Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Christine - 10501 keer gelezen
Voor topsporters bied de fysiotherapie opleiding van de Hogeschool Utrecht de mogelijkheid om een aangepast rooster te volgen. Dit houdt in dat je over het algemeen vroeg begint maar dan wel voor twee uur klaar bent zodat je op tijd bij de training kan zijn.
Christine turnde tot voor kort op een hoog niveau maar zat niet in de top. Daarom begon ze haar opleiding in de reguliere tak, maar naarmate de opleiding vorderde bleek het steeds moeilijker te zijn om nog een fatsoenlijk trainingsschema te volgen naast haar studie. Dit was de reden dat ze in goed overleg, na haar eerste studiejaar, overstapte naar de topsport klas.
Ze was lang voor een turnster, met haar 1.75. Ze had blond haar met blauw-groene ogen en had het strakke lijf dat hoorde bij een turnster die een dagelijks trainingsregime heeft. Hoewel ze net 19 was geworden had ze al enkele jaren met een van haar voormalige trainers die met zijn 30 jaar veel ouder was dan zij.
Ze had moeten wennen aan de nieuwe klas die veel individualistischer was dan dat ze tot nu toe gewend was. De lessen waren wel veel interessanter geworden vond ze. Omdat je als fysiotherapeut in opleiding de helft van de dag in je ondergoed doorbrengt is het leuk om getrainde mensen om je heen te hebben.
Hoewel ze dus al twee jaar een vriend had en in principe geen klachten had over de erotiek in hun relatie had ze af en toe wel het idee dat ze wat misliep door zich zo vroeg al te binden. Ze merkte dat ze enigszins jaloers was op haar vriendinnen die zo nu en dan stomende kortstondige romances hadden met verschillende spannende mannen. Ze miste simpelweg het spel van flirten & verleiden dat paste bij haar leeftijd.
Het tweede jaar van haar studie liep tegen het einde en haar turnprestaties waren veel beter geweest het afgelopen jaar omdat ze nu de regelmaat had gevonden die ze nodig had. Om te vieren dat het jaar er op zat werd een klassenfeest georganiseerd door een klasgenoot die Mikander heet. Hij was een leuke 23 jarige jongen met een fijn gezicht en goed lijf, ze kon in principe redelijk goed met hem overweg maar had niet bijzonder veel contact met hem op school. Christine wist dat hij al een tijd een vriendin had en dat hij een half jaar geleden was gestopt met (top)sporten omdat hij zich volledig wilde richten op zijn studie. Hij trainde nu alleen nog wat bij in de sportschool waar hij ook werkte.
Het feest werd gehouden bij Mikander thuis en had als thema Gay en Girly, wat resulteerde bij veel (te) strakke shirts bij de jongens en rokjes, hoge hakken en véél kraalsieraden bij de dames.
Gedurende het feest merkte dat Mikander veel spontaner was in zijn eigen omgeving dan op school. Ze raakten met elkaar aan de praat en het bleek dat hij ook het gevoel had dat hij te jong gesetteld was met zijn vriendin. De gesprekken werden intiemer en naarmate de avond vorderde en ze beiden meer aangeschoten raakten werden er steeds intiemere zaken besproken. Geheime verlangens, plekjes en strategieën werden besproken. Hun eerste keer, slechtste keer en beste keer.
Op een gegeven moment hoorde Christine zichzelf zelfs vertellen hoe ze het beste opgegeild kon worden. Dat ze het lekker vond om vanachter tegen een man aangedrukt te worden en omklemd te worden door grote sterke armen. Ze vertelde dat ze de harde lul van die man door zijn broek heen wilde voelen terwijl hij lichtjes tegen haar aanrijdt, geile dingen fluistert, haar lichtjes kust in haar nek en haar likt op dat ene speciale plekje achter haar oor.
Ze schaamde zich enigszins naar haar vriend toe, toen ze merkte dat ze langzaam geil begon te worden van het gesprek met Mikander, maar ze schudde dit gevoel van zich af door te bedenken dat het toch maar bij een gesprek zou blijven en dat ze dus in wezen niets fout deed.
Het werd later en later en hoewel de sfeer tussen Christine en Mikander broeierig bleef, sloeg toch ook de vermoeidheid bij hen en hun klasgenoten toe. Er bleven veel mensen slapen wat resulteerde in een beperkte slaapgelegenheid. Christine had een luchtbed en laken meegenomen. Dat leek haar voldoende aangezien het een warme klamme nacht was. Ze merkte voor het eerst dat er wat mis was toen ze haar tas opendeed en er een frisse lucht tegemoet kwam die ze normaal gesproken alleen onder de douche gewend was. Haar shampoo fles was opengesprongen en al haar spullen zaten onder een plakkerige natte vloeistof.
Christine baalde van de situatie. Ze kon niet meer naar huis omdat de laatste treinen allang vertrokken waren, en aangezien twee van haar fijne klasgenoten hun luchtbed ‘vergeten waren’ mee te sjouwen, waren de twee banken al bezet.
Ze stond zich net mentaal voor te bereiden om de nacht door te brengen op de houten vloer, toen Mikander kwam informeren wat er aan de hand was. Nadat ze het verhaal had verteld stelde hij lachend voor dat ze bij hem in bed kon slapen, aangezien hij een groot tweepersoonsbed had en zijn vriendin niet bij hem sliep die nacht.
Christine aarzelde een tijdje, enerzijds was het not done om met iemand in een bed te slapen als je een relatie had, maar anderzijds had ze ook geen zin om morgen stijf als een plank op de training te verschijnen. Daarnaast hadden ze allebei een langere relatie en waren ze toch zeker volwassen genoeg om de grenzen te kunnen bewaken.
Op de grond in de slaapkamer lagen enkele klasgenoten al op hun luchtbed of campingmatje. Er werden wel wat vreemde gezichten getrokken toen Christine in het tweepersoonsbed van Mikander stapte maar niemand twijfelde aan haar verhaal toen ze haar met shampoo doordrongen pyjama op een van de hoofden op de grond gooide. Mikander kwam de kamer binnen en ging naast Christine liggen. Ondanks dat er nog wat werd gedold met de klasgenoten in de kamer merkte Christine dat de sfeer nog steeds broeierig en spannend was. De medestudenten op de vloer vielen een voor een in slaap, en na een tijdje zeiden ook de twee in het bed elkaar welterusten. Ze bleven keurig ieder aan hun eigen kant van het bed. Christine had besloten om het bloesje aan te houden dat ze bij het feest ook aan had gehad, zodat ze niet volledig in haar ondergoed naast hem lag. Ze was zich echter zeer bewust van het lijf van Mikander dat een halve meter van haar vandaan lag. Haar bloesje plakte nat bezweet tegen haar lichaam en eigenlijk wilde ze het heel graag uit doen. Het was simpelweg te heet om in slaap te vallen. Het was eigenlijk gekkigheid dat ze op school wel gewoon in haar ondergoed door de klas kon lopen maar nu opeens preuts ging liggen doen, terwijl ze gewoon hinder ondervond van het kledingstuk.
Ze ging rechtop zitten en ontdeed zich van haar blouse. Ze wierp een schuin oog op Mikander die op zijn laken was gaan liggen, gekleed in slechts een boxershort. Hij was schijnbaar in slaap want hij bewoog niet en had een regelmatige ademhaling.
Gefascineerd keek ze naar het lichaam van Mikander. In de lessen had ze natuurlijk wel om zich heel gekeken maar ze had nooit de kans gehad om hem uitgebreid te observeren.
Terwijl ze met haar blik zijn lijf keurde dacht ze terug aan de hitsige gesprekken die ze eerder deze avond had met hem had gevoerd. Ze bedacht zich dat hij had verteld dat hij het lekker vond als een meisje aan zijn tepels zoog, terwijl ze keek naar de brede borstkas van de man naast haar. Dat hij het geil als een meisje dan langzaam verder naar beneden likte, via zijn strakke buik naar zijn geslacht om hem daar dan uitgebreid te teasen. Haar blik ruste nu op de bult in zijn boxershort. Ze voelde dat haar herinneringen, in combinatie met de bijna naakte Mikander die nu naast haar lag te slapen, haar lust hadden aangewakkerd. Het was net alsof de hele avond voorspel was geweest. De gesprekken, de wijn, het taboe dat je niet met een andere man in bed moest duiken tijdens je relatie, en al helemaal niet in je string en bhtje, was doorbroken.
Ze ging weer liggen, zij het deze keer iets dichter bij Mikander. Ze raakte hem net niet aan maar kon de warmte van hun lichamen voelen. Ze keek naar zijn slapende lijf en terwijl ze dacht aan zijn erogene zones, liet ze haar eigen handen over haar verlangende lijf glijden.
“…dit kan niet…” schoot het even door haar heen, “…je hebt een vriend, en die zou dit echt niet pikken…”
Maar feitelijk waren het toch zeker haar eigen handen die nu haar eigen intieme plekjes beroerden. Ze masturbeerde wel vaker, dan voelde zich toch ook niet schuldig. Mikander sliep dus die zou er niets van merken. Ze vingerde zich nu puur en alleen voor haar eigen genot, en niet om een showtje weg te geven voor Mikander.
Op deze manier verantwoorde ze voor haarzelf het bevredigen van haar lustgevoel terwijl ze naast Mikander lag. Haar natte lipjes gleden langs elkaar heen onder de bewegingen van haar vingers die snelle cirkels draaiden rond haar klitje, terwijl haar andere hand haar tepels beroerde door de stof van haar bh heen.
Ze schoof iets verder naar Mikander toe, en haar been raakte nu het zijne. Het lichaamscontact maakte het onmogelijk om haar met moeite ingehouden hijgen nog langer te onderdrukken. Ze stopte even met het vingerspel in haar string om de bh die ze aanhad los te maken. Ze verlangde naar meer lichaamscontact en hoewel het risico bestond dat ze Mikander wakker zou maken ging ze met haar naakte rug tegen hem aan liggen en duwde haar billen tegen de zijkant van zijn heup.
Ze schrok zich een ongeluk toen Mikander zich omdraaide en een arm om haar heen sloeg, zodat ze nu lepeltje lepeltje naast elkaar lagen. “Zou hij al die tijd wakker zijn geweest?” bedacht ze met een schok. Maar schijnbaar was dit voor Mikander een automatisme en dacht hij al slapende dat hij zijn eigen vriendinnetje omarmde.
Christine moest zich even herstellen van de schrik maar al gauw zorgden de omarming om haar middel, de lichte touchering van zijn kruis tegen haar billen en zijn ademhaling die haar nu speels kriebelde in haar hals en haar ervoor dat ze weer net zo opgewonden werd als even daarvoor.
Haar hand verdween al snel weer tussen haar benen en ze begon zichzelf weer heel voorzichtig te betasten, bang als ze was om Mikander wakker te maken. De lust doordrong haar lichaam beetje bij beetje onder het langzame spel van haar vingers. Ze besefte zich zijdelings dat dit eigenlijk niet kon omdat ze nu wel heel duidelijk geil werd van het lichaam dat tegen haar aanlag maar ze stelde zichzelf gerust door te bedenken dat ze alleen zichzelf genot verschafte aangezien Mikander lag te slapen.
Haar vingerwerk vorderde gestaag en ze kon het niet laten om voorzichtige heupwiegende bewegingen te maken tegen het kruis van Mikander. Door het idee dat hun geslachtsdelen slechts door elkaar gescheiden werden door twee zeer dunnen laagjes stof maakte haar zo geil dat ze haar voorzichtigheid overboord gooide. Ze duwde steviger met haar billen in ritmische bewegingen tegen het kruis van Mikander, verhoogde het tempo van haar vingers en duwde haar gezicht in het kussen om haar hijgen te dempen. De hele broeierige avond zou nu snel een afsluiting krijgen, nu de spanning zich steeds meer opbouwde in haar lichaam en ze zich doelbewust naar een hoogtepunt toe werkte.
Haar heup bewegingen werden beantwoord vanaf de andere kant en ze voelde de arm van Mikander die haar iets dichter tegen zijn gespierde borst aanduwde. “Hij is wakker..!” bedacht ze zich geschokt. Het hoogtepunt wat ze bijna had bereikt was nu weer ver weg, maar ze was nog wel ontzettend geil.
Snel maakte ze een afweging, wat zouden haar spelregels worden. In principe waren zijn ritmische stoten niet veel anders die van de andere jongens die tijdens het uitgaan achter haar dansten. Ze liet hem begaan, geil als ze was, en bracht haar hand weer in haar doorweekte stringetje. Ze ving zijn stoten behendig op met haar billen en voelde zijn gloeiende keiharde lul door zijn boxer tussen haar bilspleet.
Zijn hand begon haar lijf te verkennen, maar eigenlijk was dit niet veel anders dan de massage handelingen die hij bij haar op school had gedaan, ware het niet dat hij nu ook over andere lichaamsgebieden kon effleureren. Ze was zo hitsig geworden dat ze in staat was voor zichzelf alles goed te praten en zich helemaal over te geven aan de geilheid die zich van haar meester had gemaakt. Ze voelde zijn hand over haar heup glijden, langs haar slanke buik, tussen haar borsten door strelend naar haar hals. Hij kreunde in haar oor en ze deed zelf geen moeite meer om haar hijgen te verbergen. Ze voelde zijn hand naar beneden glijden langs haar flanken naar haar billen en vervolgens terug omhoog om haar rechterborst te omvatten.
Ze haalde haar eigen hand even uit haar natte slipje, weg van haar gezwollen klitje. Ze trok de natte stof van haar string diep tussen haar lipjes zodat deze nu aan weerszijden langszij kwamen. Vervolgens reikte ze naar achter en vond de harde lul van Mikander. Ze betaste hem even en voelde dat het voorvocht een grote natte plek in zijn boxer had gecreëerd. Ze gleed zijn boxershort in en omvatte zijn stijve geslacht. Ze kneedde het harde ding ritmisch terwijl ze met haar duim over zijn van voorvocht natte eikel gleed. Haar andere hand bracht ze weer tussen haar benen om zichzelf weer te verwennen. Nu de stof van haar string haar lipjes niet meer omvatte voelde ze dat de binnenkant van haar dijen nat begon te worden en haar benen glibberden langs elkaar heen op het ritme van de stoten in haar hand.
De liefkozende hand van Mikander verliet haar borst om zijn boxershort naar beneden te trekken terwijl hij haar kuste in haar nek en achter haar oor. Hij lag nu met ontbloot geslacht naast haar en neukte haar in haar vuist.
Christine wist dat ze ver voorbij een grens was. De enige manier om deze handelingen voor zichzelf goed te praten was het ongelofelijk geile gevoel dat het haar bezorgde. Het was zo lang geleden dat ze met een andere man dan haar vriend had liggen seksen, dat de hele situatie veel intenser ervaren werd. Ze voelde zich stout omdat ze nu het feit had aanvaard dat ze vreemdging, maar om de een of andere reden werd ze alleen maar geiler van het idee in plaats van zich schuldig te voelen.
Ze wilde meer van hem voelen, en bracht zijn stijve nu tussen haar benen. Ze klemde zijn lul tussen de natte binnenkant van haar benen. Zijn eikel duwde nu schuin omhoog tegen haar klitje en de stam van zijn lul zat tussen haar lipjes, slechts gescheiden van haar schacht door een doorweekt stukje stof dat diep in haar kutje zat gezogen.
Christine gunde hem weinig bewegingsruimte zodat zijn eikel steeds zachtjes de onderkant van haar klitje beroerde over de stof van haar string heen terwijl ze zelf met haar hand de bovenkant streelde. De vrije hand van Mikander omvatte haar rechter borst en zijn vingers speelde met de tepel. Ze voelde de staf tussen haar natte lipjes glijden, nat van haar vocht, en zijn eikel tegen haar klitje stoten. Ze voelde haar climax naderen en drukte zich tegen het gespierde lijf van Mikander. Haar orgasme kwam als een krampende ontploffing dat begon in haar kutje en zich vliegensvlug van haar krampende lijf meester maakte. Ondanks de medestudenten die in de kamer lagen te slapen deed ze geen moeite om haar langgerekte kreun in te houden. Hijgende lag ze bij te komen van haar orgasme, terwijl de kloppende stam van Mikander nog steeds tussen haar lipjes glibberde. Ze voelde zich een stout meisje en wilde door zijn stoten heerlijk gestraft worden.
Ze ging van haar zij op haar buik liggen en liet hierbij de penis van Mikander tussen haar warme natte benen ontsnappen.
Christine trok het natte stringetje opzij uit haar gleufje zodat ze hem vrije toegang gaf tot haar vagina. “Pak me hard” spinde ze tegen Mikander terwijl ze haar string opzij bleef houden en haar benen lichtjes voor hem spreidde.
Mikander kwam achterlangs bij haar binnen. Ze genoot van de penetratie van haar drijfnatte kutje, en ze besefte dat ze onbewust de hele avond naar dit punt had toegewerkt. Toen hij volledig in haar was plaatste hij zijn benen naast de hare en duwde die naar elkaar toe. Ze had het gevoel dat ze zijn harde lul zo strak omklemde dat hij onbeweeglijk in haar vastzat. Mikander begon met korte felle harde stoten diep in haar onderbuik te bewegen. Ze voelde zijn hardheid langs haar vaginawand glibberen en kermende van genot. Christine duwde zich af aan de spijlen van het bed om zijn stoten zo goed mogelijk op te vangen en hem zo mogelijk nog dieper in haar kut te laten doordringen.
Mikander plaatste zijn handen aan weerszijden van haar heup om zich zo af te zetten en zijn stoten van meer kracht te voorzien. Ze werd zo hitsig van de dierlijke wildheid van hun paring dat ze een hand weer naar haar klitje bracht en zich koortsachtig begon te vingeren.
Wat voelde ze zich stout, nat en wild nu ze de verwoede stoten van haar studiegenoot probeerde op te vangen terwijl ze zichzelf klaar lag te vingeren. Haar hijgen was meer een soort gegrom geworden terwijl ze hard en intens klaar kwam. Versuft van haar orgasme lag ze onder de stotende Mikander en ze was net een beetje bij zinnen toen ze hem voelde verstarren bovenop en in haar terwijl ze in haar buik zijn zaadlozing kon voelen. Hijgend lag hij nog na te stoten en bracht straal na straal bij haar binnen in haar nog na krampende gleufje.
Ze lagen nog een tijdje zo stil bovenop elkaar, niet bij machte om van houding te verwisselen. Ze voelde na een tijdje zijn penis langzaam aan verkleinen en uit haar glijden, gevolgd door een golf van lichaamssappen en hij draaide van haar af. Ze kroop tegen hem aan en bedacht zich dat ze nog niet hadden gezoend. Ze bracht haar lippen naar de zijne en ze tongden langdurig voordat ze naakt tegen elkaar aan in slaap vielen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners