Ja, ik kan hem voelen, ik denk dat het lukt,” zei Julia.

Karin spande zich op de bank terwijl Julia haar anus onderzocht.

“Je moet stil liggen Karin !” zei Julia.

Karin had nu drie vingers in Karins aars, helemaal tot de tweede knokkel. “Daar… ik kan er net bij” zei Julia.

Kleine kruenen kwamen uit Karins mond terwijl Julia’s vingers draaiden en duwden tussen de prachtige heuvels van haar billen. Julia lukte het om haar drie vingers om het uiteinde van de vibrator te klemmen en begon heel zachtjes aan het uiteinde te draaien, om hem er zachtjes uit te kunnen trekken.

Plotseling kwam er een bedekt zoemend geluid diep vanuit Karins binnenste. Julia had per ongeluk de vibrator aangezet toen ze aan het uiteinde van de vibrator draaide. Karin hijgde en stoote op de bank, haar billen stevig op elkaar klemmend. Julia kon haar vingers op elkaar geklemd voelen worden door haar gekreukelde gaatje, en moest de vibrator loslaten. Ze haalde zachtje haar vingers naar buiten.

“Sorry, ik wilde er niet zoveel aan draaien. Dit wordt moeilijker dan ik dacht.” Zei Julia.

“…Ik…Ik…sorry…het is moeilijk,” zei Karin.

Julia deed haar rubber handschoenen uit. Hoewel dit tegen de regels was, ze kon anders geen goede grip op het kloppende apparaat diep in Karins ingewanden krijgen met al de gel op haar handschoenen.

Julie stootte haar drie blote vingers nog eens in Karins aars, de billen spreiden met haar linker hand. Maar Karin ging nog meer stoten, kreunend en kermend van genot. Parel zweet begonnen haar hele lichaam te bedekken. Julia was ook begonnen te zweten.

“Karin, je maakt dit heel moeilijk…je moet je stil houden alsjeblieft !”

“…sorry… Ik kan het niet …ohh…ohh ! antwoordde Karin.

Julia haalde haar rechterhand weg en verving die door haar linker. Het lukte haar vier vingers van haar linkerhand in haar aars te werken. Hierna deed ze haar rechterhand tussen Karins benen en pakte haar kutje. Karin spreidde haar benen verder en gaf Julia toegang tot haar poesje.

Julia duwde hard tegen Karins heuvel. Toen ze haar middenvinger tussen de lippen van Karins gladde poesje stak kon de de sappen voelen stromen. Hoewel Karin haar hand als een gek bereed, kon Julia Karen een beetje kalmeren.

Na zo’n 20 minuten van manipulatie van Karins reet, en Karin oprijden tegen Julias rechterhand, en na meerdere orgasmes, kwam Karin wat meer tot rust, en haar aars was volkomen ontspannen. Julia kon alle vier de vingers van haar linkerhand naar binnen steken en bereikte de onderkant van de vibrator met gemak. Ze draaide de onderkant tegen de klok in en het gezoem van het apparaat stopte.

Julia had het ding nu stevig vast en haalde langzaam de vibrator naar buiten. In een paar seconden was ie er helemaal uit. Julia nam een stpje terug om het ding te bestuderen terwijk Karin uitgeput op de bank neerviel.

Julia realiseerde zich nu hoe nat haar slipje was, en voelde haar tepels tegen haar bh-tje duwen. Haar witte doktersjas was open en je kon zien dat haar bloes bezweet was, net zoals haar uitstekende tepels. Julia streelde zachtjes de vibrator van 20 cm, wensend dat ie in haar gaatje zou zitten, met Karin die hem er voor haar uithaalde in de plaats.

Karin draaide zich om op de bank en lag nog steeds plat. Haar op en neer deinende borsten stegen en daalden terwijl haar hijgen af begon te nemen. Haar tepels waren net kogels, en haar doornatte dijen en poes glansden in het licht. Het viel haar op hoe geobsedeerd Julia keek terwijl ze de kunstmatige lul streelde.

“Dank u dokter,” zei Karin met een zachte, opgeluchte stem.

Julia sprong op en kwam bij, zich realiserend waar ze was. “…Oh..ehh..noem me maar gewoon Julia.”, zei ze.

Karin stond op van de bank en ging voor Julia staan. Ze stak haar hand uit en pakte de hand waarmee Julia de vibrator vasthield, terwijl ze met de ander de vibrator streelde.

“Ik ben echt dankbaar voor je hulp en discretie, Julie. Het was zo beschamend”, zei ze, nu in een meer vertouwde relaxte toon.

“…het is ..ok, geen probleem” stotterde Julie.

Karin pakte de vibrator uit Julies hand en legde hem op de tafel. Hierna nam ze de doktersjas van haar schouders en liet hem op de grond vallen.

Julia bevroor, kon niet spreken of bewegen, terwijk Karin doorging Julia te ontkleden. Julias witte bloes werd gevold door haar broek. Snel stond Julia alleen nog maar in een bh-tje en panties. Karin kon haar tepels trots tegen haar witte bh staan. Naar beneden kijkend langs Julia soppende poesje kon je duidelijk haar natte panties zien.

Karin ging achter Julia staan en klipte haar bh los, zoadt haar grote borsten eruit sprongen. Hierna bukte ze en deed de panties naar beneden, totdat Julia ze uittrapte.

Karin ging weer voor Julia staan en Julia zei: “Ik kan dit niet doen…”

Karin onderbrak haar door haar vinger op haar lippen te leggen,”Stttt”.

Zachtjes reikte Karin naar Julia’s stevige grote borsten en begon ze zachtjes te strelen, haar vingers langs de rode stijve tepels flippend. Ze leunde dichterbij en kuste Julia vol op har lippen met haar grote gulzige lippen, en deed haar tong in Karins open mond. Ze gaf haar tieten nog een kneepje en hierna omhelsden ze elkaar, terwijl Julia Karins kus beantwoordde.

Meteen waren hun tongen elkaar aan het liefkozen, en hun lichamen drukten zich samen. Hun grote borsten drukten zich tegen elkaar. Toen hun dijen tegen elkaar wreven, kon Karin de hitte van Julia’s kutje voelen terwijl hun poesjes elkaar bijna raakten.

Karin reikte achter Julia en pakte haar billen stevig vast en drukte haar tegen zich aan, elkaars rechterbeen tussen het andere duwend, hard tegen elkaars poesjes duwend. Al snel wreven ze tegen elkaar aan, hun poesjes tegen de anderes stevige dij, in een passionele omhelzing.

Julia ademde heel snel toen ze Karin haar achterste voelde pakken, en toen ze Karin sappen uit haar poesje voelde stromen langs Julia’s benen voelde ze kleine electrische schokjes door heel haar lichaam gaan. Toen ze diep ademhaalde, veroorzaakte het op en neer gaan van har borsten dat hun tieten en gevoelige tepels tegen elkaar wreven. Al snel bereiketen de twee vrouwen hun orgasme, and nog tegen elkaar aan expoldeerden ze en elkaars armen terwijl ze diep kusten.

Nadat hun orgasmes tot rust waren gekomen ging Karin op de stoel zitten en trok Julia’s kutje naar haar mond. Al snel smulde Karin van Julia’s druipende poesje, likkend en zuigend op zoveel mogelijk vocht van haar gapende poesje. Julia’s benen begonnen te schokken toen golf na golf van klaarkomen door haar lichaam trok. Ze vocht om zichzelf rechtop te houden en hield zich aan Karin vast terwijl die haar hoofd tegen haar jeukende kutje drukte.

Karin liet Julia los en zei:
“Ik denk dat je beter even kunt gaan liggen en mij de dokter kan laten zijn.”

Zonder een woord gehoorzaamde Julia, en liet Karin willig alles doen wat ze wilde. Zze had hier te lang op gewacht, wachtend op genot, en op dit moment was ze meer dan bereid alles op te geven voor haar sexuele genot. Karin was de mooiste vrouw die ze ooit had gezien, en terwijl ze lag, trok ze Karin naar zich toe, en zoog op haar grote tieten.

Terwijl Karin over Julia heenleunde om de vibrator van de tafel te pakken priemden haar borsten in Julai’s gezicht, en ze begon Julia’s kutje uit te dagen.

“Je likt m’n tieten, wil je,” zei Karin. “Ja, zuig aan mijn tepels. Ze zijn zo groot en hard en gevoelig. Ohhh….ja….zo…zuig hard…..ohhh je bent zooo goed Julia.”

Julia feestte op Karins grote borsten, haar hoofd van tiet naar tie, van tepel naar tepel bewegend. Ze gebruikte nu ook haar delicaat getrainde vingers. Omdat ze een dokter was wist ze precies hoe je een prachtig stel tieten als deze moest behandelen. Ze wist precies welke plaatsen ze moest stimuleren, hoe ze aan haar tepels moest trekken en op ze moest zuigen, juist genoeg druk met haar tanden op Karins zoete tepels. En Julia had genoeg ervaring met haar eigen borsten. Grote borsten hebben had zeker zijn voordelen, en haar eigen lange gevoelige tepels maaketen het haar mogelijk aan haar eigen tepels te zuigen.

Karins tepels waren zo gevoelig, dat ze bijna kwam toen Julia met haar borsten bezig was. Maar het lukte haar om zich op Julia te concentreren en plaagde de buitende lippen van Julia’s kutje met de nu zoemde vibrator. Julia reed er tegen aan, hopend dat Karin hem in haar zou steken.
Karin giechelde alleen en vroeg:

“Wat zal ik hier dan eens mee doen”, plaagde ze.

Julia liet Karins tieten los en zei:

“Doe hem erin, alsjeblieft!!” smeekte Julia.

“Doe wat erin”.

“De vibrator…NEUK me met die LUL…nu !!
Duw hem in mij n poesje…alsjeblieft ik heb het nú nodig!!”

Karin duwde de vibrator in Julia’s jeukende kutje. Ze pompte Julia’s kutje met de 20 cm vibrator. Julie kromde haar rug, tegen de kunstmatige lul oprijdend die in haar kutje zat. Met gesloten ogen kermde ze furieus op de bank, kreunend en steunend.

Karin bleef haar kutje neuken, en haalde de vibrator naar buiten langs haar schaamlippen, om haar uitstekende, zwelgende klitje te vinden. Karin boog zich voorover om Julia’s tepels te likken, en met een paar halen langs Julia’s klitje maakte Karin haar klaar op een manier die ze nog nooit had meegemaakt.

Nadat de twee meisjes weer bij zinnen waren gekomen, knuffelden en kusten ze nog wat meer. Net toen Julia wilde gaan zitten, stonden daar binnen het gordijn de twee verplegenden, de andere dokter, en Dokter Stella Vermeer, het hoofd van de eerste hulp. De andere dokter en de mannelijke verpleger hadden duidelijk bobbels in hun broek, en de twee vrouwen zagen er verhit uit.

“Zo, zei dokter Vermeer. “Ik hoop dat jullie klaar zijn !”
Kijkend naar Karin zei ze : “Het lijkt dat dokter de Vos elk probleem wat U had wel opgelost heeft, dus U mag zich aankleden en weggaan.”

En kijkend naar Julia zei ze : “en voor U dokter de Vos, mijn kantoor, 10 uur morgenochtend ! en de rest, aan het werk!”

Nadat alle rust was teruggekeerd zei de verpleegster tegen Julia : “Sorry, ik heb geprobeerd je te waarschuwen, de sergeantmajoor kwam onverwachts op een van haar inspectieronden. We konden je allemaal horen, weet je.”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners