Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Vijver - 6389 keer gelezen
HET IS ALWEER 2 JAAR GELEDEN.IK WAS VRIJGEZEL EN IN MIJN VRIJE TIJD DOE IK VEEL LOPEN IN DE NATUUR.HET WAS EEN ZONDAG OCHTEND EN HET WAS EEN BEETJE BEWOLKT.IK GING EEN STUK LOPEN ZOALS GEWOONLIJK EN KWAM UIT BIJ EEN GROTE NATUURLIJKE VIJVER IN HET BOS.

OPEENS VIEL MIJN OOG OP EEN PAAR REEEN DIE AAN DE WATERKANT AAN HET DRINKEN WAREN.IK HEB MIJN DEKENTJE GEPAKT EN BEN TOEN GAAN ZITTEN KIJKEN NAAR DEZE TOCH WEL BIJZONDERE ERVARING.JE ZIET ZE MAAR HEEL SOMS. EVEN LATER LEEK HET WEL OF ZE ERGENS VAN SCHROKKEN EN ZE RENDE SNEL HET BOS IN.OP DAT MOMENT ZAG IK IN DE VERTE IEMAND AAN KOMEN FIETSEN OP EEN MOUNTAINE BIKE.HET WAS EEN MEISJE BIJ ONS UIT HET DORP.ZE HAD ME GEZIEN EN KWAM NAAR ME TOE.WE RAAKTE AAN DE PRAAT EN ZE VROEG OF IK HIER VAKER KWAM.IK ANTWOORDE JA EN ZE KEEK ME EEN BEETJE VREEMD AAN. IK WERDT EEN BEETJE VERLEGEN EN ZE BEGON TE LACHEN."WAAROM BEN JE ZO VERLEGEN" VROEG ZE,"IS ER IETS?".IK VERTELDE HAAR DAT IK NIET ZO GOED WIS WAT IK MOEST VERTELLEN.MIJN OGEN WAREN INMIDDELS OP HAAR STRAKKE TRUITJE GEVALLEN DAAR ZAT MINSTENS EEN CUP DD IN."KIJK JE NAAR MIJN BORSTEN?" VROEG ZE,"JE MAG ZE WEL AANRAKEN".DAT LAAT IK ME GEEN TWEE KEER ZEGGEN.IK RAAKTE HAAR BORSTEN AAN EN IK VOELDE MIJN PIK AL GROEIEN.GA EENS LIGGEN ZEI ZE.IK GING LIGGEN EN ZE OPENDE MIJN BROEK.MIJN INMIDDELS STIJVE LUL SPRONG ZOWAT UIT MIJN BROEK.ZE SCHROK EEN BEETJE VAN DE GROTE VAN MIJN LUL,MAAR HET DUURDE NIET LANG OF ZE BEGON AAN MIJN PIK TE ZUIGEN.ZE BEGON ZICH UIT TE TREKKEN,WAT EEN ENORME TIETEN HAD ZE.ZE PAKTE MIJN LUL EN DUWDE HEM TUSSEN HAAR TIETEN WAARMEE ZE HEM AFTROK.


NU BEN JIJ AAN DE BEURT EN GING MET HAAR NATTE KAAL GESCHOREN KUTJE BOVEN ME ZITTEN EN DUWDE MIJN HOOFD ERTEGEN AAN.IK BEGON HAAR HELE KUT UIT TE LIKKEN EN STOPTE 3 VINGERS IN HAAR KUTJE.

OP DAT MOMENT KWAM ZE GILLEND KLAAR.


WIL JE OVER MIJN BORSTE SPUITEN VROEG ZE MAAR IK HAD ALWAT ANDERS IN GEDACHTE.IK PAKTE HAAR VAST EN DUWDE MIJN PIK IN HAAR MONDJE.IK DUWDE ZO VER DAT ZE AFENTOE ADEM MOEST HALEN.

IK DRAAIDE HAAR OP HAAR BUIK EN DUWDE HAAR BENEN UIT ELKAAR.

IK DUWDE MIJN LUL IN HAAR NATTE KUTJE EN BEGON ALS EEN BEZETENE IN HAAR TE STOTEN.IK WAS NIET MEER TE HOUDEN EN SPOOT HAAR DOOSJE HELEMAAL VOL MET MIJN WARME ZAAD.


EN JIJ WAS ZO VERLEGEN VROEG ZE.ZE PAKTE MIJN LUL EN BEGON HEM SCHOON TE LIKKEN.IK WERDT HIER WEER ZO OPGEWONDE VAN DAT MIJN PIK WEER ZO EEN PAAL WAS.

ZE ZOOG ERAAN EN VROEG OF IK HAAR EENS FLINK IN HAAR KONTJE WILDE NEUKEN.

IK HAD DIT NOG NOOIT GEDAAN EN HET DUURDE EVEN VOORDAT IK HEM IN HAAR KONTJE KREEG.WAT WAS DAT STRAK ZEG ZE KREUNDE MAAR HET GING STEEDS MAKKELIJKER ERUIT EN ERIN.

MIJN PIK DUWDE IK TOT AAN DE WORTEL IN HAAR KONT EN ZE BEGON ONTZETTEND HARD OP EN NEER TE SCHOKKEN.

OP DAT MOMENT VOELDE IK DAT IK BIJNA KWAM EN HAALDE MIJN LUL UIT HAAR KONTJE.

ZE GING ZICH ZELF VINGEREN EN IK GING ME BOVEN HAAR GEZICHT AFTREKKEN.

HET DUURDE NIET LANG VOORDAT ZE KLAARKWAM.

IK VOELDE DAT MIJN ZAADLOZING NIET MEER LANG OP ZICH LIET WACHTEN EN GING MET MIJN LUL BIJ HAAR TIETEN ZITTEN.

OP DAT MOMENT KWAM IK ZO ONTZETTEND KLAAR DAT HAAR HELE BORSTEN ONDER DE SPERMA ZATEN.

ZE WREEF ZICH SCHOON MET MIJN DEKEN EN TROK ZICH WEER AAN.

WE ZIJN ALLEBIJ APPART NAAR HUIS GEGAAN MAAR AFENTOE ZIEN WE ELKAAR NOG.WE HEBBEN NOG ALLEBIJ DAT PLEKJE BIJ DE VIJVER........Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners