Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De buurvrouw wil wel poseren - deel 1 - 11064 keer gelezen
Als fanatiek amateurfotograaf is het altijd lastig om vrouwen te vinden die graag eens willen poseren voor mij. Als ik dan eens iemand vindt die dat wil laat ik de dame in kwestie zelf bepalen wat ze wil. De kleding, lingerie, badkleding of naakt. Persoonlijk zie ik een vrouw graag in een rok met daaronder mooie kousen met een rand van kant ter hoogte van de bovenbenen. Daarboven een mooie blouse of eventueel een strak shirt. Sexy lingerie onder dit alles maakt het dan af, zeker als het wat zichtbaar wordt tijdens het poseren.

Nu het weer beter wordt valt me op dat een vrouw die bij mij in de flat woont zich steeds luchtiger gaat kleden. Ze blijft wel broeken dragen, maar de blouses die ze draagt laten haar figuur al beter zien. Het is een vrouw van rond de 54 jaar schat ik. Ze is maar 158 cm lang en lekker mollig, met zeer grote borsten en dat staat haar goed. Ik heb wel eens een gesprekje met haar zo bij de brievenbussen in de hal en een tijdje terug begon ik over mijn hobby fotografie. Ik vertelde haar dat ik wel eens een mooie serie foto`s van haar zou willen maken. Eventueel gewoon portretfoto`s en misschien een paar van haar ik gewone kleding. Ik wil haar natuurlijk niet meteen afschrikken.

Ze keek me eerst wat bedenkelijk aan, maar wilde wel eens naar wat foto`s komen kijken die ik al had gemaakt. Zo gezegd zo gedaan. Ze kwam die avond op bezoek en we gingen door wat series heen. Ook zaten daar enkele lingerie en bikini series bij. Sommige daarvan waren van vrouwen die een lekker mollig figuur hadden. Ik vertelde haar dat het haar ook niet slecht zou staan en ze moest toegeven dat de foto`s stijlvol waren en netjes en dat de vrouwen er goed uitzagen in de verschillende poses. Uiteindelijk stemde ze er in toe om een keer te komen en wat kleding mee te nemen en toch graag alleen maar gekleed te poseren. Geen probleem zei ik.

Een week later kwam ze `s avonds bij me en met een bakkie koffie erbij spraken we over wat de bedoeling was met de foto`s. Ze had wat kleding meegenomen zoals broeken, shirts, blouses en een setje lingerie wat ik persoonlijk erg degelijk wil noemen, maar niet onaardig. Tot mijn verassing zaten er zelfs wat van die kousen bij die ik zo mooi vind staan. Alles bij elkaar genomen was ze nog erg verlegen met de situatie en ik ging zeker niets forceren. Na de koffie schonk ik een wijntje in voor haar en we keken samen nog even naar wat foto`s om wat poses te selecteren.

“Kleed je maar even om in de slaapkamer in wat je prettig vindt zitten, dan gaan we eens met wat portretfoto`s beginnen en dan naar foto`s van jou zittend op de bank”, zei ik. Ze kwam na een tijdje terug uit de slaapkamer en had een donkerblauwe broek aangedaan met een lichtblauwe blouse daarop. “Is dit goed zo?”, vroeg ze. Ik kon alleen maar beamen dat het in orde was. Ik maakte een paar portretfoto`s en liet die haar snel even op de PC zien. Ze was wel tevreden met het resultaat. Daarna liet ik haar plaatsnemen op de bank, benen over elkaar gevouwen en iets schuin zittend. Ik besloot toch maar wat te wagen en vertelde haar dat als ze de blouse wat strak trok haar borsten wat beter zichtbaar werden en dat het als onderdeel van haar figuur zeker gezien mocht worden in het totaalplaatje. Zelf kwam ik voorlopig nog nergens aan. Ze trok de blouse wat meer naar beneden tot het strak over haat borsten stond en ik maakte wat foto`s van haar. Ook die liet ik haar zien en weer was ze erg tevreden.

“Wil je misschien je rok aandoen voor wat foto`s? Laat gerust wat been zien hoor” Zei ik haar. “Doe ook die kousen maar aan die je bij je hebt, dan ziet het er wat bedekter uit als je dat prettiger vindt”. “Doe er ook maar een passende blouse bij aan”. “Schenk me eerst nog maar een wijntje in”, zei ze. “Misschien dat het helpt om wat meer te ontspannen”. Na een tweede glas wijn ging ze zich omkleden. Toen ze terugkwam uit de slaapkamer was ik wel even stil. Ze zag er zeer sexy uit met haar mollige figuur en dan die rok en blouse. “Ga maar lekker op de bank zitten, dan maak ik weer een paar foto`s”. Ze ging zitten met de benen tegen elkaar aan gedrukt en ik kon zien dat ze deze kleding toch niet echt gewend was. “Ontspan maar een beetje meer. Je doet het heel erg goed hoor” zei ik tegen haar. Ze ging wat meer achterover zitten op de bank en ik begon foto`s te maken. “Doe je benen maar eens over elkaar heen. Eens zien hoe dat staat met die mooie kousen erbij”. Ze deed de benen over elkaar en de rok schoof een heel eind omhoog hierdoor en haar benen werden goed zichtbaar. Omdat de rok tot net over de knieen kwam kon ze die niet erg ver terugnaar beneden trekken wat ze uiteraard probeerde. “Laat maar wat been zien hoor. Het ziet er toch netjes uit zo? Die kousen bedekken het en je benen mogen best gezien worden”. Ze liet de rok los en haar benen werden weer zichtbaar en ik kon de kousen tot bijna bobenaan zien. Net niet tot de rand waar de kous ophield en haar dijbeen begon. Ik schonk haar nog een derde glas wijn in en gaf het aan haar. “Ik maak wel een paar foto`s terwijl je van je wijn drinkt. Dat geeft ook leuke plaatjes”.

Na een paar foto`s vroeg ik haar of ze de overgang tussen kousen en dijbeen wilde tonen zonder te ver te gaan. Ze werd al meer ontspannen door de wijn dus ze schoof de rok wat meer op. “Laat mij maar even”, zei ik, en ze liet me de rok in de juiste positie schuiven. Ik raakte ook haar been aan en kon voelen dat ze heel iets reageerde op de aanraking. Toen het er mooi uitzag maakte ik weer wat foto`s van haar en we keken ze daarna even na op de computer. Ik kon merken dat ze enthousiaster werd en besloot om iets meer te proberen.

Ik vroeg haar om bij de muur te gaan staan met haar gezicht er naartoe voorover leunend en haar onderlichaam naar achteren, over haar schouder naar achteren kijkend. Ze deed het en ik werd steeds meer opgewonden van wat ik zag. Snel een paar foto`s gemaakt en nagekeken. “Wil je ook op je knieën op de bank gaan zitten, voorover leunend?”, vroeg ik haar. Ze kreeg er steeds meer zin in leek het wel en ging snel in de juiste pose zitten. “Trek nu je rok eens iets omhoog om wat meer van die kousen te tonen?” Dat lukte niet helemaal met één hand dus ik kwam dichterbij en schoof de rok iets verder omhoog. Na nog een paar foto`s deed ik de rok nog wat verder omhoog. Daardoor werd haar slipje zichtbaar, maar dat had ze niet in de gaten. Ik ging door de knieën om wat foto`s van onderaf te maken en toen ik ze op de computer even liet zien keek ze toch wat raar naar me. “Sorry hoor”, zei ik, “maar het ziet er gewoon mooi en sexy uit zo en het is toch ook netjes bedekt”. Hier kon ze alleen maar op zegen dat het wel goed was en dat ze het ook wel spannend vond om een paar van zulke foto`s te hebben. Maar het moest niet te gek worden natuurlijk.

“Doe nu eens een strak shirt aan boven die rok? Op die manier komt je figuur nog beter tot zijn recht”. Ze zei dat ze een shirt had meegenomen wat haar eigenlijk wat te klein was geworden. “Doe maar aan, kijk ik wel even wat het is”. Ze kwam terug en ik kon zien dat het echt te klein was. Het zat lekker strak om haar bovenlichaam en borsten heen. Ze ging weer zitten en ik maakte een stel foto`s van haar. We keken er even naar op de computer en ik zei dat het toch niet helemaal naar mijn zin was. Ze kon er zelf niets vreemds aan ontdekken dus ik legde uit dat haar complete BH zichtbaar was met alle bandjes en beugels. “Dat verpest de foto wel, maar dat is mijn persoonlijke mening”. “Zou je die BH onder je shirt weg willen halen? Je shirt bedekt alles toch nog dus dat lijkt me dan geen groot probleem”. Na even nadenken stemde ze in. Ze probeerde onder haar shirt die sluiting los te maken, maar dat ging helemaal niet. “Zal ik even de sluiting los doen onder je shirt zodat je de BH via de mouwen weg kunt trekken?” vroeg ik. “Ja, doe maar, anders bedenk ik me straks nog”. Ik deed mijn handen van achteren onder haar shirt en begon de sluiting los te maken. “Moet je de situatie eens indenken”, zei ik tegen haar. “Zit ik hier met jou op de bank met mijn handen onder je shirt je BH los te maken. Zal ik hem dan ook meteen maar voor je verwijderen? Hoef jij het niet te doen. Ik ben er nu toch al mee bezig”. Ze kreeg zowat de slappe lach en viel iets achterover tegen me aan. Op dat moment was de sluiting los en gleden mijn handen door haar beweging naar voren. Ik legde mijn handen aan de zijkanten van haar grote borsten tegen de BH aan en trok die naar één kant met ééen hand over haar borsten bewegend. Ze reageerde weer door mijn hand, maar zei niets. Ik verwijderde de BH en toen ging ze weer recht zitten.

Ik schonk nog een keer wijn in en ze was nu duidelijk lekker ontspannen, maar ook nog wel wat ongemakkelijk met de situatie. Toch liep het goed en we vermaakten ons wel met de lachwekkende situatie van zonet. Haar borsten zakten aardig naar beneden door dat de BH we was. “Duw je borsten eens wat omhoog en leun iets meer achter over zodat ze beter omhoog blijven staan in dat mooie strakke shirt?, zei ik. Ze deed haar handen onder haar shirt en duwde haar borsten omhoog. Maar op het moment dat ze haar handen weer liet zakken stond het shirt ineens niet meer strak en zakten ze weer iets naar beneden. “Ik zal je shirt even strak naar beneden trekken terwijl jij er onder gaat om ze omhoog te duwen. Dat moet beter lukken”. We probeerden dat, maar helaas…zonder steun bleef het niet goed zitten.

“Ik weet nog wel iets”, zeik tegen haar, terwijl ik moest lachen. “Ik ga achter je zitten, doe mijn handen onder je shirt naar voren toe en duw je borsten omhoog en jij duwt het shirt aan de voorkant tegen je borsten aan terwijl ik mijn handen terugtrek”. Ik probeerde het als een grap te brengen in de hoop haar niet af te schrikken, maar ze leek er over na te denken of dat een goed plan was. “Laten we dat maar proberen dan. We zijn nu al zo ver, dat kan er nog wel bij”. Ik ging achter haar zitten en bracht mijn handen onder haar shirt naar voren en naar boven. Ik voelde de onderkant van haar borsten en legde mijn handen er tegenaan. “Weet je zeker dat ik dit mag doen?, Ik wil niet dat je de verkeerde indruk krijgt ook al moet ik toegeven dat het me wel wat doet hoor?” Ze zei, “ga je gang maar, het voelt niet onaardig…. Hihihihi”. Ze begon er zelf ook wat vreemd op te reageren, maar zeker niet op een verkeerde manier.
Mijn handen bewogen wat meer naar boven totdat ik haar tepels tussen mijn vingers voelde. Ik oefende wat druk op haar tepels en borsten uit en er ontsnapte een zucht en een lichte kreun aan haar. Ze zei verder niets en ik duwde haar borsten omhoog tot ze naar voren wezen. Ze legde haar handen op mijn handen en duwde tegen haar shirt aan. Ik liet mijn handen zakken en streelde ondertussen nog even over haar stijver wordende tepels. Daarna bleef alles goed zitten in haar shirt en begon in wat foto`s te maken van haar borsten in dat strakke shirt en van haar hele lichaam zittend op de bank.

Tot zover het eerste deel van dit verhaal. Als de reacties positief zijn volgt er vanzelf meer.
Dames die dit verhaal eens ook eens willen ervaren en/of willen poseren kunnen me een mailtje sturen: pictofan@gmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners