Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De ex - 6940 keer gelezen
Het is alweer een lange tijd geleden dat wij elkaar hebben gezien of gesproken maar met mijn nieuwe iphone kan ik whatsappen en stuurde jij een berichtje... Je vroeg hoe het met mij ging.
Ik vertelde dat het goed ging, ook tussen mij en mijn vriendin en dat we op zoek zijn naar een huisje om samen te wonen... Jij vindt dit erg leuk voor mij en vroeg mij ook of mijn ouders al hadden geacepteerd dat ik nu een vriendin heb. En zo raakten wij aan de praat, ik vroeg hoe het met zijn vriendin ging, en hij vertelde dat het nou al 1.5 jaar aan was maar dat hij mij soms nog wel miste.

Ik vroeg hem waarom hij mij miste? hij had in al die tijd toch gewoon contact met mij op kunnen nemen? Maar hij vertelde dat hij had gehoord dat ik nu met een vrouw ging en hij een beetje bang was dat ik er misschien meer achter zocht... Ik snapte hem niet en zei dat ook tegen hem, hij vertelde dat de laatste keer dat wij elkaar hadden gezien, heftige sex hebben gehad en hij had hier erg van genoten maar omdat wij allebei nou in een relatie zitten vond hij het niet eerlijk om weer contact te hebben met mij omdat hij niet wist wat er eventueel kon gebeuren. Ik zei tegen hem "we zijn toch volwassen mensen" , we kunnen eventueel wel een bakje koffie drinken binnenkort? Ja maar hoe moet ik jou dan voorstellen aan mijn vriendin? Vroeg hij, ze is al zo jaloers, als je mij nou gewoon voorsteld als je lesbische vriendin? en hier ging hij wel mee akkoord.

Het bakje koffie drinken was erg standaard, beetje gekletst, voorgesteld aan zijn vriendin maar er hing iets in de lucht. Na een uurtje zei ik dan ook dat ik weg moest omdat ik niet zo goed wist wat ik hier mee aan moest.

Nog diezelfde avond lag ik in bed, en dacht ik weer aan ons... ik ging met mijn handen onder de dekens en zat mezelf te vingeren en te betasten, ik deed mijn ogen dicht en zag hem voor mij. Gauw werd ik "wakker" uit dit moment en dacht ik... dat kan toch niet? wat is dit nou weer?10 minuten later whatsappte hij mij... alsof de duvel er mee speelde zou ik zeggen, hij zei dat het bezoek van vandaag hem iets had gedaan, toen ik hem vroeg wat het bezoek hem had gedaan zei hij ; Dit... en hij stuurde een foto van zijn geile dikke stijve piemel. Op dat moment zat ik alweer met mijn hand onder de dekens en stuurde hier ook foto's van naar hem toe. Hij zei dat hij mij graag doggy style wilde nemen en mij dan achter aan mijn haar wilde trekken, hij wilde mij op mijn billen slaan en keihard neuken. Op dat moment kon ik niet meer en kwam ik klaar. Ik hoopte dat de lucht tussen ons enigszins geklaard was, maar toen ik die zaterdag hem whatsappte in welke kroeg ik zat duurde het niet lang of hij was daar ook.

Hij bestelde een biertje voor mij en een vriendin die mee was en hij vroeg hoe het ging, ik voelde weer die spanning tussen ons en zei dat het goed ging, ik vroeg waar zijn vriendin was en hij zei dat ze in haar eigen huis sliep en morgen een vroege dienst had, hij vroeg waar mijn vriendin was en ik zei dat ze met haar zus een weekendje weg was. Daarna viel er even een stilte en besloot ik even naar buiten te gaan om een sigaretje te roken en mijn gedachten even op een rijtje te zetten... Nadat ik dit had gedaan wist ik het zeker. Ik zei tegen mijn andere vriendin dat ik even naar het toilet ging en gaf hem een knipoog. Op het moment dat ik de toilet deur open deed om naar binnen te gaan werd ik bijna naar binnen geduwd.

Ik draaide mij om en daar stond hij, hij pakte mij vast en begon mij te zoenen en aan te raken, hij deed zijn hand onder mijn jurkje en streelde mijn clit. Op dat moment trok hij zijn hand omhoog en duwde mij tegen de muur aan, hij zoende me weer, trok aan mijn haar en deed zijn hand in mijn panty, hij trok zijn hand er weer uit, spuugde op 2 vingers en stak ze in mijn kut. Hij trok mij nog harder aan mijn haar en zei: Dit vind je lekker he slet? Ik keek hem aan en zei ja, ga alsjeblieft door, hij streelde met zijn duim mijn clit, en zijn 2 vingers gingen hard heen en weer in mijn vagina... totdat hij ophield... en hij liep de wc weer uit, mij achterlatend met mijn panty half op mijn knieen en mijn haar door de war.

Na ongeveer 5 minuten liep ik weer terug en vroeg mijn vriendin waarom het zo lang duurde, ik zei dat het erg druk was op de wc. Nog geen 2 minuten later kreeg ik een whatsapp berichtje waarin stond ; Ik wil meer, kom over 2 minuten naar buiten we gaan naar mijn huis. En normaal gesproken ben ik echt niet zo om mijn vriendinnnen te dumpen maar nu kon ik niet anders. Ik zei tegen mijn vriendin dat ik me niet zo lekker voelde en er zo vandoor wilde gaan. Zij vond het gelukkig niet zo erg en vermaakte zich wel met een jongen aan de bar.

Ik liep naar buiten en daar stond hij, we konden niks doen want als een bekende ons zag waren we gewoon de lul. We fietsten naar zijn huis waar we na 5 minuten aankwamen en zeiden niks onderweg. Hij deed de voordeur open en ik stapte naar binnen. Hij deed de deur dicht en vroeg of ik iets wilde drinken. Ik wilde een glas water, ik wilde mijn pumps uitdoen maar hij vroeg of ik die aan wilde laten. Ik vond dit prima, hij ging drinken halen en kwam terug naar de bank waar ik inmiddels zat. Op het moment dat hij voor mij stond greep ik naar zijn broekriem.

Ik maakte zijn riem los en trok zijn broek naar beneden. Ik ging met mijn hand over zijn boxershort en voelde zachtjes aan zijn zak. Ik ging met mijn nagels strelend en klierend over zijn piemel heen, en ondertussen keek ik omhoog en keek ik hem recht in de ogen. Ik bleef kijken en gaf een zachte kus op zijn eikel. Hierna deed ik zijn boxershort uit en keek hem weer aan. Ik likte zachtjes aan zijn bal, eerst rustig en later gaf ik er kussen op, zoog er een beetje op en stopte. Zijn pik groeide groter en even later kuste ik hem op zijn eikel, eerst zachte kusjes die langzaam over gingen in likjes. Op dat moment pakte hij mijn hoofd vast en drukte die over zijn eikel heen. Ik pijpte hem alsmaar dieper en hij hield mijn hoofd vast terwijl hij neukbewegingen maakte. Op dat moment duwde hij mij achterover zodat ik op de bank lag en zorgde hij dat mijn hoofd een beetje over de reling van de bank heen hing. Hij pakte mijn hoofd vast en ging mij neuken in mijn mond. Ik had moeite met ademen en kwijlde er veel bij maar dit leek hem alleen maar geiler te maken. Ik pakte met mijn handen zijn ballen beet en streelde deze.
ik ging met mijn vinger langs zijn anus en duwde mijn vingertopje in zijn anus. het leek wel alsof hij bijna kwam, hij ging mij nog harder neuken in mijn mond en ik voelde hem groter en groter worden. Maar dit was mijn bedoeling nog niet, ik kneep hem zachtjes in zijn ballen, waarop hij stopte. Ik zei dat hij moest gaan zitten op de bank en stond op.

Ik ging voor hem staan en deed mijn jurkje uit, hierna deed ik mijn pumps en mijn panty uit zodat ik alleen nog in bh en string voor hem stond. Ik besloot mijn pumps weer aan te doen en dit leek hij te waarderen, hij mocht van mij mijn bh losmaken en deed dat. Hierna ging ik bovenop hem zitten en streelde hem door zijn haar, ondertussen nam hij mijn borsten in zijn mond en beet zachtjes in mijn tepels. Ik likte hem aan zijn oren en zoende hem op de mond. op datzelfde moment voelde ik zijn vingers richting mijn kutje gaan,hij duwde mijn string opzij eerst stak hij er 1 vinger in en vervolgens nog een vinger, met zijn duim masseerde hij weer mijn clitoris. Ik maakte neukbewegingen en was gewoon zijn hand aan het neuken. Zijn andere hand lag op mijn kont en ik zag dat hij een vinger van die hand had natgemaakt. en toen voelde ik ook zijn vinger in bij mij anus. Dit was zo'n ongelooflijk geil gevoel.
Ik keek hem aan en zei dat ik bijna ging komen. hij stopte gelijk en duwde mij op handen en knieen op de bank, hij deed mijn string uit en keek eerst naar mij. Ik zat daar op handen en knieen zonder iets aan, hij sloeg mij eerst op mijn ene bil, en toen op mijn andere. Vervolgens ging hij voor mij staan en pakte mijn hoofd en begon mij weer in mijn mond te neuken en hij zei "dit vind je lekker he? jij geile lesbische slet" ik keek hem aan en hij trok aan mijn haar. Vervolgens haalde hij zijn dikke pik uit mijn mond en duwde mijn hoofd op de bank. hij ging weer achter mij staan en sloeg mij op mijn billen. Ik zei au, want hij sloeg telkens harder, maar eigenlijk voelde dit ook wel geil aan. Op dat moment bedacht hij zich niet en duwde zo zijn dikke pik naar binnen terwijl ik met mijn hoofd op de bank lag, neukte hij mij hard, ik kwam een stukje overeind en hij zei : had ik gezegd dat je overeind mocht komen slet? Hij neukte mij nog steeds doggie en trok mij aan mijn haren. ik voelde bijna dat ik klaarkwam en zei dit ook. op dat moment liet hij mijn haar los en sloeg mij weer hard op mijn billen. Hij riep ; toe dan slet, kom dan klaar... en stak zijn vinger weer in mijn anus. Ik wist niet wat er gebeurde maar alles trilde en dit gevoel voelde zo ongelooflijk goed, ik kwam keihard klaar.

hij haalde zijn penis uit mij en was nog niet klaargekomen, hij duwde mij weer met mijn hoofd over de reling van de bank en stak zijn dikke pik weer in mijn mond. hij neukte mij en ik stikte bijna, maar toen kwam hij klaar, hij spoot in mijn mond en de rest over mijn borsten en buik heen.

Hierna waren wij even stil en dronk ik mijn glas water, ik vroeg hem wat we hiermee aanmoesten want de sex was overduidelijk goed, maar ik hou van mijn vriendin. Hij zei tegen mij... we kijken wel wat we doen... en wat er op ons pad komt maar voor nu... genieten we gewoon van het moment...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners