Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De perfecte afleiding - 6415 keer gelezen
Met tranen in zijn ogen was hij bezig met het weggooien van de herinneringen die ze samen hadden opgebouwd. Hij deed zijn best niet teveel naar de foto’s te kijken of de romantische teksten te lezen die geschreven stonden op de kaartjes die ze geregeld aan elkaar stuurden. Het onderbuikgevoel dat hij sinds het verbreken van de relatie met zich mee droeg leek met de dag sterker te worden en wat hij ook deed, het ging niet weg. Had hij dan toch de verkeerde beslissing gemaakt? Te snel gehandeld wellicht? Het maakte ook niet uit, ze was weg. Zij was snel geweest met het verwijderen van hun bestaan samen. Binnen enkele uren was ze op Facebook alweer single en was zijn hoofd op geen foto meer te bekennen. Wellicht voelde ze zich gedumpt en was ze boos, dat maakt het proces wellicht makkelijker. Allemaal speculaties die er niet toe doen. Hij moest verder, het was hem alleen niet duidelijk hoe.

Als matig succesvolle zzp-er had hij tijd genoeg overdag. In dit geval teveel tijd. Wanneer je nergens behoefte aan hebt en niet weet wat je met jezelf aan moet is tijd je grootste vijand. Je gaat je verheugen op de kleine dingen die mogelijk even je aandacht afleiden. Een pop-up berichtje van Nu.nl met opmerkelijk nieuws of een snapchat van iemand die even zijn of haar leven met je wilt delen. Deze kleine dingen kunnen een verdrietig persoon de juiste afleiding geven, al is het maar voor even.

Wanneer hij terug dacht aan hun relatie is het alles behalve gek dat het uit was. Opvallender is wellicht dat het niet eerder uit is gegaan. Alle liefde was eruit gezogen (nee, niet op die manier), er was geen passie of hartstocht meer en het seksleven stond ook al maanden op non-actief. Ze had er geen behoefte meer aan. Hij had ten alle tijden de hoop gehouden dat die behoefte weer terug zou komen. Tevergeefs.Ter afleiding had hij vandaag een vriendin uitgenodigd om wat te praten en vooral om zijn hoofd wat rust en afleiding te gunnen. Ze kende elkaar al ruim 10 jaar, en konden altijd goed praten. In het verleden hadden ze nog wel wat aangerommeld , toen de tiener hormonen nog flink door hun lijf gierden, maar na verloop van tijd kozen ze ieder hun eigen pad. Het contact hebben ze altijd gehouden, hetzij sporadisch.

Voor het eerst in 5 dagen had hij zich weer fatsoenlijk aangekleed en zelfs de moeite genomen zijn haar te doen en een luchtje op te sprayen. Al was het maar om ervoor te zorgen dat hij niet zou worden overspoeld met, welbedoeld doch ongewenst, medelijden. Om een uurtje of twee ’s middags ging de deurbel en stond ze voor de deur. Melanie was 25, blond en naar zijn mening altijd wel aan de dunne kant geweest. Wat hem betreft mochten er wel wat kilo’s bij. Ondanks dat was Melanie altijd iemand geweest waar hij zich tot aangetrokken had gevoeld, zo ook nu op deze dag. Een korte tinteling in zijn onderbuik gaf hem ideeën die hij niet moest hebben. Melanie was namelijk al 4 jaar bij dezelfde man en de kans was groot dat ze zich binnenkort zou gaan verloven. Althans , dat was waar ze op hoopte.

Met een pot thee en een lading zoetigheid gingen ze op de bank zitten en praten ze over van alles en nog wat. Maar voornamelijk over hem. Hoe het ging en of hij wel goed voor zichzelf zorgde. Hij durfde niet te vertellen dat hij bijna niks door zijn keel kreeg. Hij probeerde alle vragen zo rooskleurig mogelijk in te vullen om er maar voor te zorgen dat ze bij andere onderwerpen aan kwamen. Toen hij vertelde over zijn gebrekkige seksleven tijdens de relatie begon Melanie te lachen. “Je hebt 5 maanden geen seks gehad?” schaterde ze het uit. Hij wist zich even geen houding te geven en lachte maar wat mee. Ja klopt, zei hij, bizar eigenlijk he.

Melanie legde haar hand op zijn knie en zei nog steeds lachend “als ik dit doe, kom je dan al bijna klaar?” Hij begon nu zelf de humor er ook van in te zien en deed het spelletje mee. Bijna, zei hij, misschien als je dat shirtje van je wat meer naar beneden trekt dan spuit ik snel genoeg. Melanie plaatste twee vingers tussen haar borsten en trok haar shirtje wat naar beneden. Dit zorgde voor een goed uitzicht op haar borsten en toonde ook een spannende rode bh. Haar hand lag nog steeds op zijn knie en verdomme hij voelde dat zijn lul in recordtempo overeind kwam. Vanuit zijn ogenhoeken keek hij naar haar borsten en toen heel snel naar zijn pik, “valt het op?” dacht hij bij zichzelf. Melanie zag zijn ogen afglijden naar zijn eigen kruis en begon toen wederom keihard te lachen. “Holy shit man! Jij bent echt overgevoelig”. Wat dacht je dan, zei hij lichtelijk beschaamd, ik sta verdomme al 5 maanden droog. Melanie trok plagerig haar shirtje nog iets verder naar beneden waardoor haar toch stevige C cup, goed zichtbaar was. Toen liet ze haar shirtje los. “The show is over” zei ze met een rood gezicht van het lachen.

Hij baalde verschrikkelijk van het feit dat zij in een gelukkige relatie zat. Het liefst had hij dat shirtje van haar lijf getrokken en haar stevig vast gepakt bij haar nek. Maar hij moest zich inhouden. Alleen omdat hij een kut relatie had gehad betekende niet dat hij nu het recht had om andere relaties kapot te maken. Hij deed zijn best om aandachtig te luisteren naar wat Melanie te zeggen had over andere onderwerpen maar zijn ogen bleven afglijden over haar lichaam. Van haar plagerige shirtje naar hij strakke broek en weer terug. Melanie zag dit nu voor de zoveelste keer gebeuren en zei toen uit het niets “Je wilt me neuken he?”. Alsof hij nog niet genoeg emoties door zijn lijf had gieren kwam er nu ook nog complete verbijstering bij. Hij kijk haar aan, ditmaal in haar ogen, en wist niet wat hij moest zeggen. Melanie vervolgde “je zit echt al een half uur naar m’n lichaam te staren, kom er dan ook gewoon voor uit”. Hij wist dat hij hier niet meer onderuit kon komen en gaf toe dat het beeld van hun beide naakt op deze bank verwikkeld in een erotisch schouwspel het enige was wat het afgelopen half uur op zijn netvlies had gestaan.Melanie stond op, trok haar shirtje over haar hoofd en deed haar broek uit. Daar stond ze dan. In een rood lingerie setje wat menig man in vuur en vlam had gezet. Laat staan iemand die 5 maanden geen seks heeft gehad. Haar string was doorschijnend en het was duidelijk dat ze geen fan was van schaamhaar. Hij zat nog steeds stomverbaasd op de bank toen ze bij hem op schoot kroop en hem gepassioneerd begon te zoenen. Langzaam wreef ze met haar onderlichaam op zijn nog steeds keiharde pik. Hij zoende haar vol overgave terug en probeerde ondertussen niet zijn hele broek vol te spuiten. Hij maakte haar bh los en een stel heerlijke tieten kwam tevoorschijn. Niet te groot en ook zeker niet te klein. Haar tepels waren al hard en werden nog harder op het moment dat hij zijn tong er over liet glijden. Hij trok zijn eigen shirt uit terwijl Melanie met zijn riem aan het worstelen was.

Handig trok zij zijn broek uit en zijn boxer volgde snel. Daar zat hij dan, naakt op de bank, zijn harde pik in de hand van Melanie die zelf alleen nog een string aan had. Tot zover zijn goede intenties. Melanie zakte door haar knieën en zat nu tussen zijn benen. Haar tong gleed over de lengte van zijn pik en gaf een kusje op z’n eikel. Langzaam begon ze hem ritmisch te pijpen terwijl ze zelf ook zachtjes kreunde. Deze meid kon niet alleen geweldig zuigen maar ze genoot er ook nog eens van. Dit was iets wat hij in twee jaar niet meer had meegemaakt. Ze wisselde het allemaal goed af. Soms verdween zijn pik diep in haar keel waarna ze daarna lekker trok om vervolgens plagerig te likken. Heel even dacht hij aan de vriend van Melanie, die hier dus al vier jaar van genoot, sommige mensen hebben echt al het geluk van de wereld. Terwijl Melanie hem heerlijk aan het verwennen was voelde hij haar harde tepels tegen zijn benen. De combinatie van dit alles zorgde ervoor dat hij al snel merkte dat hij in no-time zou komen. Hij trok Melanie ruw aan haar haren omhoog en zei “ik wil je neuken”. Uitdagend reageerde ze, “je dacht toch niet dat ik helemaal hierheen ben gekomen om alleen te pijpen”. Ze stond op en trok haar string naar beneden. Een perfect kaal kutje verscheen. Met een geile blik wreef ze over haar clitje en klom weer bovenop hem. “Ik word zo nat van pijpen, ik heb je pik nu nodig” fluisterde terwijl haar strakke kutje over zijn harde pik heen gleed. Hij voelde hoe nat ze was en genoot van alles. Melanie bewoog soepel op en neer en kreunde van genot. Ondanks dat hij 5 maanden niet gebruikt was beschikte hij wel over 18cm aan vleselijk genot.

Hij pakte haar heupen vast en begon nu van onder zacht te stoten. Melanie kwam iets overeind met haar onderlichaam zodat hij meer ruimte had. “neuk me, nu” gromde ze in zijn oor. Hij voerde het tempo op en stootte steeds harder bij haar naar binnen. Haar tieten bewogen mee op elke stoot en zij beet in zijn nek van genot. Hij begon nu echt uit volle macht te pompen en het geluid van hun ketsende onderlichamen was een geluid dat hij te lang niet meer had gehoord. Zijn hand kneep hard in haar borst terwijl haar kreunen nog over was gegaan in één constant geluid van genot. Alsof hij zich herboren voelde stond hij op en pakte hij haar vast. Soepel draaide hij om en legde haar met haar rug op de bank. Zonder tijd te verliezen begon hij weer hard te stoten terwijl hij haar benen in de lucht hield. Hij voelde hoe haar vocht langs zijn pik droop. Haar hand wreef vol overgave over haar clitje. “ik kom, ga door, ik kom” kreunde ze hard. Hij bleef diep in haar pompen totdat hij voelde hoe haar kutje zich aanspande. Met een harde kreun kwam ze klaar, haar lichaam bewoog haast spastisch op de bank.

Hij ga haar even tijd om uit te hijgen en begon toen weer rustig het tempo op te voeren. “Hoe lang kan je nog” vroeg ze plagerig terwijl ze met haar tong langs haar lippen ging. Ik doe m’n best zei hij, maar dit gaat verdomme niet lang meer duren. Melanie duwde hem van haar af en stond op. Ze keek hem stout aan en ging toen op handen en knieën voor hem zitten en duwde haar kontje de lucht in. Hij plaatste zijn pik voor haar druipende kutje en schoof langzaam de volle lengte naar binnen. Ze kreunde hard en spoorde hem aan. Hij pakte haar heupen vast en begon haar nu echt te neuken zoals neuken ooit bedoeld was. Zweet droop van zijn voorhoofd terwijl hij voelde hoe zijn zaad omhoog borrelde. Ondanks dat het niet lang meer ging duren voelde het alsof hij alle frustratie van de afgelopen 2 jaar van zich aan het wegstoten was. “Ik ga komen, ik ga keihard komen” kreunde hij. Snel draaide Melanie zich om en nog voordat ze in positie lag spoot hij al grote stralen zaad het universum in. Toen hij zijn ogen weer openende en trillend op zijn benen stond zag hij dat hij vooral het tapijt in de woonkamer had geraakt. Nog nahijgend zei Melanie “je kan wel zien dat je 5 maanden geen seks hebt gehad, je hebt er een rotzooitje van gemaakt.”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners