Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bertje de magazijnbediende - 6861 keer gelezen
Het was warm vandaag in de fabriek de mannen liepen in korte broeken en bij bertje stond het zweet op het hoofd.Met zijn 19 jaar had Bertje een lul van enorm formaat en elke seconde dacht hij aan sex. In kantoor werken de vrouwen gestaag door, Thea had haar rapportage af en stond even op, met haar 53 jaar, slank lichaam en blonde haren was het een schoonheid om te zien, vooral met die dunne slanke beentjes eronder. Ze liep naar de koelkast voor een verfrissing en dacht eensklaps aan haar ervaring van enkele weken geleden in de kantine en wat er daarna gebeurde, haar kutje werd op slag nat en ze begon te trillen op haar beentjes.
In de WC deed ze haar slipje uit en voelde onder haar minirokje aan haar natte schaamlipjes.

Even daarna liep ze door de fabriek, ze groete alle mannen en liep door naar het magazijn waar Bertje aan het werk was, de jongen was klein en gedrongen, lelijk om aan te zien. Ze zag bij het naderen de bobbel in zijn lorte broek en wende haar blik af.
Op de achterste rij steliingen was een plaatsje vrij en Thea ging op haar rug op het legbord liggen en spreidde haar beentjes volkomen, met haar kut volkomen opengespred wachtte ze af wat er ging gebeuren, ze voelde Bertje aan komen met zijn geslof.
Toen Thea het magazijn binneliep wist Bertje al hoe laat het was, Thea was de slaaf van zijn lul geworden, hij maakte zijn lul vrij en liep achter haar, in een oogwenk stond hij met zijn toeter voor haar opengesprede kut en duwde met een stevige stoot zijn hele lul van 23 centimeter naar binnen, de lul was door de natuur fantasisch geschapen, boven op de schacht stond een eikel als een brede stevige paddestoel, de eikel streelde strak langs de kutwanden en botste tegen haar baarmoeder.

Thea verging van genot, haar hele kut werd rondom gevuld en gestreeld, de eikel spleet haar kut open en de lange dikke schacht zoog en trok haar kittelaar geheel mee naar binnen wat een sensatie was, ze merkte al dagelijks dat haar kut wijderwas geworden want Wim haar man klaagde steen en been dat zijn lul haar kut bijna niet meer voelde.
Ze probeerde haar benen nog wijder te houden en omhoog.
Bertje kreeg hierdoor prachtig toegang en haalde zijn hele lul terug om hem met een geweldige stoot tot aan zijn ballen in haar kut te pompen.
Thea gilde van de genotspijn en voelde de dikke eikel hevig tegen haar baarmoeder stoten en meteen zijn geil spuiten tegen haar baarmoeder, haar eigen orgasme blussend.

Bertje liep weg, Thea achterlatend die wankelend op haar beentjes probeerde te gaan staan, de heerlijk lust nog steeds navoelend, ze liep naar het kantoor wat inmiddels verlaten was omdat het 5 uur geweest was.
Ze stapte even later in haar auto met een versnellingspook en tijdens de rit dacht ze intens terug aan de geile ervaring, ze begon weer te trillen van geilheid en stopte op de vluchtstrook en ging pardoes op de dikke versnellingspook zitten, hevig heen en weer soppend tot ze een orgasme kreeg.
Het was zover dacht ze en reed naar de regulierdwarsstraat in Amsterdam, parkeerde haar auto en liep de sexshop binnen en kocht een kaartje voor de film.
Het zaaltje was gevuld met mannen en jongens, Thea ging met haar slanke lichaampje op de eerste rij zitten, trok haar minirokje omhoog en hield haar kut wijdopen.
Na enele momenten kwamen er mannen aangesloft en gleden vreemde vingers in haar kut, eensklaps vervangen door een heerlijke dikke lul die tot aan haar keel in haar kut schoof, het was inmiddels 7 uur geworden, om 11 uur verliet Thea wankelend de pornobioscoop, haar buikje volgepompt met verschillend geil, de tel was ze kwijt geraakt maar 80 mannen hadden toch wel gespoten.
Het meeste wat haar bijbleef was dat een slanke jongen eerst zijn vingers in haar kut wroette en met steeds opruimde vingers, steeds een vinger erbij eensklap zijn hele hand met slanke pols in haar schoof.
De graaiende slanke hand binnen in haar kut had haar tot een enorm orgasme, heen en weer soppend werd haar kut steeds ruimer, de hand spreidde zijn vingers en greep in haar kut wild om zich heen, Thea verging van genot alles werd geraakt en ze besefte dat ze klaar was voor een pony en paard. De natuur, heerlijker is er niet als je het maar niet tegen je zin doet.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners