Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De rijpe rooie meid - 5669 keer gelezen
Ik werk als P&O manager voor een grote scholengemeenschap in het oosten van het land. Daar had ik een leuke vuurrrode jongen meid aangenomen om de lessen aardrijkskunde te geven. Na drie maanden moest ik haar voor het eerst beoordelen. Nadat ik de procedure aan aan haar had uitgelegd kwam ik in een 5 havo klas langs om te kijken. Ze bakte er niet veel van en de jeugdige puistenkoppen maakte de dienst uit. Ik had haar de zelfde middag om 17. 00 uur gevraagd om de les na te bespreken. Toen ze binnen kwam zag ik meteen dat ze haar saaie outfit van die middag ingeruild had voor een meer vrouwelijk ensemble. Ze had een leuk wit rokje aan met een stringetje en een geel strak T-shirt waarin haar perfecte borsten los in bungelde. Haar tepels waren hard en wezen mijn kant op.

Ik vroeg aan Maartje hoe ze de les vond gaan en tot mijn verbazing was ze zeer tevreden over haar prestatie. Ik onderbrak er gaf haar meteen mijn mening en slechte nieuws dat haar les onder de maat was en dat ik twijfelde of ik haar nog een tweede kans zou geven. Eerts werd ze rood en toen begon ze hard te snikken. Ik vond dat vervelend en gaf haar een zakdoekje. Na een tijdje was ze weer wat gekalmeerd. Ze begon weer te praten en smeekte me om haar een tweede kans te geven. Als ik dat deed zou ze het ooit wel goed met me maken. Na deze smeekbede heb ik haar een kans gegeven. Aan het eind van het schooljaar bleek Maartje het steeds beter te gaan doen en ik moet zeggen dat ik daar heel blij om was. Ze kreeg een vaste aanstelling en ik was haar belofte al lang vergeten. Tijdens het examenfeest kwam ze bij me staan en ze vroeg me of ze aan het eind van de avond met me mee mocht rijden.

Ze woondt bij mij in de buurt en ik zei haar dat het goed was. Aan het eind van de avond nam ik haar mee en bij haar huis nodigde ze me uit voor een drankje. Ik liep achter haar de trap op van het studentenhuis en kon ander haar rokje een heerlijk geel stringetje zien. Ze deede de deur van haar kamer open en tot verbazing van ons beide lag daar een mooie meid met een dildo zichzelf te verwennen. Maartje kuchte een keer en haar roommate ontwaakte uit een trans maar ze was al te ver heen en kwam gillend klaar. Ik stond daar enigzins verbaasd en met een paal die een tent maakt in mijn broek. Maartje moest wat lachen en stelde haar kamergenoot voor als Anita. Anita nam niet de moeite om zich aan te kleden en stelde zich voor door op haar knieen naar me toe te kruipen en mijn gulp open te ritsen. Ik keek naar Maartje die gelijk begon om zichzelf van haar kleren te ontdoen. Ik vroeg haar om haar string aan te laten. Maartje kwam Anita helpen en zo keek ik tevreden naar beneden hoe twee mooie meiden om de beurt naar mijn lul aan het happen waren.

Na een tijdje vreog ik de beide om elkaar te verwennen. In een 69 en gewapend met ieder een dildo gingen de meiden aan de slag. Ik ontdeed me van de erst van mijn kleren en en knielde achter Maartje ik trok het stringetje aan de kant en likte haar kutje en sterretje. Ze keek over haar schouder en zei dat alles mocht. Ik twijfelde geen moment en drukte zonder al te veel moeite mijn niet al te kleine lul in haar kont. Ze ontving mijn stoten met goedkeurend gekreuen en ik gaf haar af en toe een stevige tik voor haar komt waardoor haar billen de kleur van haar haar aannamen. Al snel kreeg ik de eerste signalen dat ik klaar zou komen. Ik trok mijn lul uit haar kont doe open bleef staan en trok haar vriedin aan haar blonde haren omhoog en propte mijn lul in haar mond. Ik neukte in hoog tempo haar gezicht en hoorde haar moeite hebben met ademhalen, jammer voor haar en ik spoot mijn ballen leeg achter in haar keel. Toen ik mijn niet slapper wordende lul uit haar keel trok kwam er een golf zaad mee. Een beetje angstig en verliefd keek Anita in mijn ogen.

Ik ging zitten op de bank en gebood Maartje om zichzelf vast te spiesen op min lul. Toen ze dat wilde doen met haar kutje kreeg ze gelijk een pets op haar kont. Ze was een snellen leerling en drukt haar anus over mijn eikel en ging zitten. Ik zei tegen Anita dat ze de strap on dildo aan moest doen en al snel kreeg Maartje een tweede bezoeker. Na een minuut of wat kwam ze gillend klaar en toen de dildo uit haar kut getrokken werd kwam er een golf aan vrouwenvocht mee naar buiten. Ik had nog zin en vroeg aan Anita of ze de dildo in wilde vetten. Ik had zin om zelf geneukt te worden terwijl ik gepijpt zou worden door die rooie. Na enige voorbereiding gleed de dildo in mijn van achteren in mijn kont en lag Maartje onder me en had ze mijn lul achter in haar keel. Ik voelde me opgevuld en gelukkig en na vijf minuten spoot ik voor de tweede keer een keeltje vol. Moe maar voldaan liep ik naar de douche, daar liet ik de beide dames knielen en piste mijn blaas leeg over de gezichten en in de mondjes van deze twee sexspeeltjes.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners