Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De geile buurvrouw - 21464 keer gelezen
Hallo, Mijn naam is Remco, Ik ben 18 jaar oud en woon in een rijtjeshuis in Amsterdam. Naast ons huis (waar ik woon met mijn ouders) woont een alleenstaande aantrekkelijke vrouw van 43 jaar. Ik heb gemerkt dat ze een oogje op mij heeft, Ze knipoogt mij vaak als ze mij ziet, ze noemt mij haar lievelingetje en kust me vaak op de mond als ze me ziet. Terwijl de ‘normale’ buurvrouw simpelweg hallo zegt.
Zoals ik al vertelde is deze dame zeer aantrekkelijk. Ze is ongeveer 1.75m, heeft blond haar tot haar schouders (Soms in krullen), heeft mooie heldere groene ogen en mooie dikke lippen. Ze heeft borsten om U tegen te zeggen (ik schat zo’n 95D) en voor een 43-jarige heeft ze een volle kont.

Dat kontje probeert ze goed te showen, meestal heeft ze een strak blouseje aan met de bovenste 4 knopen open, heeft een strakke heup spijkerbroek/legging aan en leren laarzen tot haar knie waarin ze de kof van haar broek ik stopt.
Een super geil wijf dus dat ook nog eens altijd is opgemaakt met make-up, mascara en roze lippenstift.

Een paar maanden geleden, toen het nog lekker weer was, werd ik wakker rond een uur of 11. Ik deed de gordijnen van mijn kamer open en probeerde mijn raam open te doen. Maar dat kon ik niet, gezien de uitzicht die ik had. Daar lag die lekkere vrouw, in een lichtblauwe bikini. Van boven kon ik zelf zien dat haar tepels hard waren omdat ze door het bikini stofje priemde. Ik stond daar zo’n 5 minuten te kijken tot ze plots wegkeek van haar krantje en mij aanstaarde. Toen pas deed ik het raam open en zei ‘goedemorgen mevrouw’. Goedemorgen Remco zei ze, lekker weer he vroeg ze. Waarop ik antwoordde dat het altijd wel zulks weer mocht wezen voor mijn part.
Ze lachte en vroeg wat ik vandaag zou gaan doen. Ik vertelde haar dat ik lekker zou gaan uitrusten thuis omdat ik het de avond ervoor erg laat had gemaakt. Ik zou me waarschijnlijk gaan vervelen, maar goed..ik heb dan wel de kans om lekker uit te rusten.

Oh..Antwoordde ze, heb je even tijd om naar iets te kijken? Ik heb een probleem thuis, De klamboe boven mijn bed dreigt naar beneden te vallen, En zoals je weet ben ik een alleenstaande vrouw. Zou je even voor mij willen kijken?
Dit kon ik natuurlijk niet weigeren omdat ik deze mooie vrouw natuurlijk niet wilde teleurstellen. Ik gaf aan dat ik even zou gaan douchen en daarna zo snel mogelijk naar haar toe zou komen. Ze knikte en ik ging snel de douche in. In de douche fantaseerde ik over haar.. Die mooie rijpe blondine, grote borsten volle billen, straks sta ik op misschien een meter afstand van haar. Wat een droom die voor mij werkelijkheid werd.

Binnen 10 minuten stond ik bij haar voor de stoep, Ze had weer een strakke spijkerbroek aan, maar daarboven had ze nog haar bikini stukje aan gelaten, ze gaf aan dat ik naar binnen mocht komen en dat ik eerst plaats moest nemen voor een drankje en een stukje taart. Na dit genuttigd te hebben keek ik haar aan..Ik zag haar ook naar mij kijken en weer gaf ze mij die ouderwetse knipoog die ze me altijd al gaf als ik haar zag.

Ik glimlachte en ze vroeg of ik naar boven wilde gaan met haar..Natuurlijk wilde ik dat maar ik moest mij wel realiseren dat ik voor die klamboe kwam. In haar slaapkamer aangekomen rook het naar een heerlijke parfum, zoiets had ik nog nooit geroken…echt een hemelse geur…

Ze vertelde dat ze naar haar werk moest en dus moest omkleden..Ik gaf aan dat dat niet erg was en dat ik niet zou kijken. (In mijn korte broek die ik aan had) begon iets te groeien, deze lekkere vrouw, stond nu achter mij gewoon naakt..en ik kon het niet zien..
Stiekem keek ik om en ik zag dat ze haar bikini stukje uit had gedaan.. Ik zag borsten met een heerlijke omvang en grote tepels.Ik gaf haar een compliment en zij bloosde..Jij zou niet kijken, zei ze’..Waarop ik antwoordde dat ik wel moest naar zo’n mooie vrouw. Ze kwam naar mij toen en kuste me op de mond. Ik kuste haar terug en voor ik het wist lag ik in een heerlijke zoenpartij met mijn buurvrouw. Opeens stopte ze en deed ze mijn broek uit en ontdeed ze mij van mijn shirt. Ik deed ook haar spijkerbroek uit en daar lag ze op het bed, met alleen haar bikini broekje aan. Langzaam kwam ik op haar en ontdeed haar van haar broekje met mijn tanden. Nu lag ze haar naakt en stond ze op. Ze kwam naar mij toen en knielde voor mij. Ze deed mijn boxer omhoog en ze zag mijn half stijve lul hangen. Voor ik het wist begon ze aan de knop te zuigen. Een hemels gevoel, met die dikke lippen en die groene ogen die vragend naar boven keken voelde ik dat ik zou gaan spuiten. Op het moment suprême stopte ze en keek naar mijn lul. Ik voelde hem in schokjes slapper worden en zij liep naar het bed waar ze mijn uitdagend uitnodigde met een vinger in haar mond. Op haar kaptafeltje lag een condoom, maar voor ik die kon pakken had ze mij al gepakt en klemde ze haar benen tegen mijn billen en fluisterde ze: ‘’Pak me’. Zoals menig man liet ik me dat geen 2 keer zeggen en duwde mijn knop langzaam en zachtjes naar binnen. Voor een rijpe vrouw was ze heel nauw en kreunde ze het uit. Kom maar bij mama fluisterde ze, pak me en neuk deze geile teef. Ik duwde mijn hele schacht naar binnen en ze loste een kreet. Ik werd geil en duwde mijn lul op tempo in en uit haar verzopen poesje. Ze was helemaal nat en ze vingerde zichzelf terwijl ik haar neukte. Ik voelde dat ik klaar ging komen en zij ook..Ram die hete lat erin, snel, neuk deze lekkere geile teef, neuk me schreeuwde ze. Ik voelde dat het niet lang meer ging duren en binnen 10 seconde kwam ik klaar en spoot al mijn zaad in haar warme kut. We genoten en zoende na en streelde elkaar. We waren heel gelukkig met zijn tweeën waarna ik nar ongeveer 2 uur te hebben na gevreeën het huis verliet.

Inmiddels is zij in (blijde) verwachting van haar eerste kind, waarvan ik waarschijnlijk de vader ben. Zoals u weet wou ik een condoom omdoen voordat dit gebeurde.. Maar stak zij daar een stokje voor.

Ze is nog steeds alleenstaand, maar is wel in verwachting, en dat door mijn krachtige zaad, omdat ze al 43 jaar is.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners