Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Cassiere - 8380 keer gelezen
Ik kom al tijden in dezelfde supermarkt. Prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend, assortiment is zeer breed en het personeel is zeer vriendelijk. Als het even uitkomt, maak ik vaak een praatje met de caissières. Een week of twee geleden stond ik bij het afrekenen voor een mij onbekend gezicht. Ook daar een babbeltje mee gemaakt en het was een gezellige meid. Een figuur als dertien in het dozijn, maar ze had wel uitstraling. Ze heette en heet nog immer Tanja en woonde, toen we het daar over hadden, op een steenworp afstand van me. Ze had een vriend met wie ze samenwoonde.

Op een dag kwam ik er weer en trof haar nogal somber aan. Op mijn vraag of er iets aan de hand was, vertelde ze me dat haar vriend het had uitgemaakt omdat hij een andere vrouw was tegen gekomen. “Verdorie”, zei ik: “dat is sneu”. “Ja”, zei ze: “maar wat er nog bijkomt is dat ik zijn woning heb moeten verlaten en weer even bij mijn ouders woon. “Schatten van mensen, maar ze denken nog steeds dat ik hun kleine meisje ben.”
Ik dacht even na en spontaan bood ik haar aan dat ze rustig een tijdje bij mij kon komen wonen. “Ik heb ruimte zat en op de bovenste verdieping is een redelijke grote kamer met daarnaast een douche, het bad, als je daar van houdt, is echter op de tussenverdieping.”

Ze keek me verheugd aan en zei dat ze er bijna zeker van was dat ze op mijn aanbod zou ingaan, tenminste als de huur niet te hoog was. “Geen huur, die kamer staat toch maar te niksen”, zei ik, “het enige dat ik verlang is dat je meehelpt in mijn huishouden.”
Oh, ze zou stofzuigen, poetsen, de afwas doen, etc. Ik vertelde haar dat dat niet nodig was. ‘Ik heb een prima werkster en een afwasmachine, dus het gaat alleen om kleine dingen.” ”Zoals”: vroeg ze. “Meehelpen met koken en ’s morgens, ’s middags of ‘s avonds de rotzooi aan kant zetten c.q. in de (af)wasmachine gooien en deze draaien, tenminste als ik dat niet al heb gedaan.”

Haar ogen glommen, maar ze wou toch eerst de zaak van te voren bezichtigen. We spraken af dat ik haar morgen om plm. 20.00 uur zou ophalen en dan met de benenwagen naar mijn huis zouden gaan.

De volgende dag deed ik laat mijn boodschappen, zodat het vrijwel acht uur was voordat ik de supermarkt betrad. Ze was aan het afsluiten en even later kon ze de tent verlaten. Tot mijn stomme verbazing stonden er twee oudere mensen buiten te wachten, waarvan er één duidelijk de moeder moest zijn. Met schaamrood op haar kaken vertelde ze mij dat haar ouders mee wilden gaan. Ze had geweigerd, maar nu stonden ze daar op eigen initiatief. Op weg naar mijn huis rebbelde moeders maar door. Hun meisje was zo onzelfstandig, moest beschermd worden en na de mislukte relatie wouden ze wel weten waar ze introk. “Er is geen sprake van intrekken”: zei ik: “ze gaat zelfstandig wonen.” Vaders sjokte erachter aan, vermoedelijk suf geluld in de loop der jaren.

Gelukkig waren we bij mijn huis. Mams keek er zowaar goedkeurend naar, maar vond toch dat de tuin er beter kon uitzien. Met moeite kon ik mij bedwingen, het liefst had ik mijn handen om haar keel gelegd en het strottenhoofd zodanig gekneusd dat ze de eerste maanden niet zou kunnen praten.

We gingen naar binnen en in de woonkamer gezeten, vroeg ik of ze wat wilden drinken. Koffie, thee, fris , bier of iets sterkers. Misprijzend keek ze me meteen weer aan. “Thee, natuurlijk”, snibde ze: “we gaan er toch geen orgie van maken?” Maar haar vader verzamelde al zijn moed en vroeg om een kopstootje. “Theodoor”, riep ze uit: “wat ben jij van plan?”
Ik liep maar weg, zette thee en pakte een borrel en een biertje. Zwijgend zette ik het voor ze neer.

Nadat we dat bijna zwijgend hadden opgedronken, begon ze opnieuw. “Ik wil wel eens zien waar ze nu werkelijk haar kamers heeft”, zei ze gedecideerd en maakte aanstalten om op te staan. “Mevrouw”, antwoordde ik: “dit is mijn huis en u gaat daar met uw nieuwsgierige neus niet in rondstruinen. Trouwens, ik moet u nog wat meer over onze relatie vertellen, wellicht dat dit enige verheldering brengt. Wij, Tanja en ik, hebben al geruime tijd een seksuele relatie, of anders gesteld: wij neuken elkaar plat. Dat op alle mogelijke manieren, Russisch, oraal, vaginaal en anaal en dat zo vaak als het maar kan.”

Tanja lag bijna in een stuip en haar vader kon zijn lachen bijna niet onderdrukken. “Vervolgens”, sprak ik: “heeft zij het bevel gekregen om nooit een slipje te dragen als zij hier is; je moet op elk moment kunnen neuken zonder belemmeringen en als laatste moet ik bekennen dat wij het ook heerlijk vinden naast elkaar te liggen en onszelf te bevredigen. Wie het eerste klaar is, moet de afwas en de was doen..”

“Tanja, je gaat nu direct mee naar huis, dit is te schandalig om waar te wezen. Het is hier Sodom en Gomorra” en statig stond ze op. Maar manlief bleef rustig zitten, genietend van zijn drankjes, waarop ik de fles maar haalde en hem lekker bijschonk. Slurpend genietend, wachtte hij met zichtbaar genoegen hoe dit verder af zou lopen. Nou, dat was niet mis. Ik kreeg een tirade over me heen, Ik was een uitbuiter, die een verdrietige vrouw misbruikte voor mijn eigen genoegen. Ik dacht alleen maar met mijn onderbuik. Castreren was het beste wat mij zou kunnen overkomen. Als ik haar niet had, ging ik zeker naar de hoeren.

Na twee minuten was ik het zat en beval haar met mijn commandotoon nu te stoppen. Verschrikt keek ze op en bond in. Ik liep naar de grote kast, daar had ik nog een fles Amaretto staan, een drankje waar ik op gokte dat ze ervan zou houden. Een glas ingeschonken en jawel, het ging erin als koek. Na nog twee glaasjes begon opgeklopte troel te ontdooien. De drankjes hadden de last van de menopauze weer wat verlicht. Even flakkerden haar ogen weer op, maar alert als ik was, vulde ik het glas meteen bij en rust daalde over ons neer.

Helaas was het resultaat van dit alles, dat ze beiden zo dronken werden als een kanon. Pa had de fles ook nog even leeg gemaakt en Moe was de laatste restjes uit de fles aan het slurpen. Ik keek Tanja aan en vroeg aan haar hoe we deze in vredesnaam in mijn (gelukkig) tweepersoons logeerbed konden krijgen. Met man en macht hebben we ze naar boven gekregen, vrouwlief nog bijna de trap afdonderend en manlief op handen en knieën daar ook heen gebracht.

Na deze lastige klus trok ik beneden een lekkere fles wijn open en schonk ons beiden een heerlijk wijntje in. We zeiden even niets tegen elkaar en het gekke was dat we allebei op hetzelfde moment begonnen te praten. Waar dat gesprek over ging, is wel duidelijk. Ze schaamde zich dood. Alles wat ik er tegenin bracht, was zinloos; ze durfde me bijna niet meer aan te kijken. “Man”, zei ik: “zie de humor ervan in en bedenk dat je moeder niet meer echt lastig kan zijn. Begint ze, dan roep je gewoon Amaretto en wedden dat ze inbindt.” Dit was teveel voor haar en ze schoot in de lach, liep op me toe en gaf me een innige kus. Deze liet ons beiden niet onberoerd en voordat we het wisten lagen we stevig te vrijen. Mijn handen zochten haar borsten en begonnen deze te strelen. Heerlijke hard geworden tepels drukten tegen mijn hand. Zij begon mijn rits naar beneden te trekken en wurmde haar hand in mijn slip. Even later begonnen we elkaar uit te kleden en bij het zien van haar heerlijke lijf groeide mijn pik nog verder. “Jezus, wat een grote heb je”: fluisterde ze. Ze begon hem af te trekken en mijn al vuurrode eikel groeide nog iets. Ze bukte zich en nam hem in haar mond. Likkend en cirkelend bewerkte ze mijn harde paal zodanig, dat ik alras op knappen stond. Ze merkte het, maar ging gewoon door. Toen ze zelf haar kutje begon te bewerken explodeerde ik. Stralen sperma spoot ik in haar mond. Ze slikte alles door en merkte daarna op dat ik heerlijk smaakte.
Mijn beurt nu. Tegen alle verwachtingen harerzijds in begon ik met het likken van haar kontje, mijn vingers diep in haar zeiknatte kutje gestoken. Mijn tong drong diep in haar aarsje door en mijn drie vingers bewerkten haar schede. Ook bij haar duurde het niet lang en met een luide kreet kwam ze enorm klaar. Uitgeteld rustten we even uit. Echter bij de gedachte alleen al wat we net hadden beleefd, kreeg ik weer een volle erectie. Toen ze dat zag, pakte ze mijn ballen en begon ze deze zacht te knijpen. Ik werd weer botergeil en haar sappen stroomden weer langs haar dijen. Ik duwde haar in één keer op de bank, spreidde haar benen en stak in één ruk mijn hete orgaan in dat even hete kutje. Ze trok haar knieën op, zodat ik heel diep in haar kon stoten. Ze begon het ritme te verhogen door sneller en sneller haar kutje op en neer te bewegen. Het leek wel of het uren duurde, maar ik voelde het langzaam maar zeker aankomen. “Nog even”, zei ik: “en ik ga komen”. Met snelle maar diepe halen stootte ik in haar, stopte twee vingers in haar aarsje en zodra ik aan het knijpen voelde dat ook zij zover was, liet ik alles los en spoot tot aan haar baarmoederrand. Allebei onze ogen braken bij dit enorme, gedeelde orgasme.

We gingen ons beiden even wassen, want het was wel een geile kliederboel geworden. We deden dat maar in de keuken, bang om de ouders wakker te maken, terwijl wij daar nakend, druipend en met nog half geheven pik stonden. Zij liet alles eerst in een handdoek uitlekken, terwijl ik me waste. Daarna begon zij zich te wassen, waarbij ze zich voorover bukte. Haar kontje zag er zo uitnodigend uit dat mijn lul weer begon te steigeren en in dat heerlijke sterretje wilde stoten. Ik legde mijn handen op haar schouders, duwde haar nog iets verder naar beneden en drukte mijn harde tegen haar kontje. Soepel gleed ik er in. Na drie stoten trok ik hem eruit. “Niet doen”, smeekte ze: “neuk me ook daar plat.” Ik ging weer in rustig tempo verder en voelde mijn lul groeien. “Harder, harder en dieper”, gilde ze. Ik begon nu echt te rammen en kreten van wellust ontsproten uit haar mond. “Neuk me, vul mijn kontje met je hete pik en spuit tot in mijn darmen. Ik ben je hoertje, je slavin, doe met me wat je wilt als je me daarna maar neukt.. Mijn pik werd keihard en haar kringspier moest verder oprekken. Ik verhoogde het tempo en als ging als een bezeten tekeer. Na een minuut of zeven voelde ik het aankomen, mijn lul werd dikker en dikker. “Bewerk je kutje”, siste ik, ik ga zo komen. Ze deed niets liever dan dat en na nog een minuutje spoot ik haar vol. Hierop reageerde ze met een extra vinger in haar kutje en ook zij kwam met een luide schreeuw tot een orgasme.

Na ons wederom gewassen te hebben, keerden we terug naar de woonkamer en kleedden ons aan. Net op tijd, want gestommel gaf aan dat het ouderpaar de roes had uitgeslapen.

Van “Mams” hebben we nooit meer last gehad, zelfs niet toen ze bij me introk.

WienieCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners