Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Buurmansex - 13385 keer gelezen
Het is een warme zomerdag, met vijfendertig graden is het bloedheet. Ik zit in m’n nakie in de tuin, want ik heb namelijk een nogal goed gevuld lichaam en met die hitte kan ik geen kleren aan mijn lijf verdragen. Opeens valt er een schaduw over me heen en als ik opkijk zie ik Kees, de buurman van even verderop voor me staan. Mijn hemel, en ik zit helemaal naakt!
Nu weet ik dat hij niet vies is van wat bloot vlees want zijn garage hangt helemaal vol met fotos van lekkere pin-ups. Wat zou hij willen, hij is nog nooit eerder hier geweest.
Hij is ook getrouwd met een beeldig vrouwtje, zo’n slank poppetje, niet zo als ik. Ik heb alles in overvloedige hoeveelheden meegekregen.
Kees staat mij ondertussen van top tot teen te bekijken en hij kijkt niet zo zeer naar mijn tenen als wel naar mijn tieten en mijn kruis. Onder zijn blik die supergeil is word ik zo nat als wat, kriebels schieten door mijn onderbuik en mijn tepels reageren ook meteen, ze priemen omhoog. ‘O buurman,’zeg ik’Wat kan ik voor u doen?’
Maar Kees zegt niets, hij komt naar me toe gelopen, buigt zich naar mij toe en likt aan mijn linkerborst, daarna beroert hij de rechter, hij doet het superlekker en als hij zijn hand tussen mijn benen laat glijden voelt hij mijn vochtige kut. Hij wrijft er met zijn hele hand langs en verdeelt het natte geil over mijn hele kut en mijn kontgat.
Kees trekt mij overeind, hij heeft nog steeds helemaal niets gezegd en als ik wat wil zeggen legt hij zijn hand op mijn mond en draait hij me om en buigt me voorover, zodat ik met mijn grote kont naar hem toegedraaid sta. O, hij heeft zijn pik uit zijn broek gehaald, stijf en warm duwt hij tegen mijn billen, hij grijpt me bij mijn haar en in een stoot dringt hij bij mij binnen.
Met lange halen neukt hij me keihard terwijl ik voorover geleund over de tuinstoel hang.
Ik kan mij verder niet bewegen; hij heeft mijn lange haar helemaal om zijn hand gewonden en zijn lange harde lul houdt mij ook stevig op mijn plaats. Met zijn vrije hand slaat hij op mijn kont, spuugt dan op mijn kontgat en in zijn hand! Wat! Gaat hij me in m,n kont neuken?!
Ik raak een beetje in paniek, ik heb dat wel eens geprobeerd maar het deed steeds zo’n pijn dat het niet lukte.
Nu spreekt Kees voor de eerste keer: ’Verzet je maar niet, ik doe het toch.’
Nu dringt hij mijn anus binnen en ik leg me neer bij wat er gebeurt ook al wil ik het niet.
Hij legt me op de grond en schuift zijn hand voor mijn klit.
Door de wrijving tegen mn klit en het geneuk in mn aars en omadat ik het niet wil KOM IK KLAAR,het is niet te geloven.
Kees gromt goedkeurend,trekt zijn lul uit me en spuit warm zaad tussen mijn billen. ‘Buurvrouw,’zegt hij.’Dat was heerlijk. Zorg maar dat je morgen weer klaar zit dan kom ik nog zo’n beurt geven.’
Ik lig op mijn buik in het gras en ik schaam me.Ik moet morgen weer klaar liggen voor deze man,die zomar dingen met mij doet .’s Avonds in bed kan ik niet slapen van de spanning;ik heb zo’n zin in morgen!

Ik ben aan het strijken voor het open slaapkamerraam op de eerste verdieping.
Het is al zo warm, ik denk wel vijfendertig graden en door de hitte van de strijkbout heb ik het dubbel zo warm.
Het raam kijkt uit over de tuinen aan de achterkant van onze straat.
Wij, mijn man en ik , zijn hier nog niet zo lang geleden komen wonen, over mijn man gesproken, ik zie hem nu de garage uit komen en de tuin uit lopen, waar zou hij heen gaan?
Ik zie hem door de steeg lopen en hij gaat bij die vrouw van even verderop de tuin in, wat zou hij daar moeten, kent hij haar al dan?
Ik schuif iets naar links en dan zie ik dat de buurvrouw in de tuin zit en ze heeft helemaal niets aan, is naakt! Dan zal hij zich wel snel omdraaien en gauw terugkomen!
Maar nee, wat zien ik; de vrouw zegt iets en ze doet niets om haar gigantische dikke lijf te bedekken. Ze heeft echt grote borsten, gelukkig houdt mijn man daar helemaal niet van en ook niet van dikke konten.
Maar dit is mijn dag niet want wat ik nu allemaal zie, dit had ik nooit van mijn man gedacht
Hij pakt de vrouw bij haar tieten, vingert haar, draait haar om en neukt haar, gooit haar op de grond en naait haar nog eens…ik word er zelf ook opgewonden van, wat denk je en ik wrijf met mijn vingers langs mijn klitje en kijk om me heen of er iets ligt wat ik in mijn doos kan stoppen.
Ik moet er nu echt iets in hebben, ik ben zo verschrikkelijk geil.
Mijn oog valt op de plantenspuit, het enige voorwerp met enigszins de juiste vorm.
Ik draai de kop eraf en duw hem direct lekker ver in mijn natte kut, met mijn andere hand draai ik over mijn kittelaar en als ik zie dat de vrouw die door mijn man geneukt wordt in het gras, klaarkomt kom ik ook zacht vloekend klaar.
Terwijl ik de plantenspuit uit mijn kut trek bergt mijn man zijn pik terug in zijn broek en knoopt die dicht terwijl hij praat tegen de vrouw die nog altijd in het gras ligt met haar enorme billen omhoog.
Snel loop ik naar beneden en wanneer mijn man binnenkomt maak ik zijn broek los en kniel voor op het tapijt.
Hij kijkt bevreemd op me neer maar dan heb ik zijn lul al tussen mijn lippen, zijn lul die nog naar de andere vrouw smaakt en ik zuig hem nog eens helemaal leeg.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners