Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dagje Walibi World - 8207 keer gelezen
Eindelijk was het zover, ik zou met een vriend een dagje naar Walibi World in Biddinghuizen gaan. Ik zeg ‘zou’, omdat ik ’s ochtends wakker werd en ik een SMS op mijn telefoon had ontvangen van dezelfde vriend waarin stond dat hij ziek was en niet kon komen. Hij voelde zich erg lullig, omdat hij wist dat ik niet zoveel vakantiedagen meer had en dat ik voor deze dag speciaal één had opgenomen. Na even balen en nadenken besloot ik dan alsnog maar alleen te gaan en dat bleek uiteindelijk de beste beslissing in mijn leven!

Ik was vaker in Walibi World geweest, ook toen het nog Walibi Flevo en Sixflags Holland heette. Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door achtbanen en daarom vind ik Walibi World sowieso het mooiste park van Nederland en qua achtbanen zeker het mooiste van Europa. Nadat ik in het park aankwam, ben ik gelijk naar de El Condor gegaan, de oudste grote achtbaan van het park. Het was niet zo druk, maar ik moest wel nog even in de rij staan. Ik kon eigenlijk direct al kijken op het platform waar de ‘treintjes’ vandaan vertrokken en toen zag ik haar. Blond haar tot op haar schouders, ik gokte ongeveer 1 meter 75, atletisch figuur, echt de vrouw van mijn dromen, althans van veraf. Ze werkte bij de El Condor en zorgde er per ritje voor dat alle beugels goed vastzaten. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, ze had prachtige volle borsten en op een gegeven moment stond ze achter een soort bureautje iets op te schrijven en ik zag een kont zoals ik nog nooit had gezien! Uiteindelijk kwam ik dichterbij en ze had allang door dat ik mijn ogen niet van haar af kon houden. Mensen schijnen een soort zesde zintuig te hebben, die ervoor zorgt dat je voelt dat mensen met hun ogen in je rug ‘prikken’. Uiteindelijk mocht ik instappen en ik struikelde zowat over een opstapje vlak na de poortjes en ik zag dat ze me aankeek en even zachtjes glimlachte. Ik mocht helemaal vooraan instappen en toen ik zat kwam ze naar me toe en ik voelde me helemaal niet op mijn gemak, de zenuwen gierden door mijn lichaam. Ze is zo mooi dacht ik en toen ze dichterbij kwam zag ik ook nog dat ze blauwe ogen had, als een oceaan zo mooi! Terwijl ze de beugel bij mij omdeed, viel me op dat ze een beetje half over mij heen hing, ze pakte de beugel aan de verre zijde vast en niet aan de zijde waar ze naast stond. Hierdoor rook ik haar parfum en zelfs dat was perfect, ik dacht dat het Angel van Thierry Mugler was. Ik kreeg het er in ieder geval warm van. Toen ze de beugel had omgedaan, keek ze mij recht in mijn ogen aan. Terwijl ze mij aankeek, stopte ze mijn kin tussen haar duim en wijsvinger, lachte lief en gaf een knipoog, WAUW!

Van de rit heb ik niet veel meegekregen en bij het uitstappen heb ik haar niet meer gezien. Terwijl ik half dromend wegliep van de achtbaan stopte ik mijn handen in mijn jaszak en daar voelde ik iets wat er niet hoorde, een briefje. Op het briefje stond ‘Invaliden toilet, El Condor, 12.30’. Mijn hart sloeg drie keer over en de zenuwen die een beetje waren weggezakt, kwamen nu letterlijk dubbel zo sterk terug. Ik had niet door dat ik volledig stilstond en iemand liep tegen mij aan. Hierdoor schrok ik ‘wakker’ en ben doorgelopen. Naast de El Condor staat een gebouwtje met o.a. toiletten. Het invaliden toilet was afgesloten en er hing een briefje aan waarop stond dat er onderhoud werd gepleegd en ze niet toegankelijk waren.

Na een eeuwigheid was het eindelijk 12.30 en daar stond ze bij het gebouwtje, wat een vrouw! Ik liep naar haar toe en ze zei heel vrolijk: “Hoi! Ik ben Marjan!”. Ik stelde me voor en ze zei met een knipoog: “Het lijkt me wel duidelijk, je komt niet voor niets bij het ‘invaliden toilet’, of wel soms?” en ze maakte de deur met een sleutel open. Omdat het om een hoekje was, kon niemand ons naar binnen zien gaan en toen de deur dichtging, begon ze gelijk. Terwijl ze mij direct vastpakte en tegen zich aan drukte, zei ze “Jezus, ik heb nog nooit zo’n lekkere gozer als jou gezien, ik was gelijk verkocht!” en ze zoende me direct vol op mijn mond. Ze kon zoenen als de beste, misschien komt het door het moment, maar het was de lekkerste zoen in mijn hele leven. Terwijl onze tongen heftig met elkaar in conclaaf waren, liepen we naar achteren. Er stond een soort plank waar alle wastafels in zaten. Terwijl we liepen, zoende ik haar in haar nek en zij voelde door mijn broek heen aan mijn kruis. Ze zei dat ze botergeil was en dat haar honger gestild moest worden. Terwijl ze op de plank met de wastafels ging zitten deed ik haar trui uit en pakte haar volle c-cup borsten vast. Direct daarna deed ik haar BH uit en inmiddels lagen haar schoenen, sokken, broek en mooie slip al op de grond, ze was volledig naakt!

Nu ik haar in vol ornaat kon zien, werd ik gek, die borsten waren heerlijk om te zien en ik pakte ze direct met twee handen vast, terwijl ik naar haar volledig kaalgeschoren poesje keek, wat een ding, perfect in vorm! Op de één of andere manier was alles perfect aan haar! Terwijl ik haar nog een keer zoende, ging ik langzaam naar beneden, ik masseerde haar borsten met mijn handen en mijn tong. Ze vond het heerlijk. Inmiddels was ze druk met haar poesje bezig, ze wisselde af, eerst met haar vingers diep in haar poesje, daarna lekker draaiend over haar klit. Ondertussen bleef ik haar aankijken en zag ik haar genieten als een idioot, ze kon haar ogen bijna niet open houden, haar hoofd ging een beetje naar achter en ze kreunde zachtjes. Langzaam ging ik verder naar beneden, pakte haar hand, likte haar vingers af en zag hoe geil ze daarvan werd. Ik drukte mijn vingers bij haar naar binnen en met mijn tong begon ik haar klit te masseren. Ze pakte mijn hoofd beet en drukte deze hard tegen haar poesje. Ik moest mijn hand weghalen en ze zei: “Neuk me met je tong!”. Ik gehoorzaamde, maakte mijn tong stijf en liet haar het tempo bepalen. Terwijl mijn tong in en uit haar poesje ging, gebruikte ik mijn duim om haar klit te masseren. Het ging sneller en sneller en ze kreunde harder en harder. Ik voelde hoe er meer sappen werden aangemaakt en even later schokte haar hele lichaam en kwam er een kleine krijs uit haar mond: “Oooh!”. Daarna hijgde ze nog behoorlijk na en uiteindelijk zei ze dat ze nog niet vaak zo heerlijk was klaargekomen.

Inmiddels kookte mijn zaad van al dat geile gedoe en volgens mij voelde ze dat aan, want ze ging staan, maakte mijn riem los en terwijl ze mijn broek en boxer naar beneden deed, had ik mij ontdaan van het t-shirt dat ik droeg en daar stond ik dan met de broek op mijn enkels. Doordat ze mijn broek had uitgetrokken, kwam ze op haar knieën terecht en ze legde haar knieën op haar trui die op de grond lag. Terwijl ze mij zo zag staan zei ze: “Zo zo! Met zo'n lekkere kaalgeschoren lul weet ik wel raad!”. Ik werd botergeil, mijn lul was half stijf en toen ze hem vastpakte sprong hij gelijk de lucht in en ze zei: “Jezus, wat een lekker stuk vlees heb ik in mijn handen zeg!”. Ze twijfelde geen moment en draaide met haar tong speels om mijn eikel, daarna nam ze mijn lul in haar mond en zoog zachtjes terwijl ze lekker op en neer ging. Ik dacht dat ze net iets verder zou gaan dan de eikel, zoals de meeste vrouwen, maar ze bleek getrained. Bij elke haal ging ze iets dieper en ze kreunde steeds zachtjes, ik werd helemaal gek! Ze ging steeds verder, totdat mijn lul volledig deep throat ging. Ze wilde dat ik haar mond neukte en dat deed ik, ze kreunde van genot en zoog lekker aan mijn lul, tering, wat een genot! Toen ze voelde dat ik bijna ging komen, trok ze haar hoofd terug en zei ze: “We zijn nog niet klaar jongeman!”.

Ze ging weer op de plank met de wastafels zitten en kreunde “Neuk me, neuk me zo hard als je kunt met die dikke lul van je, ik moet die lul diep in me voelen!”. Zo gezegd zo gedaan. Voorzichtig positioneerde ik mijn lul voor haar opening en wilde langzaam beginnen. “Nee!”, zei ze, “…ik zei hard!” en duwde zo hard als ze kon met haar voeten tegen mijn kont en mijn lul knalde in één keer diep in haar natte kutje. Het voelde als een warm thuiskomen en ze genoot ervan, ik zat echt diep in haar zonder verdere bewegingen te maken. Na dit korte moment van intens genot, begon ik te stoten, hard en diep, zo hard als ik kon en ze schreeuwde het bijna uit. Om haar wat minder geluid te laten maken, stopte ik mijn vingers in haar mond, waaraan ze zachtjes ging zuigen. Ik stootte harder en harder en het sopte als een idioot, de sappen liepen langs haar benen en toen voelde ik haar spieren verkrampen, ze kwam klaar zoals ik nog nooit had meegemaakt! De nagels stonden in mijn rug, ze kreunde als een idioot en ik hield het bijna niet meer en wilde haar helemaal vol spuiten. Toen ik bijna zover was duwde ze zich van mij af en ging heel snel weer op haar knieën voor me en zei: “Mijn honger is gestild, maar ik heb nog dorst! Denk je dat je die dorst ook nog kunt stillen?”. Van die opmerking ging mijn zaad bijna letterlijk koken en terwijl ze haar hand om de schacht van mijn lul deed en haar mond langzaam zuigend over mijn eikel bewoog zei ik: “Ik hou het niet meer, ik kom!”. Waarop zij zei: “Spuit me alsjeblieft vol, zoveel je kunt!!”. Ze deed haar mond open, bewoog haar hand nog twee keer heen en weer en toen ontplofte ik. De eerste lading was enorm, mond vullend en ze schrok er een beetje van, maar er kwamen nog vijf of zes golven waar iets minder zaad uit kwam en ze liet alles in haar mond verdwijnen. Na deze ultieme golven van genot liet ze mij de volledige lading zien en dat was echt een mond vol, ik wist niet dat ik zoveel kon produceren in één keer. Terwijl ze zachtjes lachte en mij heel lief en geil aankeek, slikte ze in één keer alles door en zei: “Wauw! Dit is het lekkerste zaad dat ik ooit heb gehad!”. Hierna deed ze haar mond weer om mijn lul en zoog alles wat er nog in zat eruit en likte daarna mijn hele lul volledig schoon!

We waren beiden uitgeput en we gingen op de koude vloer liggen, maar dat maakte niets meer uit, we kropen in elkaars armen, we zoenden nog wat na en ze zei: “Met jou wil ik oud worden, jij bent echt fantastisch!”. Waarop ik alleen maar kon zeggen: “Ik zal de rest van mijn leven voor je opofferen, wat een vrouw ben jij!”. Na een korte periode van serene rust hebben we ons weer aangekleed, kreeg ik nog een lekkere zoen en zijn we het park weer ingelopen, zij moest weer aan het werk en ik moest nog in veel meer achtbanen, maar voordat we echt gedag zeiden hebben we natuurlijk eerst onze adressen uitgewisseld.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners