Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Boswandeling - 18313 keer gelezen
Ik liep met mijn vriendin in een bos te wandelen,het was heerlijk weer, we waren al een paar uurtjes onderweg.
Bianca(mijn vriendin)en ik(Claudia ) hielden van boswandelingen.
We waren beide luchtig gekleed omdat het toch wel warm was,
Bianca had een kort zomer jurkje aan en ik een kort rokje met blouse.
We liepen in een stil stuk waar het een beetje donker was dichte begroeiing onder de bomen.
We liepen gezellig te kletsen,ineens voelde Bianca een arm om haar nek en iets scherps prikte in haar nek,een stem zei doorlopen dames niet omkijken,anders snijd ik je strot door.
We waren doodsbang, hier rechts zei de stem, we liepen een pad in, we kwamen bij een open stuk,hier kwam nooit iemand.
De stem zei op jullie knieŽn, we gehoorzaamde, handen achter je rug , en niet om kijken.
Ik werd bij mijn duim van mijn linkerhand gepakt en Bianca bij de duim van haar rechter hand, een soort plastic lus werd om onze duimen gedaan en aan getrokken, we zaten muur vast aan elkaar met 2 handen.
De man kwam voor ons staan hij had een soort latex masker op, om niet herkend te worden.
Ik kreeg een duw tegen mijn borst zodat ik achterover viel, omdat we vast zaten sleurde ik Bianca mee, we lagen op onze ruggen en vreesde het ergste.
De man kwam op zijn knieŽn naast ons zitten en pakte mijn bij mijn borsten vast en kneep er hard in, de tranen sprongen in mijn ogen.
Hij pakte ook Bianca bij haar borsten en kneep er ook in, als jullie niet doen wat ik zeg word het alleen maar pijnlijker,zei de man.
Hij vroeg onze namen en leeftijden Bianca zei haar naam en vertelde dat ze 24 is ,ik af mijn naam en vertelde dat ik 26 ben.
En zijn jullie getrouwd vroeg hij Bianca stamelde dat ze getrouwd is en ik vertelde hem dat ik dat niet was.
Weer een vraag aan Bianca wanneer ze voor het laatst geneukt was, eer gisteren stamelde ze, en was dat 1 keer of ben je vaker klaargekomen, Bianca gaf geen antwoord, ze kreeg een schop tegen haar heup.
Dat was 1 keer huilde ze.
En jij tegen vroeg hij aan mij, dat is zeker 2 maanden geleden stamelde ik, en wanneer heb je voor het laats jezelf gevingerd.
Gisteravond stamelde ik,met je vingers of met een speeltje vroeg hij,met mijn vingers was het antwoord van mij.
Zijn hand ging onder mijn blouse en speelde met mijn borsten,zijn hand ging over mijn buik omlaag ik hield mijn benen bij elkaar ,hij kneep heel had in mijn dij,en zette een mes op mijn keel,meewerken zei hij of ik snij je strot door,ik deed gehoorzaam mijn benen uit elkaar.
Ik voelde zijn vingers bij me naar binnen dringen hij begon me wild te vingeren,het deed pijn maar daar trok hij zich niets van aan.
tegen Bianca zei hij geef je vriendin een tongzoen ik wil jullie zien zoenen.
Bianca kwam met haar mond naar mij toe,hier had ik vaak van gedroomd een vrijpartij met Bianca, maar niet op deze manier.
Ik voelde de tong van Bianca over mijn lippen gaan en langzaam mijn mond naar binnen gaan en mijn tong zoeken,ik kreunde heel zacht alleen Bianca kon dit horen,ik voelde haar hand op mijn schouder ze kneep er zacht in,als teken van ik begrijp je,haar tong speelde een geil spel met die van mij, we lieten die vent niets merken van dit alles.
Zijn hand ging onder het jurkje van Bianca hij duwde haar jurkje omhoog zodat ze nu in haar bh en slipje zat,de man sneed de bh van Bianca kapot en gooide deze opzei, haar borsten hingen nu vrij, hij speelde met haar tepels.
Hij liet Bianca op haar knieŽn zitten en deed zijn broek naar beneden,zijn pik stond recht vooruit deze was zeker 20 cm en behoorlijk dik,hij ging voor Bianca staan en pakte haar lange blonde haar zijn pik duwde hij tegen haar lippen, pijp me zei hij, Bianca hield haar mond dicht hij trok hard aan haar haren ze gaf een schreeuw,doen wat ik zeg anders doe ik je nog meer pijn ze deed haar mond open en de man duwde zijn pik in haar mond Bianca begon hem te pijpen, de man pakte het hoofd van Bianca en hield deze stevig vast hij begon Bianca in haar mond te neuken en stootte zijn pik diep in haar keel Bianca stikte zowat, ik zei er wat van het gene mij een flinke stomp op mijn schouder opleverde, en de opmerking bemoei je er niet mee anders zal ik jou zo ook even nemen.
We zaten nog steeds aan elkaar vast dus ik kon weinig doen voor Bianca,even later kwam de man klaar en spoot al zijn sperma diep in de keel van Bianca slikken slet zei hij, Bianca deed haar best.
De man duwde Bianca op de grond en pakte mij bij mijn haren vast hij trok me naar zich toe en siste me toe meewerken anders weet je wat er gebeurd, zijn mond raakte de mijne en hij duwde zijn tong ruw bij me naar binnen en begon me te tongen.
Zijn handen trokken mijn blouse kapot en gooide deze op de grond, mijn rokje volgde daar stond ik dan in mijn string en bh,hij zette zijn been tussen de mijne en duwde mijn benen van elkaar,zijn hand ging mijn string in en hij begon me wild te vingeren,zijn pik kwam weer omhoog,liggen zei hij tegen Bianca en mij we gingen op onze rug liggen hij gaf Bianca een schop vingeren jij Bianca had haar slipje nog aan en schoof voorzichtig haar vrije hand haar slipje in, hij trok haar slipje uit en zei ik wil wel zien dat je lig te vingeren.
Bij mij trok hij mijn string ook uit en snee mijn bh los.
Weer duwde hij 2 vingers bij me naar binnen en vingerde me .
Speel mat haar tepels zei hij tegen mij ik boog me voorover en streelde de tepels van Bianca, ik likte er voorzichtig aan en nam ze tussen mijn lippen, ondertussen lag Bianca zich te vingeren, ze streelde haar clitoris de man keek er naar en werd er opgewonden van, ga voor je vriendin liggen en bef haar zei hij tegen mij.
De man trok me aan mijn haren naar Bianca toe, en kont omhoog ik wil je zo neuken gehoorzaam stak ik mijn kont omhoog en begon zachtjes Bianca te likken, toen mijn tong langs haar clitoris ging kreunde Bianca.
De man duwde zijn pik tegen mijn kutje en ramde deze in 1 keer helemaal naar binnen ik schreeuwde van de pijn en vernedering.
Mijn kutje was nog heel droog maar de man begon me te neuken dit deed echt pijn,ik kreeg een flinke klap op mijn rug verder gaan met likken zei hij terwijl hij mij neukte.
Ik voelde hoe Bianca genoot van mijn aanraking haar kutje werd wel heel nat van mijn gelik, de man zag dat Bianca het wel lekker vond en trok mijn hoofd weg hij trok zijn pik uit mij en ging bovenop Bianca liggen zijn pik vond de weg naar haar kutje hij duwde hem naar binnen, jij bent tenminste wel lekker nat en hij begon haar te neuken.
Naast mij lag er een flinke tak voorzichtig pakte ik deze en wilde de man ermee slaan op het laatste moment zag hij de tak neer komen en rolde zich van Bianca af ik raakte wel zijn arm maar ook de buik van Bianca, je bent eigenwijs zei hij en stond op,ik kreeg rake klappen van hem hij sloeg me waar hij me maar raken kon ik zakte in elkaar.
Bianca bleef stil liggen, hij pakte het mes en snee ons los, hij ging op de hand van Bianca staan zodat ze niet weg kon en mij trok hij aan mijn haren overeind.
Hij had ineens een stuk touw ik weet niet waar dat vandaan kwam hij gooide het over een tak van een boom en bond mijn handen ermee aan elkaar,hij trok aan het touw zodat mijn armen gestrekt boven mijn hoofd waren toen maakte hij het touw vast zo kon ik helemaal niets meer doen.
Blijf jij zo maar even staan zei de man tegen mij, was jij ook nog wat van plan vroeg hij Bianca, nee stamelde Bianca ik doe alles wat je me vraag.De man bleek een echte sadist te zijn hij had nog meer touw gepakt en bond Bianca nu ook aan een tak vast, we stonden tegenover elkaar zodat we elkaar konden zien, er zat ongeveer 50 cm tussen ons.
Ik voelde ineens een striemende pijn op mijn billen, en gilde het uit,ik zag wat hij gedaan had toen hij hetzelfde bij Bianca deed, hij had een leren riem waarmee hij nu ook Bianca op haar billen sloeg ook zij gilde het uit van de pijn.
Ik zag dat de tranen in haar ogen stonden,ik hoorde de man lachen,ik zal jullie eens lekker verwennen zei hij,en ik hou van pijn doen.
Ik hij zette bij Bianca een soort knijper op allebei haar tepels,tranen stonden in haar ogen nu kwam de man op mij af.
Hij kneep Hard in mijn tepels,ik gunde hem het plezier niet dat ik zou gillen,
Hij schopte tegen mijn schenen doe je benen uit elkaar teef, ik kon niet anders dan gehoorzamen , tegen Bianca zei hij kijk hoe ik je vriendin ga neuken jij komt straks aan de beurt, hij deed een crŤme(waar hij die vandaan haalde zo vlug weet ik niet) op zijn pik pakte mijn benen vast , deed deze om zijn heupen en duwde zijn pik in me en begon mij als een wilde te neuken,mijn armen begonnen pijn te doen ik hing daar nog steeds aan, om mijn armen te ontlasten deed ik mijn benen steviger om zijn heupen,dit hielp iets,de man kreunde ja nog strakker die benen, ik spuit je kut zo meten vol met mijn heerlijke sperma.
Zijn handen lagen om mijn billen,ik voelde hoe hij een vinger in mijn kontje stak en heen en weer begon te halen,hij bleef door neuken ,ik voelde zijn eikel dikker worden en hij spoot zijn sperma diep in me,hij trok zijn pik uit me.
Hij maakte de touwen van Bianca iets losser zodat ze op haar knieŽn kon gaan zitten.
hij legde mijn benen over de schouders van Bianca, en siste in haar oor lik de kut van je vriendin schoon.
Tegelijk sloeg hij Bianca weer met de leren riem op haar rug, Bianca begon te likken ze had geen keuze.
De man kwam achter mij staan ik voelde zijn handen op mijn borsten hij speelde met mijn tepels,kneep er hard in,trok aan mijn haren mijn hoofd achterover en begon me te tongen,met 1 hand pakte hij Bianca bij haar hoofd en duwde haar heel stevig tegen mijn kutje ik voelde de tong van Bianca mijn kutje ingaan en likken.
Hier zou ik zeker van genoten hebben als Bianca en ik samen waren maar zoals de situatie nu was genoot ik er niet van.
De man besloot dat Bianca genoeg gelikt had hij gaf haar een duw zodat ze achterover viel.
gelijk liet hij mij los en pakte Bianca bij haar haren,op je knieŽn kont omhoog,de riem kletste weer op de billen van Bianca 5 keer sloeg hij haar, Bianca gilde het uit,toen vond hij het genoeg de man ging op zijn knieŽn achter Bianca zitten en smeerde weer crŤme op zijn pik,hij zette zijn eikel tegen haar kontje en duwde zijn pik in 1 keer de anus van Bianca in,ze gilde en viel voorover, de man had zijn armen rond haar middel geslagen zodat ze niet al te ver kon vallen en begon haar in haar kontje te neuken,in een hoog tempo.
Hij zei tegen Bianca dat ze zich gelijk moest vingeren, Bianca gehoorzaamde en deed een arm onder zich en begon zich zelf met 2 vingers te vingeren,ik had in mijn gedachte om de man een enorme trap te geven maar ik dorst het niet omdat ik bang was voor de consequenties.
Hij bleef door neuken, ik hoorde hem kreunen en even later spoot hij al zijn zaad bij Bianca naar binnen.
Hij trok zijn pik terug,en legde Bianca op haar rug met haar benen naar mij toe,de armen van Bianca lagen naast haar lichaam, de man pakte de riem en sloeg Bianca op haar buik,wie heeft gezegd dat je mocht stoppen met vingeren schreeuwde hij tegen haar, nou vertel op en weer kwam de riem op haar buik terecht.
Bianca begon weer te vingeren.
Goed zo je gehoorzaamd al aardig, e met je andere hand ga je met je tepels spelen,Bianca gehoorzaamde.
En nu jij zei hij tegen mij en maakte mijn touw los, zodat ik eindelijk mijn armen omlaag kon doen, ik zakte gelijk door mijn knieŽn.
De man ging voor me staan met zijn gezicht naar Bianca zodat hij kon kijken hoe ze zichzelf aan het vingeren was.
Op je knieŽn slet zei hij tegen mij en sloeg me op mijn rug met de riem.
Pijp me maak mijn pik weer stijf, ik opende mijn mond en begon aan zijn slappe pik te zuigen,langzaam kwam daar weer leven in en na een paar minuten was zijn pik weer volledig stijf.
De man pakte mijn hoofd beet en begon me in mijn mond te neuken net als hij eerder bij Bianca gedaan had, hij duwde zijn pik volledig in mijn mond tot veer in mijn keel ,ik dacht dat ik zou stikken,maar hij trok zijn pik terug en duwde deze weer in volledig in mijn mond,zo neukte hij me een paar minuten,alles door slikken zei de man toen hij zijn sperma in mijn keel spoot ik kokhalsde maar slikte wel alles door.
Zo en nu ga je naar je vriendin en beffen jullie elkaar,dit ging niet snel genoeg naar meneer zijn zin en ik had weer een klap te pakken.
Hij sloeg Bianca ook een paar keer met zijn riem de borsten van Bianca kregen het te verduren ze waren rood en opgezwollen van de klappen, ik ging over Bianca heen liggen om haar een beetje te beschermen.
Likken jullie teven, voorruit opschieten Bianca en ik begonnen elkaar te likken,de man sloeg mij nog een paar keer op mijn rug en billen,dat deed heel pijn maar we bleven elkaar likken.
Na en paar minuten dorst ik op te kijken,de man was verdwenen,ik stopte met likken en we kleedde ons weer aan.
Bianca ging met mij mee naar huis daar aangekomen liet ik het bad vol lopen, daar waren we beide wel aan toe,ik bezit een flink bad en we gingen er met ons tweeŽn in zitten ik masseerde zacht de rug van Bianca en heel zacht wreef ik over haar borsten ik hoorde Bianca kreunen nu werden haar tepels wel hard.
Zachtjes kneep ik erin,mijn hand ging heel langzaam omlaag, Bianca deed haar benen van elkaar en ik speelde met haar clitoris ze zakte achterover tegen mijn borsten,en kreunde nu niet van pijn maar van genot, ik begon haar te vingeren,even later voelde ik hoe ze klaar kwam.
Ik pakte een handdoek en begon haar af te drogen ze ging op de rand van het bad zitten,ik kon de verleiding niet weerstaan en begon haar te likken.
Laten we naar je slaapkamer gaan zei Bianca.
Daar aangekomen ging ze op bed liggen en ik begon haar weer te likken mijn tong ging diep tussen haar lippen door om haar heerlijke warme kutje nu eens echt te verwennen,Bianca pakte mijn hoofd en drukte dit tegen haar kutje ze kwam voor de 2e keer klaar.
Ik ging naast haar liggen en onze tongen speelde een wild spel met elkaar ik voelde haar vingers in mijn kutje, ze begon me heerlijk te vingeren,ze stopte met zoenen en zakte omlaag,toen haar tong in mijn kutje verdween schreeuwde ik het uit van geiligheid,lik me zei ik haar en Bianca likte me net zo lang tot ik gillend klaarkwam.
We kleedde ons aan en gingen op de bank zitten.
We besloten om geen aangifte te gaan doen,maar spraken wel af om elkaar vaker te verwennen.
Bianca moest naar huis in de gang kuste we elkaar nog een hartstochtelijk terwijl onze handen met elkaars harde tepels speelde, we moesten nu stoppen, Bianca moest nodig naar huis naar haar man.
Deze middag zouden we niet snel vergeten

Ook genoten van dit verhaal?
En heb je zelf een fantasie?
Mail me dan dit geld ook voor de dames die dit gelezen hebben.

Groeten
Marianne
Lekkerprive1@live.nlCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners