Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Telefoon - 4976 keer gelezen
Het was een druiligere dag eigenlijk zo’n soort maandag zou je gevoel kunnen zeggen. Ik was als zoveel dagen in het jaar begonnen op de zaak, maar mede door het gezeur van ontevreden klanten in de auto gestapt om de zaak ter plaatsen te regelen.

Na ongeveer een half uur weer lekker onderuit gezeten te hebben klom mijn humeur weer en beetje naar het normale peil, ik draaide de radio wat harder om gezellig een mopje mee te zingen. Ik beloofde mij zelf een heerlijk kopje koffie langs de snelweg het zal wel een A.C.tje worden. En ja hoor na ongeveer 10 minuten kwam hij in zicht eindelijk rust. Na mijn auto te hebben afgesloten liep ik op mijn gemakje naar binnen haalde mijn koffie bij het buffet en zocht een plaatsje met een leuk uitzicht en dan bedoel ik niet met een leuk uitzicht naar buiten, maar uitzicht op leuk vrouwelijk schoon. Eigenlijk was er niet veel om je zinnen eens fijn op te zetten, of toch er kwam achter mij aan een donker blonde dame. Een feest voor het oog waar ging ze zitten dan kon ik mij ook strategies een plekje zoeken. Maar voor ik er erg in had streek ze neer midden op het terras ik zocht een plaatsje in de buurt zodat ik uitzicht had op haar helle lijf. Ze was gekleed in een zwarte jurk ruim boven de knie voorzien van witte bloemetjes vanuit mijn gezichtsveld lekken het wel balletjes. Knopen aan de voorzijde en een ruime split. Ze ging er eens lekker voor zitten greep een spiegeltje uit haar tas en begon haar haar even te fatsoeneren niet wetende dat haar split wel erg ver richting haar kruisje kwam. Wat een heerlijk gezicht en tot overmaat van feest vreugde tekende zich het boordje van haar kouzen zich af.

Ik moest mijn suikerklontjes nog in de koffie gooien maar voelde mijn lul al in beweging komen. Roerend in de koffie zag ik dat de dame opstond en weg liep haar tas en alles achterlatend misschien even naar het toilet. Na een paar minuten kwam ze foeterend en een tikje uit haar humeur terug lopen. Toen ze langs mij liep waagde ik het erop toiletten verstopt, nee zij ze boos de telefoons werken niet. Dat is vervelend maar als je wilt bellen mag je de mijne wel even lenen. Als dat mag graag wacht zij ze vind je het erg dat ik er bij kom zitten vroeg ze, nee natuurlijk niet een mooie vrouw als jij kan mijn dag alleen maar opfleuren antwoord ik stoer.

Toen ze tegenover mij was gaan zitten gaf ik haar de telefoon. Ze toetsten een nummer en wachten op verbinding en begon het gesprek hoi met Heidy ik ben op de afgesproken plaats.

Het was even stil ja maar we hadden vandaag afgesproken nee mooi niet bla bla bla het eind van het liedje was dat ze nijdig was en geen afspraak meer had.

Nou jij heb gelijk tijd over maakte ik een grapje van de situatie, ach ja zij ze mijn eigen schuld ik dacht een afspraakje te hebben met een telefoonvriendje. Zeker om je leven wat spannender te maken vroeg ik ja zij ze ik ben 4 jaar getrouwd en er gebeurd de laatste tijd weinig spannends meer binnen mijn relatie. Ik herken dat zij ik en Heidy wil je nog koffie met wat erbij of ga je gelijk naar huis. Lekker antwoorden ze we zijn er nou toch doe dus maar een lekkere slagroombol.

Toen ik terug kwam met de koffie en het lekkers had ze haar lippen netjes van lipstick voorzien. Rood mijn favorieten kleur en zag ik nu goed of verbeeld ik het me was er een knopje meer los van haar decolleté. Ik voelden direct mijn lul weer op oorlog sterkte komen o jee als ze het maar niet zag door die lichte broek heen. Nou ze had het wel degelijk gezien en kon zich er niet van ontrekken dat ze het leuk vond. Volgens mij eet jij anders nooit zo je gebakje want je morst op je jurkje laat mij het maar even schoonmaken. Met een servetje

maakte ik het plekje schoon. Dat doe je lekker, hoe heet je trouwens? Hans antwoorden ik en noem mij maar Heidy lachten zij. Het vlekje gaat er niet hellemaal uit loop even mee naar het toilet dan probeer ik het daar met een beetje water.

We stonden aan de wastafel waarop ze zei laten we even in het invalide toilet het vlekje weg poetsen zo gezegd zo gedaan daar sta je niet zo te kijk.

Misschien is het wijzer als je jurkje even uit doet anders worden er andere dingen ook nat probeerden ik en zonder wat te zeggen gleed ze uit haar jurk. O wat zag ze er geil uit in haar donker blauwe lingerie en haar kousen.

Zonder een woord te zeggen gaf ze mij de jurk en knielde op haar knieën en ritsten mijn broek los. Ze haalden mijn lul uit zijn benarde positie en begon er op te zuigen.

Eerst op het eikeltje maar later liet ze hem achter in haar keel komen, het was alsof ik in de hemel gepijpt werd door deze vreemde dame. De jurk weg legenden greep ik haar bij haar forse borsten knijp in mijn tepels en lekker hard gilde ze met die lekkere staaf in haar mond.

Terwijl ik hard in haar tepels kneep zag ik dat ze zich door haar slipje heen aan het vingeren was, lieve help wat een geil gezicht. Zo, n geil slipje waar haar billen zo lekker in uit komen ik haat namelijk strings. Even wilde ik dat vingeren overnemen van haar, maar ze zij dat niemand het beter kon als zij zelf. En wie ben ik omdat te ontkennen langzaam steeg mijn zaad en met een dondert geraas spoot ik het achter in haar keel. Gillend kwam ze zelf klaar het geil droop van haar vingers.

In plaats dat ze stopte met pijpen ging ze door mijn ballen te likken, mijn god wat lekker ik moest van haar bukken met mijn kin op de wasbak.

O lieverd wat ga je doen en zonder een woord te zeggen likten ze mijn sterretje en dat was totaal vreemd voor mij maar wat is dat lekker. Met het geil uit haar kut smeerden ze mijn lul in die nog niet zacht was geweest. Langzaam meer zeker met een tongetje in mijn hol trok ze mij naar een tweede hoogte punt. Maar net voordat ik spoot dwingt zij mij haar van achter te neuken. Zonder ook maar te duwen glijd mijn lul er tot zijn wortel in harder harder gilt ze onderhand en terwijl mijn vingers bijna haar tepels verpletteren komt ze een tweede maal klaar.

En nu in mijn reed gilt ze het uit van geiligheid ik heb geen olie lieverd niet nodig ik heb hem al nat gemaakt fluistert zij. In een keer alsjeblieft vraagt ze en kijkt mij smekend aan. Oké, wat jij wilt en in een keer ros ik mijn paal bij haar naar binnen. Wat is dat strak zeg en na een paar halen voel ik haar sap langs mijn ballen over mijn been lopen. Dit is pas echt top en ik pers haar darmen vol ik heb het idee dat ik zo diep zit dat ze meer niet kan hebben.

Als ik hem eruit trek neemt ze hem liefde vol in haar mond en lijkt hem schoon.

Terwijl ze zwijgend haar kleren aantrekt kijkt ze mij liefdevol aan het was super schat zegt ze en met een kus op mijn mond neemt ze afscheid.

Dan pas realiseer ik mij pas dat ik nog steeds sta met mijn broek op mijn hielen, vlug fatsoeneer ik mijn kleren en loop terug naar de tafel pak mijn spullen op en loop naar de auto.

Nog steeds verbouwereerd stap ik in dan woord ik vreet gestoord in mijn dagdroom die klote telefoon. Het is een sms’je bedankt voor het lenen van je mobiel als je nog eens zin heb dit is mijn nummer.

Pff, het was geen droom het was echt...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners