Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bedrijfsuitje met gevolgen - 12584 keer gelezen
Het was vrijdagavond en ik ging als 30 jarige getrouwd en vader al van 2 kinderen, mee met het bedrijfsuitje van mijn werk. We hadden een gezellige avond met lekker eten en gezellige spelletjes die het contact met je collega's sterk verbeterd. Na deze "spelletjesavond" hebben we met ze alle in een herberg overnacht. Het waren 4 persoons kamers. Ik trof het, ik deelde de kamer met Dennis en Alicia. Beide collega's waar ik goed mee kan opschieten. Beide zijn ze vrijgezellig maar zagen elkaar niet, en hadden ook geen interesse voor elkaar. Toen we alle drie in ons bedje lagen hadden we behoorlijk veel lol met elkaar, de geintjes werden ook steeds spannender.
Het was al donker op onze kamer en ik zei tegen Alicia, een leuke gewone meid van 23 jaar, bruin half lang haar, een lekkere b-cup en een lekkere set billen, of ik bij haar even mog liggen omdat ik niet gewend was alleen te liggen... Ik dacht daar komt wel een nee op, maar ze zei tegen de verwachting in kom maar bij me liggen hoor..
Na een paar tellen twijvel heb ik de stap gezet en ben bij haar in bed komen liggen. Het bed was maar 90cm breed dus moest wel tegen haar aankomen liggen. Dennis maakte nog de humoristische opmerking; je bent wel getrouwd he, ik antwoorde dat ik er maar even ging liggen om het warmer te krijgen. Toen ben ik lepeltje lepeltje gaan liggen met Alicia, wat ze ook toeliet, en ik heer lijk vond.
Uit brutaliteit en nieuwschierigheid heb ik toen mijn hand op haar buik gelegd en mijn kruis strakker tegen haar kont aan gedrukt. Ze vond het allemaal prima, dus begon ik haar buikje te kriebelen en ze begon te giebelen, dit hoorde Dennis ook en vroeg wat er gebeurde, gelukkig wist ik mer goed uit te praten. Even later ging ik met mijn hand onder haar shirt op haar blote buikje en hoorde een zachte kreun. Ondertussen was mijn lul keihard en lag strak tegen haar kontje aan, en ze moet dit gevoeld hebben. Toen ik de kreun hoorde ging ik verder met mijn hand tot vlak boven haar navel wrijvend, en raakte zo af en toe met de bovenkant van mijn hand de onderkant van haar borsten... ook dit werd niet verboden door haar. Mijn hart klopte in mijn keel en was vreselijk geil en ben toen een borst, deze was naakt omdat ze geen bh droeg onder het shirt, heerlijk gaan masseren, ze draaide zich toen naar mij toe en fluisterde of het wel verstandig was met waar ik mee bezig was. Ik stelde haar gerust en zei het is toch lekker? Daar fluisterde zij bevestigend ja op. Heb dit toen een een tiental minuten gedaan maar ben toen toch weer in mijn eigen bed gaan liggen omdat mijn collega dennis ook op de kamer lag, en voordat je het weet krijgt hij alles mee en verraad mij bij het thuisfront. Ik ben toen met een stijve lul van heb ik jou daar in slaap gevallen.
De volgende ochtend werden we alledrie een beetje op het zelfde tijdstip wakker, zowel ik als Alicia zeiden tegen Dennis dat hij maar alvast moest gaan douchen, en dat deed hij ook. Toen ik de straal van de douche aan hoorde gaan zie ik tegen Alicia kom je nu voelen hoe mijn bed ligt, en ze kwam meteen. We namen weer lepeltje lepeltje aan en ik begon haar weer op haar buik te kriebelen en vroeg of ze het fijn vond vannacht ze zei ja, en ik ging toen met mijn hand door naar haar heerlijk b-cup.Wat genoot ze daar van, op een gegeven moment draaide ze naar me toe en we begonnen heerlijk te tongen oh heerlijk geil tongen, ik ging toen met mijn hand naar haar billen onder haar slipje en masseerde haar billen. Tot mijn spijt hoorde ik de douche stil worden en zei tegen Alicia dat ze beter naar haar bed kon gaan. Gelukkig deed ze dat ook en Dennis heeft niets gemerkt. We hebben daarna heerlijk ontbeten met het hele bedrijf en daarna ging iedereen weer naar huis.Maandag op het werk moesten we beiden nogal wennen wat er gebeurt was, en het duurde dan ook een paar uur voordat we elkaar mailtjes stuurde die alleen wij begrepen. Op een gegeven moment heb ik haar gemaild dat ik haar huisje wel eens wilde zien. Dat vond ze wel een leuk idee en hebben toen onze prive-mail adressen en mobiele tel.nr's uitgewisseld.
Na een paar dagen sms-en en mailen was de date er, het doel was duidelijk, zij zou zorgen voor condooms en zou wat leuks voor me aantrekken.
Die dag had ik avonddienst het tegen mijn vrouw gezegd dat ik eerst nog een vergadering had die ik moest voorbereiden en dus eerder die kant uit moest. Dit was dus geregeld.

Om 10.00 zou ik bij Alicia zijn maar was er ruim op tijd, ze deed de deur in een mooi zwart jurkje die perfect haar lichaamsrondingen te zien gaven. Wat zag dat er heerlijk uit, eenmaal binnen deed zij de deur achter mij dicht en fluisterde in mijn oor of ik koffie wilde of dat ik meteen naar boven wilde... ik was zo geil, dus we waren heel snel boven, ze kwam heerlijk boven op me liggen en begonnen meteen heerlijk geil te tongen en we masseerde elkeer heerlijk op de buik en rug, en gingen steeds verder, Nadat ik haar heerlijke tepels gelikt had stroopte ik haar jurkje omhoog en zag dat ze niets er onder aan had. Ze had een net verzorgd kutje met een plukje haar er boven. Ik ging met mijn vingers op ontdekkingreis bij haar kutje. Ze had lekkere schaamlippen die al heerlijk naar buiten staken, en wat was ze nat... nadat ik met mijn vingers haar kutje had gevoeld werd ik op mijn rug gelgd en van mijn kleding ontdaan inclusief mijn boxershort. Trots stak mijn stijven lul met een kopje glimmend van voorvocht heerlijk omhoog. Voordat ik het wist zet ze me heerlijk te pijpen, o wat deed ze dat heerlijk... na een heerlijk pijpbeurt ging zij op haar rug liggen en mijn taak was duidelijk, en heb haar heerlijk gebeft. Jezus wat was zij heerlijk nat zeg...
Na een paar minuten heerlijk gelikt te hebben had ze al een condoom ontdaan van zijn verpakking en en zei dat het tijd werd voor het echte werk. Het duurde ook niet lang en mijn lul gleed heerlijk haar natte grotje in en begon eerst langzaam te neuken, maar blijkbaar was dat niet snel genoeg en moest haar harder en sneller neuken, zo gezegd zo gedaan, op een gegeven moment is zij lekker bovenop me gaan zitten en had zo heerlijk uitzicht hoe mijn lul in haar kutje verdween en ze begon me heerlijk klaar te rijden. Toen mijn condoom volgespoten was vielen we voldaan naast elkaar op bed. We zijn een paar minuten stil geweest en zijn tot haar verbazing doorgegaan met de 2e ronde. Na haar op zijn hondjes geneukt te hebben keek ze acherom en vroeg me of ik haar in haar kontje wilde neuken. Ik had dit nog nooit gedaan dus vertelde haar dit, maar wilde het zeker doen. Ze vertelde dat ik mijn eikel tegen haar anus moest zetten en iets moest doordrukken. Zo ging mijn eikel langzaam in haar kontje en stukje bij beetje ging mijn lul er verder in. O wat heerlijk strak was dat, Het duurde dan ook niet lang en voelde mijn orgasme aankomen, zij merkte dit ook en zei heerlijk geil laat je maar lekker gaan lieverd spuit mijn kontje maar heerlijk vol. Ik liet me dit geen 2 keer zeggen en voor dat ik het wist spoot haar kontje heerlijk vol.
We hebben ons daarna opgefrist, ik ben naar mijn werk gegaan en zij bleef thuis want ze was die dag vrij. We wilden nog eens vaker afspreken, maar plots is haar vader overleden en is er nooit meer een 2e date gekomen. Vaak denk ik hier aan terug....en denk er aan hoe geil het was... (waar gebeurd....)Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners