Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bob en Lot - deel 3 - 5786 keer gelezen
Als we alleen zijn wisselen Ine en ik onze belevenissen uit. Ine zegt dat zij Bob lekker 2x heeft gepijpt en dat ze lekker vaak was klaargekomen. Zich door Bob had laten beffen en haar kutje goed had laten afraggen. Bob is een sportieve vent de er goed uit ziet en behoorlijk fit is. Ik vroeg Ine of ze ook wel eens met Bob alleen uit zou willen gaan. Ja, daar zag die geile teef wel wat in. Dan ga jij zeker met Lot aan de rol h? We spraken af dat we als we de kans kregen we best alleen mochten gaan maar dan wel achteraf het wel zouden zeggen.

Ik rij veel door de stad en kan dus overdag best even bij Lot langs. (Zowel Ine als Lot zijn huisvrouw en Bob werkt op een kantoor)
Op een gegeven moment moest ik voor een klus in de beurt bij Lot zijn. Het klusje was snel geklaard en ik belde Lot of ik bij haar mijn boterhammetje kon komen eten. Was natuurlijk goed en een doorzichtige smoes. Lot deed open en gaf me een zoen op de mond en onze tongen verstrengelde zich als twee verliefde beestjes. Ik drukte Lot tegen mijn lul aan en haar tieten priemde lekker tegen mijn borstkas. Ze had een lekkere korte rok aan en ik kon mijn hand dus makkelijk langs haar dijen omhoog laten glijden. Niet gehinderd door een slip kon ik zonder dralen aan haar kut pakken en die was zo nat dat ik er gelijk maar 3 vingers in liet glijden. Ze begon tegen de vingers in te rijden en maakte mijn broek los. Ze wurmde mijn broek en onderbroek naar beneden en pakte mijn knoert harde lul, leidde die naar haar kut en we stonden achter de voordeur te paren als beesten. Het duurde niet lang of de geile Lot kreeg een eerste orgasme van heb ik jou daar. Ze liet me los en zei zo dat was nu eens een echt vluggerdje. Maar mijn lul had er nog geen genoeg van we liepen naar de slaapkamer en kleedde ons helemaal uit. Lot ging op handen en voeten zitten en zei neuk me op zn hondjes tot je zak helemaal leeg is geile beer. Dat liet ik mij geen 2de keer zeggen en dook als een wilde stier op haar ramde mijn lul naar binnen en begon lekker te raggen. Ik kon haar tieten goed pakken en streelde die behoorlijk hard en kneep in haar tepels. Oh lekker geile beer spuit me helemaal vol dan zal ik straks je geile lul helemaal schoonlikken. Haar gore taal hitste mij nog meer op en ik spoot haar heerlijk vol. Ik stampte nog wat door waardoor Lot voor de tweede keer klaar kwam. Ze hield woord en draaide zich om nam mijn lul in haar mond en sabbelde hem schoon. Dat liet mij niet onberoerd en mijn paal begon weer aardig op te stijven. Lot zoog lekker door en met een hand bewerkte ze mijn ballen. Het duurde even. Lot begon weer geile praat uit te slaan tussen het zuigen en sabbelen door oh ga je me in mijn bekkie spuiten of in mijn gezicht spuiten? Ik gaf geen antwoord want ik wilde dit heerlijk rekken en moest me aardig concentreren om niet gelijk weer te spuiten. Maar ja op een gegeven moment hield ik het niet meer en een eerste straal spoot in haar geile bek en tweede en derde spoot recht in haar gezicht.
Oh dat is lekker en ze smeerde haar hele gezicht in met mijn kwakkie. Lik jij me schoon geile beer en ik begon mijn eigen kwak op te likken. Toen ik daar mee klaar was ging Lot op haar rug op het bed liggen. Ik dook lekker met mijn bakkes in haar kruis en heb toen haar kut uitgelikt.
Haar clitoris stak parmantig zijn koppie op en ik kon dat natuurlijk niet negeren. Lot lag alweer lekker te kreunen en riep ga door ga door ohh ik kom maar ook mijn lul was weer strijdvaardig en ik besloot hem lekker in zijn warme holletje te douwen. Lot ontving hem met een diepe zucht en zei Oh wat maakt jij mij elke keer weer geil oh spuit mij maar weer lekker vol. Maar ja voor een derde keer in korte tijd dat kon wel even duren. Ik besloot haar nu lekker rustig te neuken en wipte rustig op en neer. Lot nam het tempo over en zo deden we omstebeurt het werk. Op een gegeven moment voelde ik Lots kut lekker samentrekken als teken dat zij weer klaar kwam nog even doorstoten en ik produceerde ook nog wat zaad.
We lagen uitgeteld naast elkaar en Lot vroeg heb je genoeg gegeten? Nou nog een boterhammetje en dan kan ik er wel weer tegenaan. Ik kleedde me aan en Lot deed een duster aan. Schonk een beker melk in en ik at mijn boterhammen op. Helaas moest ik weer aan het werk. Bij het afscheid gaven we elkaar nog een lekkere zoen en pakte ik nog even haar tieten beet en met een tot gauw ging ik weg.

Toen ik s avonds thuis kwam vertelde ik Ine dat ik bij Lot mijn boterhammetje had opgegeten. Zo zei ze en zeker ook nog even flink van bil geweest? En ik moest haar alles in geuren en kleuren vertellen. Ine werd ook goed geil en zat te draaien in haar stoel. Ze kwam op mijn schoot zitten en voelde gauw even in mijn kruis en jawel hoor hij was niet meer in rustte. Nou zegt ze dat is ook wat moois voor straf moet je mij vanavond verwennen. Ik wilde haar bij haar tieten grijpen maar nee dat kon nog wel even wachten. Ik moest eerst koken en later afwassen mevrouw nam het er van. Toen nog koffie. Maar dan uiteindelijk kwam ze op mijn schoot zitten en begon met kussen en strelen. Mijn T shirt moest uit en even later mijn broeken. Daar zat ik dan lekker in mijn blootje. Zij gaf me zoenen en tongde me ook nog even. Ik mocht helemaal niets moest mijn handen bij mij houden en haar niet aanraken. Ze ging voor me zitten en streelde mijn kuiten en kroop langzaam omhoog. Bij mijn kruis aangekomen dacht ik nou gaat ze mijn al redelijk stijve pik pakken nee hoor mevrouw gaf er ineens en harde klap tegen en de boel verslapte veelste snel. Zo doen we dat zegt ze je dacht zeker dat ik jou nu ga verwennen h? Nee, hoor jongetje jij hebt je lol vandaag al gehad. Ze staat op en loopt de kamer uit mij verbaasd achter latend. Ik denk jij kunt me wat en begon met mijn pik te spelen. He, jochie afblijven h! Ze kwam de kamer weer in trok me uit de stoel en zei liggen en op je rug. Toen ik lag kwam ze op me zitten trok haar rok op ging met haar kale kut op mijn bek zitten. Likken en je bek houden. Ik stak mijn tong uit en zocht haar kut en klit. Probleem was dat ze niet stil zat en constant haar kut over mijn gezicht schuurde om zo haar genot te verhogen. Op een gegeven moment begon ze met haar kutspieren te knijpen en kwam lekker klaar. Ik likte haar kut uit in een poging haar wat droog te krijgen maar ze genoot weer net zo hard als daarvoor. Toen schoof ze onverwachts naar achteren en begon me geraffineerd te tongen. Het speeksel ging over en weer. Opeens stopte ze en spoog al het geile speeksel in mijn gezicht ze wreef met 2 vingers alles uit over mijn gezicht. Haar kut was boven mijn lul en liet zich zo met haar natte geile spleet over mij stamper zakken. Ik begon haar te wippen maar dat liet ze niet toe. Ik bepaal wel wat er gebeurd zei ze en bleef stil op mijn paal zitten . Ik dacht dat ik gek werd en probeerde mijn lul wat te bewegen zodat ik kon gaan spuiten. Ze vond het zelf best wel lekker en zo kreeg ik het voor elkaar dat ik bijna klaar kwam. Ze had trouwens geluk dat ik die dag al drie keer in Lot was klaargekomen.

Opeens kreeg ze de geest en begon mij te berijden en kwam in no time klaar. Ging van mijn lul af en ging op mijn gezicht zitten likken lul en opschieten. Helaas liet ze mijn lul voor wat het was. Klaar komen zat er dus niet in. Maar of dit voor mij zon straf was nou vergeet het maar. Zo wilde ik mij nog wel eens met Lot vermaken en door Ine gestraft worden haha.
Gek ik wist niet dat een dominante Ine mij best goed beviel.

Ine en ArnoldCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners