Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Avondje uit - 5456 keer gelezen
Het was heerlijk om weer eens een vrijdagavond uit te gaan na een hele week hard werken. Ik stond daar lekker een beetje te dansen in een gezellig cafeetje samaen met mijn vriendinnen. Na mate de avond voorderde en we steeds meer alcoholische versnaperingen op hadden begonnen we ons steeds vrijer te gedragen en gingen we steeds meer flirten met de mannen die er ook waren.

Bijna op het einde van de avond toen ik alleen stond te dansen kwam hij dicht tegen me aan dansen. Hij zag en mooi gebouwd uit zachtjes sloeg hij zijn armen om mij heen en fluisterde in mijn oor dat hij al de hele avond naar mij had staan kijken en dat ik de mooiste verschijning was die hij de hele avond had gezien.

Na dat we een poosje gedanst hadden gingen we nog wat drinken aan de bar. Gezien het feit dat ik al aardig wat alcohol op had had ik wat minder remmingen en begon ik met hem te flirten. Zonder de tijd in de gaten te houden was het opeens al sluitingstijd en vroeg ik hem of hij nog een afzakkertje bij mij thuis wou drinken. In de auto naar mijn huis toe zat hij met zijn hand heerlijk over mijn been te vrijven. Hij ging zo hoog met zijn hand dat hij aan de rand van mijn kousen kwam dat gaf mij een reuze ogewonden gevoel. Thuis aangekomen zette ik een sfeervol muziekje op en schonk een lekker glas wijn voor ons beide in. Toen begonnen we heftig te zoenen op de bank na verloop van tijd en een paar kledingstukken later zei ik in een ondeugende bui tegen hem dat ik weleens wou dat er een man voor ij zou mogen strippen. Direct fluisterde hij in mijn oor dat hij vannacht al mijn wensen tot werkelijkheid zou laten komen en begon hij direct op de muziek zij kleren uit te doen. Toen hij alles uit had nam ik hem aan mijn hand mee naar de slaapkamer.

Daar begon hij mij langzaam van al mijn kleren te ontdoen. Heel zachtjes legde hij me daana op bed en begon me over mijn hele lichaam te kussen. Langzaam ging hij van mijn nek naar mijn borsten en nog lager naar mijn dijen die hij zachtjes kuste en likte waar na hij zijn tong in de richting van mijn poesje dirigeerde en mij met zijn tong naar een hemels hoogtepunt werkte. Daar na kwam hij tegen mij aanliggen en begon ik een beetje plagerig met zijn geslachtsdeel te spelen ik kuste hem op zijn tepels en beet er zachtjes in en hoorde hem steeds luider grommen. En merkte aan zijn geslachtsdeel dat steeds groter en harder werd dat het hem eg op wond. Waarna ik hem zachtjes op zijn ballen kuste en zijn penis in mijn mond nam. Ik begon steeds harder te zuigen en met mijn tong te spelen tot dat hij het niet meer uitkon houden en hij klaar kwam in mijn mond dat voor mij de eerste keer dit had ik nog nooit eerder gedaan maar ja het was een nacht die toch al bijzonder was. Toen hij weer een beetje was bij gekomen en wij elkaar weer pasioneel aan het zoenen waren kwam hij weer in mij en kwam ik weer hemels klaar en dit gebeurde die nacht nog meerdere keren.

De volgende ochtend toen ik wakker werd keek in wie er naast mij in bed lag en daar lag hij dan met een tevreden glimlach op zij gezicht mijn lieve echtgenoot. Het was weer eens eenouderwetse nacht geweest eentje die niet meer zo vaak voorkwamen sinds er kinderen waren.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners