Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Carola Nieuwe Stijl - 6916 keer gelezen
Carola kende ik nog van vroeger, als de vrouw van mijn toenmalige collega en naamgenoot.
Toentertijd was ze een beetje een apart figuur, zeer dominant en bazig. Saai om te zien (hoewel ze wel een goed figuur en leuk gezicht had). Ze droeg mantelpakjes van het type 13 in een dozijn, maakte zich saai en eentonig op, haar haren droeg ze in een knot. Nee, hoewel ze wel een vrouw was vond ik haar niet echt vrouwelijk. Ik had het er wel eens over met mijn collega, wat hij nu in haar zag. Ik was toen nog getrouwd en mijn vrouw was juist heel vrouwelijk, droeg vaak jurkjes, maakte zich prettig op en droeg haar haren nogal eens anders maar altijd los en vrolijk. Hij had me nooit een echt antwoord kunnen geven en nadat ik ander werk had gevonden was het contact al snel verwaterd. Ik kwam hem een paar jaar geleden nog eens tegen en toen was hij gescheiden, zo bleek. Ze was van hem weg gegaan en hij had ondertussen een nieuwe relatie.

De jaren gingen zo voorbij tot ik een week geleden door de binnenstad van mijn woonplaats allerlei winkels in en uit trok op zoek naar een goed, en vooral ook origineel, kado voor een vriendin van me. Ik was er maar druk mee en keek verbaasd op toen iemand mijn naam riep.
Ik zag niemand die ik herkende uit mijn vriendenkring, alleen maar een leuk ogende vrouw die zwaaide maar mij onbekend was en die volgens mij dan ook niet naar mij zwaaide. Ze kwam echter met rasse passen naderbij en stak toen haar hand uit. "Ken je me niet meer" vroeg ze vrolijk en ik groef in mijn verleden om haar thuis te kunnen brengen. Ergens kende ik haar wel, wist ik, maar waarvan. "Ik ben Carola, de ex van je naamgenoot." Toen zag ik het. Maar wat was ze veranderd.

Ze droeg een vrolijk, kort jurkje met grote gele en blauwe bloemen. Daaronder staken haar gebruinde blote benen in een paar felgele espandrilla's. Ze was opgemaakt en hoe.
Haar ogen waren zwaar geaccentueerd door mascara en potlood en haar lippen glansden van de felroze lipgloss. Ze droeg een zeer smaakvolle ketting waarvan de hanger uitnodigend tussen de aanzet van haar borsten balanceerde. Ik zei "Carola, lang geleden. Je ziet er goed uit zeg." "Dank je" zei en "jij ook." Ze kneep in mijn bovenarmen en tikte op mijn schouders "je natuurlijke stevige schouders en armen zijn nog wat beter ontwikkelt, merk ik" lachte ze.
"Ik doe mijn best het een beetje op peil te houden" lachte ik terug. We besloten samen wat te gaan drinken, als er tenminste plek was op een van de overvolle terrasjes. Na een minuutje of 10 zoeken vonden we een klein tafeljte en twee stoelen. Daar ploften we in neer en bestelden een espresso voor mij en voor haar een cappuccino. Toen we onze koffie hadden spraken we over het verleden. Ze vertelde me dat ze het allemaal niet meer aankon bij Simon, mijn naamgenoot. "Hij voerde niks uit in huis, helemaal niks" zei ze, nog altijd boos.
"Ik herinner me nog wel dat jij ook wel zeer veeleisend was. Misschien te?" "Misschien wel maar ik verwacht inderdaad veel van mijn vaste partner, van elke partner die met mij dingen wil bereiken. Ik geef ook veel terug" zei ze. "En na je scheiding?" Ze keek me aan "toen ben ik verhuisd naar hier. Ik woon hier in de binnenstad, en jij?" "Ik woon in Noord, heb daar een leuk huisje met tuin en aardige buren." "Leuk" zei ze "maar na mijn scheiding ben ik hier gaan wonen en werken. Ik heb mezelf helemaal gerestyled en dat bevalt me prima. Niks meer grijze, saaie muis. Ik ben nu een bonte papegaai"en ze lachte luid. Ik moest ook wel lachen, bont was ze zeker maar ik zei "nee, gek. Je bent geen bonte papegaai, je bent een prachtige gekleurde paradijsvogel." Haar ogen fonkelden even en ze keek me strak aan "malloot" zei ze "je zit me gewoon te stangen." "Nee hoor" verdedigde ik me "ik meen het. Je bent zoveel mooier als destijds. Nou ja, het komt nu tenminste goed naar voren, nu je het niet meer zo verstopt."
Weer fonkelden haar ogen even. Bedachtzaam nam ze een slok van haar koffie en zei toen "ik woon hier vlakbij" ze noemde de straat "ken je het daar?" "Ja , dat ken ik wel. Een collega van me heeft daar gewoond." "Dus je weet wel hoe de appartementen er daar uit zien" zei ze en ze knipoogde "jammer want ik wilde je net uitnodigen om mijn appartement eens te komen bezichtigen." "Hey, ik weet dan wel hoe ZIJN appartement er uit zag maar ik ben zeer nieuwsgierig naar hoe jij het hebt ingericht." We dronken, lachend en kletsend, onze koffie verder op, betaalden en liepen toen de stad door, op weg naar haar appartement.

Na een korte wandeling van een kleine 10 minuten bereikten we haar appartement, dat op de hoek gelegen was en, zo van buiten, in ieder geval groter oogde dan dat van mijn collega, ex-collega (ook al een ex-collega). We beklommen de trap waarbij ze zich voor me wurmde en een paar treden boven me liep. Of ze het met opzet deed of niet maar ik kon zo heel gemakkelijk onder haar jurkje kijken. Het was jammer dat het nogal donker was in de trappenhal want ik vermoedde, dacht het toch zo te zien, dat ze sliploos was. Eenmaal op de tweede etage opende ze haar deur en liet me binnen komen. Ik keek een kleine hal in en zette mijn tassen neer.
Ook zij zette haar tassen weg en nam me toen bij mijn arm mee naar de woonkamer. Die was inderdaad toch wel groter dan die van mijn collega was geweest. De muren waren in warme tinten rood geschilderd, een want was zwart maar daar stond een rode vitrinekast tegen aan.
Een leuke lounge sofa stond in het midden van de kamer waar verder nog een salontafel en een luie stoel stonden. Aan de muur hing een mooie flatscreen tv van behoorlijke afmetingen.
Ik werd meegenomen naar de keuken waar een kleine eettafel en 4 stoelen stonden en een nette maar eenvoudige keuken te zien was. Wel alle luxe, vaatwasser, mooie, dubbele koelkast.
Alles in RVS en ik zei dat ik ook alles in RVS had. "Dan heb je smaak" lachte ze en weer trok ze me mee. Ze opende een deur naar een kleine kamer "de rommelkamer. Hier staat ook de pc en alles." Ik knikte. Klein, beetje rommelig maar wel knus. Toen de volgende kamer, haar slaapkamer. Een groot rond bed stond midden in de kamer en erboven hing, aan het plafond, een grote ronde spiegel. Het bed was gedekt met zwart satijn en weer meldde ik dat ik ook zwart satijnen beddengoed had. Een weer lachte ze en zei dat ik smaak had. Aan de drie wanden waar geen raam in zat hingen grote, licht erotische schilderijen vol met naakte mannen en vrouwen die de liefde met elkaar bedreven. Voor het raam hing vitrage en lichte gordijnen die ze gesloten had tegen de naar binnen schijnende zon maar toch was het in de slaapkamer best warm.
In de woonkamer had je daar niet zoveel van gemerkt. Hier wel. We liepen terug naar de woonkamer en ze vroeg me wat ik wilde drinken. Ik zei dat ik wel wat fris lustte waarop ze zei dat ik ook wel een koud pilsje kon krijgen. "Sorry, ik moet nog naar huis rijden en dan drink ik nooit".
"Verstandig" zei ze "dan kunnen we twee dingen doen. Of je drinkt niet of je gaat niet naar huis."
"Wat is de verstandigste keuze, denk je" zei ik. "Gezien de warmte en het feit dat ik heel lekker bier koud heb staan, zou ik kiezen voor drinken en dan maar bij me blijven slapen." Ze knikte even naar de bank "en we zien wel hoe, wie en waar je dan slaapt." "Oké dan. Ik blijf wel."
Ondanks dat het in de woonkamer koeler was, was het ook daar warm en ik lustte best wel een heerlijk, koel glas bier. "Goed zo" ze wees naar een kast tegen een van de rode muren "daar staan de glazen, in de koelkast in de keuken het bier. Pak maar twee flesjes en ga maar alvast buiten op het balkon zitten. Ik kleed me even om." Weg was ze, haar slaapkamer in gedoken.
Ik hoorde haar rommelen en grinnikte. Toen liep ik naar de kast en pakte twee glazen en vervolgens twee ijskoude flesjes witbier. Ik plukte van een fruitschaal een citroen en sneed die in partje en stak die op de rand van de glazen. Op het balkon stonden twee lekkere ligbedden van hout en een houten, rond tafeltje. Ik plantte alles op het tafeltje en ging op een van de ligstoelen liggen. Heerlijk, de zon piepte net onder het bovenliggende balkon door en als ik het een beetje goed inschatte zou de zon meer en meer naar het balkon draaien, het zou daar dus nog wel warmer worden. Maar ik hield wel van de zon en keek er naar uit. Ik hoorde de schuifdeur, die ik netjes weer dicht had gedaan, open gaan en ik richtte me half op om Carola te begroeten. Mijn mond viel open. Carola stond inde deuropening en droeg een zeer minuscuul setje. Het was niet echt badkleding maar ook geen lingerie maar het was wel zeer sexy. Ik zag dat ze heerlijk bruin was, streeploos bruin en ik vroeg haar of ze een zonnebank kuur had gedaan omdat ze zo heerlijk egaal bruin was. "Nee hoor. Ik lig meestal gewoon naakt hier te zonnen. Niemand die me ziet en konden ze dat wel, tja. Dan moeten ze maar kijken." Carola ging in de andere stoel liggen en nam een flinke slok van het koude bier. Ze rilde en genoot van de koelte. "Hmm, lekker. Ik vind witbier echt zomer bier, jij ook?" "Zeker te weten, witbier en een schijfje citroen." "Ja dat zag ik, lekker hoor." Zoals ik al dacht kroop de zon onder het balkon vandaan en het werd behoorlijk warm, daar op de balkon. "Zeg mafkees" zei ze lachend "waarom trek jij ook niet wat uit, je zweet je helemaal de pleuris." Even wilde ik beleefd weigeren maar, verdomd, het was echt warm en Carola zat ook zowat in haar nakie. Ik besloot me uit te kleden en dan lekker in mijn boxer te gaan liggen zonnen. Toen ik alles uit had behalve mijn boxer floot ze bewonderend. "Je ziet er goed uit, Simon, en wat een lekkere sexy boxer heb je aan." Ik droeg een zwarte boxer waar op strategische plekken, een soort van open gaasachtige stof is ingezet. Je ziet net niets maar toch ook weer wel. Zo lopen twee banen langs mijn hele zaakje naar beneden maar door het gaas, dat vrij grof en open geweven is, zie je duidelijk toch wel een deel van mijn schaamstreek, en het ontbreken van schaamhaar dus.
"Nou, jouw setje mag er ook wezen, net als jij" lachte ik en ik bekeek haar nog eens heel goed.
Haar lange haren, vroeger saai donkerblond, waren nu vlammend roodbruin geverfd en hingen los over haar schouders. Haar lichaam was, zover ik het kon zien, egaal bruin. Haar borsten werden maar net in toom gehouden door een zeer klein topje van het setje, de glanzende stof had wel wat weg van satijn. De roomkleur stak af tegen het fraaie bruin van haar weelderige borsten. Haar buik was strak en ging via haar navel, voorzien van een mooie piercing in de vorm van een dolfijntje, over naar de venusheuvel die bedekt werd door een eveneens zeer miniem stukje glanzende, roomkleurig stof. Vandaar uit reikten twee lange benen omlaag en gingen over in smalle voeten. Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat zij mij ook lag te bekijken. Haar ogen zwierven over mijn lichaam en stopten op plekken waarvan je weet dat een vrouw daar niet zomaar heen kijkt. Nadat we onze eerste flesjes leeg hadden haalde ik er nog een paar, en daarna nog een paar. De zon liet ons zweten en onze lijven glansden in het licht van de steeds wat lager zakkende zon. Het bleef echter heerlijk warm en de stemming was opperbest.
We grinnikten om elkaars grappen, maakten gewaagde opmerkingen en ondeugende mopjes werden verteld. Carola keek me aan "zeg, Simon. Zou je er bezwaar tegen hebben als ik alles uittrek, ik krijg zo stiekem toch lichtere plekken op mijn lijf en dat wil ik niet." "Ben je gek? Het is jouw huis en jouw balkon, als jij je uit wil kleden, dan hou ik je niet tegen!" "Nee, dat zal wel niet, dat jij me tegen houdt" en ze grinnikte weer. Ze stond op en met een soepele beweging knoopte ze het topje los en liet het op het tafeltje vallen. Daarna boog ze zicht en stroopte het laatste stukje stof dat haar lijf bedekte naar beneden. Nu kon ik mijn ogen echt niet meer van haar af houden. Haar borsten hingen nu vrij en de tepels waren al behoorlijk stijf, ze priemden de vrije ruimte in, omringt door kleine, donkerbruine, tepelhoven. Maar het mooiste vond ik toch wel haar schaamstreek. Op een dun streepje na, dat recht naar haar schaamlipjes wees, was ze daar zeer glad geschoren. Dat wees op een goed onderhoud, ik zag zo vlug geen stoppels en dat beviel me wel. Ze was dus, net als ik, zeer netjes op zichzelf. Ik zorgde er ook voor dat mijn schaamstreek altijd kaal en glad was. "Kom op, Simon, trek ook alles uit. Ik naakt, jij ook naakt."
Daar zei ze wat. Door haar zo bewonderend op te nemen was er zich wat gaan roeren in mijn boxer en ik voelde een erectie op komen. Wat kon het mij ook verdommen, ik schoof snel mijn boxer omlaag, langs mijn benen, zonder van mijn stoel te komen en mijn stijve bleef achter de elastiek haken om vervolgens met een klets terug te klappen op mijn onderbuik. Carola giechelde er om maar haar ogen fonkelden weer. "Zo, Simon. Je wapen mag er zijn., Niet te lang maar wel heel lekker dik." "Hoe weet je nou dat het lekker is" plaagde ik haar "je hebt hem niet eens geproefd of vast gehad." Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen en ze liep om het tafeltje heen en knielde naast mijn ligbed neer. Met beide handen omvatte ze mijn pik en begon er heel langzaam aan te trekken. Op en neer. Op en neer. Gefascineerd bekeek ze mijn, in de aanslag staande, wapen en likte een keer langs haar lippen. Toen verplaatste ze haar rechterhand en streelde mijn ballen terwijl ze nog steeds met links haar op en neer gaande beweging bleef maken. Ik kreunde zachtjes en sloot mijn ogen, ik genoot van haar aanraking.
De zon scheen op ons neer en verwarmde onze lijven maar we waren al zo verhit dat we kookten van opwinding. Heel langzaam boog ze haar hoofd wat meer naar me toe en ze kuste me op mijn mond. Haar mond gleed omlaag, langs mijn behaarde borstkas en zo naar mijn buik en tot slot naar mijn paal. Ze opende haar lippen en stulpte ze over mijn dikke, paarse eikel en zoog hem voorzichtig naar binnen. Bij elke beweging van haar hoofd schoof ze iets verder over mijn pik totdat ze me zover naar binnen had gezogen als ze kon. Hierna begon ze me vurig te pijpen en ze voerde snel haar tempo op. Ik kreunde weer en bleef met gesloten ogen liggen genieten. Wat kon ze voortreffelijk pijpen. Mijn naamgenoot moest haar wel heel erg hebben verwaarloosd als ze bij hem was weggegaan. Later vernam ik dat ze maar zelden sex hadden.
Op dat moment echter was ze zo vol overgave bezig mij te pijpen dat ze de hele wereld leek te zijn vergeten. Het duurde zo niet al te lang of ik voelde vanuit mijn ballen de golven sperma opkomen en ik kreunde dat ze even moest stoppen want ik zou zo komen. Een ogenblik stopte ze "kom dan maar lekker in mijn mondje" en toen ging ze weer verder. Dat was de druppel en ik voelde me exploderen en mijn zaad spoot met kracht in haar mond. Er druppelden wat sliertjes sperma over haar lippen en kin maar het overgrote deel zoog ze naar binnen en slikte ze door.

"En nu ben ik aan de beurt" zei ze met geile stem. vlak bij me en ik rook het sperma duidelijk.
"Bef me, lik me klaar" zei ze en ze ging liggen in haar stoel, haar benen links en rechts over de leuningen heen waardoor haar schaamlippen vanzelf openden en mij een fraaie aanblik op haar binnenste boden. Ik knielde tussen haar benen en kuste eerst haar buik en toen de binnenkant van haar benen. Dat beviel haar wel want ze zei goedkeurend "hmm, goed zo, Simon. Niet meteen op het centrum maar me eerst lekker opgeilen. Hmm." En geil werd ze, ze werd zeer nat en ze rook geil en opwindend. Mijn tong zocht en vond zijn weg naar haar clitoris en ik begon het ding, dat al stijf stond, furieus met mijn tong te ranselen. Al snel begon ze te kronkelen in haar stoel en hees hijgde ze dat ik het super deed. Ik schoof twee vingers in het inmiddels kletsnatte kutje en draaide en wurmde net zo lang tot ik met mijn vingertoppen bij haar g-spot kon komen. Toen ik die raakte veerde ze op en pakte ze mijn hoofd beet en drukte me diep in haar schoot. Maar mijn tong en vingers waren ongenadig en ik befte en vingerde stevig door. Elke keer als ik haar g-spot raakte veerde ze op en al snel begon ze luidkeels te kreunen. Ongetwijfeld zaten er meer mensen op het terras en, ook al konden ze niets zien, ze moesten toch duidelijk horen hoe Carola kreunden en smeekte om meer, dieper en harder.
Mijn vingers schoven nu heel snel in en uit haar kutje en mijn tong flitste langs haar klit.
Het kon niet uitblijven, ze begon te schokken en met een diepe kreun en een holle rug kwam ze klaar. Ze kwam klaar en golven sap spoten naar buiten. Carola was een spuitster en ik werd kletsnat maar het kon me niks schelen. Uitgeput viel ze terug in de stoel en bleef hijgend liggen.
Ik pakte mijn boxer en veegde mijn gezicht wat schoon en kuste haar toen. "Waar slaap ik nou, vannacht? Op de bank?" "Jij" hijgde ze "jij slaapt vannacht helemaal niet."

De uren gleden voorbij en het werd na middernacht. Buiten koelde het nu iets af maar binnen was het nog warm. We liepen naar haar slaapkamer en ploften op haar bed neer. Meteen begon ze me te overladen met kussen en haar hand gleed naar mijn pik. Die pompte ze snel al weer op oorlogssterkte en ze nam ham weer in haar mond, nu wat rustiger en bedaarder. Ze genoot zichtbaar van het pijpen en had de ogen gesloten. Ik bekeek haar, hoe mijn paal telkens diep in haar mond verdween en dan weer tevoorschijn kwam. Haar lippen glansden van het speeksel en mijn pik glimde ook. Met een paar schuifbewegingen wist ik me onder haar te wringen en ik zoog mijn mond wederom vast op haar kutje, dat nog altijd zeer nat was. Ze smaakte heerlijk. Soms smaken vrouwen een beetje bitter, een gevoel van het niet zo goed onderhouden van hun poesje, het is dan de urine die je proeft. Maar soms smaken vrouwen echt naar vrouwen, naar natte kut, naar geiligheid. Zo smaakte Carola. Geil. Ik genoot van haar sap en van hoe ze smaakte en te horen en de soppende zuig geluiden die Carola maakte genoot zij ook van mijn geslachtsdeel. Nadat we zo enige tijd hadden gebeft en gepijpt draaiden we om en ik klom boven haar. Ze spreidde haar benen zo ver mogelijk en ik drukte mijn dikke eikel tegen de smachtende kut aan. Met een beetje druk gleed ik naar binnen en de hitte in haar kut was overweldigend lekker. Heel langzaam gleed ik helemaal in haar en weer uit haar. Toen mijn eikel even ontsnapte kreunde ze dat ik haar snel weer moest vullen en ze vuurde me aan om haar nu toch eens echt te neuken. Ik pakte haar borsten beet en begon nu mijn tempo op te voeren, telkens een beetje sneller en sneller. Al snel klapten mijn ballen in rap tempo tegen haar billen en bij elke stoot ademde ze horten de geilste kreten uit. Ze wilde diep, hard en ongenadig geneukt worden. In haar kut en later ook in haar kont, zo smeekte ze me. Ik kreunde dat ik haar kut en haar kont zo vullen met mijn zaad. Ze ramden we door. We draaiden om en nu lag ik op mijn rug en zij wipte op me neer alsof haar leven er vanaf hing. Haar handen kneedden haar eigen borsten en trokken aan haar eigen tepels en haar tong flitste langs haar vochtige mond. Ze had haar ogen gesloten en de rand van mijn eikel moest telkens langs haar gevoelige plekje schampen want elke keer stokte haar adem als ze zich liet zakken en ze ademde pas weer als mijn pik bijna uit haar kut schoot. Ze neukte ze me en het duurde niet lang of ik voelde mijn orgasme weer komen. Toen Carola opeens voorover boog, haar ogen groot en haar mond geopend in een geluidloze kreet, wist ik dat ook zij klaar kwam en ik hield me niet langer in maar leegde mijn zak diep in haar krampende kut. Golf na golf sperma schoot ik naar binnen en ik kon in haar ogen lezen dat ze genoot van de grote hoeveelheid die ik haar te bieden had. Uiteindelijk was ik leeg en heel langzaam verslapte mijn lul en gleed uit haar kutje. Hierdoor liep er sperma uit haar ver openstaande lipjes vandaan dat langs haar benen druppelde tot op het zwarte satijn. "Hmm. Dat was heel lekker." Ze kroop tegen me aan en we vielen in een welverdiende slaap.

De nacht verliep rustig en we sliepen lekker tegen elkaar aan. Op deze manier is het heel lekker wakker worden in de ochtend. Carola keek me aan en in haar ogen zag ik nog altijd het geile vuur branden. Nog altijd, of weer. Haar handen zochten en vonden mijn halfstijve ochtend erectie en al snel wist ze me met haar geraffineerde lippen en mond weer vol op slag sterkte te krijgen. "Er is nog een gaatje dat niks gehad heeft" hijgde ze geil. Ik knikte, draaide haar op haar buik en begon haar billen te likken. Met beide handen trok ik haar billen van elkaar en mijn tong likte aan het sterretje, schoon en rozig, zoals het hoort. Ze vond het lekker en zei "oh, Simon, wat lik je me daar ook weer lekker. Mijn kontje is zo gevoelig dat ik al weer druppel van geiligheid."
Ja, ze was al weer geil. Het werd tijd om ook dit gaatje vol te pompen met zaad. Ik drukte voorzichtig mijn dikke eikel tegen het sterretje en toen ze wat ontspande floepte ik zo naar binnen. Nu gleed ik heel langzaam helemaal haar darmen in en mijn dikke paal rekte haar kontje behoorlijk op maar ze gaf geen kik en bleef vragen om mijn zaad. Met langzame bewegingen begon ik haar in haar kontje te neuken. Heel langzaam maar telkens een beetje sneller, harder. Haar linkerhand streelde haar eigen kutje en mijn ballen en haar andere hand kneedde het kussen waarin ze haar hoofd telkens verborg als ze een oerkreet leek te willen slaken. Haar kontje was inderdaad zeer gevoelig want ze raakte helemaal buiten zinnen toen ik haar maar bleef neuken in haar anus. Ze smeekte me te komen maar ook weer niet. Ze wilde eeuwig in haar reet geneukt worden maar ook wilde ze dat ik de brand diep in haar lijf bluste met mijn bevrijde zaad. Ik had mijn handen stevig om haar dijen heen en ramde nu heel hard en diep in haar darmen. Ze probeerde haar harde kreten te smoren in het kussen maar ze was zo hitsig dat niets hielp en toen kon het haar ook niets meer schelen. Ze schreeuwde het uit en riep dat ze zo hard mogelijk in haar kont geneukt wilde worden. De ramen van haar slaapkamer stonden ver open en iedereen moest dit wel horen. Maar het kon haar niets meer schelen, ze was helemaal gek van geiligheid en wilde maar een ding, haar reet gevuld hebben met mijn zaad. Met haar kontspieren wilde ze me helpen en dat deed ze ook. Ik merkte dat ik mijn hoogtepunt begon te naderen en toen Carola nog wat harder kneep met haar kontspieren dacht ik dat ik er in zou blijven. Ze melkte me zowat en toen ik kwam spoot ik zo hard in har darmen dat mijn pik er zeer van deed. Zo'n orgasme had ik nog nooit gehad en mijn sperma bleef maar stromen. Uiteindelijk was mijn zak leeg en gleed ik uit haar volledig opgerekt kont. Ik keek toe toen ze weer haar spieren aanspande en er dikke klodders zaad uit haar kontje kwamen druppelen. Met haar hand smeerde ze het uit over haar billen maar ze likte ook veel van haar vingers af. Uiteindelijk draaide ze zich om en met nog een sliertje zaad aan haar mond kuste ze me en tongde me, ik proefde mijn eigen zaad en dat was al net zo geil.

Na het, separaat want anders zouden we weer aan het neuken zijn geslagen, douchen en aankleden ontbeten we op ons gemak. Carola keek me aan en zei toen "Simon, zou je dit vaker willen doen? Gewoon, lekker samen neuken, geen verplichtingen. Geen relatie?" Ik keek haar even aan. In mijn gedachten liet ik allerlei dingen de revue passeren. Ze was veel veranderd en ze was niet uit op een relatie, dat was een plus. Ze neukte verschrikkelijk lekker en was supergeil, weer een pluspunt. Ik wist natuurlijk niet of ze echt zoveel veranderd was als ik dacht, een minpunt. Wat kon het mij ook schelen. "Ja. Dat lijkt me wel wat Carola." We spraken of hoe we het zouden doen. Sms'en, als we zin hadden dan smste een van ons alleen maar het woordje 'geil'. Meer niet. De ander zou dan terug sms'en 'ja' of 'nee'. Er is nu een week voorbij gegaan en ze heeft me al 4 keer 'geil' gesmst. En ik? Ik heb 4 keer 'ja' terug gesmst. Dus we neuken wat af samen, Geen relatie, hoewel, een neuk relatie, telt dat ook?


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners