Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De hotelkamer - 13101 keer gelezen
Je hoort je telefoon, een sms bericht.

Als je het leest zie ik de vraagtekens in je ogen, wat betekent dit? Het bericht is van mij en het verteld je om naar een hotel te gaan. Meld je bij de receptie en de rest zal vanzelf gaan. Je vind het spannend en een beetje eng, maar je nieuwsgierigheid wint het en je stapt in de auto. Als je je auto hebt geparkeerd en je het hotel binnenstapt voel je de spanning in je buik en tussen je benen.

In de lobby kijk je om je heen, je had gehoopt mij hier al te zien maar je kunt mij niet ontdekken. Eén keer diep ademhalen en dan loop je naar de receptie. Als je je naam noemt schuift de receptioniste een sleutel over de balie naar je toe. Even kruist je blik die van haar, zou ze iets vermoeden? Snel draai je je om en loopt naar de liften. De deur schuift langzaam open en je stapt de lift in, het kamernummer vertelt je dat je op de hoogste etage moet zijn. Net voor de deur sluit houdt iemand deze met zijn hand tegen. Een knappe gozer stapt in en lacht naar je, verlegen lach je terug. Shit alweer wordt je helemaal rood, het lijkt wel alsof iedereen weet wat je hier komt doen. Twee etages hoger stopt de lift en stapt de jongen uit. Als de liftdeuren weer sluiten kijk je in de spiegel, shit, echt heel sexy zie je er niet uit. Had je nu thuis toch eerst maar even jezelf omgekleed. Nou ja, je ziet wel hoe het loopt.

Een zacht belletje geeft aan dat je op de hoogste etage bent aangekomen. Je stapt de lift uit en kijkt om je heen. Aan het eind van de gang zie je het nummer wat ook op de sleutel staat. Je loopt naar de deur en schuift de sleutel langzaam in het slot. Als je de sleutel draait en zachtjes tegen de deur duwt draait deze langzaam open. Even moeten je ogen wennen, de kamer is helemaal donker. Voorzichtig stap je naar binnen, als je ogen wat gewend zijn zie je vaag de contouren van een grote kamer met een enorm bed in het midden. Naast de deur staat een klein tafeltje met een grote bos rozen, automatisch buig je naar voren en ruikt eraan. Een heerlijke zoete geur komt je tegemoet, dan zie je de envelop tegen de vaas staan met jouw naam erop. Je pakt de envelop en maakt deze open.

In de envelop zit een briefje, maar een paar woorden staan erop: Kleed je uit en neem een douche.Als je om je heen kijkt zie je rechts een deur, voorzichtig duw je die open en zoekt naar het lichtknopje. Als het licht aangaat zie je een prachtige badkamer met een enorme spiegel. Je loopt de badkamer in en kijkt nog even om je heen, je twijfelt, ga je je hier uitkleden? Je weet niet hoe de kamer er verder uitziet, of erger nog, wie er nog meer is. Maar je weet dat ik je heb gevraagd hier te komen, dus het moet goed zijn. Je kleed je uit, je kleren vallen op de grond. Even kijk je in de spiegel en laat je handen over je borsten glijden, langs je lijf omlaag tot tussen je benen. Daar voel je dat je toch wel opgewonden bent geworden. Je stapt onder de douche en schuift de deur achter je dicht. Als het warme water over je rug stroomt sluit je je ogen, o wat heerlijk, zo’n douche heb je wel verdiend na een dag hard werken. Je hand tast langs de muur en vind de kleine flesjes die je al had zien staan. Heerlijk geurende shampoo en badschuim verwennen je lijf. Opnieuw glijden je handen over je borsten omlaag, als je vingertoppen over je venusheuvel glijden ben je blij dat je je vanmorgen nog hebt geschoren. Langzaam draait je middelvinger over dat kleine bolletje tussen je lippen. Zachtjes kreun je en duwt iets harder, je vinger glijdt door en vind als vanzelf de weg naar binnen. Je voelt het vocht tussen je lippen en duwt zachtjes twee vingers naar binnen. Met veel moeite trek je je handen terug, je wilt hier zo lang mogelijk van genieten.

Je spoelt het schuim van je lichaam en draait de kraan langzaam dicht. Je schuift de deur open en kijkt naar jezelf in de spiegel. Hee wat is dat, je kleren zijn weg. Op de rand van het bad ligt een glanzende rode doos. Je stapt uit de douche en droogt je af. Aarzelend kijk je nog eens om je heen, er is iemand hier geweest die je kleren heeft omgewisseld voor de doos. Dat moet ik geweest zijn, toch? Zou ik dan ook gezien hebben hoe je met jezelf gespeeld hebt? Voorzichtig leg je de doos op de wastafel en haalt het deksel eraf. In de doos zie je zwarte stof, je vingers glijden er overheen en je voelt hoe zacht het is. Als je de stof oppakt en voor je houdt zie je wat het is, een prachtig doorschijnend jurkje. Onder het jurkje ligt een jarretelgordel met zachte zwarte kousen. Helemaal onderin de doos zie je weer een briefje liggen; trek dit aan, ga op bed liggen en voel onder het kussen.

Je voelt de spanning in je buik en tussen je benen, in de spiegel zie je je tong over je lippen glijden.

Je rolt de kousen over je benen en klikt ze aan de jarretelgordel vast, het jurkje glijdt over je hoofd.

Als je in de spiegel kijkt zie je hoe geil je eruit ziet. Je borsten schijnen door de stof, je tepels zijn als harde punten zichtbaar. Het jurkje is kort, het valt maar net over je kruis. De jarretel met de kousen maken het helemaal af, je weet dat ik dit fantastisch moet vinden. Maar ja, ik heb het uiteindelijk ook voor je uitgezocht natuurlijk.

Dan draai je je om en loopt de gang op, het is nog steeds donker, je laat je ogen even wennen. Je loopt naar het bed en kijkt om je heen, in het schemerdonker probeer je mij te ontdekken. Ik moet hier ergens zijn toch, misschien achter het gordijn of zie je daar iets bewegen in de hoek? Langzaam loop je door naar het bed, omdat je weet dat ik naar je kijk doe je dit extra sensueel. Naast het bed buk je voorover en strijkt langzaam met je handen langs je been, alsof je je kous goed schuift. Je weet dat het korte jurkje hierbij over je billen omhoog schuift en een blik op je glimmende natte lippen moet geven. Wist je nou maar waar ik stond, dan kon je je draaien om mij het perfecte uitzicht te gunnen. Je draait je om en gaat op het bed zitten, een voor een zet je je benen op het bed, er daarbij voor zorgend dat je poesje tussendoor goed zichtbaar is. Je voelt je helemaal in je rol komen en bedenkt je dat je mij tot het uiterste zal proberen te brengen. Je zakt achterover en legt je hoofd op het kussen, o ja, je moest iets pakken. Je hand glijdt onder het kussen en voelt iets liggen. Je pakt het beet en probeert in het schemerdonker te zien wat het is. Dan herken je het, een blinddoek. Een glimlach glijdt over je gezicht, “alsof het nog niet donker genoeg is”. Maar je weet dat ik het geil vind om jou met een blinddoek om te zien. Je doet de blinddoek om en gaat languit op het bed liggen.

Stil lig je te wachten, het enige wat je hoort is je eigen ademhaling. Dat vochtige plekje tussen je benen schreeuwt om aandacht, zul je nog een keer je vingers… Maar nee, je wacht en blijft stil liggen.Als je het bijna niet meer kunt houden hoor je iets naast het bed, sta ik nu naar je te kijken? Onrustig draai je met je heupen. Dan voel je iets over je handen glijden, het voelt als een zijden shawl, zachtjes worden je polsen omhoog getrokken, tot boven je hoofd. Je voelt dat je armen worden vastgebonden, heel even voel je mijn ademhaling langs je lippen glijden. Als vanzelf open je je mond, je wilt aangeraakt worden, het maakt niet uit hoe of waar. Maar niets streelt je lippen of beroerd je warme zachte huid. Even is het weer stil, dan voel je weer die stof, nu glijdt het over je voeten omhoog. Een zachte ruk maakt je duidelijk dat je je benen moet spreiden. Een zacht geruis en ook je benen zijn vastgebonden aan het bed.

Je weet dat ik nu een fantastisch uitzicht op jouw natte kutje heb. Kijk ik naar je, of ben ik weggelopen? Weer draai je onrustig met je heupen, een zachte kreun glijdt over je lippen. Dan voel je een hand over je been omhoog schuiven, direct druk je je kont omhoog van het bed. Je lichaam staat op scherp, elke aanraking voelt als een elektrische lading. Mijn hand schuift langzaam omhoog, dan voel je ook op je andere been een hand bewegen. Je hoopt dat ik rechtstreeks naar jouw natte kutje doorschuif en dat stevig onder handen neem. Maar in je achterhoofd weet je al dat dat niet gebeuren gaat. Langzaam schuiven de handen door over je heupen, langs je zij omhoog. Normaal kun je daar niet tegen, kietelen is niet jouw sterkste punt. Maar nu voelt het heerlijk, mijn handen zijn zacht en warm. Heel licht glijden mijn handen langs de onderkant van je borsten, over je buik glijden ze weer terug omlaag. Eén vinger gaat verder over jouw zachte heuveltje, heel licht strijkt die vinger dan over je klitje. Je lichaam kromt zich, je kreunt, o wat heerlijk ga door, fluister je. Maar dan is die vinger weer weg. Even is het stil, je voelt een druppel vocht tussen je lippen omlaag glijden.

Dan ineens voel je een tong om je tepel cirkelen, plagend, zachtjes draaiend. O wat staat je lijf op scherp, alles voelt anders, mijn tong lijkt nog wel zachter dan normaal. Ook je andere tepel komt aan de beurt, hard priemen ze de lucht in, smachtend naar een aanraking. Heel even voel je mijn mond over je hele tepel, diep worden ze naar binnen gezogen, dan is het weer weg.

Je luistert weer, je voelt niets, al lijkt het alsof ik naast je op het bed zit. Ineens voel je een kus op je lippen, heel kort, heel snel, heel zacht. Je wilt meer en laat je tong over je lippen glijden. Dan voel je mijn mond in je nek, op dat gevoelige plekje onder je oor. Je draait je hoofd en probeert me te zoenen. Dan ben ik alweer weg, het enige wat achterblijft is geur. Een geur die je niet kent, even gaat er twijfel door je heen, ben ik dat wel? Een vreemd gevoel stroomt door je lichaam, je bent geil, geiler dan je in lange tijd geweest bent. Maar je hebt niemand gezien, wie zit er bij jou op dat bed? Dan voel je iets tegen je lippen drukken, als vanzelf open je je mond. Nee, dit ken je, je voelt mijn harde lul in je mond, al je twijfel is weg. Diep zuig je mijn lul naar binnen, je handen rukken aan de shawls. Je weet dat ik graag heb dat je mijn ballen kneed als je me pijpt. Maar je bent machteloos, alleen je mond kan nu aanraken wat je zo graag ergens anders wilt voelen. Je hoort een zachte kreun als je mijn lul weer diep in je mond neemt, direct voel je dat ik me terugtrek. Een glimlach glijdt over je lippen, je weet dat je mij gek kunt maken met je tong als je die langs de rand van mijn eikel laat glijden.

Je voelt mij om je heen, kon je me maar zien, kon je me maar aanraken. Je hoort wat gerommel naast je, je draait je hoofd om te bepalen wat het is. Dan hoor je een zacht gezoem, dat geluid ken je! Zal ik nu eindelijk… nog voordat je je gedachten afmaakt voel je iets trillen op je klit. Een schok gaat door je lichaam, de druk op dat zachte knopje tussen je lippen neemt toe. De trillingen lijken tot in je kruin voelbaar, dan voel je al je energie naar dat ene punt gaan. Je duwt je heupen omhoog, je hele lichaam bestaat nog maar uit één punt, je komt klaar, golf na golf overspoelt je, er lijkt geen einde aan te komen. Het hoogtepunt lijkt wel uren te duren, je armen en benen trekken aan de shawls. Langzaam ebt het weg en zak je terug op het bed. Na hijgend kom je bij, alle energie lijkt uit je lichaam verdwenen, je vraagt je af of je alleen in je gedachten gegild hebt of dat je echt zo luidruchtig bent geweest. Wat een ontlading was dat, je gedachten ordenen zich weer. Ben ik nog bij je? Was dit het? Nee toch zeker, je wilt meer, dit was toch nog maar het begin? Je lijf wil meer, je wilt gevuld worden, je wilt me berijden, je wilt genomen worden.

Maar het is stil.Je luistert weer, je hoort iets naast je, je voelt het bed bewegen.

Een zachte kus op je lippen, voordat je kunt reageren ben ik alweer weg. Een tong langs je oorlel en een weer die onbekende geur. Een zachte hand glijdt over je linkerborst, dan wordt ook je rechterborst beetgepakt. Langzaam voel je mijn handen je borsten kneden, zacht en toch ook stevig. Kort voel je mijn tong over je tepels glijden, omlaag langs je borsten, een warm nat spoor op je huid achterlatend. Een rondje langs je navel, dan verder omlaag, even voel je niets, dan bijt ik zachtjes in je dijen. Je voelt mijn tanden over je warme huid glijden, links, dan weer rechts. Dan een tong, heel zacht en langzaam vanaf dat plekje tussen je sterretje en je kutje, heel traag en warm glijdt mijn tong omhoog. Je lippen lijken als vanzelf te wijken en open te gaan. Nog steeds glijdt mijn tong omhoog, langs je lippen naar dat ene punt waar vandaag alles om draait. Het puntje van mijn tong tikt je clitoris zachtjes aan. Opnieuw begint mijn tong, onderaan, net boven je sterretje begint het weer. Dit keer iets dieper, je voelt mijn tong tussen je lippen duwen. Waren je handen nu maar vrij, dan zou je mijn hoofd tussen je dijen drukken en mij sturen naar die plek die alle aandacht wil. Maar je bent aan mij overgeleverd, het enige wat je kan doen is draaien met je heupen en jezelf omhoog drukken uit het bed. Tergend langzaam volgt mijn tong weer jouw lippen. Weer dat puntje wat kriebelt aan je klit.

Dan is mijn tong weg, je voelt dat ik tussen je benen ga zitten. Ga ik je nu dan nemen, zal ik nu mijn harde lul tussen jouw lippen stoten? Je opent je benen nog verder, je mond staat open. Dan voel je heel zachtjes iets tegen je kutje duwen. Heel langzaam steeds iets verder naar voren. Je lippen, glad van het vocht glijden als vanzelf naar buiten. Je borsten jeuken, je buik voelt raar, geil aan. Neuk me, fluister je zacht. Neuk me, zeg je iets harder als je voelt dat ik stop. Neuk me hard kreunt het over je lippen. Dan voel je de druk weer toenemen, dan voel je iets vreemds, je had mijn lul verwacht maar je voelt dat ik het niet ben. Wat zich tussen je lippen drukt is anders, koeler, maar vooral, het is groter.

Je voelt dat je kutje wordt open gedrukt, het maakt je al niet meer uit of het mijn lul is of niet, je hele lichaam concentreert zich op dat gevoel tussen je benen. Steeds verder schuift het naar binnen, je voelt je geil, vol en nat. Als je denkt dat het niet verder kan voel je nog steeds de druk. Nog een klein stukje verder en dan stopt het. Het voelt alsof er een enorme dildo in je kutje zit, zo ben je nog nooit gevuld. Langzaam begint de dildo te schuiven, langzaam naar buiten, je voelt je lippen over de ribbels glijden alsof ze de dildo willen tegenhouden en terug naar binnen trekken. Als je voelt dat hij smaller wordt en bijna uit je kutje is verdwenen komt de druk weer terug. Opnieuw wordt je gevuld, centimeter voor centimeter schuift hij weer naar binnen.

Steeds weer opnieuw schuift de dildo heen en weer, je voelt het vocht langs je benen stromen.

Dan voel je mijn handen om je borsten, kneden, zachtjes aan je tepels trekkend. Een snelle, ruwe kus op je lippen en dan direct een zachte lik over je klit. Handen strelend over je dijen, de dildo die weer naar binnen wordt gedrukt. Opnieuw een snelle harde kus op je mond, tanden die zachtjes bijten in je oorlel. Een zachte tik tegen je wang, een harde kloppende lul die je diep in je mond neemt. Steeds sneller schuift de dildo in en uit je kutje, steeds sneller gaat je hart kloppen. Je bloed raast door je lichaam. Een tong op je klit, een lul diep in je mond, het voelt alsof je twee paar handen voelt, en twee tongen die over jouw lijf glijden. Ben ik dan toch niet alleen? Waren die zachte kussen en handen dan toch niet alleen van mij? Dan strek je je lijf en duwt je hoofd diep in het kussen. Je kutspieren spannen zich om de dildo. Je hele onderlijf komt omhoog, dan kom je klaar. Je voelt het vocht uit je kutje lopen, even ben je alleen, alleen op de wereld. Je voelt alleen je borsten, je tepels, je kutje. Kreunend voel je je spieren ontspannen, diep zak je terug in het bed. Zo ben je nog nooit klaargekomen, zo goed is het nog nooit geweest.

Langzaam keer je terug, je ligt op bed in een hotelkamer. De shawls glijden van je af. Je hoort de klik van een deur.

Dan schuif ik de blinddoek van je hoofd, als je ogen gewend zijn zie je mij naast je liggen. Loom en moe glimlach je naar me, zachtjes druk ik een kus op je lippen. Je lijf is voldaan en moe, je rolt je op je zij en kijkt naar me. Als je ogen langzaam dicht zakken zie je mijn erectie. Je hebt niet meer de energie om er iets mee te doen, in mijn ogen zie je dat ik je dat niet kwalijk neem. Je ziet in mijn ogen dat ook ik heb genoten. Als je langzaam wegzakt in een diepe slaap vraag je je af waarom ik niet ben gekomen. Komt er dan straks nog een vervolg?

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners