Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bekeken op het naakstrand - 15246 keer gelezen
Het is dinsdagmiddag, erg lekker weer en ze voelt zich goed. Ze voelt zich zo goed omdat ze heel de dag al aan sex denkt… Haar gedachten dwaalden in de ochtend al continue af naar mooie plekjes waar ze het met haar vriend zou kunnen doen. Fantasieën die ze samen delen, waar ze het over hebben tijdens telefoon gesprekken. Het idee dat er mensen mee kijken tijdens een wilde seks partij is iets waar ze beiden opgewonden van worden. De telefoon gaat, het is haar vriend, heeft een middag vrij genomen en wil haar zo snel mogelijk op komen halen om er samen tussen uit te knijpen. Hij vraagt haar om een mooie strakke spijkerbroek aan te trekken met een mooi wit topje en uitdagende lingerie. Ze hangt op en voelt een tinteling door haar hele lichaam gaan terwijl ze de kastdeur opent. Tja, wat zal het worden hoort ze zichzelf hardop praten…ze kiest voor de mooie diesel broek, donkerblauw van kleur. Die valt altijd zo mooi, zit lekker strak…. Het topje is snel gekozen, de witte zonder mouwen en spaghetti bandjes, staat altijd zo mooi bij haar inmiddels gebruinde lichaam. Nu de lingerie nog,… dat is een wat minder makkelijke keuze. Inmiddels heeft ze al zoveel dat het moeilijk is een speciaal setje uit te kiezen. Ze volgt haar gevoel en die is zo ondeugend dat ze het broekje zoekt waar je bijna helemaal doorheen kan kijken. De bh die er bij hoort kan ze niet vinden maar ze houdt het voor gezien, trekt het topje aan en kijkt in de spiegel hoe het staat. Ze ziet haar tepels als ze goed kijkt zitten en terwijl ze er naar kijkt merkt ze dat ze erg geil wordt, het geeft niet als andere dat gaan zien denkt ze… Ze trekt haar mooie lingerie en daarover de prachtige spijkerbroek… en slaat de kamerdeur achter haar dicht!! Ze kijkt nog even snel in de spiegel van de gang en ziet dat de broek perfect om haar mooie billen valt.

Daar gaat de deurbel,… ze doet open en geeft haar vriend een dikke zoen op zijn volle lippen. Kort daarna voelen de tongen elkaar en grijpen ze elkaar stevig beet. Ze merkt aan hem dat ook hij in een heel goede bui is en vraagt of ze direct weg gaan of dat hij nog iets wil drinken. “Neeeee, we gaan er direct vandoor” is zijn antwoord. “lekker een dagje naar het strand” denkt ze terwijl ze met haar linkerhand over zijn been wrijft.De muziek in de auto is lekker, het raam gaat een stukje open en bij een stoplicht lachen ze een man uit die langs de kant staat te piesen en bijna onderuit gaat omdat hij niet op staat te letten! De parkeerplaatsen zijn nog niet overbezet, plek zat, weinig mensen hebben vrij. Ineens ziet ze een bordje met een grote pijl waarop met dikke zwarte letters NAAKTSTRAND op gedrukt staat. “Zullen we een dagje daar gaan liggen?” vraagt haar vriend en zonder ook maar te aarzelen knikt ze overmoedig ja!

De koelbox is vol geladen met allerlei lekkere dingen, vers fruit, broodjes en twee volle flessen rosé! Ook draagt hij een tas over zijn schouder, waar zijn slippers en een setje beachball aan een touwtje bungelen. Ze lopen richting de duinen en opeens stopt hij! “Hier gaan we liggen” zegt hij! Ze kijkt om zich heen en ziet dat er nog 5 stelletjes liggen. 1 stel is ook net aangekomen want die hebben de kleding nog aan. Een ander stel ligt wat te zoenen en weer een ander stel geeft elkaar een massage met de zonnebrand olie. “Dit is een prima plekje”zegt ze en haalt haar handdoek te voorschijn, klopt hem 1 x uit en legt ‘m vervolgens in het gras. “Kijk, ik heb 2 klapstoelen mee genomen” zegt hij. Kunnen we lekker zitten. “moet ik me nu al uitkleden?” vraagt ze. “Nee hoor,…” dat moet jezelf weten” lacht hij.

Ze voelt zich zo vrij en heeft het al zo warm dat ze toch direct haar strakke shirt uit trekt. Ze ziet zijn ogen direct naar haar borsten turen. “Heb je er niets onder aan?” vraagt hij. Ze kijkt hem ondeugend aan en geeft hem weer een zoen op zijn mond. Ook hij ontkleedt zich maar laat zijn zwembroek nog wel aan. Al snel zitten ze heerlijk naast elkaar en wordt de eerste fles koude rosé soldaat gemaakt. Met 2 volle glazen drank en een temperatuur van 28 graden kijken ze elkaar diep in de ogen aan en is de eerste toost op een spannende dag is een feit! Het andere stel wat zo’n 15 meter verderop ligt kijkt vaak even om en direct al merken ze dat ze nauwlettend in de gaten worden gehouden. Het is een mooi stel, een vrouw van eind 20 en haar man die iets ouder lijkt. Beide een goed figuur en zij heeft een stel stevige borsten. Helemaal naakt liggen ze tegen elkaar aan en af en toe zoenen ze heel heftig en dan weer sluiten ze de ogen en laten de zonnestralen over hun prachtige lichamen schijnen. “Pffff, ik krijg het warm joh”, zegt ze. Ik voel de hitte dwars door mijn spijkerbroek heen komen… ze gaat met haar hand richting haar kruis en voelt direct weer die tinteling door haar lichaam gaan, net zoals ze dat vanmorgen voelde. Bloedgeil is ze geworden van dit weer, de mooie mensen die haar borsten stiekem bekijken en haar vriend die zijn gespierde boven lichaam aan het insmeren is.

Zonder enige aarzeling gaat ze staan, maakt haar riem los en wacht bewust even tot iedereen haar bekijkt. Juist op dat moment draait ze zich om en trekt ze haar spijkerbroek sensueel naar beneden. Met haar heerlijke ronde billen staat ze nu in haar doorzichtige string op het gras. Ze weet dat iedereen nu naar haar zalige billen ligt te kijken en daar wordt ze enorm opgewonden van. Dan besluit ze te gaan zitten op de stoel en nog even te wachten met alles uit te trekken. Haar vriend komt direct naast haar zitten en de reactie die ze in zijn broek te voorschijn ziet komen liegt er niet om! “Oh, ik vind dit zo geil “ zegt hij … “ik wil mijn zwembroek wel uit doen maar dan ziet iedereen direct hoe opgewonden ik ben geworden van jou.” “Dat vind ik juist lekker” antwoordt ze en wrijft bewust nog een keer met haar hand over de grote bobbel in zijn zwembroek. “Ja, wil je dat?” vraagt hij. Hij ziet aan haar ogen dat ze niet kan wachten zijn heerlijke lul te zien. Langzaam staat hij op en trekt zonder aarzeling zijn zwembroek naar beneden. Een enorme stijve lul bungelt recht vooruit en zijn eikel glimt van geilheid. Rustig gaat hij weer naast haar zitten en pakt de olie om de rest van zijn lichaam in te smeren. Na wat olie op zijn handen te hebben gesmeerd en de boel lekker glibberig is geworden zoeken zijn vingers direct de harde lul op. Mijn lange rustige halen smeert hij de olie uit over zijn lul. Er zijn nu meer stellen die kijken en ook zijn vriendin kijkt mee.

Ze pakt haar foto toestel uit haar tas en terwijl ze “smile” roept klikt ze de eerste foto raak. Nu nog 1 van je mooie lekkere lul en terwijl ze de zin nog niet eens afgemaakt heeft ziet ze zijn enorme pik op het display van de camera verschijnen. Zij staat nu alleen nog met een prachtig geil slipje aan waar je het een klein beetje schaamhaar door heen ziet. Vanmorgen heeft ze het nog heel mooi geschoren, het teken van playboy is nu goed te zien en zal straks zijn entree in de grote mensen wereld maken wanneer ze zich van haar slipje zal ontdoen. Ze voelt dat wanneer ze een paar foto’s maakt ze ontzettend opgewonden is geraakt van het idee dat er nu mensen zijn die kijken hoe zij elkaar op staan te geilen. Hij pakt de camera en vraagt haar even te gaan zitten.Dan zoekt hij de olie in de tas en gaat daarna achter haar staan. Ze kijkt naar de zee… en langzaam gaan haar benen steeds iets verder uit elkaar. Ze moet nu wel onwijs nat zijn geworden want de kutsapjes voelt ze door haar lingerie heen komen. Terwijl ze daar aan denkt voelt ze zijn hand op haar borsten en druipt de inmiddels warm geworden olie vanuit haar nek naar beneden. Hij smeert haar heel rustig in, eerst bij de d’r nek en langzaam gaan de handen naar beneden. Haar borsten wachten op dit moment en als de eerste hand van hem haar tepel raakt voelt ze zoveel geilheid dat ze bijna niet kan wachten haar laatste kleding stuk uit te doen. Ze ziet nu dat een ander stel helemaal omgedraaid zit en vol belangstelling zit te kijken hoe de handen van haar vriend over haar mooie lichaam glijden. Het geeft haar een kick als er mooie mensen mee kijken en verschuift haar benen nog iets verder uit elkaar. Ze kijkt even naar beneden en ziet dat er wat kutvocht door haar dunne broekje probeert te komen. Langzaam dwaalt ze met haar rechter hand naar beneden en voelt een paar seconden met 2 vingers aan haar lingerie. Ze is drijfnat geworden en kan haar zachte poesje niet meer los laten. Ze besluit om haar broekje iets in haar kutje te duwen en terwijl haar vriend haar borsten nog steeds aan het verwennen is voelt ze zijn lippen in haar nek. Ze hoort en voelt de adem van hem heel duidelijk en merkt dat hij ook heel geil geworden is. In haar stoel voelt ze zijn grote penis tegen haar rug aan en terwijl ze daar aan denkt verdwijnt haar eerste vinger in haar broekje.

Dan loopt hij achter de stoel vandaan en duwt zonder pardon zijn keiharde lul in haar mond. Ze zuigt hem heel snel en met haar andere hand trekt ze zijn lul en voelt snel even aan de heerlijk geschoren zak. Dan zegt hij dat ze lekker moet gaan liggen terwijl hij ziet dat 2 stellen de handdoeken oppakken en zichzelf verplaatsen naar een plekje veel dichter bij hun.Dit idee maakt hem helemaal gek en hij wil nog maar 1 ding en dat is haar heerlijke kutje proeven. Inmiddels is zij gaan liggen en heeft haar broekje uit gedaan, nu zijn ze beide eindelijk helemaal naakt. Zij speelt al wat met zichzelf en knijpt met 2 vingers in haar gevoelige tepels. Haar tepels zijn zo ontzettend hard geworden en haar borsten staan stevig vooruit. Eén stel is heel dichtbij gekomen en de camera wordt nu door datzelfde stel van de koelbox gehaald en voordat ze het weten worden de eerste foto’s gemaakt. Langzaam zoekt zijn tong de weg naar beneden. Geen omweg. Direct vanaf de buik naar haar oh zo warm, nat geworden kutje. Ze geniet van de vrijheid zich zo te kunnen laten gaan en gaat nog iets beter liggen voor het stel die de foto’s aan het maken is. Ook zij zijn helemaal naakt en zij ziet bij hem een erectie die bijna net zo groot is als haar vriend.

De vriendin van de jongen die foto’s aan het maken is stelt zich zelf voor en zegt dat ze zo geil is en hoopt dat het geen probleem is dat ze blijft kijken. “nee hoor” antwoordt ze, mits jij ook lekker met jezelf gaat spelen en laat zien hoe heet jij het hebt gekregen van ons. Dit is geen probleem zegt ze en neemt plaats in de stoel… Ze is helemaal naakt en heeft een heerlijk lichaam en geschoren kutje die bijna net zo nat is als dat van haar. Terwijl haar vriend foto’s maakt beft hij heerlijk door en vinden 2 vingers inmiddels de weg naar haar drijfnatte kutje. Langzaam gaan zijn vingers er helemaal in en ze voelt dat ze bijna gaat komen.

Dan wil ze dat hij ook het speeltje pakt wat ze gisteren heeft gekregen maar nog niet heeft kunnen gebruiken. Met een draaiende beweging trekt hij de tas naar zich toe en scheurt de verpakking waar het speeltje in zit open. De heerlijke grote tarzan straalt van geluk en is klaar voor gebruik en zonder enig denken stopt hij deze in haar liefdes grot…. Langzaam begint ze te kreunen en terwijl ze even opkijkt, ziet ze de dame die recht tegenover haar zit 3 vingers in haar kutje stoppen. Ook zij begint nu te kreunen en haar vriend heeft de lens even op haar gericht! Ze lonkt hem dichterbij te komen en terwijl ze het andere stel aan blijft kijken neemt ze zijn enorme lul in haar mond. Steeds meer mensen komen dichterbij en sommige spelen al met zichzelf. Iedereen lijkt erg heet te worden.

De tarzan verdwijnt moeiteloos in haar kutje en nu wil ze de lul van haar vriend proeven. Ook hij komt nu overeind en terwijl zij zichzelf met de tarzan blijft neuken komt hij naast haar staan en trekt zichzelf in een hoog tempo af. Nu is iedereen met zichzelf bezig is voelt ze dat ze gaat komen. Ze vraagt aan haar vriend of hij haar helemaal onder wilt spuiten als hij klaar komt. Ze kijkt steeds in de lens en haar blik wordt met de minuut geiler. Steeds verder gaan haar benen uit elkaar en terwijl ze even kijkt naar alle andere mensen voelt ze haar eerste orgasme opkomen in haar kletsnatte kutje… Dan hoort ze het andere stel kreunen en de man zeggen dat hij haar ook onder wil spuiten. Met deze gedachte voelt ze de geile rillingen door haar hele lichaam oprukken en trekt ze haar kutje samen. De tarzan lijkt steeds sneller te gaan en ze wil nu sperma zien want ze weet dat ze het klaar komen niet langer uit kan stellen.

Terwijl ze dit denkt zegt haar vriend dat hij gaat komen en opent ze haar mond….De eerste golf sperma spuit hij richting haar mooie mond en de rest spuit hij heel hard over haar borsten…het smaakt heerlijk en de geilheid druipt van haar gezicht…ze voelt de trillingen in haar lichaam sterker worden en kan dit gevoel niet langer te boven staan……. Ze komt nu ook klaar en kreunt zonder schaamte en roept dat ze klaar gaat komen. Ze kijkt naar het andere stel en ziet hoe ook zij onder gespoten wordt. Het is niet langer meer uit te stellen en het eerste orgasme voelt ze als een bom inslaan. Vol overgave laat ze het komen en ze gilt het uit van genot ze komt spuitend klaar,… !!! Even blijft iedereen uitgeput liggen, sommige pakken nog wat te drinken en zij lopen naar de zee… even wat verkoeling zoeken in het water.

“Jij moet vaker vrij nemen als het mooi weer is”, zegt ze, “ik kwam nu voor het eerst spuitend klaar, wat was dit geil zeg” terwijl ze haar vriend stevig beet pakt en omhelst! De gladde lichamen voelen elkaar intens aan….. en zonder schaamte lopen ze vanuit de zee terug naar de verlaten handdoeken… om daar samen in slaap te vallen…… Samen denken ze nog vaak terug aan deze geile gebeurtenis en de foto’s die toen genomen spreken voor zich.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners