Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dat moet gevierd worden - 12685 keer gelezen
"De stemmen zijn geteld, de winnaar is…" Mijn naam verschijnt op het grote scherm. Ik spring op uit mijn stoel, ik heb maandenlang gewacht op dit moment. Naast me zit mijn concurrent die zijn hand uitsteekt. Ik schud hem gretig de hand. De andere mensen om me heen feliciteren me ook met mijn overwinning. De feestvreugde is groot, maar ik heb er ook hard voor moeten strijden en de overwinning is ook maar het begin van een jaar hard werken.

Een paar rijen verderop zie ik Kate zitten. Ze had me verteld dat ze betere dingen te doen had dan bij een vergadering te zitten, maar ze was blijkbaar toch aangeschoven. Onze blikken vinden elkaar, ik zie dat Kate blij voor me is.

Kate en ik zijn in het buitenland voor een conferentie. Ik ben er voor de verkiezingen, zij is er vooral om van de sfeer te proeven en om een excuus te hebben om een nieuwe stad te verkennen. Onze paden kruisen elkaar daardoor niet zo vaak, dus de verrassing dat Kate mijn overwinning ziet en toch deel uitmaakt van de feestvreugde maakt het het des te zoeter.

Na de verkiezing vind ik de tijd om haar mee te nemen naar de bar van het hotel waar de conferentie is georganiseerd. "Gefeliciteerd schat" lacht ze. Ik schuif haar een biertje toe. In haar blik zie ik dat ze me op een heel andere manier wil feliciteren. De gedachte alleen al bezorgt me kriebels in mijn buik. Na ons avontuurtje bij mij op kantoor hebben we niet eens de kans gehad om elkaar weer te zien, maar we bleven met elkaar flirten over de app.

Of Kate nou daadwerkelijk denkt wat ik verwacht of niet, het gaat helaas geen werkelijkheid worden. Om de kosten te beperken, delen we allebei een hotelkamer, maar helaas niet met elkaar. Een kans om ergens een kamer voor ons tweeën te claimen zonder betrapt te worden zit er helaas ook niet in. Ik vind het jammer, maar ik besef ook dat het avontuurtje bij mij op kantoor een eenmalig iets was.

"Hé!" haalt een stem achter me uit mijn gedachten. Het is mijn kamergenoot, Mark. "Mag ik erbij komen zitten?" "Natuurlijk man, kom erbij!" nodig ik hem uit. Ik stel hem voor aan Kate. We delen alle drie onze ervaringen van de conferentie, waardoor Mark gemakkelijk het gesprek binnen komt.

"Wil je anders ook een biertje?" Mark knikt. Ik sta op om naar de bar te lopen. Kate en ik kijken elkaar aan. Ze kijkt me aan met haar geheimzinnige glimlachje. Ik kan haar gezichtsuitdrukking niet zo goed plaatsen, maar ik heb het gevoel dat ze al een plannetje heeft.

Wanneer ik terug kom met drie biertjes, krijg ik al een indruk van Kates plan. Aan haar lichaamshouding te zien flirt ze subtiel met Mark. De manier hoe haar lichaam op hem is gericht, hoe ze net genoeg voorover leunt om Mark een blik op haar indrukwekkende decolleté te gunnen, hoe ze net iets te hard om zijn opmerkingen lacht… Ik lach erom, ik vind het mooi om te zien.

"Sorry dat ik jullie stoor" zeg ik me als ik weer aanschuif. "Ooh geen probleem hoor, Mark en ik vermaakten ons wel" lacht Kate. "Dat geloof ik graag!" roep ik zonder erbij na te denken. Ik heb wel door dat Kate met Mark flirt, maar heeft Mark het wel door?

"Ik moet even naar het toilet" verontschuldigt Mark zich. "Doe maar rustig aan, wij blijven hier nog wel eventjes" verzeker ik mijn kamergenoot. Wanneer Mark de hoek om is, kijk ik Kate aan met een glimlach en een opgetrokken wenkbrauw. "Dus wat was jij allemaal van plan?" lach ik. "Weet ik niet, was ik wat van plan?" antwoordt ze geveinsd mysterieus. Meestal lukt het haar wel om haar ware intenties te maskeren, maar deze keer prik ik door haar façade heen. "Volgens mij weet ik wel wat jij van plan bent." Kate zegt niks, maar haar zelfvoldane glimlach zegt genoeg.

Als geroepen zie ik Mark weer op ons af lopen. "Jullie hebben toch niet al te veel geroddeld?" grapt hij. "Ooh je moest eens weten!" reageert Kate lachend. Nou inderdaad, denk ik, je moest eens weten…Het gesprek gaat als vanzelf weer naar de conferentie, totdat we alle drie met een leeg glas zitten. We wachten alle drie op een plan. Uiteindelijk ben ik degene die de stilte breekt. "Zullen we anders bij ons op de kamer nog een afzakkertje doen?" stel ik voor. Opgelucht dat er een plan is, stemmen Mark en Kate tegelijkertijd in.

Onbewust ben ik wat stiller terwijl we naar onze kamer lopen. Ik voel mijn hart al in mijn keel bonken. Gaat Kate echt doen wat ik denk dat ze gaat doen? Ik durf het bijna niet te hopen…

Mark en Kate lopen al naar de bank terwijl ik in de minibar zoek naar een lekker drankje voor ons drieën. Met drie glazen en een flesje whiskey in mijn handen loop ik ook naar de bank toe. "Wel fijn dat het een driezits is!" lach ik. Kate en Mark pakken allebei een glas uit mijn handen. Ik schenk het flesje leeg in onze glazen, alle drie even veel. Aan Kates lach te merken zit ze duidelijk op haar plek tussen Mark en mij in.

Kate gaat onverstoorbaar door met haar geflirt. Ze heeft op de bank de mogelijkheid om tegen hem aan te leunen. Ik kan me voorstellen hoe ze haar heerlijke grote borsten o zo subtiel tegen de arm van mijn kamergenoot aan drukt terwijl ze het gesprek vrolijk voortzet. Ze geniet er gewoon van, denk ik.

Pas op het moment dat het lijkt alsof het kwartje bij Mark valt, neemt Kate de volgende stap. Hij valt midden in zijn zin stil en kijkt Kate aan. "Je wilde wat zeggen?" plaagt Kate. Om haar act nog wat kracht bij te zetten, gaat ze nog iets dichter tegen hem aan zitten en kijkt ze hem diep in zijn ogen. Nu moet hij het wel doorhebben, denk ik.

Het gesprek valt stil. Kate komt met haar gezicht nog dichter naar zijn gezicht. Mark kan niet meer missen wat Kates bedoelingen zijn. Als een magneet trekt hij dichter naar Kate toe om haar uiteindelijk te zoenen. Opluchting. Hij hapt toe! Een kusje, nog een kusje, en uiteindelijk opent Kate haar mond om Marks tong binnen te laten. Het duurt niet lang voordat ze openlijk met elkaar zitten te tongzoenen. Ik kan alleen maar toekijken. Het aanzicht bevalt me en het idee dat ik er deel van uit mag gaan maken nog meer!

Ik houd me afzijdig van het moment tussen Mark en Kate. Pas wanneer ze van elkaar af komen, lijkt Mark te herinneren dat ik er ook nog ben. Hij lijkt zelfs te schrikken van mijn aanwezigheid. "Je vindt het toch niet erg, dat ik eh…" "Ooh nee hoor, Kate is een mooie vrouw, in jouw situatie had ik hetzelfde gedaan" stel ik hem gerust. Kate kijkt mij aan met haar duivelse glimlach. "Of mag hij meedoen?" vraagt Kate.

Zonder op een antwoord te wachten, duikt Kate op mij. Voordat ik het bewust door heb, heeft ze haar lippen al op die van mij gedrukt en zitten wij net zo hartstochtelijk te zoenen als ze net nog met Mark had gezoend. Ik lach gemoffeld. Ik haal mijn hand door haar haar en druk haar gezicht nog iets dichter tegen dat van mij aan. Ik had niet durven hopen dat ik nog een keer de kans zou krijgen om wat met Kate te kunnen doen, maar ik zit toch uitgebreid met haar te zoenen waar mijn kamergenoot bij is. Sterker nog, ze heeft net nog met mijn kamergenoot gezoend!

Met een lach verbreekt Kate onze zoen. Ze kijkt Mark aan en maakt daarna weer oogcontact met mij. "Jullie vinden het toch niet erg om mij te delen?" vraagt ze geveinsd onschuldig. Mark en ik kijken elkaar aan met grote ogen. We denken allebei hetzelfde, in koor antwoorden we "Natuurlijk niet!" Kate lacht zelfvoldaan. "Mooi…" Ik zou wel gek zijn om een kans als deze te laten lopen…

Kate gaat bij mijn kamergenoot op schoot zitten. Mark slaat zijn arm om haar middel en drukt haar dicht tegen zich aan. Deze keer is het Mark die het initiatief neemt om Kate te zoenen. Mark sluit zijn ogen in overgave. Kate, daarentegen, kijkt mij strak in de ogen terwijl ze met Mark zoent. Ze geeft me met haar fonkelende, reebruine ogen een knipoog.

Ik neem haar knipoog als een uitnodiging om mee te doen. Ik duw mezelf van de bank af om achter Kate te staan. Wanneer ik de rand van haar donkergrijze T-shirt vast pak, heeft Kate blijkbaar in de gaten wat mijn plan is. Ze verbreekt even haar innige tongzoen en doet haar armen omhoog om mij de ruimte te geven om haar T-shirt uit te trekken. Mark kijkt onze minnares vragend aan totdat hij ziet dat ik haar voor zijn ogen uitkleed.

Tevreden kijkt Mark toe hoe steeds meer van Kates buik ontbloot wordt. Ik kan me zijn voldoening wel voorstellen, ik herinner me weer hoe sexy het was om Kate bij mij op kantoor uit te kleden.

Wanneer ik haar T-shirt over haar hoofd heb uitgetrokken, begin ik aan haar beha. Soepel haak ik haar beha los. Kate holt haar rug om haar heerlijke grote borsten nog beter aan Mark te showen. Mark slaakt een zucht als de cups van haar borsten af vallen. "Bevalt het je wat je ziet?" lacht Kate. "Nou echt wel!" roept Mark. Hij buigt voorover om een van haar borsten in zijn mond te nemen. "Ooohhh…" zucht Kate. Hij doet precies wat Kate lekker vindt, denk ik. Terwijl Mark zich tegoed doet aan Kates borsten, kneed ik haar schouders. Het idee alleen al dat Kate het lekker vindt is al genoeg voor mij om haar te plezieren.

Kate duwt zichzelf van Marks schoot af en komt naast me staan. Ze legt haar hand op mijn schouder en gebaart me om op de bank te zitten. Met het idee dat Kate weet wat ze doet en wat ze wil, neem ik gehoorzaam plaats op de bank. Kates plan wordt al snel duidelijk, ze gaat demonstratief voor ons tweeën staan. Ik heb geen verdere aanwijzing meer nodig, ik trek de knoop van haar spijkerbreak open en de rits naar beneden.

Ik kijk Mark aan. We hebben geen woorden nodig, we haken allebei onze vingers tussen Kates broekrand. Tegelijkertijd trekken we Kates broek en string over haar heupen naar beneden. Kate laat ons het werk doen, ze blijft rustig staan terwijl wij haar broek uittrekken. Onze handen zijn trekken haar broek steeds verder naar beneden, maar in ieder geval mijn ogen zijn gefixeerd op haar heerlijke kutje. Ze heeft haar kutje nog niet zo lang geleden bijgewerkt, ze is helemaal glad op een klein streepje schaamhaar na. Ik zou me zo weer op dat heerlijke kutje kunnen storten, sowieso dat ik haar ga likken, denk ik vol afwachting.

Haar broek en string liggen op haar enkels. Ze stapt eruit en trapt hem nonchalant weg. Waar ze heengaan, boeit me niet eens, ik ben te geboeid door Kates heerlijke lichaam. Haar mooie haren, haar reebruine ogen die soms plagend, soms zo zaadvragend kunnen kijken, haar heerlijke grote borsten, haar mooie buikje, haar lekkere volle billen, haar gladde kutje dat zo lekker is om te likken en te neuken… Jezus, wat kijk ik er naar uit om haar weer te verwennen."Mag ik er tussen komen zitten?" plaagt Kate. Mark en ik knikken enthousiast. Ze lacht. Het moment dat Kate tussen Mark en mij op de bank ploft is voor mij het startschot om haar te verwennen. Ik druk mijn lippen op haar nek om er kusjes op te drukken terwijl mijn ene hand naar haar borsten grijpt en haar andere hand over haar dij strijkt. Aan Kates andere kant leidt Mark met zijn ene hand haar gezicht naar dat van hem om weer met haar te kunnen zoenen terwijl zijn andere hand ook op haar dij rust. Ik hoor Kate gemoffeld zuchten.

Kate geniet zichtbaar van onze aanrakingen. Ze laat haar hoofd op de rugleuning rusten, ze heeft haar ogen gesloten, en ze heeft een tevreden glimlachje op haar gezicht. Ik vind het tijd om de volgende stap te zetten, mijn handen glijden over haar dijen, tussen haar benen, naar haar gladde kutje. Haar lipjes zijn al een beetje vochtig, voel ik als ik mijn vingers ertussen strijk. Kate reageert direct op mijn aanraking, ze slaakt een zachte zucht. "Vind je dat lekker Kate?" vraag ik. Ik weet donders goed het antwoord. "Ja…" zucht ze.

Ik merk dat Mark zich afzijdig houdt en mij Kate laat vingeren. Ik kijk op naar hem en geef hem een knik om aan te geven dat hij ook wel mee mag doen. Omdat Kate haar ogen dicht heeft, kan ik gerust naar haar klitje wijzen. Mark heft zijn hoofd op, hij heeft de hint begrepen. Ik buig iets verder voorover om zo gemakkelijker mijn middelvinger in Kates kutje te kunnen steken. Kate hapt naar adem als mijn vinger bij haar naar binnen dringt. Mark reikt naar haar kutje en legt zijn pols op haar venusheuvel. Wanneer hij zijn middelvinger op haar klitje legt, kan Kate zich niet meer inhouden en slaakt ze een kreetje van genot, "Oh fuck!"

Alle drie genieten we van de situatie. Mark en ik vinden het geweldig om zo'n mooie vrouw te laten kreunen en kronkelen van genot en Kate… Kate gaat helemaal op in de handen die haar verwennen, die haar borsten kneden, in haar tepels knijpen, en haar kutje bewerken.

Uiteindelijk komt Kate uit haar roes en opent ze haar ogen. Als ze ons allebei heeft bekeken, concludeert ze, "Jullie hebben allebei jullie kleren nog aan, wordt het geen tijd om daar iets aan te veranderen?" Mark en ik kijken elkaar aan. We halen onze schouders op. Haar kennende, vraag ik haar, "Wat dan, ben je iets van plan?" Kate trekt haar wenkbrauwen op en giechelt, "Kleed je maar uit, kom je er vanzelf achter."

Dat is voor mij genoeg reden om van de bank te springen en mijn overhemd los te knopen. Mark volgt al snel. Terwijl we gehaast onze kleren uittrekken, glijdt Kate van de bank af om op haar knieën voor ons te zitten. Ze trekt aan Marks riem en maakt hem los. Het valt me op dat ze o zo subtiel haar pols laat rusten op zijn kruis. Wat is ze toch een tease, denk ik lachend.

We kunnen niet snel genoeg uit onze kleren en uiteindelijk staan we, met wat hulp van Kate, naakt voor haar. Kate gaat wat verder door haar knieën, waardoor ze op ooghoogte zit met onze pikken.

Een schok trekt door mijn lijf op het moment dat Kate haar vingers om mijn pik sluit. Tegelijkertijd pakt ze ook Marks pik vast. Het lijkt alsof ze onze pikken bestudeert. Haar blik gaat van Marks pik, naar die van mij en weer terug… Ondertussen gaan haar handen op en neer, ze trekt ons allebei plagend langzaam af. Ik wacht geduldig af, maar ik hoop dat ze snel haar keuze maakt…

Nadat Kate ons lang genoeg heeft geplaagd, maakt ze haar keuze. Ze kijkt ons allebei omstebeurt aan met een ondeugende blik om uiteindelijk naar Marks pik te happen. "Ohhh" zucht Mark wanneer Kate haar lippen om zijn lul sluit. Ik kijk verrukt toe, ik probeer me in te beelden hoe Mark zich moet voelen op dit moment. Niet dat het gevoel van Kates vingers om mijn pik zo’n slecht gevoel geven. Integendeel, haar hand zorgt ervoor dat mijn lul zich al snel opricht. Hoe stijver mijn pik wordt, hoe fijner het voelt om afgetrokken worden door Kate.

Op hetzelfde tempo waarop ze met haar hand op en neer gaat over mijn pik, neemt Kate ook Marks pik in haar mond. Haar hoofd gaat op en neer, op en neer, het ziet eruit alsof ze zijn pik behoorlijk diep in haar mond neemt. Mark haalt een hand door Kates haar om haar hoofd te strelen. Hij laat haar haar gang gaan. Dat zou ik ook doen als ze mij zo zou pijpen.

Ik hoef niet lang te fantaseren over hoe Kate mij zou pijpen. In een soepele beweging laat ze Marks pik uit haar mond glijden, pakt ze zijn pik vast en hapt ze naar mijn pik. Ook ik kan een kreun niet onderdrukken als ik voel hoe Kates lippen over mijn schacht glijden en haar tong mijn toompje streelt. “Oh Jezus Kate!” roep ik uit. Kate kijkt op naar me, ze lacht met haar ogen. Ze geniet ervan dat ze ons zo ver krijgt dat we ons niet in kunnen houden!

Met mijn ogen dicht geniet ik van Kates pijpkunsten. Haar lippen zijn strak om mijn pik gesloten, met haar tong likt ze over mijn toompje en mijn eikelrand als ze met haar hoofd omhoog gaat en ondertussen masseert ze met haar vrije hand ook nog eens mijn ballen… Even probeer ik te herinneren of Kate me de vorige keer ook zo lekker had gepijpt, maar ik besluit om me te focussen op hoe Kate me nu verwent. “Oh fuck” zucht ik. Kate doet goed haar best!

Ik krijg het gevoel dat Kate Mark weer wil pijpen. Mijn gevoel lijkt te kloppen wanneer ze mijn pik uit haar mond laat glijden en haar lichaam naar Mark richt. Dan krijgt ze weer een idee. “Als jij nou eens op de bank gaat zitten” stelt ze voor.

Mark doet meteen wat hem wordt gevraagd en hij wordt ervoor beloond. Kate kruipt tussen zijn benen en neemt zijn pik zo diep als ze kan in haar keel terwijl ze hem strak in de ogen kijkt. “Ooohhh Jezus!” kreunt Mark het uit.

Zo zit Kate er wel heel mooi voor, denk ik. Ze heeft haar kontje omhoog, ik kijk recht haar kutje in. Haar heupen wiegen mee op het ritme waarop ze Mark pijpt, het is bijna hypnotiserend om naar te kijken. Het lijkt er zelfs op dat haar lipjes al een beetje open staan…

Ik ga op mijn knieën achter Kate zitten. Wat een lekker kutje heeft ze ook, herinner ik. Ik sla mijn beide handen op haar lekkere volle billen om ze wat uit elkaar te kunnen trekken. Met die extra ruimte kan ik makkelijk bij haar kutje. Ik stort me vol enthousiasme op haar kutje, ik begraaf mijn gezicht tussen haar billen. “Mmh!” kreunt Kate gemoffeld. Dat had ze blijkbaar niet verwacht!

Mijn tong gaat op en neer over haar lipjes, afgewisseld door kusjes op haar kutje. Haar kutje smaakt heerlijk… Iedere keer als mijn tong naar onder gaat, blijft het puntje van mijn tong dwalen bij haar klitje. Met iedere keer blijf ik er langer dwalen, trek ik rondjes om haar klitje… Kate zucht en steunt terwijl ze Mark pijpt. Nu ben ik degene die haar mag verwennen totdat ze zich niet meer kan inhouden, besef ik triomfantelijk.

Hoe langer ik Kate bef, hoe meer ik van haar vocht proef. Die traktatie spoort me aan om haar te blijven verwennen. Ik hoor dat Kates gesteun luider wordt. Ik weet wat dat betekent, ze gaat klaarkomen!

Vastberaden om haar een orgasme te bezorgen zet ik net iets meer druk op haar knopje. Kate reageert door haar heerlijke kont tegen mijn gezicht aan te drukken. Ik doe het goed! Ik hoor hoe ze hapt naar adem, blijkbaar is ze gestopt met Mark pijpen. “Ooh fuck!” kermt Kate uit. Triomfantelijk blijf ik haar doorlikken totdat ze sidderend klaarkomt op mijn tong.Pas wanneer Kates orgasme wegebt stop ik met mijn aanval op haar kutje. Ik kom omhoog tussen Kates billen. Mark kijkt me aan met een blik die me zegt dat hij onder de indruk is van mijn befkunsten. Kate kijkt over haar schouder naar me met haar zaadvragende ogen… Ze wil meer! Daar wil ik wel voor zorgen.

Ik duw me omhoog vanaf Kates billen en ik richt me op. Tot mijn verbazing besef ik dat mijn pik nog steeds staalhard is… Het idee dat ik Kate zo heb laten genieten zal wel voldoende zijn geweest om me hard te houden. Ik sla met mijn pik tegen haar billen aan. “Mag dat zomaar?” plaagt Kate.

“Moet jij eens kijken wat ik allemaal mag” reageer ik recalcitrant. Om mijn woorden kracht bij te zetten, druk ik mijn eikel tegen haar kutje aan. “Doe dan” daagt Kate me uit. Ik duw mijn lul in een keer Kates natte kutje in. “Ooohhh” zucht ze. Fuck, wat voelt het goed om Kate weer te mogen neuken!

Langzaam maar zeker begin ik haar te neuken. Met zachte, langzame stoten, steeds sneller, steeds harder stoot ik mijn pik haar kutje in. Ik bewonder haar heerlijke lichaam van achteren, haar haar, de tattoo op haar schouder, haar borsten die zelfs van achteren te zien zijn, en haar volle billen. Uit ongeremde opwinding geef ik haar een klap op haar kont. “Oh!” kermt Kate uit. Wanneer ik haar kont loslaat, blijft er een rode handafdruk achter.

Terwijl ik langzaam aan het tempo van mijn stoten opbouw, zie ik dat Kate Marks pik weer in haar mond heeft genomen. Het valt me op dat ze Mark op hetzelfde tempo pijpt waarop ik op haar neuk. Ik besluit de proef op de som te nemen en versnel mijn stoten. Ja hoor, Kates hoofd gaat tegelijk met mijn stoten op en neer! Mark kijkt me goedkeurend aan, hij vindt het prima om zo gepijpt te worden.

Kates kutje is heerlijk strak. Met iedere keer dat mijn pik bij haar naar binnen glijdt, melkt ze hem geraffineerd. Ik voel haar kutje in mijn schacht knijpen… Zo houd ik het niet lang vol!

“Wil jij niet even lekker Kate neuken?” vraag ik Mark geveinsd nonchalant. Ik zie dat Marks ogen groot worden, daar heeft hij wel oren naar! “Nou als ze het zelf aanbiedt…” reageert Mark. Kate houdt op met Mark pijpen en speelt zonder twijfel mee, “Ik wil jouw lekkere pik wel in me voelen hoor”.

Kate duwt zich omhoog van Marks schoot. Ik trek mijn pik uit haar kutje. Ze had me al gevaarlijk dicht tegen een orgasme aan gekregen, besef ik… “Ga jij maar eens op bed liggen” stelt Kate voor. Mark heeft al geleerd dat er goede dingen gebeuren wanneer hij naar Kate luistert, dus hij gehoorzaamt snel. Kate volgt hem en ik loop achter haar aan, al is het alleen al om Kates mooie billen te bewonderen.

Nadat Mark afwachtend op het bed is gaan liggen, klimt Kate het bed op. Wanneer ze haar been over Mark heen slaat, kijkt ze hem uitdagend aan. “Durf je het aan om mij bovenop te laten zitten?” “Geen probleem hoor meid, laat jij maar zien wat je kan!” lacht Mark. “Als je dat wilt…”

Kate reikt tussen haar benen en pakt Marks pik vast. Ze plaagt hem door hem zachtjes af te trekken. Ondertussen zijn haar ogen strak gericht op die van hem. Mark heeft door dat ze met hem speelt en doet zijn best om geen kik te geven. Het geeft mij wel een idee. Ik pak mijn eigen pik vast en trek mezelf langzaam af.

Uiteindelijk besluit Kate dat ze Mark lang genoeg heeft geplaagd. Ze zet zijn eikel tegen haar lipjes. Zonder het oogcontact met Mark te verbreken, laat ze zich over zijn pik zakken. “Ooohhh” zucht ze terwijl ze zijn pik steeds dieper haar kutje in laat.

Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat Kate met haar heerlijke billen op Marks schoot zit. Wanneer hij volledig in haar zit, schuurt Kate ritmisch met haar heupen. “Mmm, lekker” zucht ze. Ik kan het me heel goed voorstellen, alleen al toekijken is al bloedgeil!

Als Kate haar oogcontact met Mark verbreekt en naar mij kijkt, lacht ze. “Vermaak je je?” vraagt ze terwijl ze Mark onverstoorbaar blijft berijden. “Dat zie je toch?” antwoord ik. Demonstratief laat ik mijn harde pik aan haar zien. Ze kijkt verlekkerd naar mijn lul. Onbewust likt ze haar lippen. “Daar kan ik je ook wel mee helpen” stelt ze voor.

Ik zou gek zijn als ik niet op haar aanbod in ga, denk ik. Ik stap op het bed naast Mark en Kate. Met een glimlach op haar gezicht kijkt Kate naar me op terwijl ze plagend met haar tongetje over mijn eikel flitst. De lichtste aanraking voelt al geweldig… Giechelend geeft ze een kusje op mijn harde lul om daarna mijn eikel in haar mondje te nemen. "Wat kan je toch ook heerlijk pijpen" zucht ik. "Mmhmm" stemt Kate in met mijn pik in haar mond. Ik leg mijn hand op haar achterhoofd. Deze keer wil ik het tempo bepalen! Gewillig laat Kate het me toe, op mijn aandringen gaat ze op en neer met haar mond om mijn pik, op en neer, op en neer…

Kate kreunt haar genot uit met mijn lul tussen haar lippen. We hadden het wel eens gehad over een ‘hummer’, maar nu doet ze het onbewust. De trilling van haar gekreun geeft nog een extra dimensie aan haar pijpbeurt. Ze moet wel genieten van de situatie… Marks pik in haar kutje, mijn pik in haar mond, ze heeft alles wat ze wilt!

Plotseling richt ze haar hoofd op. Mijn pik glijdt uit haar mond. “Mmh, ik wil dat je mijn kontje neukt” smeekt ze me. Ik kijk haar aan met een duivelse glimlach. “Hoe graag wil je dat?” reageer ik plagend. “Niet kutten, neuk me gewoon in mijn kont” bijt ze terug. Graag! denk ik.

Ik ga op mijn knieën achter Kate zitten. Zonder aanwijzing doet Mark zijn benen tegen elkaar zodat ik mijn plaats in kan nemen. Kate stopt even met Mark berijden. Ze holt haar rug, steekt haar kontje naar achteren, en kijkt vol verwachting over haar schouder. “Toe dan” smeekt ze. Ik zie dat Mark gebruik maakt van Kates houding door een van haar borsten in zijn mond te nemen en op haar tepels te zuigen. Kates gezichtsuitdrukking verraadt o zo subtiel dat ze geniet van Marks zet.Met de herinnering van onze vorige keer opeens kraakhelder voor me, druk ik mijn eikel tegen haar anus. Als vanzelf ontspant Kate haar kringspier, waardoor ik langzaam maar zeker mijn eikel haar kontje in kan drukken. “Ooowhhh” steunt ze. Ze kan mijn pik hebben in haar kontje, maar hij gaat er alsnog niet zonder moeite in.

Langzaam, maar zeker duw ik mijn pik steeds dieper Kates kontje in. Wanneer ik tot aan mijn ballen in haar kontje zit, richt Kate zich op. Ze geeft Mark de ruimte om van onderen haar te kunnen neuken! Ik trek mijn pik terug uit haar kontje. Wanneer ik hem weer terug haar kontje in duw, voel ik dat Mark tegelijkertijd zijn pik haar kutje in duwt.

Perfect op elkaar ingespeeld beginnen Mark en ik langzaam ons tempo op te voeren. Voorzichtig gaan we steeds harder, steeds sneller. “Ooohhh fuck” steunt Kate, “zo lekker…”

“Harder” smeekt Kate. Mark en ik geven daar maar al te graag gehoor aan. Om haar harder te kunnen neuken, pak ik haar borsten beet. Met iedere stoot trek ik haar billen tegen mijn lichaam aan met haar heerlijke tieten. Ik voel hoe Mark onverstoorbaar Kate op hetzelfde tempo blijft neuken.

“Ga door, ik kom bijna” steunt Kate. Dat wil ik zien, denk ik. Tegelijkertijd krijg ik een idee. Ik houd haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger en knijp zo hard in ze als ik kan. “Fuck!” kermt Kate uit. Ondertussen blijven Mark en ik als een geoliede machine onze pikken in haar kutje en kontje stoten, we zijn allebei vastberaden om haar een overweldigend orgasme te bezorgen.

Kate lijkt te bevriezen. Ik hoor haar adem stokken, ze gaat komen! Alle spanning kropt op in haar lichaam totdat ze het allemaal laat vloeien met een luide “OH FUCK!” Tegelijkertijd laat ik haar tepels los. Haar orgasme sleept haar onherroepelijk mee, ze komt sidderend klaar! Haar kontje knijpt gevaarlijk hard in mijn lul, als ik niet oppas spuit ik haar kont vol. Ik trek mijn pik uit haar kont, het kost me al mijn wilskracht om niet mijn hele lading over haar billen te spuiten!

Hijgend rolt Kate van Mark af. Wanneer ze weer op adem is, lacht ze “Fuck wat was dat lekker!” Mark en ik kijken elkaar aan, volgens mij zijn we het er allebei roerend mee eens.

“Als jullie gaan staan, wil ik jullie wel bedanken” stelt Kate voor. Nog loom van haar orgasme duwt ze zich omhoog. Mark en ik gaan op het bed staan. Het mag duidelijk zijn dat Kate nog uitgeput is, maar dat houdt haar niet tegen om met een fonkeling in haar ogen geduldig te wachten tot we klaar voor haar zijn. Wanneer Mark en ik allebei voor Kate staan, pakt ze onze pikken vast en trekt ze ze tegelijkertijd af. Jezus, wat is mijn pik gevoelig, denk ik. Ik sta op springen! Aan het gezucht van Mark te horen duurt het ook niet lang meer voordat hij ook spuit.

Zonder waarschuwing hapt Kate naar Marks pik. “Oh!” kreunt Mark. Vol overgave valt Kate zijn lul aan. Haar hoofd gaat op en neer, op en neer, ik kan alleen maar voorstellen wat ze met haar tong doet…

Het duurt niet lang voordat Mark niet meer kan. “Oh stop stop stop!” roept hij. Uit reflex neemt hij een stap naar achteren. Hij neemt zijn pik zelf in zijn hand en met een paar halen gaat hij onherroepelijk over het randje. “OOOH!” brult hij uit terwijl de eerste straal sperma uit zijn eikel schiet. Het sperma spat op Kates wang, haar neus en zelfs haar voorhoofd. Gelukkig mist hij nog maar ternauwernood haar bruine ogen! Giechelend laat Kate Mark over haar gezicht komen. De tweede en derde straal belanden op haar wang en haar hals. Het zaad druipt direct naar beneden over haar borsten. Jezus, wat een geil gezicht, denk ik.

Kate kijkt mij aan. Met haar blik strak op die van mij gericht neemt ze mijn pik ook in haar mond. Wat ik me net alleen maar kon voorstellen, doet Kate nu bij mij. Ze zuigt heerlijk op mijn pik, haar lippen zijn strak om mijn schacht gesloten en melken mijn pik… Wanneer Kate over mijn toom en mijn eikelrand
likt, houd ik het ook niet meer vol.

Blijkbaar voelt Kate mijn pik schokken. Gewillig laat ze mijn pik uit haar mond glijden. Ik pak mijn pik beet. Met een paar halen kom ik ook tot een orgasme dat van mijn ruggengraat naar mijn ballen trekt. “OOOH!” kreun ik onbeheersbaar uit. Ik voel hoe het zaad uit mijn ballen schiet. Ook mijn klodders sperma spatten op haar gezicht, op haar wangen, op haar lippen… Net voor mijn tweede salvo opent Kate haar mondje, waardoor mijn sperma op haar tong belandt. Ik moet en ik zal mijn zaad op haar tieten spuiten, dus ik mik mijn eikel lager. De derde en vierde stralen vliegen op haar borsten. Zuchtend besef ik dat mijn ballen nog nooit zo leeg hebben gevoeld. Mijn gevoel van bevrediging wordt alleen maar groter als ik zie hoe mijn sperma over haar gezicht en haar tieten druipt…

“Fuck wat zijn jullie veel gekomen!” giechelt Kate. Ik kan mijn antwoord alleen maar uit hijgen, “Je hebt mijn ballen helemaal leeg getrokken!” “Ik zie het!” Mark kan alleen maar knikken en lachen.

Uitgeput gaan we alle drie op bed liggen. Ik zou zo in slaap kunnen vallen naast Kate. De gedachte om naast zo’n heerlijke vrouw wakker te worden… Kate helpt me uit mijn dagdroom. “Zo hebben we het wel goed gevierd of niet?” lacht ze.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners