Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Chatsessie - 8085 keer gelezen
Patrick besloot een verhaal op deze site te schrijven over een jongen en een meisje die elkaar via internet leerde kennen. Mike en Kim heette deze personages. Mike en Kim waren beide zeer ondeugend, beide dachten ze vaak aan sex. Het duurde dan ook niet lang dat zij over sex praatte met elkaar, het was zelfs zo dat dit het enige onderwerp was waar zij het over hadden als zij met elkaar aan het chatten waren.

Mike is een 24 jarige jongen, hij is redelijk lang, zijn haar is gemillimeterd. Mike is niet de meest zelfverzekerde jongen die er rond loopt maar ook niet verlegen. Hij heeft een aantal meiden gehad, maar nadat het uit is gegaan met zijn laatste vriendin is het wat rustig wat betreft de vrouwen.

Kim is een meisje van 19, ze is niet zo lang, slank en heeft mooi bruin style haar. Ze heeft een mooie C cup en een kontje om trots op te wezen. Ondanks Esmee er zeer goed uitziet is zij toch redelijk onzeker over zichzelf.

In dit verhaal deed Kim alles wat Mike haar opdroeg, zij was zijn camslaafje. Soms deed Mike ook wat Kim wilde, maar Mike genoot ervan dat hij de macht had over de situatie en dat hij Kim alles kon laten doen. Kim genoot van het feit dat zij zich helemaal kon laten gaan voor de webcam, en dat zij iemand, Mike in dit geval helemaal gek kon maken.

Patrick was best trots op het resultaat, voor zijn gevoel had hij een redelijk goed verhaal geschreven en hij was dan ook benieuwd hoe de lezers zijn verhaal zouden beoordelen. Ergens hoopte hij op een goed cijfer, maar wat hij er echt mee wilde bereiken is dat een vrouwelijke lezer van dit verhaal hem zou mailen en dat zij Kim wilde zijn. Hij had dan ook een nieuw email adres aangemaakt en deze op de site neergezet.

Er gingen een aantal dagen voorbij, zijn verhaal werd redelijk goed beoordeeld. Het was het eerste verhaal dat Patrick schreef dus hij was best een beetje trots. Maar na 3 dagen was er nog geen reactie en ergens had Patrick de hoop al opgegeven. Het was te mooi om waar te zijn.

2 weken na het plaatsen van zijn verhaal opende hij zijn mailbox. Er stond een mailtje in van Esmee:

Hi Patrick,

Ik heb net je verhaal gelezen die je geschreven hebt. Ik vond het werkelijk een fantastisch verhaal! Het was erg realistisch en ik vroeg me ook af of dit een fantasie van jou is of dat dit waar gebeurd is? Ik werd enorm geil dat ik aan het lezen was en wil je daarom ook belonen met een foto :) De foto heb ik gemaakt tijdens het lezen.

Hopelijk stuur je me wat terug, misschien kunnen wij ook een keer chatten ;)
Dikke kus,

Esmee

Patrick kon zijn ogen niet geloven, hij wist niet hoe snel hij de bijlage in de mail moest openen, wat voor foto zou het zijn? Hij opende de foto en zag dat het een foto was van Esmee hoe zij zichzelf aan het vingeren was.

Vrijwel meteen verscheen er een bobbel in zijn broek. Hij bedacht zich geen moment en hij wist niet hoe snel hij zijn broek uit moest doen. Hij pakte zijn lul stevig vast en begon er lekker aan te trekken terwijl hij zijn ogen niet van de foto af kon houden. Hij was zo geil geworden dat het niet lang duurde voor er dikke klodders sperma zijn pik uitschoten. Uithijgend bleef hij naar de foto kijken en hij wilde meer. Hij drukte op de reply knop en beantwoordde de mail van Esmee:

Hee Esmee,

Bedankt voor je compliment over mijn verhaal. Ik hoopte al op een reactie van iemand.

Je foto is fantastisch en ik ben net echt heerlijk klaargekomen! Om te beginnen zou ik graag wat meer van je willen weten. Vertel me is hoe oud je bent en waar je vandaan komt?

In je volgende mail verwacht ik een foto waarop ik je helemaal kan zien. Ik wil je gezicht zien, je borsten zien en je kutje.

xx

Patrick

Er gingen een aantal mailtjes op en neer. Esmee stuurde allerlei foto's van zichzelf. Esmee is een blond meisje van 21 jaar, ze woonde niet in de buurt en ze vond het spannend om in contact te komen met een vreemde. Het maakte haar niet uit hoe Patrick er uit zag. Ze wilde alles doen wat Patrick haar opdroeg, ze wilde net als Kim in het verhaal een camslaafje zijn althans daar wilde ze mee beginnen. Uiteindelijk wilde ze heerlijk geneukt worden, ze wilde zich als een slet gedragen.

Dit was wat Patrick wilde bereiken, het begon er op te lijken dat hij prijs had, en ze zag er nog goed uit ook!

Patrick is een jongen die geil word van allerlei soorten vrouwen. Klein, lang, dik, dun, grote tieten, kleine tieten, blond/rood/bruin/zwart haar, oud, jong het maakte hem niet uit. Hij wil gewoon een geile slet waar hij alles mee kan doen, alles wat hij wil!

Esmee was een meisje dat veel aandacht krijgt van mannen. Blonde haren, redelijk grote tieten en slank. Ze had een ondeugend gezichtje en zo bleek later een geile stem.

Het mailen ging al snel over in chatten. Esmee deed haar webcam aan en Patrick zag een leuk spontaan meisje in beeld verschijnen met zaadvragende ogen.

Het enige dat Esmee zei was: Kijk en geniet! En als ik klaar ben doe ik alles wat je wilt!

Patrick ging achterover hangen in zijn bureaustoel, hij pakte zijn stijve pik vast en begon er rustig aan te trekken. Op het beeld zag hij Esmee zich langzaam uitkleden. Ze bleef even in beeld staan met haar bh en stringetje nog aan. Ze draaide een rondje zodat Patrick alles goed in zich kon opnemen. Terwijl zij met haar rug naar het beeld toe stond deed ze haar bh af. Ze deed haar handen voor haar tieten en draaide zich toen weer om naar het beeld toe. Met een ondeugende blik liet ze heeel langzaam haar handen zakken. Na enkele seconde had Patrick zicht op 2 heerlijke tieten. Met haar handen begon ze haar tieten zachtjes te kneden. Ze bukte voorover en in beeld waren 2 bungelde tieten te zien, Patrick begon steeds harder aan zijn pik te trekken en vanuit zijn tenen voelde hij zijn zaadlozing opkomen. Hij wilde nog niet klaarkomen, dus hij stopte even en Esmee had zich ondertussen alweer met haar rug naar het beeld toe gedraaid. Ze bukte voorover zodat Patrick een goed beeld kreeg van haar kontje. Hij zag heerlijke billen in beeld, en het liefst zou hij ze meteen beetpakken, helaas kon hij niet door het scherm heen. Esmee begon met haar billen in het beeld te wiebelen en ze wist precies hoe ze het hoofd van Patrick op hol kon brengen. Esmee pakte haar bureaustoel en ging er opzitten.ze deed de webcam een stukje naar beneden en plaatste haar voeten op het bureau, ze deed haar benen zo wijd mogelijk en dit gaf Patrick zich op een heerlijk kaal geschoren, natte kutje. Ook deed Esmee het geluid aan en Patrick kon haar nu horen:

Hoi Patrickje zei Esmee, je vind me wel geil he? Ik vind het in ieder geval heel geil om te bedenken dat jij nu je harde lul aan het aftrekken ben terwijl je naar mij zit te kijken.

Ze praatte nog even verder en ondertussen was ze zichzelf aan het vingeren. Het praten ging over in gekreun, OOHHH jAAAA, LEKKERRR, IK WIL JE PATRICK, IK WIL JE IN ME!! OOO JAAA..

Patrick kon het niet meer aan, bij het zien van dit showtje en bij het horen van Esmee haar gekreun. Hij spoot zijn zaad over zijn buik en bleef kijken naar Esmee.

Esmee begon steeds luider te kreunen, en Patrick zag dat ze op het punt stond om gillend klaar te komen. OOOOOHHH JAAAA IIIKKK KKKOOOMMMMMMMM

Uithijgend zat Esmee op haar bureaustoel, na ongeveer een minuutje keek ze glimlachend in de webcam en zei: zo dat was heerlijk, heb je er van genoten. Patrick typte dat hij het een mooi showtje vond. De volgende keer bepaal ik wat je doet! Ze knikte ja met een lach.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners