Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bareback - 12363 keer gelezen
De verschillende party's waren binnen een hand wat betreft de organisatie. De discjockeys waren als het ware eigen divisies. Net als restauratieve voorzieningen, belichting, beveiliging het totale concept. De house party's waren ondergeschikt aan de verkoop van XTC, GHB, soft en harddrugs. Ook de paaldanseressen of de jongens die dansten gelieerd aan de prostitutie activiteiten en escort activiteiten. Ook het exclusieve deel van feesten besloten kleine party's waar de deelnemers zoveel drugs konden gebruiken en van de mooiste meisjes en jongens gebruik konden maken. Daarvoor werden tienduizenden euro's betaald om deel te mogen nemen aan de zogenaamde villa party's. De " crŤme de la crŤme ' van de Europese penoze waren verbonden en het zo onschuldige bedrijven die allemaal een onderdeel vormden in het gehele web leken zo onschuldig. Alleen de top wist welke bedrijven gelieerd waren toeleverde aan de verschillende party's en exclusieve feesten. In het hart van de organisatie kon niemand doordringen. Een imperium net als sommige horeca magnaten hadden opgezet. Alles in eigen hand hielden. In dat hele netwerk kende men de Spin niet.

De jongens van de sportscholen de vechtmachines portiers waren zonder dat ze het wisten gewoon gelieerd aan de hele organisatie. Er vond een selectie plaats en diegene die keihard waren geschikt te worden ingelijfd in de divisie beveiliging, bodyguard, secure, persoonsbeveiliger, particulier chauffeur dergelijke werkzaamheden.
Verblindend zijn gestalte lijf vierentwintig krachtig gebouw die zo als model in een Romeinse galerie zou kunnen worden opgenomen. In de kelder stond hij met zijn beide armen gespreid geboeid. De schamele kledingstukken die voornamelijk zijn geslachtsdeel verhulde. Het aangepaste licht sfeer met likkebaardende veelal oudere schatrijke kerels. John kende zijn werk. De mannen liep als luipaarden rond kijkende naar zijn beeldschone lijf. John was een topmodel in de stal van de Spin". Ooit begonnen als Amsterdams straatschoffie via de sportscholen uitgeselecteerd steeds een stapje hoger op de daar geldende hiŽrarchische ladder. De asymmetrische relaties waren niet te beschrijven maar de hiŽrarchie als een onuitwisbare ketting. Er werd stevige geboden om uiteindelijk in het spel met John elke fantasie los te laten. Ogen die hem beoordeelden een prijs wilde betalen voor zijn schoonheid. Uiteindelijk stapte van de groep mannen een aantal buiten de ruimte een deel bleef binnen, meedoeners kijkers en ťťn man stapte naar voren. John zag niet wie het was achter het masker verscholen gezicht alleen de donkere ogen zichtbaar. De zinderende spanning de sfeer onvoorspelbaarheid hoe ouder hoe meer ervaring waar het puntje van de tong van de man over zijn naakte bovenlijf speelde. Zijn tepels werden beroerd het spel was begonnen. De vingertoppen raakten net zijn lijf aan. John kende zijn rol. Getraind wetende dat hij soms uren de uiterste beheersing moest betrachten. De oudere man had ervaring. De mannen die stonden te kijken in het halfdonker. Uiteindelijk na vele uren een erotisch spel te hebben ondergaan capituleerde John. De oudere man knielde likte aan de eikel van John waaraan hij geen weerstand kon bieden krachtig ejaculeerde. Als overwinning voelde hij de prangende pijn mede door vermoeidheid van het hangen en staan aan het kruis, van het lid van de man of de dildo die hij gebruikte. De andere mannen waren in het verloop van het spel langzaam maar zeker minder geworden. In jonge gast van zijn leeftijd likte hem keek hem triomfantelijk aan trok aan de tepelklemmen likte hem bracht zijn tong in zijn mond vrijde triomfantelijk. Als een soort macht voelde John hoe de jonge man hem neukte. Fel zoals machthebbers zonder respect de lusten botvieren op hun slaven. Feller werd hij geneukt betast waarop de jongeman triomfantelijk tot ontlading kwam. Enige weken later werd die zelfde gast zonder dat John het wist geliquideerd lag voor vuil op de straat.

Snel werd de scooter waarop de jonge reed klemgereden. Hij viel half over de scooter heen. Tegen zijn slaap werd een loop van de revolver gezet. Om zijn polsen klikte de handboeien. Met zwarte bivakmutsen gemaskerde mannen in het zwart gekleed, zette hem in de snelle BMW. Flits en weg waren ze. Negentien was de Surinaamse Ronny. Handelde soms in wat harddrugs maar voornamelijk in XTC. Stoer aanzien bij zijn leeftijdgenoten. Immers Ronny die niets had, had toch nu gouden kettingen met edelstenen om zijn nek, gouden horloges om zijn pols en dure kleding aan. Als een echte penozejongen opkijkende naar de Jordanees Wimpie Hoolleeder. Op een Hoolleeder scooter door de stad gegaan. Daar zou het wat anderen dachten ook maar bij moeten blijven. Ronny was vanuit Suriname als kansloze jongen naar Nederland gekomen. Daar kon je poen verdienen. Cool dacht hij ze pakken mij op met een speciaal arrestatieteam. Maar de laatste rip-deal was niet zo goed gevallen. Al ging het relatief maar om een klein aantal pillen de onrust op straat het gezagsondermijnende karakter neven effecten wilde de bazen niet. Wel afnemen niet betalen winsten maken de markt bevuilen daartegen traden ze meedogenloos op. En de combinatie zakelijke met het aangename te compenseren. Voor kleine winkeldiefstallen of het rippen van een leeftijdgenoot was hij weleens aan het politiebureau geweest. Net als alle grote criminelen nam hij voor van zijn zwijgrecht gebruik te maken. De snelheden die op die avond werden behaald met een snelle BMW leken enorm. Zwijgende mannen die onderwijl zijn kleding doorzochten. De zware gouden kettingen van zijn hals haalden. Het dure gouden horloge van zijn pols. Neen gelukkig had hij geen wapen bij hem gestoken. Die zouden ze ook niet kunnen vinden. Het geld pakte ze. Alles verdween in een plastieken zak. Onderwijl ze reden werd hij eerst geheel gefouilleerd. Even werd de knoop van zijn dure Boss jeans geopend. Een hand werd brutaal in zijn merkboxershort gebracht en zijn geslachtsdeel werd afgetast ballen. Daarna kreeg hij een duikbril op waardoor hij niks meer kon zien.

GedesoriŽnteerd belande hij op de koude vloer van een loods. Klerenkasten van kerels ontkleedde zijn bovenlijf. Er werd een rubberen bal in zijn mond gestopt die aan een rubberen band zat die achter op zijn hoofd werd vastgezet. De bril hield hij op. De handboeien werden van zijn polsen gehaald en vervangen door brede leren banden. Ineens werd het doodstil. Waren er nog agenten. Hij trok aan de banden die om zijn polsen zaten en verbonden waren met kettingen. Het rinkelde niet eens. Wat een vertoning dacht hij. Als een zware crimineel zo had hij weleens gelezen ergens. Hij voelde ineens een hand over zijn naakte bovenlijf glijden. Zo jochie een monotone stem. Na het aanhoren van een reeks van feiten realiseerde hij dat het niet de politie was, maar de bazen die hem ter verantwoording riepen. Ronny werd klein. Heel klein. De bedragen die werden genoemd liepen in de tienduizenden euro's. Pillen stoft harddrugs de betalingen waren niet binnengekomen. Hij bracht wel het dubbele op als ze met hem klaar waren. Diegene die tegen hem sprak op een zeer sarcastische manier liet vrijelijk zijn hand over zijn gebruinde bovenlijf gaan. Nee hij zag de schattende blikken niet. Wist niet wat de mannen die hem bekeken voor hem zouden betalen. Alleen dit spel was onbegrensd dat met John uiteraard niet.

De kettingen aan zijn polsen werden aangetrokken zodat zijn armen gestrekt hij nauwelijks op zijn tenen kon staan. Nu werd hij verder geheel ontkleed. Behoudens zijn boxershort. Hij zag de blikken niet van de mannen. Even stond er iemand achter hem. Zijn boxershort werd even naar beneden getrokken. Zijn billen uit elkaar getrokken. Er werd naar zijn hol gekeken. Niemand was ooit aan zijn heiligheid gekomen. Dat zou hij nooit toestaan. Zijn maagdelijkheid was zijn heiligdom. Hij voelde dat er mensen waren maar kon ze niet zien. Nu kon hij weer op zijn beide voeten staan. Ronny wist niet waar hij was. Negentien hoorde hij in het Engels. Really fucking boy. onbegrensd zijn imperium was vanaf dat moment zonder kapitein stuurloos geworden.

De bal werd uit zijn mond gehaald. Ronny spuugde de smerige smaak van het rubber uit zijn mond. Een stem vertelde hem op hijgerige toon dat hij vanaf nu zijn meester was. Vloekend en tierend uitte Ronny zichzelf als een wilddier. Een hand pakte zijn wangen vast en als een wildbeest beet hij in de hand van diegene die hem zo ruw vastpakte zijn wangen bij elkaar kneep en op zijn bek zoende. Gelijk daarop werd ruw zijn boxershort van zijn lijf gescheurd. Een striemende pijn van een zweepslag over zijn rug en billen waarop hij een rauwe schreeuw van pijn uitbracht. Spelend werd zijn lijf gegijzeld. Tepelklemmen ruw werd hij behandeld getempt als een wild beest. steeds volgde hij de vlakke hand die over zijn lijf streelde. De verschillende zwepen die zijn billen rug gijzelde. Hij voelde ze in het laatst niet meer. Zijn lijf kronkelde aan de kettingen. Tolde draaide steeds bewoog hij heftig. Nu voelde hij een tedere tong aan zijn penis. Een vinger die erover heen speelde. Dat hij met alle pijn een keiharde paal kreeg. het topje van zijn eikel werd gemasseerd. Kronkelend van pijn maar een siddering van genot moest hij alles ondergaan. Uren vele uren waar hij machteloos een praai was geworden. Hij kronkelde bewoog heftig stuwde zijn onderlijf naar voren opende zijn mond bracht een rouwe kreet uit en ejaculeerde. Hij schokte heftig geil toen hij klaarkwam. Hoe ze dat voor elkaar hadden gebracht door hem als het ware te tergen plagen pijpten masturbeerden. De tong die zo strelend over zijn eikel speelde. Zijn zwiepende paal tussen zijn benen. Zijn ballen tot het uiterste geÔrriteerd werden maar ook geprikkeld tot het uiterste. Nadat Ronny had geŽjaculeerd zo heftig zonder dat hij daarover zelf macht had gehad, werden zijn billen uit elkaar getrokken. Zijn anus werd gelikt. O mijn God nee toch. Zijn heiligheid schreeuwen vloeken heftig bewegen het had geen zin maar gaf die gene die macht over hem hadden een extra stimulans en macht.

Steeds de hand over zijn vuurrode billen. De pijn verzachte als een tong over de pijnlijke wonden van de zweepslagen ging. De tong nam enigszins de pijn weg. Het likken van zijn anus gaf hem langzaam maar zeker een hunkerend gevoel. Hij erotiseerde het meer en meer. Zijn paal verhief zich weer. Stond keihard tussen zijn slanke gespierde jongensbenen. Diegene die zijn aars likte billen wijd uit elkaar trok ging daarmee door. Zijn keiharde zwarte paal werd in de mond genomen en Ronny werd vol gepijpt. Kronkelde kreunde schreeuwde van pijn bewoog maar wilde ook bevredigd worden. De pijn het erotische gevoel niets kunnen waarnemen soms ook helemaal niks kunnen horen als er oordopjes in zijn oren werden gepropt. Zijn voet werd soms van de grond getrokken zijn tenen werden gelikt. Een tong likte door zijn bilnaad. Zijn aars werd voortdurend gelikt en hij werd gepijpt zijn tepels werden gelikt en steeds die bek die zijn gezicht aflebberde zijn bek zoende een tong zijn zijn bek duwde tongde. In het begin beet hij maar werd gelijk keihard afgestraft als hij het niet toeliet. Nu was hij getempt. Als Ronny de bek van diegene die hem aflebberde voelde, wild vrijde, beantwoorde hij dat maar. Dit om klappen met de vlakke hand tegen zijn gezicht, waarbij het voelde dat het bloed uit zijn neusgaten spatte, te voorkomen. Tussen alle pijn van de klappen en striemende pijn van de zwepen, voelde hij het genot dat zijn lijf produceerde sterker. Soms als ze hem ongemoeid lieten hunkerde hij daarna. Schreeuwde vloekte trok aandacht zodat ze iets met hem zouden uitvreten. Een volle hand aan zijn kin Ronny zocht naar de bij geleverde geile bek die dan met hem wild wilde tongen. Nu bleven een aantal mannen constant met hem spelen. Pijpen, likken, strelen, vrijen hij gloeide helemaal. Zijn lijf sidderde van pijn en genot. Zijn gestrekte armen werden losser zo gleed hij op zijn voeten door zijn knieŽn werden zijn benen van de grond getild en bungelde hij aan zijn armen. Ronny werd met zijn geslachtsdeel op een korte zachte bank of wollen schapenvacht gelegd. Zijn benen werden professioneel vastgemaakt. Wat hij niet kon zien of wist werd hij zo neergelegd dat zijn gespierde kontje klaar werd gemaakt omdat hij zou worden ontmaagd. Uitdagend benen iets wijd over een bok zijn geslachtsdeel door een gat zijn buik rustend op een schapenvacht waarbij gelijk iemand zijn keiharde paal in zijn mond nam hem begon te pijpen. Ronny neukte rustig. Stuwde zijn lid naar het genot de mond die zijn lid zo diep mogelijk afzoog. Ja kreunde hij na alle pijn vermoeidheid van het staan of hangen aan zijn armen. Hij kon geen kant op dat wel. Uitdagend voor de andere werd zijn hol aangeboden. Toen hij een keiharde grote penis op zijn kontje voelde tikken, het warme vlees voelde schrok hij. Jezus schreeuwde hij neen. Nu had hij het door. Neen neen waarbij hij trachtte heftig verzet te plegen. Zinloos. Hij voelde een klodder vaseline een vingers die zijn aars insmeerde. De lul tegen zijn hol. Schreeuwen had geen zin verzet bieden evenmin. Net aangeland bij zijn zoveelste ejaculatie door diegene die hem pijpte hij dat niet meer kon uitstellen schreeuwde hij van woede en genot toen zijn ballen pijn deden van de zoveelste ejaculatie hij schokte schreeuwde ineens een priemende pijn voelde toen een dikke lange paal in zijn hol werd gedouwd zonder enige mededogen nadat diegene die hem neukte eerst in zijn oor fluisterde thanks buddy. Zijn benen bij elkaar brengen zijn kontje dichtknijpen niks kon. Hij werd bareback geneukt. Meedogenloos hard genaaid. Ronny schreeuwde huilde voelde de paal in volle omvang in zijn gloeiende hol. Het was alsof hij uit elkaar werd gereten. Zijn benen armen kon hij met geen mogelijkheid bewegen. Diegene die hem neukte trok en stootte zijn paal tientallen keren uit en in zijn hol. Hij huilde schreeuwde maar machteloos straffend kon hij niet anders dan berusten. Hoeveel kerels werden er in de bajes niet bareback gesnaaid. Hij voelde het zaad uit zijn hol sijpelen. Diegene die in hem was klaargekomen gromde snoof zijn grote lange dikke paal had hem zijn maagdelijkheid weggenomen. Net als hij voor een paar pillen meiden had genaaid. De ene na de andere kerels neukte hem nu. Als ze in hem waren klaargekomen volgde er een andere. Soms voelde hij meerdere lullen in zijn hol. In werkelijkheid een dildo die erbij werd in gebracht om uiteindelijk inderdaad door twee gozer te worden geneukt als finale.

Met gierende banden stopte de auto. Half versuft kwakten ze Ronny in het gras. Zijn kleren werden op zijn naakte lijf gegooid. Daarna reed de auto weg. Ronny krabbelde op, trok zijn kleren aan alles wat er van over was. Sjokte met een pijnlijk lijf weg. OriŽnteerde zichzelf. Zag de hoogbouw, huis van zijn moeder. Liep aangeslagen over het grasveld. Een gozertje vroeg, ' moet ik je helpen. Rot op schreeuwde Ronny kwaad. Hij bleef onder de douche zitten. Bekeek zijn lijf in de spiegel. Nee drugs dat had hij wel afgezworen, nooit meer. Dagen bleef hij thuis. Wilde niemand meer zien. Zijn moeder smeerde weken zijn rug, billen in met verkoelende zalf. Ronny had geluk gehad. Het overleeft omdat hij zo sterk was. Hoeveel rippers in het niets verdwijnen is niet bekend. Zo ineens van de aardbodem verdwenen. Soms worden uit geruild met elders gelieerde organisaties. Zijn onschuld was hij allang geleden verloren. Nu zijn maagdelijkheid. Speelbal van het nietsontziende spel van schimmige erotische macht. Die tweedagen had Ronny het tienvoudige opgebracht. Daarmee zijn schulden ruimschoots voldaan. In veel gevallen laten ze dergelijke knapen groeien binnen het milieu.

word vervolgt.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners