Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Al drie jaar aan de gang - 8271 keer gelezen
Het is nu al drie jaar aan de gang en ik kan niet stoppen. Ze zijn zo heerlijk dat mijn pik alleen bij de gedachte alweer begint te groeien. Ik heb een vriendin, die ontzettend sexy en geil is, maar ik neuk ook mijn moeder. Hoe dit allemaal is gekomen, zal ik zo vertellen.

Op mijn zeventiende ontdekte mijn vader dat hij meer homo dan hetero was en verliet na een aantal affaires met zijn vriendjes het huis om met ene Harry te gaan samenwonen. Mijn moeder, Jasmin, was een half jaar kapot. Ze sliep slecht, huilde veel en bleef als een muis in huis. Waarom wist ik ook niet want op haar leeftijd, 39, was ze m.i. nog geweldig aantrekkelijk. Ik lag er zelfs wel eens over te fantaseren. Lekkere borstjes, altijd goed gekleed en uitstraling.

Dat weekend moest mijn vriendin voor haar werk weg. Ik besloot mijn moeder weer eens op te zoeken, het is een roteind rijden, maar verder had ik toch niets te doen. Ik werd met open armen ontvangen en kreeg een paar kussen, waarvan de laatste op mijn mond belandde. Met schrik merkte ik dat het zich beneden begon te roeren en droop snel af naar het toilet om daar even tot rust te komen. Dat lukte en ik kon zonder problemen van stijve aard de kamer weer binnenkomen.
Tot mijn verbazing had zij zich wat ontbloest. Ik kon de zwelling van haar heerlijke borstjes zien en mijn lijf begon zich weer te roeren. De bobbel in mijn broek was duidelijk zichtbaar, zodat ik mij wat afdraaide, maar het hielp niet echt.

Mijn moeder is een kordate vrouw en dat liet ze ook weer eens blijken. “Je geilt op me, of niet soms?” Met een vuurrode kop beaamde ik dit, waarna ze op mij toeliep. “Jij en ik gaan neuken”, lispelde ze in mijn oor, terwijl ze mijn broek en overhemd begon uit te trekken. Niet veel later stond ik met een enorme erectie naakt in de kamer. Zij kleedde zich ook uit en ik werd zo heet dat ik bijna ging klaarkomen. Ze zag het en vroeg mij op de bank te gaan liggen. Dat deed ik en in no time voelde ik haar mondje mij geweldig pijpen. Als ik bijna op het punt stond om te springen, stopte ze even en ging daarna weer door.
Opeens begon ze er wild aan te zuigen en stopte een vinger in mijn kont. Dit was teveel van het goede en met grote stralen kwam ik eindeloos klaar. Ze slikte alles door, poetste even haar tanden en ging met druppelende kut op de bank zitten, nee, half liggen. Met overgave stortte ik mij daarop en likte haar naar een eerste orgasme. Die ging zo schokkend door haar lijf dat ik meteen weer een stijve had. Nog geen minuut later was mijn pik nog stijver dan stijf. Trillingen gingen door mijn hele body en ik moest klaarkomen. Ze zag het en werd er ook duidelijk weer enorm opgewonden van. “Ga eens zo staan, zitten of liggen, dat ik je overal kan neuken, je mondje, je kutje en je strakke kontje”: vroeg ik. Met overgave ging ze op handen en knieën zodat ik overal bij kon. “Behandel me als een hoer, neem me waar je wilt en beveel me wat te doen”. Ik wist niet wat me overkwam, maar werd er ook volledig geil van. Wat moest ik nu verzinnen; mijn grootste wens, met mijn moeder neuken was al uitgekomen, en nu nog eens wat speciaals. “Wat had je in gedachten”: vroeg ik, “want ik wil alleen wat jij ook lekker vindt”. Ze was aan het nadenken en aarzelde duidelijk. Na lang wachten, kwam ze tot een besluit. “Ik wil dat je me straft voor mijn geile gedrag en wel door mij eerst over de knie te leggen en mij daarna in mijn kontje te nemen”: zei ze. Ik viel van verbazing bijna van mijn stoel, maar mijn kruis zei anders. In alle hevigheid kwam hij weer overeind. De gedachte alleen al maakte me geweldig heet. “Waarmee wil je een pak slaag”: vroeg ik, “met de hand of iets anders?” “Met de hand”: zei ze, kwam op me aflopen en ging over mijn knieën liggen. Ze nam mijn hete pik in haar mond en voordat ik het zelf wist, was ik bezig haar een pak voor haar billen te geven. Even haalde ze mijn stijve uit haar mond en vroeg of het iets harder kon. Ik voldeed aan dat verzoek, maar beval haar wel haar eigen kutje te bevredigen. Met ferme klappen begon ik nu verder te gaan. Haar vingers boorden zich in haar nu wijd openstaande kutje en toen haar billetjes goed rood waren, begon ze te hijgen. “Nog harder”: smeekte ze en met goed harde klappen werd ze zo geil dat het sap haar kutje uitstroomde. Ik voelde haar lichaam zich spannen en na een laatste ferme mep kwam ze schreeuwend tot een geweldig orgasme. Mijn pik had het niet meer en tegen alles in kwam ik niet klaar.

We lagen na te genieten, zij met een druipend kutje en ik met een keiharde lul. Deze rust werd verstoord doordat de bel ging. Laat maar zitten, dacht, maar even later ging die weer. Fluks wat aangetrokken en naar de voordeur. Ik deed hem open en daar stonden de buren. “We hoorden wat gegil, en wouden even kijken of er iets aan de hand was”: zei de buurman schijnheilig, want uit zijn en haar ogen kon ik zien dat ze donders goed wisten wat er echt was gebeurd.

Ik vroeg ze naar binnen en merkte op dat Johan (zo heet de buurman) maar vast naar de woonkamer moest gaan, maar wel naakt. Hij keek zijn vrouw (Ola) aan en deze knikte. In de gang trok hij al zijn kleren uit en met zijn toch behoorlijk opgewonden, dus geheven lul stapte hij de kamer in. Ola en ik keken even toe, maar het was meteen raak. Zijn pik groeide en groeide en binnen de korst mogelijke tijd was hij mijn moeder aan het opwinden.

Terwijl wij keken liet ik mijn hand over het kontje van Ola gaan. Ze reageerde direct door deze naar achteren te drukken. Mijn hand ging verder en sloop in haar slipje. Ze was nat. “Naar boven”: zei ik en ze liep de eerste trede van de trap op. Daarop had ik gewacht en met een paar bewegingen ging haar rokje omhoog en haar slipje naar de verdommenis. Ze ging voor overstaan zodat alles goed bereikbaar was. Snel trok ik hetgeen wat ik nog aanhad uit en kon mijn nu bevrijdende pik in haar hete kutje stoppen. Dit hadden we beiden nog nooit gedaan. Ik wist het van mezelf en merkte het aan haar reactie. Maar ze was wel vindingrijk. Als ik even stopte, liep ze een treetje hoger om daarna met genoegen mijn pik weer te ontvangen. Zo neukten wij de hele trap naar boven, soms in haar kutje en soms in haar kontje. Beiden stonden we op knappen. We haalden het bed geeneens, maar neukten elkaar op de overloop plat. Mijn al behoorlijk doorgespoten pik trok het nog net en wist een laatste lozing te krijgen. Gelukkig kwam ook zij na nog een paar diepe stoten geweldig klaar.

Na een verfrissende douche gingen we op bed liggen, maar zelfs een heftige tongzoen deed ons beiden even niets meer. Uitgeput vielen we in slaap. Na en goed uur werd ik wakker van het schudden van het bed. Loom deed ik mijn ogen open en kreeg meteen een stijve van het tafereel dat zich voor mij afspeelde. Mijn moeder werd grondig door Ola beurtelings gelikt en geneukt, terwijl Johan Ola onderhanden nam. Zijn lul ging dan in haar kutje en dan weer in haar kontje. Met één sprong was ik overeind. Ik ging op de grond liggen en wenkte Ola naar me toe. Ze trok zich los van Johan en liet zich over mij heen zakken. Snel verdween mijn stijve diep in haar kutje. Ze boog zich wat voorover en Johan nam de gelegenheid ten baat door haar direct in haar kontje te nemen. Mijn moeder zag het wat mistroostig aan, maar ik wenkte haar en stak mijn tong uit. Snel zat ze met haar kutje op mijn mond. Likkend, pompend en strelend kwamen we allemaal bijna tegelijk klaar. Wat een festijn was dit.

Schips, daar ging de voordeur open. Dat kon niet anders dan mijn vriendin zijn. De dames smiespelden wat en renden naakt naar beneden. Na enige ongearticuleerde kreten werd het er rustig, behalve op veel gehijg na. Ik kon wel raden wat er gebeurde, maar dat vertel ik wellicht een volgende keer.

Wienie
Wienie_1@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners