Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De donkere oppas - 32693 keer gelezen
Mijn man en ik hadden wel weer eens zin om uit eten te gaan. Omdat we twee kinderen hebben moest er een oppas geregeld worden.


Helaas kon onze vast oppas Wendy, een 16-jarig meisje dat bij ons in de buurt woont niet. Ze zei dat ze komende vrijdag niet kon, maar dat ze haar vriend wel kon vragen. Hij paste vaker op dus de kinderen zouden in vertrouwde handen zijn. Ze wilde hem meteen wel even bellen. Tien minuten later belde ze terug dat Randy kon.

Vrijdagavond ging keurig om acht uur de bel. stond voor de deur. “Dag meneer, ik ben Randy, ik kom oppassen”, hoorde ik hem tegen mijn man zeggen. Toen hij de kamer in kwam zag ik een mooie, schuchtere, donkere jongen van een jaar of zeventien en ongeveer 1m85 lang. Hij droeg een strak shirt en had een gespierd bovenlichaam. Ik snapte wel wat Wendy in hem zag. Zijn ogen gleden over mijn lichaam. Ik had me een beetje sexy gekleed voor het etentje en droeg een diep uitgesneden blousje, met daaronder een beha die mijn borsten behoorlijk omhoog duwde. Daaronder droeg ik een kort rokje. Zijn ogen bleven even op mijn 80B borsten hangen. Voor een vrouw van 38 zag ik er nog heel behoorlijk uit, hoopte ik. Toen gaf hij me een hand: “Dag mevrouw, ik ben Randy”. “Hallo Randy, ik ben Susan”, antwoordde ik zo vriendelijk mogelijk. Terwijl ik hem liet zien waar alles stond voelde ik hoe hij me bekeek en onwillekeurig draaide ik wat extra met mijn heupen.

We gingen snel weg want we hadden om kwart over acht een tafeltje gereserveerd. “Hij vond je wel leuk, hoor..”, zei mijn man tegen me. “Ach, wel nee, joh, ik ben toch veel te oud voor zo’n jongen”, anwoordde ik snel, maar ik bloosde bij de gedachte dat die lekkere jongen me wel leuk zou vinden. “Dat vond hij niet, volgens mij”, zei Paul. De gedachte wond me op..

Randy was tijdens het eten nauwelijks uit mijn gedachten en ik was nieuwsgierig hoe hij zou reageren als we weer terug kwamen. Zou ik kunnen zien of hij me aantrekkelijk vond?

“Hij vond je echt wel leuk”, zei Paul tegen me, alsof hij mijn gedachten kon raden. “Niet”, zei ik snel. “Jawel, hoor Susan .. dat zul je wel merken als je een beetje met hem flirt.. biedt hem straks nog maar wat te drinken aan en dan ga ik vast naar boven.. dan merk je het wel.. misschien kijk ik wel stiekem toe… maar 1 ding.. je mag niet met hem neuken…” “OK..”, antwoordde ik, “maar ik weet zeker dat hij dat niet eens wil en dat hij binnen de kortste keren naar huis gaat”.

Thuis aangekomen hangt Randy op de bank. Als we binnenkomen zet hij meteen de televisie uit. “Alles goed gegaan?”, vraagt Paul. “Ja, meneer, ik heb ze helemaal niet gehoord”. “Mooi zo”. Mijn man zet een rustige CD op en zegt dat hij naar boven gaat. “Drinken jullie nog maar even wat, het is nog vroeg per slot van rekening”.

Een ontzettende spanning makat zich van me meester. Het is een ontzettend aantrekkelijke jongen en de manier waarop hij me bekijkt.. Met hese stem vraag ik hem of hij wat wil drinken. “Graag, Susan, een biertje..”. In de keuken besluit ik te doen wat Paul ook leuk lijkt, een beetje flirten met deze mooie, donkere jongen. Ik maak een extra knoopje van mijn blousje los, waardoor het bovenste randje van mijn zwarte behaatje zichtbaar wordt, en ga de kamer weer in. Ik schenk zijn biertje in en ga tegenover hem op de bank zitten. Ik sla mijn benen over elkaar, waardoor een groot gedeelte van haar blanke dijen zichtbaar is. Randy (doet hij zijn naam al eer aan?) kijkt bijna ademloos naar mijn dijen, naar mijn borsten en dan weer naar mijn dijen. Hij kan het gesprek amper gaande houden. Mijn man had gelijk, geloof ik, en ik geniet ervan. Het windt me op, dat deze donkere jongen van 17 me zo aantrekkelijk vindt.Als ik zie dat zijn glas bijna leeg is, schenk ik nog wat bier bij. Ik zorg dat ik dat langzaam doe en ik merk hoe hij ongegeneerd in mijn blousje staart waar mijn borsten, waarschijnlijk inclusief mijn tepels, goed te zien zijn. Ik flirt met de vriend van Wendy, en ik vind het zalig. Als ik weer zit vraag ik plagerig: “Vind je ze mooi?” Hij knikt geschrokken. “Wil je er iets meer van zien?”. “Ja, mevrouw”, antwoordt hij met hese stem.

“Kom maar eens naast me zitten op de bank, dan…”. Hij aarzelt niet. “Iets dichter bij, Randy.. Wil je het bovenste knoopje los maken?” Hij knikt en zijn donkere hand gaat naar het bovenste knoopje dat nog vast zit. Met trillende vingers maakt hij het open. Ik voel me enorm vrouwelijk. Er wordt nog meer zichtbaar van mijn zwarte kanten behaatje en mijn roomblanke borsten. “Mooi?”, fluister ik vragend. Hij knikt. “Wil je alle knoopjes los?” Opnieuw knikt hij. “Maak ze maar los, dan..” Zijn donkere vingers maken de knoopjes van mijn blousje los. Ik duw mijn borsten wat naar voren en daardoor valt mijn blousje helemaal open. Ik hoor hoe hij zachtjes kreunt. Ik voel me zalig, deze mooie jongen zo uit te dagen. Dan krom ik mijn rug waardoor mijn borsten nog verder naar voren komen en de stof van mijn zwarte kanten beha strak om mijn tieten spant.


“Streel maar zachtjes met je vingertoppen over mjn borsten”, fluister ik hees. Het idee van die jonge zwarte vingers over mijn borsten windt me al ongelooflijk op. Hij doet keurig wat ik hem zeg. De donkere vingers van de jonge jongen gaan zachtjes over mijn kanten behaatje.

“Raak mijn tepels maar aan, Randy, of wil je dat niet?”, vraag ik hees en plagerig. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Zijn vingers glijden naar mijn gevoelige tepels. “Knijp er maar zachtjes in.. mmm.. ja.. zo… voelt dat lekker?” Randy knikt en kneedt zachtjes mijn tepels. Mijn tepels zijn altijd al heel gevoelig geweest en ze worden nu heel snel hard onder zijn vingers. Randy wordt nu iets brutaler en zijn handen zwerven nu over mijn tieten, strelend, knedend. Dat doet hij goed, erg goed, en mijn ademhaling wordt wat onregelmatiger. Ik wil zijn handen beter voelen en doe langzaam mijn blousje uit.

“Je beha ook”, fluistert Randy in mijn oor. Hij schrikt van zijn eigen brutaliteit en begint te blozen. Ik kijk hem aan. “Wil je dat graag? Mijn borsten zien?” Hij knikt schuchter. “Goed, dan”, zeg ik, en ik maak mijn behaatje los en laat hem tergend langzaam van mijn roomblanke borsten glijden. Als ik naar beneden kijk zie ik hie mijn tieten parmantig naar voren staan en hoe mijn harde tepels naar voren steken. Randy kwijlt bijna als hij mijn borsten tevoorschijn ziet komen. “Je vindt ze wel mooi, he?” Opnieuw knikt hij. “Raak ze maar aan..”, fluister ik. Zijn handen gaan weer naar mijn tieten. Nu zie ik de donkere handen van de jongen die kwam oppassen mijn blanke tieten kneden. Hij doet dit veel beter dan ik gedacht had. Ik geniet van zijn jonge handen en leun wat achterover op de bank. Hij kneedt en streelt en knijpt zachtjes en geeft zijn ogen goed de kost. Hij is echt goed. Wat een heerlijke handen. Hij doet precies wat ik lekker vind. Ik voel hoe ik steeds opgewondener word. De eerste kreuntjes ontsnappen aan mijn lippen. Die lekker knedende handen laten me zachtjes kreunen van genot. Ik verlang er naar zijn mond op mijn tepels te voelen. “Wil je ze kussen?”, kreun ik. “Graag, mevrouw”.

“Ga maar eens lekker achterover zitten, dan”. Hij doet wat ik zeg. “Kom eens, doen we eerst je shirt uit”. Als zijn gespierde bovenlichaam ontbloot is ga ik voor hem staan, zet mijn knieen aan weerszijden van zijn benen en ga langzaam op zijn schoot zitten. Mijn borsten zijn nu ter hoogte van zijn mond. Ik buig iets naar voren en streel met mijn tepels langs zijn gezicht, over zijn wangen en langs zijn lippen. Zo beweeg ik mijn 80B tieten heen en weer. De trillingen gaan door mijn lichaam. Dan kan ik het niet langer houden en leg ik een tepel tegen zijn lippen.

“Kus mijn tepel, Randy…”, kreun ik. “Ja.. zo… en neem hem nu in je mond… jaa.. zoo.. mmm… en zuig er nu zachtjes op.. oohh.. jaa… toe maar..” Zo laat ik Randy op mijn tepel zuigen. Het is een heerlijk gevoel. De jonge oppas die zo verlekkerd aan mijn tepel zuigt. “Dat wist je niet, hè, dat dat zo lekker kon voelen..” Hij schudt van nee. Na een tijdje haal ik mijn borst uit zijn mond en duw mijn andere borst tegen zijn lippen. Al snel verdwijnt die tepel in zijn mond en sabbelt en zuigt hij erop. Hij begint afwisselend hard en zacht te zuigen. Af en toe schrapen zijn tanden langs mijn tepel. “Mmm.. jaa..”, kreun ik zachtjes. Hij is echt lekker. Ik voel iets hard worden bij hem en schuur er tegen aan met mijn onderlichaam. Ondertussen begin ik zijn hoofd te strelen, zijn achterhoofd en ik duw hem tegen mijn borst.

Ik besef dat ik steeds geiler begin te worden op deze jonge jongen. Wat begon als een flirtspel om te zien of hij me echt leuk vindt begint serieuzer en serieuzer te worden. Als het zo door gaat zal ik me onmogelijk aan mijn belofte aan Paul kunnen houden. Ik moet hem laten stoppen met die heerlijke mond aan mijn tepels te laten zuigen en de controle weer wat terug krijgen.

Ik schuif van hem af en blijf geknield voor hem zitten. “Maak je broek eens los..”, zeg ik tegen hem. Aarzelend doet hij wat ik zeg. Gelukkig, ik heb de leiding weer terug. De jongen knoopt zijn gulp los. “Doe alles maar uit..” Hij schuift zijn broek en strakke boxershort in één keer van zijn heupen. Zijn keiharde, donkere lul springt tevoorschijn. Tot mijn verbazing heeft hij een enorme lul. Ik dacht al zoiets gevoeld te hebben, maar hij is pas 17 jaar. Maar zijn lul lijkt me al wel 20 cm, duidelijk groter dan die van Paul, die ook al geen kleine heeft. Ik kreun bijna van geilheid. Hoe zal die in mijn handje voelen?“Zal ik hem eens strelen?”, vraag ik met een plaagstemmetje. “Wilt u dat doen, mevrouw?”, fluistert hij hees. Mijn hand gaat al naar zijn grote donkere paal, ik pakt hem vast en begint hem zachtjes af te trekken. Wat een enorm gevoel, zo’n grote donkere paal in mijn blanke handje. Randy begint meteen te kreunen. “Mmm.. oohh.. mevrouw.. mmm..” “Vind je het lekker?” “Ooohh.. jaa.. mevrouw.. zalig..”. Mijn blanke handje gaat op en neer over zijn paal. Ik zie en voel hoe hij begint te bewegen met zijn heupen om zijn lul sneller door mijn hand te laten glijden. Hij neukt mijn hand. Dan laat ik snel los. “Oohh.. alstublieft.. ga door..”, kreunt hij. “Je vindt het echt lekker, hè?” “Ja, mevrouw, het is heerlijk..”

Dan streel ik zijn lul weer. Op en neer gaat mijn blanke handje over zijn grote lul. Hij kreunt onophoudelijk. Het is een prachtige paal en ik verlang er naar om hem in mijn mond te voelen. Ik aarzel, maar pijpen is geen neuken, dus pijpen mag.


“Ik wil je nog iets anders laten voelen”, fluister ik. En meteen duw ik mijn donkerrood gestifte lippen tegen zijn eikel. “Oohh… mijn God..”, kreunt Randy. Hij leunt achterover tegen de bank en laat zich verwennen door mijn mond. Ik sabbel op zijn grote eikel. Dan laat ik hem dieper en dieper in mijn mondje glijden. Wat een zalige lul. Mijn lippen glijden langs zijn staaf. Gulzig slok ik die jonge, donkere lul in mijn mondje. Dan begin ik hem te pijpen met draaiende bewegingen van mijn hoofd. Ik kijk hem aan en zie hoe hij met zijn ogen dicht ligt te kreunen en te genieten. “Oohhh.. mevrouw.. wat lekker.. oohh..” Zijn lul begint al snel nog meer op te zwellen.. Ik voel en zie dat hij al op weg is naar een orgasme. Meteen stop ik.

“Hoe voelt dat een vrouwenmond om je paal?”, vraag ik hem plagerig. “Ohh.. mevrouw.. alstublieft… ongelooflijk lekker.. oohh.. mevrouw… ga toch door..” Ik ga echter staan en doe langzaam mijn rokje en slipje uit terwijl hij me met geile ogen bekijkt. Ik ga naast hem zitten. “Nu ben ik weer aan de beurt.. kniel eens voor me..” Hij doet wat ik zeg.

“Kus de binnenkant van mijn benen en kom dan langzaam met je mond omhoog..”, fluister ik hees. Hij legt zijn donkere handen op mijn blanke huid en begint de binnenkant van mijn knieen te kussen. Langzaam gaat hij richting mijn dijen, kussend en likkend. Plagerig langzaam likt en kust hij de binnenkant van mijn dijen. Ik spreid mijn benen verder en verder voor de jonge, donkere oppas. Ik hou mijn adem gespannen in als hij dicht bij mijn bijgeschoren kutje komt. Hij aarzelt. “Lik mijn kutje maar, gebruik je tong..”, kreun ik. “Jaaa.. zoo..”, kreun ik als zijn tong eindelijk tussen mijn schaamlippen glijdt. Hij begint me als een bezetene te likken. “Oohh.. langzamer.. lik me langzaam… lik me overal.. ja.. zo is het beter..” Zijn hoofd is nu diep tussen mijn benen verdwenen en hij begint me zalig te likken. “Oohh.. jaaa.. zo is het goed..” Hij likt me overal. Mijn schaamlippen, mijn clitoris, dan duwt hij zijn tong diep in me en dan weer mijn klitje. Het lijkt alsof hij aftast wat ik het lekkerst vind en waar ik het geilst van wordt. “Oohh.. jaa.. daar is het lekker.. goed zo, jongen…” Hij maakt me geiler en geiler. Ik leg een hand op zijn hoofd en duwt hem tussen mijn benen. Hij likt me zo lekker. De 17-jarige oppas likt me geiler en geiler. Onwillekeurig begin ik met mijn heupen tegen zijn tong te draaien. Ik duw mijn billen omhoog van de bank, naar zijn zalige tong. Ik ben vergeten dat ik 38 jaar en getrouwd ben en hij de de 17-jarige donkere oppas en dat mijn man een etage boven ons in bed ligt, te wachten of ik een beetje succesvol geflirt heb.

Randy merkt het kennelijk ook. Hij stopt even en vraagt schuchter: “Mag ik u neuken, mevrouw?” Dat brengt me weer terug in de realiteit. “Oohh.. neee..”, kreun ik snel. Ik herinner me de afspraak met Paul. “Dat mag niet.. ik ben getrouwd, Randy..”

“Lik me nog maar even, dan maak ik je daarna klaar..”.

Zijn hoofd verdwijnt weer tussen mijn benen en hij begint me weer te likken. Al snel begin ik weer te kreunen. Ik duwt mijn dijen omhoog naar zijn tong. Hij legt zijn donkere handen onder mijn blanke billen. Ik voel hoe hij mijn billen wat uit elkaar trekt. Daardoor lig ik helemaal wijdopen voor zijn tong. Hij duwt zijn tong diep in mijn kutje. “Oohh.. mmm….”, kreun ik als ik zijn zalge tong diep in me voel glijden. Hij steekt zijn tong diep in me en met draaiende bewegingen begin ik zijn tong te neuken. “Oohh.. Randy.. mmmm… jaaa…”, kreun ik. Dan voel ik hoe hij een vinger tegen mijn kut duwt.

“Oohh.. nee..”, kreun ik. Dit komt te dicht bij neuken. Maar ik kan geen kant op en eigenlijk ben ik ook al te geil om me echt te verzetten tegen die vinger. Ik voel hoe hij zijn vinger brutaal in me schuift. “Oohh.. mmm… oohh.. jaaa…..”, hoor ik mezelf kreunen. Dan begint hij me te vingeren, terwijl hij me blijft likken. “Oohh.. wat lekker.. mm.. jaa… je vinger.. je tong…”.

Dan stopt hij en kijkt me aan. Ik ben zo geil dat ik zachtjes kreun: “Oohh.. ga door.. toe..”. Hij komt overeind, zijn gespierde bovenlijf boven me, zijn grote paal beweegt trillend heen en weer zo hard is-ie. “Mag ik u neuken, mevrouw?” Hij kijkt me aan met zijn geile ogen. Ik verdrink in zijn ogen en laat dan mijn blik naar die grote, donkere, heen en weer zwiepende paal gaan. Ik ben zo geil.. Ik smacht naar die grote paal, maar het mag niet. Dan kreun ik zachtjes: “Goed dan, heel eventjes..”

Hij legt me schuin op de bank. Eén been trek ik op en ik zet mijn voet op de bank, mijn andere been ligt langs de bank. Randy komt boven me hangen, steunend op de bank met zijn beide armen, zijn onderlichaam tussen mijn benen. Zijn grote paal hangt ergens boven mijn onderbuik. Ik ben blij dat mijn man me zo niet ziet, liggend onder de oppas, er naar smachtend geneukt te worden.Ik pak zijn lul vast en leid hem naar mijn kutje. “Duw nu maar voorzichtig….”. Langzaam schuift hij zijn lul in me. Wat een ongelooflijk geil gevoel om de grote lul van deze jonge neger in mijn blanke, getrouwde lichaam te voelen glijden.


“Oohh.. mevrouw.. wat lekker..”, kreunt Randy. “Oohh.. jaa.. toe maar.. dit is wat je graag wilt, hè?”, kreun ik. Dieper en dieper glijdt zijn lul. Dieper en dieper. Er lijkt geen eind aan te komen. Dan zit hij helemaal in me. Hij is zo groot, zo dik. Na een tijdje ben ik wat gewend aan zijn paal en kreun ik: “En nu heen en weer bewegen.. langzaam.. zodat je niet te snel klaarkomt..”.

Randy begint te bewegen. Hij hangt nog steeds leunend op zijn armen boven me. Zijn lul is bijna het enige dat me aanraakt. Maar die raakt me dan ook goed aan. Wat een zalige lul. “Oohh.. wat lekker.. zo heet..”, kreunt hij. Zijn woorden winden me nog meer op. Met langzame stoten beweegt hij in me. “Ja, zo is het goed.. je doet het goed..”, fluister ik. Ik begin mee te bewegen in zijn ritme. Mijn heupen draaien tegen zijn onderlichaam. Ik beweeg tegen zijn lichaam, ik neuk zijn jonge paal. In een geolied ritme neuken we, een 38-jarige, getrouwde, blanke vrouw en de 17-jarige donkere oppas. Kennelijk vindt Randy het ook een geile gedachte want hij begint meteen te kreunen: “Oohh.. mevrouw.. ik ga komen.. oohh.. mevrouw…” En voordat ik het tempo kan verlagen om zijn orgasme nog wat uit te stellen begint hij te schokken. “Nee.. nog niet…”, kreun ik. “Oohh.. ik kom..”, gromt hij. Schokkend spuit hij zijn zaad diep in me. “Oohh.. mm.. jaa.. oohh.. mevrouw..”, kreunt hij. “Te snel..”, kreun ik gefrustreerd, “te snel..”.Als hij uitgeschokt is zakt hij door zijn armen en gaat op me liggen. Tot mijn verbazing begint hij weer te bewegen. Hij begint me weer te neuken…. “Oohh.. mijn God.. wat doe je..”, kreun ik verlekkerd. “Ik ga weer verder, mevrouw, is dat niet goed?” “Niet goed? Dat is juist heerlijk..”. Hij gaat weer op zijn armen steunen en begint me te neuken. Ondertussen kijkt hij me dwingend in mijn ogen en kijkt hoe ik reageer. Met langzame draaiende bewegingen van zijn heupen neukt hij me. Keer op keer schuift zijn grote, donkere paal in me heen en weer. “Oohh.. wat lekker.. oohh.. mijn Godd… mmm..”, kreun ik.ze. Af en toe verhoogt hij zijn tempo en ziet dan ongetwijfeld mijn gezicht van genot verkrampen. Als hij zijn tempo verlaagt draai ik verlangend met mijn heupen tegen de zijne. Dan verhoogt hij zijn tempo weer en neukt me met harde stoten, waardoor mijn tieten mee dansen op zijn ritme. “Oohh.. ja.. zo hard.. zo diep..”, kerm ik. “Dit vindt u lekker, hè, mevrouw”, zegt hij nu plagerig. “Ohh.. jaa.. heerlijk…”, kreun ik. “Zo goed.. ga door.. oohh.. Randy…..”.

Hij torent boven me uit, kijkt me geil in mijn ogen en laat me voelen dat ik van hem ben. Ik word geneukt door de oppas. Randy neukt me, hard en diep, met zijn grote donkere paal. Ik ben van hem. Ik probeer mijn kreunen wat in te houden. Mijn God, als mijn man dit zou zien, hoe ik door een 17-jarige neger geneukt wordt.. “Oohh.. Randy.. jaa… oohh.. oohh.. zo goed…”, kreun ik hees.

Terwijl hij me aan blijft kijken pakt hij mijn handen en legt ze boven mijn hoofd. Met één hand houdt hij ze daar vast. Wat geil is dit. Hij laat me voelen dat ik nu helemaal van hem ben. Bij iedere stoot bewegen mijn tieten heen en weer. Hij kijkt me in mijn ogen. “Kijk me aan, mevrouw”, zegt hij. Ik kijk hem in zijn ogen, terwijl hij me neukt. “Oohh.. mmm…”, kreun ik. “Dat wist u niet dat het zo lekker kon zijn, hè?”, zegt hij. “Nee”, kerm ik. Hij heeft de rollen volledig omgedraaid, en buit dat nu volledig uit. Bij iedere harde stoot kreun ik harder en harder.

“U krijgt van uw man niet genoeg zeker?” Op dat moment besef ik dat Paul misschien wel staat te kijken. Ik hoop maar van niet, maar het klinkt alsof Randy aan Paul en aan mij wil laten voelen dat ik op dit moment helemaal van hem ben. Ik geef wijselijk geen antwoord. Dan duwt hij mijn armen harder tegen de bank. “Nou mevrouw.. wat is het antwoord.. u krijgt niet genoeg van uw man, hè ” Nauwelijks merkbaar, althans dat hoop ik, schud ik nee.

“U houdt wel van een jonge, grote, donkere lul, hè, mevrouw?” Weer antwoord ik wijselijk niet. Ik laat me niet totaal vernederen..

Plagerig trekt hij zijn lul terug uit me. Alleen het topje van zijn grote eikel is nog in haar. “Oohh.. ga door..”, kreun ik gefrustreerd, “alsjeblieft.. ga door…” Hongerig duw ik mijn heupen omhoog tegen zijn lul om hem maar weer snel in me te voelen. “Alleen als je antwoord geeft.. je houdt van een grote, jonge, donkere lul, hè, geil sletje?” Hij kijkt me dwingend aan, hij heeft mijn handen boven mijn hoofd vast, zijn lul staat tegen mijn kut. Ik ben helemaal van hem, en we weten het allebei. De rollen zijn totaal omgedraaid. De jonge oppas is de baas over me. Hij weet dat ik ernaar smacht om weer zijn lul diep in me te voelen. Maar het maakt me niet meer uit. Dit is zo geil, zo lekker. Ik weet dan ook dat ik dit niet lang zal kunnen volhouden. Ik doe mijn best maar ik verlang er zo naar zijn lul weer in me te voelen bewegen.

“Zeg het maar.. je houdt er van.. je geilt erop.. je geilt op mijn grote lul….” Even duwt hij zijn lul iets in me en dat brengt me meteen tot de overgave: “Ja, ik hou ervan… oohh.. toe.. neuk me.. alsjeblieft..” Hij kijkt me triomfantelijk aan en begint me meteen hard en snel te neuken. Eindelijk neukt hij me weer. Ik beweeg tegen hem aan. Mijn tieten dansen in het harde, felle tempo waarin we nu neuken. Met diepe stoten neukt de jonge oppas me nu. Hij neukt me zoals ik nog nooit geneukt ben.


“Oohh.. ik kom bijna..”, kreun ik al snel. Met draaiende stoten neukt hij me nu met zijn grote lul.

Hij verhoogt zijn tempo. “Je gaat nog een keer mijn zaad krijgen, geil sletje”, kreunt Randy. Zijn woorden maken me nog geiler. “Oohh.. jaa… geef het me.. ik kom bijna..”, kreun ik. Hij duwt mijn armen stevig in het kussen van de bank om me goed te laten voelen dat ik de zijne ben en neukt me. In en uit voel ik die grote lul gaan.

“Ik kom bijna..”, kreunt Randy. “Ik ook..”, kerm ik terug. Dan voel ik hoe Randy begint te schokken. Voor de tweede keer in twintig minuten gaat dit 17-jarige beest in me klaar komen. Die gedachte brengt me over de rand. “Oohh.. Randy.. jaaaaa…. ik kommmmmmm….. ooohh.. ik kommmmmm….. oohh.. zo lekker.. jaaaaaa…. mmmm…” Schokkend kom ik klaar onder hem en doordat hij blijft stoten blijf ik maar klaarkomen… Ondertussen komt hij grommend en schokkend klaar in me. “Ik kommm.. diep in je..."” kreunt hij, “diep in je getrouwde kut.."

Als hij uitgeschokt is is zijn dominantie ook weer verdwenen. “Dank u wel, mevrouw”, fluistert hij. “Jij ook, bedankt”, kreun ik, “Je was geweldig..”

“Als u nog eens een oppas zoekt..” “Dan zal ik je zeker bellen, Randy..”

We kleden ons snel weer aan. Randy is weer de schuchtere jongen en bij het afscheid kus ik hem op de wang en fluister: “Je was echt zalig”, terwijl ik me tegelijk schaam dat ik me zo heb laten gaan bij een jongen van 17.

Dan ga ik naar boven, een beetje angstig over hoe ik Paul aan zal treffen. Gerustgesteld zie ik dat hij al half slaapt. Met slaperige stem vraagt hij: “En? Had ik gelijk?” Blozend antwoord ik : “Je had gelijk, Paul, hij vond me echt wel leuk..”

En mijn gedachten gaan al weer uit naar de volgende keer dat we een oppas nodig hebben..Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners