Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De trein - 14415 keer gelezen
Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben John 34 jaar oud, 2 meter lang, kale kop (en de rest ook netjes bijgehouden) en, vind ik zelf, redelijk geschapen.

Dit is mijn eerste verhaal dat ik instuur, ik hoop dat jullie er van genieten.

Ik reis eigenlijk nooit met de trein maar deze keer noodgedwongen omdat mijn auto in de garage stond, dus vandaar maar een keer met de trein. Ik zat in een coupe waar het erg rustig was, een plekje bij het raam. Zo hier zit ik goed voor de komende 2 uur dacht ik. Nou lees ik regelmatig op deze site geile verhaaltjes als ik achter mijn pc zit waar ik altijd behoorlijk opgewonden van raak. Nu zat ik in de trein en begon me te vervelen, dus ik dacht eens kijken of ik op mijn telefoon ook verhalen kan lezen. Dus de site opzoeken, en ja hoor dat ging goed.

Even later zat ik een heerlijk geil verhaal te lezen waar ik behoorlijk opgewonden van werd. Automatisch begon ik door mijn broek mijn groeiende bobbel te strelen. Helemaal opgaand in het verhaal had ik niet in de gaten dat er iemand tegenover mij was komen zitten. Ik schrok van de stem van de conducteur uit de speaker dat we het volgende station naderden. Toen pas zag ik de vrouw tegenover mij zitten. Wauw wat een heerlijke verschijning was dat. Ik schat een jaar of 50, met een lekker koppie met zwart haar en blauwe ogen. Gekleed in een rokje en een topje dat strak om haar heerlijke tieten zat, ik schatte DD cup. Kortom een lekker ding.
Toen de trein weer in beweging kwam keek ik nog eens rond. Er was verder niemand te zien, we waren dus alleen in deze coupe. Na een paar minuten begon ik verder te lezen. Natuurlijk werd ik weer geil van het verhaal en automatisch ging mijn hand weer richting mijn toch wel hard geworden bobbel. Ineens voelde ik een hand op mijn bovenbeen. Ik schrok, helemaal niet meer aan gedacht dat ik niet alleen was. Ik keek op. De vrouw tegenover mij keek me lachend aan en zei "Vind je het lekker?" "Uhm uhm… ja sorry maar ik was een verhaal aan het lezen en liet mij helemaal meeslepen in het verhaal". "Dat geeft toch niks ik lees ook vaak die verhalen".

Ze ging wat verzitten waarbij ze haar benen iets uit elkaar zette, ver genoeg om mij te laten zien dat ze onder haar rokje niks aan had. Ik zag een heerlijk kaal kutje onder haar rokje. Ze zag mij wel kijken en zei "Bevalt het je wat je ziet?" en deed haar benen nog verder uit elkaar. "WAUW dat ziet er lekker uit" zei ik. De vrouw legde haar hand weer op mijn bovenbeen en begon gelijk te strelen richting mijn bobbel. "Nou, wat jij hier hebt verborgen voelt anders ook erg lekker hoor". Ze streelde mijn lul door mijn broek heen. Ik voelde dat ik steeds geiler en harder begon te worden en begon zachtjes te kreunen. "Zal ik je even uit deze krappe positie bevrijden?" vroeg ze. Zonder mijn antwoord af te wachten deed ze mijn broek open en bevrijdde mijn harde pik.
"Zo, hij voelt niet alleen lekker, zo ziet hij er ook uit" zei ze. Ze trok er een paar keer aan en zei "Je vindt het lekker hè, er komt al een druppel geil uit je pik". Ik kon het alleen maar kreunend bevestigen. De vrouw likte de druppel van mijn eikel af. "Mmmm dat smaakt naar meer" zei ze en begon me heerlijk diep en langzaam te pijpen. Tot aan mijn ballen nam ze mijn staalharde pik diep in haar mond. Jemig wat kan dit geile vrouwtje lekker pijpen dacht ik. Ik voelde mijn zaad al opborrelen in mijn ballen. Maar net voor ik klaar ging komen stopte ze met me te pijpen en ging weer zitten op het bankje tegenover me. Ik keek haar vragend aan en vroeg "Waarom stop je nu, net nu ik bijna klaar kom". Ze zei "Ik moet nog 2 uur in deze trein zitten, en ik wil die 2 uur samen met jou genieten. Ik wil je zo lang mogelijk hard en geil houden".

Daar zat ik dan met een harde lul uit mijn broek vreselijk geil te zijn. Ik zei tegen haar "Maar wat jij kunt dat kan ik ook hoor" en ging tussen haar benen zitten en begon haar gelijk te beffen. Ze kreunde en zei "Maar goed dat ik vanmorgen vergeten ben iets onder mijn rok aan te trekken". Ik stak een vinger diep in haar natte kut. Ze was dus net zo geil geworden als ik, en wat smaakte ze heerlijk. Zachtjes beet ik op haar klitje en stak nu 2 vingers diep in haar kutje. Ik vingerde en likte haar richting haar hoogtepunt. En ja hoor, ook ik stopte net voor ze klaar dreigde te komen. Ik zat net weer op mijn plekje toen we de conducteur binnen hoorden komen. "Plaatsbewijzen alstublieft". We keken elkaar aan en begonnen te lachen.

We lieten onze kaartjes zien en de conducteur zei "Fijne reis nog samen, Vlissingen is nog wel even weg". Weer moesten we lachen. "Haha we gaan dus naar hetzelfde station dat is ook toevallig" zei de vrouw toen de conducteur weg was. "Trouwens ik heet Anna" zei ze en gaf me een hand. "Aangenaam Anna ik ben John". "Aangenaam John. Zo te zien zitten we nog wel even samen in deze trein". "Nou ik kan me een veel slechter gezelschap voorstellen hoor, mij hoor je niet klagen, zeker met dit uitzicht". Haar rokje was zo ver omhoog geschoven dat de conducteur het vast ook wel gezien zou hebben als hij in haar richting gekeken had. Over de speakers werd omgeroepen dat we bijna bij het volgende station aankwamen.

Ik kreeg ineens een spannend idee. Ik begon Anna haar benen te strelen, steeds meer richting haar geile natte kutje. Ze keek me een beetje geschrokken aan en zei "Niet doen, we komen zo op een station". "Ja klopt" zei ik "Spannend hè?" Mijn vingers waren ondertussen bij haar kutje aangekomen. Ik bewerkte haar klitje, Anna kreunde van genot. De trein kwam tot stilstand maar ik bleef doorgaan met haar kutje te verwennen. Er liep een vrouw voorbij ons raampje, ze keek naar binnen maar ze keek snel weer de andere kant op. Ze moest ons wel gezien hebben, maar ik ging lekker door. Het fluitje ging en even later kwam de trein weer op gang.

Ik ging weer tussen Anna haar benen zitten en begon haar weer te beffen. Wat smaakte deze rijpe vrouw toch heerlijk. Anna kreunde nu iets harder, ze kronkelde onder mijn tong en vingers. Ik bleef even zo doorgaan, ze werd steeds geiler. Ik concentreerde me nu op haar klitje, beet er zachtjes op en flitste er met mijn tong overheen. "Oooh ga door, ik kom" kreunde Anna. Ze had dit nog niet uitgesproken of haar lichaam verkrampte en ze kwam schokkend en spuitend klaar. Ik likte alles op. "Mmmmm wat smaak je lekker geil" zei ik. "Vind je het gek, je maakt me ook zo geil met je tong, zo lekker ben ik in tijden niet klaar gekomen" zei ze.

Toen ik weer ging zitten hoorden we de deur open gaan en kwam de conducteur weer langs. Hij keek ons lachend aan en gaf mij een knipoog. "Hij heeft vast gezien dat jouw gezicht nog onder mijn lekkere geile kutsappen zit" zei Anna "Hier kijk maar eens". Ze gaf me een make-upspiegeltje en ik zag mijn gezicht inderdaad glimmen van het kutsap. Anna grabbelde wat in haar tas en zei "Hier, kun je jezelf een beetje afdrogen". Met een papieren zakdoekje maakte ik mijn gezicht zo goed als mogelijk schoon. "Wat moet die conducteur wel niet gedacht hebben?" vroeg ik. "Die zal wel denken dat we genieten van elkaar" zei Anna. Met deze woorden begon ze mijn bovenbenen weer te strelen.

Ik voelde haar handen richting mijn bobbel gaan. Ze trok aan mijn broek om die omlaag te trekken. Ik tilde mijn kont een beetje op zodat ze haar gang kon gaan. Met mijn broek op mijn enkels begon Anna mij weer af te trekken en mijn ballen te masseren. Wat deed ze dat lekker! De trein reed een station voorbij. Ik keek naar buiten en zag een hoop mensen staan wachten op de volgende trein. Anna was mij ondertussen al aan het pijpen. Iedereen op het perron kon het zien als ze onze coupe in zouden kijken, ik werd er alleen maar geiler van. Mede hierdoor en door het overheerlijke pijpen van Anna voelde ik mijn hoogtepunt opkomen. "Als je zo doorgaat kom ik ook klaar" zei ik tegen Anna. Hierdoor aangespoord deed ze nog een schepje op haar pijpkunsten. Ik begon te schokken en spoot een paar stralen zaad in haar mond.

Anna deed haar best alles door te slikken, maar dat lukte niet helemaal. Uit haar mondhoeken liep mijn zaad over haar kin en op haar heerlijke tieten. "Wauw Anna dat was echt superlekker" zei ik "Maar hier is je zakdoekje terug, dan kun jij je ook een beetje schoonmaken. Mijn zaad zit zelfs op je heerlijke tieten". "Nee" antwoordde ze "Ik weet iets veel beters" en ze begon met haar vingers alles op te vegen en ze likte haar vingers af. "Je smaakt veel te lekker om weg te gooien dat is zonde". Toen kwam ze naast me zitten en begon me heerlijk te zoenen.

"Station Vlissingen, eindpunt van deze trein" hoorden we over de speakers. "Hier moeten we er uit" zei Anna "Ik heb een heerlijke reis gehad, dank je wel". Na nog een heerlijke tongzoen, stonden we op, pakten onze spullen bij elkaar en deden onze kleren weer netjes. Bij de uitgang nog een tongzoen. "Ik heb me heerlijk vermaakt" zei Anne en weg was ze, mij verbaasd achterlatend. Hè, wat was dit nu weer dacht ik. Nou ja, ik had in elk geval een heerlijke treinreis gehad. Nu eerst maar eens naar mijn werkafspraak.

Ik nam een taxi naar de klant. Nog een beetje in een roes van wat er gebeurd was pakte ik mijn telefoon uit mijn jaszak om mijn mail te checken. Ik voelde een kaartje in mijn jas. Ik bekeek het eens goed. Het had de vorm van een visitekaartje maar er stond niks op gedrukt. Alleen een mailadres en een mobiel telefoonnummer. En "XXX Anna".
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners