Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Tandarts - 13471 keer gelezen
Het was een warme zomerdag maar ik moest naar de tandarts ! Ik ben een beetje bang dus niet het leukste om te doen op zo'n dag maar ik wilde er het beste van maken dus trok een luchtig topje aan en onder mijn rokje geen slipje want daar was het veel te warm voor, bij de tandarts was het zoals gewoonlijk heel druk en het liep weer uit toen ik aan de beurt was was de wachtkamer leeg, de tandarts was een lekkere man om te zien en ik schatte hem midden 40.

Hij verontschuldigde zich voor het uitlopen en zei dat de assistente even was lunchen maar dat hij de controle wel alleen deed en mocht er iets zijn zouden we wachten tot ze terug was.

Ik maakte het me makkelijk in de stoel terwijl de tandarts wat dingen aan het opruimen was de airco stond lekker aan en als ik mijn benen wat uit elkaar had voelde ik de wind langs mijn lipjes gaan dat was wel een lekker gevoel dus ik deed mijn benen nog wat verder van elkaar, toen de tandarts langs liep en wat liet vallen zag ik hem stiekem onder mijn rokje kijken en daar schrok hij van hij stond snel op en liep verder maar ik zag in zijn broek een flinke bobbel.

Zo zei de tandarts dan zullen we eens kijken hoe het er voor staat en of er nog gaatjes te vullen zijn, ik een beetje in de stress want ik vindt het niks en dat zag hij dus hij legt z'n hand op mijn been en zegt dat ik me geen zorgen moet maken hmmmm dat voelde fijn ik voel mijn lipjes opzwellen en het geil eruit lopen dat maakt me een beetje zenuwachtig als hij maar niks door heeft, hij laat de stoel zakken en legt z'n gereedschap op mijn borst en gaat daarbij met z'n hand over mijn tepel.. Dat helpt er niet aan meteen staan ze kei hard in mijn topje en voel ik mijn lipjes kloppen, hij gaat verder met de controle en ontdekt een gaatje zegt ie die moeten we straks even vullen ik kijk hem bang aan en hij aait over mijn been dat ik me geen zorgen moet maken steeds iets hoger voel ik z'n hand gaan en hij moet bijna mijn geil voelen.. Dat doet ie dus ook ik sluit mijn ogen en voel hoe hij langzaam naar boven werkt steeds verder tot ik een vinger tussen mijn lipjes voel ik kreun zachtjes zo zegt hij dat is lekker vochtig hier ik kijk hem aan en laat hem z'n gang gaan langzaam vingert hij mij en schuurt z'n zak langs te stoel ik pak z'n gulp beet en maak z'n broek open en laat z'n dikke paal vrij.. Zo dat is niet niks ik laat hem door mijn handen gaan en begin hem af te trekken ik voel een orgasme aan kom en trek sneller zodat hij ook komt, als hij klaar is laat hij de stoel nog verder naar achter gaan en zegt ik ben nog niet klaar met de controle en laat z'n hoofd tussen mijn benen zakken en begint met z'n tong mijn grotje te ontdekken ik kronkel van geilheid dit is geweldig hij laat me niet klaar komen en zet de stoel in een andere stand en kijkt me aan nou mevrouw ik heb hier nog een gaatje gevonden dat gevuld moet worden zegt hij en duwt met kracht z'n dikke paal naar binnen oh wat een lekkere paal en in die stoel wordt ik heerlijk gevuld eerst rustig maar ik wil meer dus zeg dat hij me harder moet pakken ik wil dat je me goed gevuld zeg ik... Oh en dat doet hij z'n ballen kletsen flink tegen mijn kont aan en met een hoog tempo komen we samen tot een orgasme en vult hij mijn gaatje goed. Na alles schoon gemaakt te hebben zijn we net op tijd weer aangekleed en komt de assistent binnen zo zegt ze hebben jullie je een beetje vermaakt, ja zegt de tandarts mevrouw heeft een gaatje dat gevuld moet worden hij knipoogt en begint.

Ik kijk nu al uit naar de volgende afspraak...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners