Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Carnaval 1 - 8365 keer gelezen
“Komende week is het weer zover” jubelt Nelly. “Dan is het weer Carnaval, met een hoofdletter”. Ze kijkt me glimmend aan. “En dit jaar ga ik helemaal uit mijn dak, jij houdt van mij als ik wild ben, nu ik ga er dit jaar voor. Ga jij maar tellen.” Gierend van de lach vertrekt ze ineens naar boven. “Wat ga je doen?” roep ik haar na. “Ik ga mijn kostuum passen en daarna proberen of het zeker het juiste effect heeft op mannen.”

Boven hoor ik haar stommelen en af en toe lachen. Na een kwartier komt ze weer naar beneden. Nieuwsgierig kijk ik naar de deur om te zien wat ze aan heeft, een prinses, een engel, een …. Niets van dat alles. Ze heeft een wit T-shirt aan, dat strak om haar lichaam zit. Maar het T-shirt is extra lang zodat ze het gelijk als een rok kan dienen. Midden voor loopt een ritsluiting van boven naar beneden. Op het shirt naast de ritsluiting staat “meter”, en er staan allerlei standen langs de ritsluiting, bij het kraagje staat “niet”, onderaan staat “kompleet”, daartussen opmerkingen van “een beetje’, “meer”, “bijna helemaal”. Het geheel zit haar als gegoten, je ziet al haar mooie en sexy vormen, daar kan ze nooit veel onder aan hebben, dat verstoort het beeld. Ik ben benieuwd wat voor dunne en geraffineerde dingen ze daar onder heeft.

“Hoe vind je me”, vraagt ze. Ik sta met open mond naar haar te kijken. “Ik had van alles verwacht, maar niet dat je er zo lekker en uitdagend uit zou zien,”zeg ik tegen haar. “En wat betekent die meter naast de rits?”

“Dat is mijn geilheidmeter”zegt Nelly. “Als de rits helemaal naar boven staat, dus heel kuis, staat hij naast “niet”, als hij beneden zit, op “kompleet geil”, wil ik neuken.” “Geweldig, en waar staat hij nu?” vraag ik haar. Ze trekt de rits naar beneden tot de stand ”meer”. Dat wil zeggen, dat hij net onder haar borsten blijft zitten zodat je wel de aanzet, maar net de tepels niet kunt zien.

“Daarnaast heb ik een spelletje bedacht met de rits, want ik weet, dat ik daar pas echt helemaal geil van wordt. Ik zal het eens op jou proberen. Je mag raden wat ik onder dit kostuum draag, als je het goed hebt mag je het controleren. Je mag met je ogen kijken en met je handen voelen, maar wel alleen boven de kleding.” Ik kijk haar even aan, bestudeer haar, maar ik ontdek geen zaken die eronder kunnen zitten. Ik loop naar haar toe en laat mijn handen over haar kostuum glijden. Ik voel aan haar borsten, maar die mooie zachte speeltjes zijn het enige wat ik voel. Dan zakken mijn handen verder langs haar heupen naar haar achterste en ook daar ontdek ik niets anders dan haar heerlijke vormen. Ik stap weer achteruit, kijk in haar lachende gezicht en zeg dan:”jij geil loeder, je hebt er helemaal niets onder aan”.

“Helemaal goed,”zegt ze, “dus conform de regels mag jij het nu controleren.” Ze spreidt haar armen en kijkt me afwachtend aan. Ik pak de rits en langzaam trek ik hem naar beneden. Omdat de stof zo gespannen om haar heen zit, springen al snel haar borsten uit het pakje. Langzaam nader ik het punt kompleet. “Klopt de meterstand”vraag ik haar uitdagend. “Zeker”, zegt ze, “de stand is nu bijna correct, nog een klein stukje” Met een laatste rukje trek ik de rits helemaal los en de twee helften springen weg tot naast haar lichaam. Inderdaad, ze is helemaal naakt onder haar kostuum, wat een geil gezicht zoals ze daar nu staat.

“En dan nu de apotheose, de meter staat op kompleet geil, dus wil ik neuken en dat wil ik nu ook met jou op de zelfde wijze, als ik dat volgende week ga doen.” Ze doet een stap achteruit, leunt achterover tegen de tafel, doet haar benen uit elkaar en likt geil haar lippen af. “Ram hem er nu in, boy, ik wil je voelen”zegt ze tegen me. Dat kan geregeld worden. In twee tellen heb ik mijn broek los, vanaf het moment dat ik haar beneden zag komen, stond ik al ongemakkelijk met een paal in mijn broek, ik pak haar vast en ram hem in een keer bij haar naar binnen. Ze is soppend nat. Hijgend zegt ze, “neuk me helemaal suf, denk er maar bij, dat we nu midden in de kroeg staan en dat er nog vele geile mannen om ons heen staan.” Als een wilde begin ik op haar in te beuken. Ze hijgt en steunt, en gillend komt ze klaar. “Ja, ja spuit me vol, ik wil druppend carnavallen” Dat was te veel voor mij en kreunend ontlaat ik al mijn geil in haar. Hijgend staan we even tegen elkaar aan, dan trek ik me terug uit haar en kijk haar aan. “Wil je dit echt met carnaval doen, ik wist dat je van seks houdt, maar zo wild.” Zeker” zegt Nelly, “nu eens geen liefdevolle seks, maar alleen rauwe, beestachtige seks, om het klaarkomen, lekker geil zijn, ik wil voor een keer echt een neukslet zijn.”

“Wat mijn neuksletje zegt, zal gebeuren”zeg ik tegen haar. ‘Maar ik wil wel,”zegt Nelly ineens, “dat je in de buurt blijft, dat er niets kan gebeuren wat ik niet wil, wil je dat voor me doen. Als je dat wil, zal ik na het carnaval een heel weekeinde alles doen wat je van me verlangt?” “Aan die afspraak houd ik je, ik zal je de hele avond bewaken, maar ik ben de laatste die jou neukt die avond, is dat akkoord. En ik zal nu al gaan denken over dat beloofde weekeinde”. “Jij zult de laatste pik zijn, die mij die avond zal neuken, die deal heb je, en bedankt, je bent lief dat ik dit allemaal mag doen, ik hou van je.” Ze loopt naar me toe en slaat haar armen om me heen. Onze lippen vinden elkaar en we beginnen aan een liefdevolle kus. Mijn handen glijden over haar heen en met een veeg duw ik het openstaande kostuum van haar schouders. Nu heb ik haar helemaal naakt in mijn armen. Ik pak haar open leg haar op de wollen mat voor de warme kachel.

Langzaam begin ik haar lichaam te verkennen, likjes, kusjes over haar hele lichaam. Ze ligt rustig te genieten en kijkt naar wat ik aan het doen ben. Na een tijdje zegt ze, “wil je me nu liefdevol neuken, ik wil je nu echt voelen in me” Voorzichtig ga ik op haar liggen, ik voel hoe ze mijn stijve pakt en naar haar liefdesgrotje geleidt. “Kom, ik wil je voelen” Even wacht ik plagend en onder mij hoor ik grommende protesten. Dan glijd ik voorzichtig bij haar naar binnen tot ik er helemaal in zit. Haar armen trekken me op haar en zachtjes begin ik te bewegen. Ze kust me en ineens zie ik tranen in haar ogen. “Wat is er met je”vraag ik bezorgd. “Ik voel me zo gelukkig bij je, dat jij zo met die gek, die je nu neukt kunt leven en mij van de fratsen kunt laten uithalen, en er nog van houden ook, ik ben heel gelukkig bij je.” Dan kijkt ze me aan en ik zie haar heel zachtjes klaarkomen. Haar gezicht begint te stralen en ze kust me. “Kom, nu jij nog” Ik kijk naar haar, richt me wat op en kijk naar haar fantastische lichaam. Wat een moordgriet. Ik voel de rillingen opkomen en spuit me leeg in haar. Daarna liggen we nog een uur naast elkaar te praten over komende week.
De hele week gaat razend snel voorbij. Op het werk moet veel gedaan worden, wil ik het komende weekeinde vrij hebben, met de maandag erbij. Dan kan ik ten minste bijkomen van de zondag, zoals Nelly die gepland heeft. Dan barst het Carnaval los. Zaterdag avond gaan we even indrinken, Nelly zedig in haar boerenkiel en lange broek, en alleen ik weet dat ze onder die kiel niets meer aan heeft. Het is maar goed dat we met de taxi naar de kroeg zijn gegaan, anders pakte ze zeker kou. De hele avond hing ze om mijn nek, `om te tonen hoe veel ik van je houd en om je al te bedanken dat ik morgen alles mag doen wat ik wil.’ Om twee uur vallen we dronken in bed in slaap.

Dan is het zondag. De halve dag liggen we te luieren in bed. Laat in de middag gaan we ons verkleden. Ik trek weer mijn kiel aan en Nelly haar verlengde T-shirt. Als ze benden komt zit de rits bijna tot boven dicht. `Zo. Nog niet geil?”vraag ik met een knipoog. “Ik moet het einde van de nacht nog halen”, zegt Nelly. “Als ik nu al super geil ben haal ik 12 uur nog niet, maar voel maar eens.” Mijn hand glijdt naar onderen en ik voel aan haar kutje. Die is al druipend nat. “Wat versta jij dan onder geil?”vraag ik. Nelly lacht:”als ik de mannen bijna de kleren van hun lijf ga scheuren om ze er op attent te maken dat ze me nu moeten neuken.”

“Ik heb wel wat aangepast aan mijn kostuum”, zegt Nelly. “Ik heb langs de rits een versteviging aangebracht zodat als ik de rits op “bijna helemaal” geil zet, dat is zo ongeveer deze stand.”Ze trekt de rits open tot op haar navel, “dan schieten mijn borsten en niet gelijk uit. Dat kan ik dan zelf regelen of dat gebeurt, ja of nee”.

Nababbelend over zoveel slimheid lopen we naar de wachtende taxi. Gelukkig heeft ze besloten om toch een jas mee te nemen. De taxi brengt ons naar het restaurant, waar we een tafel hebben besproken. Een aardige ober brengt ons de menukaarten en ik zie dat Nelly hem ook erg aardig vindt. De rits gaat naar “een beetje”, net tussen haar borsten. Ik zie aan de blikken van de ober dat hij daar geen bezwaar tegen heeft. Na een fles wijn en een alcoholrijk nagerecht is de rits al gezakt tot onder haar borsten. Je kunt nu toch al raden dat ze geen BH aanheeft.

Tegen negen uur en al redelijk beschonken gaan we naar de eerste kroeg. Nelly stort zich gelijk in het gewoel en al snel zie ik ze met een drankje in de hand met iemand praten. De man verbergt niet dat hij leuk vindt wat voor hem staat en bekijkt haar onbeschaamd van top tot teen. Als ze wat van plaats verwisselen zie ik dat haar rits nog in de stand net onder haar borsten staat. Ze lopen samen naar de bar en ik zie dat Nelly snel op een lege barkruk gaat zitten. De man gaat naast haar staan en bestelt nieuwe drankjes. Ineens zie ik ze wat in de man zijn oor fluisteren en gelijk stapt die een pas achteruit. Hij kijkt terwijl Nelly haar armen spreidt. Het spel is op de wagen. Dan stapt hij weer naar voren en ik zie dat hij met zijn handen zoekend over haar lichaam gaat. Dan zegt hij iets en ze lacht en knikt. Ze zegt weer wat en de hand van de man gaat nu over haar been, maar stopt niet bij de zoom maar glijdt eronder. De rits is als bij toverslag een stukje onder haar borsten geraakt. Ik zie het gezicht van Nelly trekken. De man heeft zijn vingers in haar kut en zit waarschijnlijk met haar klit te spelen. Ze begint wat te huppen op de kruk en ineens vertrekt ze met haar gezicht. Haar eerste orgasme van de avond.

Ze leunt wat achterover, dan geeft ze de man een kus en loopt naar mij. “Dat was lekker, zag je wat hij deed? De rits was nog niet ver genoeg naar beneden maar je lekker klaar laten vingeren, dat is toch niet te versmaden. Kom we gaan naar de volgende bar.” En om het goede voorbeeld te geven pakt ze haar jas en we lopen naar de volgende bar. Deze heeft een hele feestzaal achter de bar en die zit vol met hossende mensen. De sfeer zit er echt in. Al hossend banen we ons een weg naar de tapkast en zo waar wil Nelly een drankje van mij. Maar snel is ze opgenomen in de hossende menigte. Ik zie haar met menigeen dansen, handen gaan over haar lijf en bestuderen zeker wat er allemaal onder dat lange T-shirt zit.

Dan merk ik dat ze aan de kant zit uit te rusten met twee mannen om haar heen. Ze lachen om een opmerking van de ene en de andere wijst op Nelly, in de richting van haar borsten. Die zijn al aardig zichtbaar geworden dankzij de openstaande rits. Die nadert al de “redelijk” stand. Dan zie ik dat ze haar uitdagen en ja hoor, ze spreekt ook hier de magische woorden van haar spelletje. Ze gaat staan en doet haar armen wijd uit elkaar. De twee mannen kijken niet eens maar beginnen gelijk met hun handen een onderzoekingstocht. Nadat ze alles minutieus onderzocht hebben kijken ze blij verrast in de schitterende ogen van Nelly. Ze zeggen wat en zij knikt. Dan gaat er een hand naar haar rits maar ze geeft met een handgebaar aan dat ze dat niet wil. Ze zegt nog iets, dan staan ze alle drie op en lopen de zaal uit. Als goede bewaker ga ik er achter aan.

Buiten lopen ze tussen de geparkeerde auto’s door totdat ze aan het eind van de parkeerplaats zijn. Dan zie ik dat Nelly zich omdraait, haar rits pakt en die naar beneden trekt, maar net niet helemaal los trekt. Dan zegt ze iets, ze draait zich om, trekt haar shirt omhoog en toont haar kontje. Dan laat ze zich langzaam voorover zakken op de motorkap van de auto waar ze naast staat. Een van de twee mannen heeft gelijk zijn broek losgemaakt en ramt in een keer zijn pik bij haar naar binnen. Ik hoor het kreunen en zuchten van Nelly tot op hier. Als ze klaar komt gilt ze zo luidt dat ik denk dat iedereen komt kijken, maar gelukkig, de muziek staat hard genoeg. De tweede neemt het nu over maar die stond al zo lang op knappen dat die heel snel klaar komt. Nelly komt weer overeind, bedankt beide heren voor de neukbeurt en loopt in mijn richting. “nu voel ik me pas echt een neukslet, carnaval vieren, terwijl je het vreemde sperma zo tussen je benen voelt lopen.”

We lopen om de hoek naar het volgende café. Daar binnen gekomen bestellen we wat te drinken, maar voor we goed en wel hebben rondgekeken komen we ineens Peter tegen, een van haar neukvriendjes. Nelly slaat haar armen om hem heen en begroet hem met een warme kus. “Wat zie jij er vreselijk geil uit vanavond, Nelly, om zo te neuken.” Ik begin te lachen en zeg tegen Peter:”pas maar op, ze is vreselijk geil en ze heeft net al geneukt”.

“Wat”, zegt Peter, “kom op vertellen.” Nelly lacht en duwt Peter aan de kant en op een stoel”. Ze gaat bij hem op schoot zitten en zegt:”wil je het echt weten?”

“Ik ben vandaag op het neukpad, ik wil de hele avond lekkere seks, veel verschillende pikken en veel orgasmen. En daar ben ik op gekleed. Iedereen die raadt, wat ik onder mijn kostuum aan heb, mag mij neuken, als ik het hem eerst vraag natuurlijk.” “Mag ik ook eens raden”, vraagt Peter. Hij voelt dat zijn handen worden vastgepakt door Nelly en op haar lichaam gelegd. “Raden doen we met de handjes” zegt ze uitdagend. Peter laat zijn handen over het o zo bekende lichaam glijden. Omdat hij weet waar haar lekkere plekjes zitten, begint Nelly steeds meer te kreunen. Ze pakt haar rits en laat die zakken tot aan haar navel. Dan draait ze zich zo dat ze met een been aan ieder kant bij Peter op schoot komt te zitten. Ze begint zijn broek open te knopen en haalt zijn stijve te voorschijn. Met een hupje laat ze die in haar kletsnatte kut schieten.
Peter schuift nu de panden van het shirt opzij zodat hij haar mooie borsten in het vizier krijgt. Hij streelt ze en dan knijpt hij zachtjes in haar tepels. Hij weet dat dit de achilleshiel is van Nelly. Ze kreunt en komt klaar. Ze kijkt hem verlekkerd aan en dan begint ze met haar kutspieren te werken. Ze ziet aan het gezicht van Peter dat die dat heel lekker vindt. Veel bewegen kunnen ze niet om niet al te veel aandacht te trekken van de omgeving. Maar achter haar hoort ze ineens, “verrek, die meid zit die vent te neuken “. Dat wordt Peter te veel en hij spuit haar al vaker gebruikte kut vol. Zijn handen glijden van haar borsten af en snel trekt ze de panden weer terug, zodat haar borsten bedekt zijn, maar haar rits laat ze nu zo ver open staan. Ze stapt van zijn schoot en ze voelt de sappen langs haar benen lopen. “Wat lekker geil,” denkt ze.

Langzaam draait ze zich om en kijkt mij geil aan. “Een onverwacht intermezzo”zegt ze. De twee mannen die met open mond hebben staan kijken naar haar neukbeurt met Peter, krijgen nu wel hele grote ogen als ze zien dat de rits van Nelly nu wel tot onder haar navel open staat. “Wat ben jij een lekkere geile slet”zegt hij tegen haar. “Ga je met ons mee naar ons clubhuis, hier twee straten vandaan, daar willen wij jou ook wel eens uitwonen.” Nelly kijkt naar mij, “het is nu half twee ’s nachts, ik denk dat het tijd is voor de gangbang?” zegt ze met vochtige ogen. “Het is wat U zegt, Prinses”zeg ik tegen haar. Dan kijkt ze weer naar die twee mannen: “Als jullie er een stelletje bij elkaar krijgen, dan mogen jullie mij neuken, ik heb zin in een gangbang.” Een van de mannen loopt gelijk weg om vrienden te waarschuwen en de ander zegt: “kom maar mee, mijn maat zorgt daar wel voor.”

Langzaam lopen we naar de deur. Omdat haar rits zo ver open staat heeft Nelly veel bekijks en krijgt allerlei vragen. “Antwoorden op jullie vragen kunnen jullie krijgen bij die heer”, zegt ze en ze wijst naar onze gids. Die vertelt wat we gaan doen en waar en of ze mee mogen gaan. Bij de deur pakt ze haar jas en we lopen achter onze gids aan naar hun clubhuis. Achter ons lopen zeker een man of 10. In het clubhuis zijn nog 5 mannen, die wat zitten na te drinken en zetten grote ogen op als de optocht binnen komt.
Nelly loopt naar de tafel, en wenkt naar mij. “Weet je nog van vorige week. Pak mijn rits, zet hem op kompleet geil, want zo voel ik me en neuk me.” Ik pak haar rits en trek die helemaal naar beneden zodat het kostuum los schiet en de panden naar twee kanten vliegen. Haar hele lichaam is nu zichtbaar voor iedereen. Ze leunt weer achterover tegen de tafel en kijkt naar me. ‘Neuk me voor het oog van al die geile mannen.” Ik maak snel mijn broek open, haal mijn stijve tevoorschijn en ram die gelijk in haar toch al doorgesmeerde kut. Als ik haar met stevige halen aan het neuken ben, staat de anderen om haar heen en betasten haar lichaam. Ze knijpen in haar borsten, proberen haar te tongzoenen en betasten ieder plekje naakte huid, waar ze bij kunnen. Nelly gilt van genot en schokt als ze klaar komt. Ik houd het ook niet lang en schiet haar kut vol. Langzaam trek ik mij terug en kijk dan naar al die geile mannen. Nelly hupt haar kontje op en gaat op de tafel liggen. ‘Op verzoek van Nelly kan ik U mededelen, dat iedereen die haar wil neuken, dit mag.”zo begin ik. “Alleen ieder op zijn beurt, er wordt alleen in de kut geneukt, geen pijpen en geen anale seks. Wie niet akkoord is, mag gewoon niet. En nu, start!”

Ik stap tussen de benen van Nelly weg en gelijk neemt iemand mijn plaats over en stopt zijn stijve in haar kut. “O, neuk me te pletter,”zucht Nelly en onder veel gekreun en gegil begint de door haar gewenste gangbang. Terwijl de ene haar neukt, staan anderen om haar heen, betasten haar lichaam, staan te masturberen en spuiten hun geil over haar lichaam. Haar borsten, haar buik en haar gezicht zitten onder. Als de volgende weer in haar kut doorstoot, gulpt het geil uit haar en loopt langs haar benen. Uiteindelijk is Nelly doodop en ligt rustig onder al dat neukgeweld. Voordat het echt uit de hand loopt vraag ik of iedereen een keer geweest is, en als ik merk dat sommigen al aan de tweede ronde zijn begonnen meld ik dat aan Nelly en zij geeft mij het teken dat het mooi geweest is.

Langzaam komt ze van de tafel. Haar hele lichaam zit onder het geil. Haar gezicht is ondergespoten, langs haar benen stroomt alles wat in haar kut is gespoten. “Wie nog wil mag tegen mij aan spuiten” zegt ze met een geile lach. Gelijk gaan er nog 5 mannen om haar staan en als op commando spuiten ze tegen haar lichaam op. “Heerlijk, dank jullie wel voor deze fantastische neukpartij, maar het is nu mooi, ik ga naar huis. Dank U allemaal,”zegt ze en ze pakt haar rits, sluit die alleen aan de onderkant, zodat je haar geile lichaam nog goed kunt zien en loopt samen met mij naar de taxistandplaats.

In de taxi schuift ze met haar lichaam naar mij toe, “en nu jij, jij zou de laatste zijn, maar wel wild, zoals de hele nacht al was.”De taxichauffeur kijkt in zijn spiegel en vraagt of we ons willen gedragen in zijn taxi. Braaf wachten we tot we voor ons huis staan. Snel lopen we naar binnen. “Steek de tuinlampen aan voor en kom mee” roept ze tegen mij. Als ik ze heb aangedaan loop ik de kamer in en zie haar voor het raam staan. Ze heeft haar besmeurde kostuum uit getrokken en staat naakt voor het raam, met de rug naar mij toe. Ze laat haar kontje wat naar achteren zakken en zegt, “hier, neem het ongebruikte gaatje maar, en neuk me hier voor het raam, in het volle licht.” Als ik haar kontje penetreer, rilt ze en kreunt. “Mijn laatste orgasme”, zegt ze, als ze weer is bekomen. “Nu gaan we slapen. Morgen ben ik weer een kuis vrouwtje, misschien. Ik weet niet wat ik voor de tegenprestatie moet doen”


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners