Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Canarische avonturen 2 - 5915 keer gelezen
De volgende ochtend verlaat Fedor iets over tienen het appartement met de woorden:”veel plezier”.Als hij beneden langs het zwembad loopt, ziet hij Manou uit het appartement van de dochter en schoonzoon van de Duitse oma komen. Ze probeert van hem weg te kijken, maar Fedor ziet dezelfde zwoele blik in haar ogen die hij de vorige dag ook had gezien, toen zij bij hem was. Hij is dus kennelijk niet de enige die gebruik maakt van de diensten van deze nymfomane schoonmaakster. Die mening wordt bevestigd als hij een eindje over het strand loopt en de vrouw, de kinderen en oma ziet zitten. Hij loopt op grote afstand langs hen heen, maar als hij even omkijkt, ziet hij dat oma hem met haar blik volgt.

Fanny ligt op bed met alleen een slipje aan en speelt een beetje met haar grote borsten. De tepels zijn hard en ze rolt ze tussen haar vingers, terwijl ze met de andere hand haar borst kneedt. Ze voelt dat ze nu al geil wordt, niet alleen van de bewegingen, maar ook van het idee wat er wellicht komen gaat. Ze schrikt zelfs van het zachte klopje op de deur, maar roept snel dat de klopster binnen mag komen en schuift iets omhoog zodat ze met haar rug tegen de achterwand van het bed zit.
De blonde schoonmaakster komt binnen en zet haar emmer en de bezem zonder Fanny aan te kijken in de badkamer. Daar blijft ze even, maar na een kleine minuut komt ze tevoorschijn. Ze heeft een donker slipje en een wit T-shirt aan, zonder beha, want Fanny ziet haar borsten duidelijk heen en weer gaan als ze loopt. Haar blonde haar hangt los langs haar smalle, maar sprekende gezichtje en Hanny ziet haar kleine, bolle billen heerlijk ritmisch bewegen als ze naar de balkondeuren loopt en de gordijnen dicht trekt. Ze komt terug naar het bed en gaat naast Fanny zitten, ook met haar rug tegen de wand. “My name is Alissa”, zegt ze en ze slaat een arm om Fanny’s schouders.
“You’ve beautiful tits”, hoort Fanny haar fluisteren en om die opmerking te versterken streelt haar linkerhand Fanny’s mooie grote borsten en trekt ze zachtjes aan de harde tepels. Fanny rilt even, maar herstelt zich snel en drukt haar lichaam iets steviger tegen Alissa aan. Die buigt voorover en begint Fanny’s tieten te zoenen en aan de tepels te zuigen. Intussen aait ze met een hand over Fanny’s buik en schuift ze richting slipje. Zwijgend, maar genietend laat Fanny de strelingen over zich heen komen.
Dan slaat ze haar beide armen om Alissa heen en trekt in een snelle beweging het T-shirt uit. Er komen twee middelgrote, stevige borsten te voorschijn met grote tepels erop. Ze pakt de rondingen beet met twee handen en kneedt ze tot ze merkt dat de tepels ook hard zijn. Ze schuiven nu beiden naar onderen en liggen even strak in elkaar armen en kussen elkaar op de mond. Hun tongen vinden snel hun weg door de monden en de beide lichamen drukken steeds steviger tegen elkaar. Fanny voelt de grote harde tepels tegen haar borsten prikken, wat haar een opgewonden gevoel bezorgt. Alissa is nu met één hand onder Fanny’s slipje terecht gekomen en knijpt liefdevol in haar billen.
Ineens staat Alissa op en trekt haar broekje uit. Ze kruipt op haar knieën op bed en doet hetzelfde met de slip van Fanny. Dan draait ze haar onderlichaam in de richting van Fanny’s mond en gaat op haar liggen. Fanny ruikt het kutje van Alissa, en duwt met haar vingers de schaamlipjes van elkaar. Er ontstaat een flinke roze-rode opening, waar haar tong als een magneet naar toe trekt. Alissa heeft intussen haar mond op het klitje van Fanny gezet en begint er gulzig aan te zuigen, terwijl ze een vinger in Fanny’s kut heen en weer beweegt. Ook Fanny duwt nu een vinger en snel daarna nog één in Alissa’s inmiddels erg natte spleetje.
Geroutineerd, maar teder vingeren en likken de twee elkaar naar een hoogtepunt, dat bij Fanny iets eerder komt dan bij Alissa, maar bij de laatste een stuk heftiger is. Het lijkt wel of er geen eind aan komt bij Alissa, die blijft schokken en hijgen en kreetjes slaken, alsof het maanden geleden is dat ze voor het laatst een orgasme heeft gehad. Ze knijpt haar dijen hard rond Fanny’s gezicht, zodat die haast geen adem meer krijgt, maar toch zo lang mogelijk probeert door te likken tot Alissa wat meer ontspant. Ze draait zich om en gaat met haar gezicht naast dat van Alissa liggen en begint haar weer te zoenen. Nu proeven ze elkaars sappen, wat beiden weer een geil gevoel bezorgt.
De twee blijven minutenlang naast elkaar en in elkaar gestrengeld liggen en kussen elkaar op diverse plaatsen. Ze hebben nog nauwelijks een woord gewisseld, maar dan zegt Alissa:”Grazias”. Fanny vraagt waarom ze haar bedankt en Alissa zegt dat het al weken geleden is dat een ander haar klaar gemaakt heeft. Zelfwerkzaamheid kan lekker zijn, maar haalt het niet bij een tedere vrouw zoals Fanny, bekent ze. Die voelt zich gevlijd, maar ook een beetje beschaamd, dat ze gebruik maakt van de geile nood van de ander.
Ze steunt op een elleboog en bekijkt het mooie lichaam van Alissa met de rechtopstaande borsten, de platte buik, het bijna kaal geschoren venusheuveltje en het glinsterende spleetje. Ze wordt weer wat opgewonden en begint het ranke, licht gebruinde, Spaanse lijf te strelen. Ze slaat geen plekje over en langzamerhand begint Alissa weer wat de kreunen. Ze drukt haar onderlichaam richting Fanny en pakt een van de grote borsten beet om er zachtjes in de knijpen. Fanny legt een dijbeen tussen de benen van Alissa, die automatisch haar benen iets spreidt en haar kutje tegen de dij van Fanny drukt.
Ritmisch bewegen de twee lichamen nu tegen elkaar aan, waarbij Fanny’s dij nat wordt van het vocht dat uit Alissa’s kutje komt. Ze wordt steeds wilder en Fanny heeft moeite het tempo bij te houden. Maar lang duurt het niet, want Alissa komt hard kreunend tot haar tweede orgasme, waarbij ze Fanny’s borst zo hard kneedt dat het pijn doet. Ze laat haar maar even begaan en streelt intussen haar eigen klitje, dat weer hard geworden is en brutaal naar buiten piept.
Zodra Alissa weer een beetje bij haar positieven is, neemt ze dat werk van Fanny over, die zich achterover laat vallen en zich helemaal aan de Spaanse overgeeft. Het orgasme laat niet lang op zich wachten en Fanny’s tweede hoogtepunt is veel intenser dan de eerste keer. Weer blijven ze een paar minuten, elkaar strelend naast elkaar liggen. Dan staat Fanny op en als ze gaat douchen begint Alissa aan haar schoonmaakwerk, ze doucht wel als Fanny vertrokken is, verontschuldigt ze zich.

Fedor ziet meteen dat Fanny genoten heeft, als zijn vriendin zich bloot naast hem nestelt op de handdoek die hij al voor haar neergelegd had. Natuurlijk wil hij alles weten en als Fanny hem gedetailleerd vertelt wat ze net meegemaakt heeft wordt hij er zelf erg geil van. Hij ligt op zijn buik en voelt dat zijn pik hem in de weg ligt. Hij draait zich half op zijn zij om de steeds harder wordende staaf meer lucht te geven en vraagt gretig naar meer details. Fanny kijkt glimlachend, maar ook vertederend naar het groeiende geslachtsdeel en geeft een nog preciezer verslag.
Dan pakt zijn volle erectie beet, kijkt even om zich heen, ziet weinig mensen en trekt hem snel en vakkundig af. Het zaad van Fedor spuit half op haar buik en half op de handdoek. Ze likt zijn pik vakkundig schoon en zegt dat ze gaat zwemmen. Fedor loopt met zwabberend geslacht achter haar en spoelt zijn jongeheer schoon in het zilte zeewater, dat niet al te warm is en daarom goed werkt als afkoelingsmechanisme.
Aan het eind van de middag gaan Fedor en Fanny nog even aan de rand van het zwembad liggen, beiden met een broek aan, maar Fanny wel zonder topje. Het is niet druk, een paar stretchers verder ligt het Duitse gezin, maar ze zien Omi niet liggen. De kinderen zijn in het water en de moeder staat op naar de jacuzzi te gaan. Fedor volgt de lange, zeer slanke, vrouw, die ook topless is. Het verschil met Fanny is echter enorm, die heeft een grote C-cup, terwijl de Duitse een echte AA-cup vrouw is. Dan ziet hij dat oma al in de jacuzzi zit.
Ook Fanny heeft dat gezien en ze staat plotseling op en loopt ook naar het bubbelbad. Fedor kijkt haar na en ziet haar heerlijke billen heen en weer gaan in de kleine bikinislip; hij dreigt al weer geil te worden. Dan kijkt hij opzij naar de vader, die verzonken is in een tijdschrift. “Wie war es Heutemorgen?”, vraagt hij zacht op plagerige toon. De man kijkt hem verbaasd aan en vraagt wat hij bedoeld. “Manou”, zegt Fedor, “Die Putzfrau!”. De Duitser kijkt eerst boos, maar begint dan te glimlachen. “Herrlich”, zegt hij dan, “Und du?”. Ook heerlijk bekent Fedor, dat was gisteren.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners